HVA SKJEDDE MED DEN LILLE JENTA ?

Hva som skjedde med den lille jenta har vel rørt ved noe inderst inne i oss alle.Foreldrene har hatt kontaktene og midlene til sin disposisjon så de har kunnet sørge for at en hel verden ikke har fått glemme henne.Det er ikke alle som er like heldig som dem i en så tragisk situasjon.Barn forsvinner hver eneste dag og ingen hører noe om dem...

Alt som skjedde rundt og forut for forsvinningen har alltid vært vanskelig for meg å forstå.Særlig to ting,det ene er funnet av barnets DNA i bagasjerommet på leiebilen de hadde.Hvorfor og hvordan hadde det havnet der.Foreldrene ga svært så lite troverdige og sprikende forklaringer på det.Det andre er at foreldrene,som er leger begge to,dopet ned barna sine med sovemedisin for å kunne gå ut og feste selv,trygge for at barna sov i mellomtiden, det er for meg helt ubegripelig.Det er så mange ulemper med den type medisinbruk,om man ikke merker ulempene med en gang,kan det bla ha ført til at barnet har utviklet en avhengighet som kan vise seg langt seinere i livet,i voksen alder.Det er vel ingen,og iallefall ikke leger,som ønsker,med viten og vilje,å øke risikoen for noe sånt for sine barn.At det seinere heter seg at de "bare" var ute for å spise middag og derfor såg det helt nødvendig å dope ned barna,er det helt sikkert mange delte meninger om.

Jeg må ærlig innrømme at jeg har hatt mine tanker om foreldrenes rolle oppi dette her hele tiden.For mye stemmer rett og slett ikke.Vitneforklaringer om bla. ukjent menn i området osv,har vist seg å være svært upålitelige,den ene vitneforklaringen slår den andre ihjel.Og alle vet at under de rette omstendigheter kan man få vitner til å sverge på at de har sett alt fra ufoer på himmelen til troll bak steinene.Jeg tror ikke at foreldrene er direkte skyldig og har drept henne,men jeg tror at de er indirekte skyldig.Jeg tror at de muligens har gjort alt de har kunnet for å skjule en ulykke,muligens doprelatert på grunn av sovemedisinen barnet hadde fått.Alt er mulig og jeg tror at foreldrene har hatt en stor finger med i hva som har skjedd med henne.De har rett og slett hatt for mye å tape,begge to har lysende karrierer å tenke på.Sannheten ville vel ikke tatt seg så bra ut på noen av dem sin CV.

Sannheten har en udiskutabel evne til,før eller seinere,å alltid komme for en dag.Nå er det en privatetterforsker som mener å ha funnet bevis for hvor den lille jenta kan være gravlagt.Det viser seg at det er like i nærheten av der familien ferierte...Er det virkelig henne,som nå er funnet,kan jeg ikke si at mine mistanker,som jeg har hatt hele tiden,har blitt noe mindre,de har tvert i mot forsterket seg kraftig.Av en eller annen grunn har jeg aldri hatt den samme store medlidenheten med disse foreldrene som jeg alltid har hatt for alle andre foreldre som har mistet barn.Som sagt,det er for mye som ikke stemmer for meg og før eller seinere vil grunnen til det også komme for en dag.

Allikevel,jeg er en av dem som har mistet barn,men jeg er så "heldig" at han blei funnet,jeg vet hva som skjedde med ham og jeg har en grav å gå til.Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er for alle de foreldre og andre pårørende som ikke har det.Det er vel den ene tingen i verden som kan være verre... 

                                                 Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

11 kommentarer

evelin

06.07.2012 kl.23:57

offa meg :/

syke folk i denna verden.

håpe dei får ein saftige straff.

kan du spå meg gratis.

evelin.1993@live.no 08.10.93 så kan du se ka du ser om meg(A) hadde vore digg

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.01:25

evelin: Hei,hei.
Man kan vel være enige om at hva som enn skjedde med jenta,så er det folk som ikke er helt god som står bak.
Hilsen synskepeggy.

Maria

07.07.2012 kl.02:11

Ang. Den saken så tror jeg også foreldrene står bak. Det er som du sier så utrolig mye som ikke stemmer ... Og hvem " doper" ned barna for og gå ut og feste ??!! Det er så utrolig uansvarlig ... Dem er i ett fremmed land , hva om barna våkner , hva om det begynner og brenne , fatter og begriper ikke hvordan man kan gå ut og klare og hygge seg mens man vet att sine to små ligger uten tilsyn og sover !! ,

Og skjønner virkelig ikke problemet med og ta barna med i vogn hvis man skulle ønske tilbringe tid ute litt sent i sydlige strøk. Og om man absolutt ikke ønsker ha familie ferie , så hvorfor ta barna med , om det kun er fest og fyll så skaff barne vakt hjemme.

Ang. Medisineringen , man vet jo aldri hvor mye en barnekropp tåler , selv om barnet har tålt medisinen en gang tidligere så kan allergisk reaksjon forekomme eller overdose , jeg tror dem ga jenta for mye medisin og att hun var død når dem ankom hotell rommet. Moren har også virket så kald , synes jeg !! Jeg tror ikke på dem ... Att en mann skal ha gått inn og tatt barnet har jeg ingen tiltro til , det ville blitt sett .. Det er hvertfall svært usannsynlig !!

Håper virkelig saken nå blir oppklart.

Inger

07.07.2012 kl.10:16

Kjedelig sak.

Men det er vel strengt tatt ikke opp til offentligheten å dømme i denne saken heller.

Tror vi venter på resultater av funnet.

Ha en fin dag

Toril

07.07.2012 kl.10:22

Godt spørsmål! Jeg synes det virker som om det er noe muffins angående den saken. Den tanken har slått meg lenge.

Hvilke foreldre er det som går fra småunger for å gå ut for å hygge seg, og det i et fremmed land? I hvert fall ikke oppegående foreldre! Bare det sier kjempemasse om slike foreldre! Man doper bare ikke en unge for at de skal roe seg for så å gå ut selv. Slike foreldre burde blitt fratatt ungene sine!

Jeg har sagt det hele tiden at jeg synes forklaringen til foreldrene har vært sprikende. Nå håper jeg at saken blir oppklart!

Ønsker deg en kjempefin og god lørdag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.11:53

Maria: Hei,hei.
Det finnes mange alternativer til å medisinere noen, uansett om man er i syden,eller hvor man er.
Jeg tror heller ikke at noen (en mann) skal ha gått inn,tatt henne,for så å forsvinne sporløst.Den som evt.tok henne fikk ikke mange minuttenes "forsprang" heller...
Teoriene er mange om hva som kan ha skjedd.Jeg fikk tidlig en mistanke til foreldrene selv,det som utløste min mistanke var da foreldrene blei spurt om hva de trodde grunnen var til at jenta ikke våknet da hun blei båret ut,svaret var temmelig sjokkerende og iallefall sjokkerende med tanke på at det kom fra to leger.
Saken må bli oppklart,den...
Ha en fin lørdag :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.12:00

Inger: Hei igjen,IngerJ.
Denne saken her er den mest profilerte forsvinningsaken - noensinne.Man må kunne diskuterer alternative løsninger og mulige scenarier uten å stå i fare for å bli stemplet som fordømmende.
Jeg håper at resultatet nå kommer for dagen og at det virkelig er jenta som er funnet.
Ha en flott lørdag,IngerJ :).hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.12:13

Toril: Hei igjen,Toril.
Denne tragiske saken har fulgt oss alle lenge.Helt fra første øyeblikk har jeg hatt en sterk følelse av at mye ikke stemmer,mye på grunn av foreldrene selv,deres uttalelser og ellers væremåte i media.Jeg har hele tiden hatt en følelse av at jenta var død før foreldrene brukte verdenspressen for å etterlyse henne.Mye av det foreldrene har sagt gjennom hele denne saken har det vært god grunn til å stille store spørsmål ved.
Jeg hadde min datter,da ca 15 mnd med meg til syden i to uker.Det var et slit fra ende til annen, også fordi at jeg fortsatt ammet henne.Hun var med meg 24/7 og jeg kunne ikke tenkt meg en annen,mer lettvint løsning.Medisinering er og har alltid vært en svært fjern løsning for meg - på noe som helst og i noen som helst sammenheng.
Forsvinningen blir oppklart og i kjølevannet er det mange som vil bli overrasket.Positivt,enda så trist det er,om det viser seg at foreldrene ikke er innblandet.
Ønsker deg også en kjempefin lørdag,Toril :).Hilsen synskepeggy.

Inger

07.07.2012 kl.12:40

Noen får ris til egen bak.

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.12:56

Inger: Hei igjen,IngerJ.
Da er vi enige,da,IngerJ :)
I denne saken her er det absolutt noen som får ris til egen bak !
Hilsen synskepeggy.

Iceman

07.07.2012 kl.17:19

Hei Synskepeggy! :-)

Tror som du sier , at det verste som kan skje foreldre... må være å miste et barn og ikke vite hva som har skjedd med det....

Jeg også reagerte da det ble kjent at foreldrene som enda til er leger begge to, hadde gitt barna sovemiddel så de skulle sove mens foreldrene gikk ut og spiste middag.

Jeg kunne aldri funnet på å gjøre noe sånt.

Ikke godt å si hva som har skjedd med den lille jenta, men om de finner henne nedgravd, vil det kanskje komme for en dag...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits