JEG HAR LÆRT NÅ - FRA EN SOM KAN DET ??

Når jeg ikke vet hva jeg skal si,med fare for at jeg kan bli tatt for å være feig,fare for å bli tatt i løgn,litt for pinlig,litt for nær sannheten og med fare for å bli avslørt - for den jeg er,har jeg lært at fra nå av er det bare å ta en AUF-politikervri : "Jeg skulle gjerne svart,men jeg er for opptatt med å finne drømmeprinsen".Det tenker jeg vil funke bra,iallefall nok til at jeg kan fortsette som før,med min noe tynnslitte troverdighet på slep en stund til.

Du,AUF-politiker er jo litt av et forbilde å se opp til fra før av.Det er vel ikke bare jeg som husker din store "heltedåd over alle "heltedåder"..din besluttsomme "handlekraft" og din "utrolige store omtanke for dine medmennesker" som var i dyp livsfarlig krise, i forsøk på å redde ditt eget skinn - og du klarte det -det må jeg si, for noen lederegenskaper..

Mye kan nemlig pyntes på,løgn kan bli sannhet og fantasi kan bli virkelighet så lett som bare det når man har hatt et kobbel av rådgivere i millionlønnsklassen til å gjøre jobben for seg.Jobben blir faktisk så godt gjort at det nå - ett år etter - slett ikke er en umulig tanke at andre har gjort en så god coverjobb at man selv til slutt ender som statsminister,for det er vel målet.....

Og bare for å ha sagt det,til dem som ikke skjønner noe som helst av dette tåkepratet mitt : Nei,jeg har ingenting - absolutt ingenting - imot homofile....

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Maria

05.07.2012 kl.18:46

Tenker du på han som heiv seg i båten og stakk fra øya ... Dem kunne faktisk reddet alle :/

Har tenkt mang en gang i ettertid att han var feig !!

Ikke det , og stå i en slik situasjon vet ikke jeg hvordan er , så kanskje jeg virker fordømmende ... men med den skuddsikre båten dem var i , kunne dem plukket opp samtlige. Isteden så reiste folk ut i småbåter og risikerte liv for og hjelpe .... Ja sikkert noe annet du i det store og hele skulle frem til , måtte bare kommentere den personens feighet i den situasjonen ...

elin

05.07.2012 kl.22:14

Har tenkt på det samme sjøl ja.

Inger

06.07.2012 kl.12:20

Må si meg helt enig.

Reagerte på det jeg å, at han som leder skal stå frem og passe på de andre, ikke være så feig at han pakker halen mellom beina, som en livredd tispe,og rømme øya først.

Du er ikke alene, om og ha de tankene derEr så liderlig lei av at de skal,pepre oss vanlige borgere ned om det synes synd på meg pratet. Det er faktisk andre som har omkommet i ulykker hardt og brutalt også. De og sliter, men sitter ikke slik og sutrer året rundt.

Ja stemmer det han har vel begynt å komme ut av skapet??

Har ikke lest alt, men så noe om det på en overskrift, men rakk ikke lese alt.

Ha en fortryllende flott sommerdag.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.13:30

Inger: hei,hei IngerJ :)
Det er sånne ting som skiller feige fra helter,gutter fra menn osv.Det er derfor det er så viktig at man velger sine ledere med omhu....I ettertid har man fått det inntrykket at det er nettopp det faktum at man redder sitt eget skinn og måten man gjør det på som gir heltestatus.
Det er den der arrogansen (som viser seg meg og mer) samt tie-ihjel-holdningen jeg rett og slett ikke forstår..
Kapteinen på Concordia,Chaussesco i Romania og mange,mange flere har en ting til felles,men forskjellen er at de kom ikke unna med det.
Ha en flott sommerdag du også.IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.13:34

elin: Hei,hei.
Hvem har ikke tenkt på det,men hvem tør å si det.....
Om hundre år er allting glemt kan være en god krykke å ha.
Jeg har forøvrig sjekket ut begge dine blogger og må si at jeg liker dem svært godt.
Ha en fin dag :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.13:43

Maria: Hei,hei.
Det er vel det jeg mener...
Det er sant som du skriver,ingen vet hvordan man selv ville reagert i tilsvarende situasjon,men poenget er at en god leder skal gjøre alt annet enn denne lederen gjorde.
Gjort er gjort,sagt er sagt,hendelser har skjedd,det er på tide å prøve å komme seg litt videre,allikevel er jeg helt sikker på at om ikke denne egoistiske hendelsen hadde inntruffet så hadde utfallet blitt et annet enn det blei.
Det er lurt og gir større tillit og troverdighet om noen profilerte typer jekket seg ned noen par hakk...
Hilsen synskepeggy.

sisselfish

06.07.2012 kl.14:50

Heisann Peggy :)

Jeg har sittet litt på sidelinja i det siste, vel kanskje litt mer enn litt. Alt har liksom kokt bort her for meg, fått skrevet litt, og så vidt tid til å lese ikke minst.

Ja det var godt skrevet innlegg atter en gang her. Norges befolkning knurrer i alle fall over denne personen, men det er også andre ting inn i bildet her som ikke har kommet fram fra media. Så jeg regner med at det muligens kommer opp og fram i dagen vil jeg tro. Jeg har så vidt nevnt det før i en blogg.

For da håpe at denne personen ALDRI kommer på toppen. Uansett så er nok de fleste her til lands drit lei AP og hva de står for. De har jo hodet så langt oppi Ræva til hverandre at de trenger oksygen er nå mitt synspunkt.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.18:05

sisselfish: Hei,hei og hjertelig velkommen tilbake :)
Så hyggelig - akkurat i dag..
Jeg er bare så glad for at det ikke bare er meg som reagerte og fremdeles reagerer på dette her.
Arroganse og "fjernhet" vil ingen ende ta.Jeg fatter ikke at man ikke blir flau over seg selv når det er handlinger som denne personen står for som skal få dem "opp og frem".For et år siden tipper jeg det ikke var mange som hadde hørt om fyren,og se på ham i dag,neste trekk blir statsministerkandidat.Frekt og skandaløst respektløst vil jeg kalle det.Det har jo vært en mediaoppslutning og høyprofilering av en person,som jeg personlig mener "ikke ligner grisen".Og grunnen til det er fullstendig glemt.
Mye tyder på at bakkekontakt er totalt fraværende..
Resten sier du så greit selv her,sisselfish :).Hilsen synskepeggy.

Kristin

07.07.2012 kl.02:24

Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal klage på han hele tiden. Han gjorde ikke noe galt i å redde seg selv, selvom han kanskje kunne hjulpet andre også, som selvsagt hadde vært bedre. Men ingen vet helt sikkert hva de hadde gjort om de var i samme situasjon som han. Når man ikke vet hva som skjer, eller hva som har skjedd er det vanskelig å vite hva man skal gjøre. Hvorfor skal man klage på et menneske som handlet under frykt? Ingen av dere som kritiserer han kan helt ærlig si at dere ikke hadde gjort det samme, nettopp fordi dere ikke var der!

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.11:41

Kristin: Hei,hei.
Man diskuterer en faktisk hendelse,utfallet på den og mulige andre utfall - samt offentlige opptredener i den seinere tid.Det er fakta,det er ikke "klaging".
Jeg kan kun snakke for meg selv og jeg hadde aldri i livet gjort det samme som han gjorde.
Hilsen synskepeggy.

annika

08.07.2012 kl.22:39

Hei

Jeg lurer på ganske mye, men hadde virkelig satt pris på noen svar. Du ser hva som kommer opp :) liker detaljer og jeg tåler sannheten.. Har enda ikke funnet noen som har kunnet hjulpet meg uten å kreve altfor mye penger som jeg ikke har ..

- hva jeg bør studere videre og om du ser hvilken jobb jeg får

- om jeg kommer til å komme i et bra go langt forhold, og hvordan er denne mannen/gutten? for jeg mister alltid følelsene uten å ville det. er det lenge til tror du?

- kommer familien min til å bli kristne? og vil jeg forsette å være det når jeg ikke lenger er i et kristent miljø?

- Vil det oppstå flere problemer med pappa?

- kommer jeg til å flytte langt bort i framtiden?

- kommer mamma til å finne seg en mann?

- vil vinterdepresjonene mine forsvinne, og vet du hvorfor jeg får det? det samme lurer jeg på med min mørke redsel...

- Er det noe annet du ser som du vil fortelle meg? :)

Hilsen Annika

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits