Den passet perfekt - er det allikevel noe i det...Jeg liker alle typer spørrekonkurranser.Rundt om på nett finner man utallige varianter.

Det er kjendisquiz,kunnskapsquis,sport og musikkquis og jeg vet ikke hva.

Som oftest,etter en sånn quiz havner jeg litt over gjennomsnittet.Jeg koser meg med å svare og tar det for det det er,useriøs underholdning.

Men her om dagen tok jeg denne,hva er ditt talent, og stor var overraskelsen da beskrivelsen passet perfekt på meg.

Det var faktisk meg i et nøtteskall og vel så det.

Kanskje de utallige quizene ikke er så useriøse som man før har trodd,kanskje man heretter bør ta dem på ramme alvor....

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Joachim

13.07.2012 kl.13:11

mange av spørre quizene er gode og mange er helt på trynet

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :)?

velliv

13.07.2012 kl.13:11

Fin blogg, kommentere min? <3

Livet mitt som klarsynt.

13.07.2012 kl.13:19

Joachim: Hei,hei,Joachim :)
Det har du helt rett i.For at jeg skal gidde å svare må de utfordre meg på en eller annen måte.Jeg liker best dem som utfordrer meg på min kunnskap eller mine holdninger,meninger og synspunkter på alt mellom himmel og jord.
Hilsen synskepeggy.

tnpower

13.07.2012 kl.13:43

Hei! Fin blogg! Blir glad for kommentar tilbake!

Laget ny blogg :-)

Camilla Boman

13.07.2012 kl.14:43

Kan du og noen lesere stemme på meg her: http://designyourhandbag.nelly.com/no/?v=mybags&thanks=1 ?

Kryss ut takk for ditt bidrag, logg inn på facebooken din, og stem! :D Hadde blitt evig takknemmelig! Det kommer ikke opp på facebook profilen din at du har stemt!!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits