JEG HAR VEL ALDRI VÆRT ET GODT FORBILDE.....

Jeg er den første til å innrømme at jeg ikke er et godt forbilde.

Jeg har nok laget ris til egen bak,ja.

Men jeg skjønner ikke hvordan vi kom i den situasjonen at absolutt all aktivitet skal foregå etter kl 23.00,

- bare fordi at det er sommerferie.

Da jeg var ute - igjen - i natt kl.02 og vannet blomster og ellers forfallende arbeid i hagen,

kom jeg plutselig til å tenke på hva i all verden jeg holdt på med,jeg skulle jo ha sovet nå..

men det er ikke lett å sove når aktivitetsnivået i huset er på topp og nettene er så nydelige som nå.

Nå er det ikke på sin plass at mor i huset,selv om hun er sliten, begynner å beklage seg.Når man har vokst opp med en mor som alltid har vært mest aktiv på natt,

så blir vel alle i huset påvirket av det - når anledningen byr seg,som fks sommerferie.

Trøsten er at det ikke er mange uker igjen til man faller tilbake i en mer normal døgnrytme og at i fjor sommer var det verre,da konkurerte tenåringene om hvem som klarte å døgne flest netter på rad.Det var en tøff tid,særlig for dem som ikke var interessert i å døgne....

Som sagt,mor kan ikke skryte på seg å ha vært et godt forbilde og derfor var det så godt å se Vinnies ord,som om jeg skulle ha sagt det selv :

"Jeg er kanskje ikke et godt forbilde,men jeg vet at jeg er et godt menneske"

                                                 Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Toril

10.07.2012 kl.15:32

Ha, ha, ha!:) Fysjom, fysjom Synskpeggy!:) Var ikke avtalen at du skulle være i seng senest kl.20.00 hver kveld i sommerferien din?

Fra spøk til alvor. Tenker hagen din blir kjempefin jeg enten om du gjør hagearbeid etter kl.23.00 eller om du gjør det før. Sommerferien handler om å gjøre noe helt annet enn hva man gjør til daglig!:) Jeg tror ikke du er alene om jobbe i hagen om natten. Hvorfor skal man sove bort sumarnatta? Ho er for god til det som det!:)

Jeg kjenner deg ikke personlig, men du er et godt menneske, og du har en tenåring i huset som helt sikkert er stolt over å ha det som en god og kjærlig mamma. En tenåring med egne meninger, en tenåring som står for den hun mener, en tenåring som viser omsorg og kjærlighet til medmennesker rundt seg, en tenåring med sans for humor, og en tenåring som en hver mor kan være stolt over!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.15:51

Toril: Hei,hei,Toril :)
Du har så rett,tenåringen her i huset blir femten år i sommer,hun er en flott jente og jeg har absolutt ingenting å klage på.Det er kanskje på grunn av at jeg alltid har vært bevisst på at grunnlaget blir lagt før man fyller femten og at etter den tid er det lite man får gjort annet enn å ha et ønske om at "de vokser det av seg" - noe tenåringene så og si aldri gjør.Det er med barna som med alt annet,man jobber med det utgangspunktet man har - for å prøve å gjøre det best mulig...
Nattarbeid har jo alltid vært "min greie" og jeg ville aldri hatt det annerledes,så det med stor aktivitet på nattestider har jeg stor forståelse for,Det betyr ikke at jeg,noen ganger når jeg har fri,kunne tenkt meg å sove om natten,selv midt i sommerferien.
Takk så mye,Toril og ha en kjempefin dag du også :).Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits