Romfolk,tiggere og kriminelle - kast dem på hodet ut !!

Mens tiggere,sigøynere og kriminelle spyr,pisser,driter og på andre måter tilgriser kirkegårder,skoler og andre steder de kommer til med svineriet,skal det snakkes om problemet.Hastemøte for å snakke om saken for hundreogørtende gang burde forlenst ha lært politikere og andre ansvarlige at det bare bidrar til å øke problemet - mens de snakker.

Kast dem ut en gang for alle og si opp Schengen-avtalen eller,

ønsk dem velkommen med åpne armer,hus og hjem står klart i tillegg til ytelser fra NAV - som de selvsagt må fulle rettigheter til om de skulle ønske å flytte tilbake der de kom fra.

Uføretrygd til alle kanskje,grunnet kroniske tilpasningsvansker til det norske samfunn generelt og yrkesliv spesielt,det burde være grunn god nok for å få diverse trygdeytelser innvilget.Barnetrygd og stønader til livsopphold er selvsagt...

De har fått nok av sjanser til å oppføre seg ørlite bedre enn dyr - som de liker å sammenligne seg selv med.De har faktisk fått så mange sjanser at problemene med dem har vokst den norske stat fullstendig over hodet.

Hilsen synskepeggy.

 

36 kommentarer

Joachim

10.07.2012 kl.15:31

Kjempefin blogg du har :)

Du er flink til å skrive

Mange gode innlegg og bilder :-)

Denne vil jeg følge med videre på! =D. Fortsett med den gode jobben du har gjort frem til nå :-).

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Stina

10.07.2012 kl.15:47

Jeg er veldig enig med deg i denne saken. Det er ikke uten grunn de er forhatt og jagd i alle tider, og ingen land vil ha dem.

minnenesomvarer

10.07.2012 kl.15:47

Eg synes det blir feil å ta alle under en gruppe - fordi du har hørt noel om et visst folkeslag betyr det ikkje at alle er slik. Synes du det hadde vært greit av meg å mislike deg sterkt fordi Anders Behring Breivik er en massemorder - og han er jo norsk - i likhet med deg?

Man må se enkeltmennskene bak handlingene - og ikkje la det gå utover en hel folkegruppe. Skjønner godt at du vil ha ut de som er kriminelle. men vær så snill å ikke døm resten av menneskene som er av samme folkeslag.

susanneeanda

10.07.2012 kl.15:48

Så utrolig fin blogg du har!!! , hadde blitt utrolig glad om du kommenterte tilbake på min blogg! ;-)

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.15:54

minnenesomvarer: Hei,hei.
Det er akkurat sånne meninger som du har her som er en SVÆRT STOR del av hele problemet.
Hilsen synskepeggy.

minnenesomvarer

10.07.2012 kl.15:58

Det må du jo få lov å synes, eg synes din holdning er en svært stor del av hele problemet... Rasisme og fordommer er noe av det verste eg vet. Takk for svar uansett.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.16:00

minnenesomvarer:
- Og en ting til,hvordan er det MULIG å se enkeltmennesket når faktum er at ALLE som kommer hit har grunner vi selv aldri kunne finne på å ha for å dra dit.
Menneskehandel
Utpressing
Trakassering og trusler
40 prosent av økningen i lommetyveri,butikktyveri og andre vinningsforbryteler er det RUMENSKE KVINNER som står bak.
Osv....osv....osv
For TI-TJUE år siden kunne jeg vært litt enig med deg,men nå.....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.16:02

minnenesomvarer:
Rasisme og fordommer !!!!!
Det har ingenting med rasisme og fordommer å gjøre.
Jeg syns du skal la dem flytte inn i din hage jeg....
Hilsen synskepeggy.

Lavi

10.07.2012 kl.16:03

for å si det MILDT: jeg er DRITTLEI av å få en ristende kopp oppi trynet hver eneste gang jeg setter mine bein nedi sentrum!! Jeg SPYR snart av de!!! Jeg er DRITTLEI av å se de sitte der å glo - med koppen sin. Jeg er drittlei av å se de gå rundt i oslo - med koppene sine!

FÅ DE UT! sorry men det er MIN mening.

Hilsen DRITTLEI!

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.16:07

Lavi: Hei,hei.
Koppene er greit,men det er alt det andre jeg har STORE problemer med.
Det er tross alt en ærlig sak å være fattig,men det er IKKE en ærlig sak å oppføre seg så respektløst for folk og eiendom som flesteparten av dem mange ganger har vist at de gjør.
Hilsen synskepeggy.

minnenesomvarer

10.07.2012 kl.16:11

De som stjeler er jeg enig med deg i - de burde ikkje være her. De enkeltpersonene.

Rasime er jo nettopp det å se på noen på en viss måte sortert etter folkeslag. Og fordommer er jo at man tenker at alle er på den måten. For meg virker det som om det er det du prøver å få frem her.

Dersom du ikkje mener at alle romfolk skal gå ut av landet - men bare de som faktisk har gjort noe kriminelt, så beklager eg - da misforstod eg. Men hvis du mener det at alle romfolk bør gå ut av landet fordi en del stjeler og tigger, så er det rasisme og fordommer.

Det betyr imidlertidig ikke at eg mener du er rasistisk med alle folkeslag eller dømmer alle mennesker, men på dette området, synes eg at innlegget var preget av nettopp dette.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.16:21

minnenesomvarer:
Igjen så spør jeg : Hvordan er det mulig å unngå å ikke "kamme alle over en kam",de legger jo opp til akkurat det inntrykket selv ved å samle seg i hopetall,hundrevis rundt kirker,skoler,parkeringsplasser osv.
De vet en ting de folka,så smarte er de,at det er i antall de er trygge og da må de ta de konsekvenser som måtte følge av det...
Hilsen synskepeggy.

minnenesomvarer

10.07.2012 kl.16:26

Men det å "kamme alle over en kam" er jo faktisk rasisme og fordommer over andre romfolk, bare sjekk definisjoner i leksikon overalt der du vil. Som sagt mener eg ikkje at du er rasistisk med alle folkeslag eller dømmer alle mennesker, det har eg absolutt ingen grunnlag til å si, men på dette området, synes eg at innlegget var preget av nettopp dette.

Vi er visst og forblir uenige på dette temaet... Takk for at du var åpen for diskusjon og ikkje bare slettet svaret eg skrev - viktig å kunne snakke om sånne temaer synes eg!

regnbueblomst

10.07.2012 kl.17:48

Ja.. Alt de gjør er å prøve å gi oss dårlig samvittighet, når de tårevåte ber oss om penger.. For så å forsvinne inn i en eller annen limousin for å gi bort pengene til griske bakmenn. Jeg synes oppriktig synd på dem og, men de burde heller få hjelp i sitt eget land. Kan man ikke prøve å hjelpe der nede istedet, prøve å hjelpe til med å bygge opp landet deres? Stoltenberg! Du driter ut penger i øst og vest, som regel bare til tull og for å smiske med andre rike land... Gleder meg til Solberg skal sitte på tronen, tipper hun har litt mer bein i nesa!

10.07.2012 kl.17:56

Søppelbloggen er tilbake......

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.18:19

regnbueblomst: Hei,hei.
Jeg tror ikke noen,verken Stoltenberg eller Solberg eller andre klarer å stoppe den negative utviklingen om ikke en av dem eller flere er tøffe nok til å avvikle hele Schengen-avtalen.
Som det er,med avtalen fremdeles oppe og går,har tiggere,romfolk osv helt rett,de har rett til å være her.
Men,å avvikle Schengen-avtalen vil jo bety at en hel rekke "goder" som Norge er dumme nok til å tro at de har,faller bort....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.18:19

Anonym:
Søppelblogg ???
Hilsen synskepeggy.

10.07.2012 kl.18:51

den anonyme mener desvere slarveposten;(((( KLEM

Grima

10.07.2012 kl.19:44

Så bra at du tar opp dette emnet. Jeg tenker skal vi få romfolket bort må vi gjøre Norge til et mye mindre attraktivt land for de. Det å innføre tiggeforbud og at vi normenn slutter helt å gi de penger er gode forslag. Det som irriterer meg litt er at romfolket ikke risikerer noen særlig straffereaksjon hvis de blir tatt for lommetyveri eller lignende.

Vi normenn er dumsnille og naive (det har vi alltid vært i frykt for å bli stemplet som rasister)

Skulle jeg bestemt skulle teltleieren deres bli revet og romfolket bli satt på første buss tilbake dit de kom fra. De er ikke velkommen hit. Jeg er helt enig med deg synskepeggy. Hilsen din venn Grima.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.19:47

Anonym: Hei,hei.
Hmmm,ja.
Kanskje det er en blogger som er SYNSK,bare en SYNSK blogger kan så bastant påstå at man vet hvem innlegget mitt handler om - og så bastant og påståelig kan hevde at mine mistanker,ikke påstander, er feil....Man må være SYNSK for å kunne uttale seg så skråsikkert - og temmelig vulgær og ekkel for å kunne bruke en viss ufin ordlyd.
Det blir nok en ny runde,det,men ikke for meg (synskepeggy),det GIDDER jeg rett og slett ikke....
Det gjenstår å se hva som er rett - og det poenget kommer tydelig frem i både innlegget mitt og kommentarer,men det har den SYNSKE bloggeren totalt oversett for å få et sensasjonspreget innlegg.Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan og hvorfor noen GIDDER å la seg rive med på sånt.
Og dette blir min første og siste kommentar om saken.
KLEM :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.20:05

Grima: Hei,hei,Grima :)
Vel,du ser på noen av kommentarene her,dumsnille de også og forsøker å få framstillet meg som rasist og full av fordommer.
Schengen-avtalen må sies opp,ellers får man aldri slutt på problemet,jeg står på mitt der.
Rumenerne,tiggerne og andre kriminelle fra østeuropa (spesielt) er i ferd med å gjøre Norge (Oslo) like forfallent,forsøplet og lite trivelig som det landet de kom ifra.Selv om man er fattig kan man prøve å ha det litt ryddig og hyggelig rundt seg,det er ikke bare fattigdom som er årsak til at det ser ut som det gjør i deres hjemland.
De skikkelige,respektfulle,ryddige østeuropeere holder seg nok hjemme...
Det er noe svært feil med det bildet de fleste har av disse "stakkars menneskene" når 67 av 68 som var mulig å identifisere TIDLIGERE var tatt for flere straffbare forhold.67 av 68 altså,ikke rart man kammer alle over en kam og man kan ikke bebreide noen for å gjøre det heller.
Hilsen din venn synskepeggy.

Anne Marie

10.07.2012 kl.20:07

Helt enig med deg - dette har gått altfor langt. Jeg bor i Oslo, rett ved Sofienbergparken - og klart å få de i nabolaget gjør det ikke enklere. De er over alt, tigger, stjeler og robber folk som er så sikre på at disse stakkarne BARE tigger.. Det har vært forskere på tv og fortalt de har SPURT om de er kriminelle og de har svart NEI.. så da er de ikke det... hehe.Forbudet mot tigging må tilbake - og det må være lov å sende folk ut når de ikke klarer å forsørge seg selv på lovlig vis.

Godt å se vi er flere som mener dette.. føler meg litt ond som ikke faller for denne tiggersjarmen..

Ha en fin kveld,

Klem fra Anne Marie

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.20:14

Anne Marie: Hei,hei.
Jeg bor på landet,jeg ser dem ikke her hvor jeg bor (det er ingen å robbe her),men jeg reiser ikke langt hjemmefra før jeg har dem rundt meg på alle kanter.Jeg skjønner frustrasjonen..
Alle som beskylder meg (og andre som er enige) for å være noen hjerteløse fordomsfulle rasister må vel ha en hageflekk hjemme hos seg selv som de kan tilby disse stakkars menneskene.Der kan de bo - og være - i påvente av å bli sendt hjem med første buss.Det må jo være en god løsning på problemet og så demper det på samvittigheten til de som måtte syns synd i dem også.
Ha en fin kveld,du også :).Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

10.07.2012 kl.20:27

Ja det syns jeg også hadde vært flott - de har sikkert like store hager som de har "hjerter" - hele denne situasjonen har gått helt av hengslene.. det er ikke gøy lenger, det er ikke snakk om "tiggere" eller sigøynere som man ser i filmer som spiller fele utenfor en fargerik vogn trukket av hester, vakre kvinner og store øreringer.. vi snakker gudene vet hva... Jeg er lei av å trå over, gå igjennom gjenger av de som krangler og opptar hele fortauet.. Idag var jeg ute med jobben og vi satt inne på en restaurant - der også dukket en tigger opp med koppen sin.. heldigvis ble han lempet fort ut.. det er så frekt. Jeg er ikke imot å hjelpe mennesker - men som jeg nå har sagt til det uendelige.. dette er ikke hjelp.. dette er å gjøre mer skade... Notat til meg selv.. "ikke gå kveldstur ikveld"...

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2012 kl.21:32

Anne Marie: Hei igjen.
Det er helt uhørt og burde ikke forekomme at man må gjøre sånne notater til seg selv.
"Ikke gå kveldstur i kveld" - jeg blir helt oppgitt,på den måten er det jo vi - nordmenn - som blir tvunget til en viss oppførsel på grunn av dem.Det aleine burde få myndigheter,politi og politikere til å reagere - nå med en gang.
Å gi penger til noen som ikke har penger har aldri funket,og nå kan man bare se til gjeldstyngede EU-land for å se at den påstanden stemmer perfekt.
Hilsen synskepeggy.

sisselfish

11.07.2012 kl.09:08

Heisann Peggy :)

Vi har de her oppe også... De driter ned parken her, plager alle som er i byen med tiggingen sin. Frekke som flatlusa. NEI TAKK send dem tilbake, steng grensa for all type utenlandske tiggere. I samme slengen kan de få (regjeringen) til å sende ut mer av søppla som har kommet til Norge som også fyller opp fengslene. Økonomiske flykninger er ikke noe å samle på. Godt innlegg. Ha en knakenes god dag videre.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.13:06

sisselfish: Hei,hei og God Dag,Sisselfish :)
Utenlandske kriminelle i norske fengsler er et helt kapittel for seg selv.80% av alle fangene i norske fengsler er utlendinger,en sannhet som noen prøver å holde skjult så godt de kan...
Tiggerne får visst bli inntil videre,nå sender de helsepersonell til dem,det neste blir innlosjering på steder vi nordmenn ikke har råd til å bo på - på statens regning,selvfølgelig.
Og/eller kirkeasyl - det er god plass i kirkene til å oppbevare tyvgods...
Fy søren,man ber myndigheter og politikere om å ordne opp og dette er altså deres løsning på problemet,som fører til enda mer elendighet for folk flest..Man kan spørre seg hva agendaen til de norske myndigheter EGENTLIG er - i alle sammenhenger...De er jo alltid så til de grader i utakt med sine velgere,uansett hva saken gjelder, at det i seg selv er svært mistenksomt.
Ha en kjempefin dag,du også :).Klemz.Hilsen synskepeggy.

Silje Karin

15.07.2012 kl.17:23

Syns den oppførselen du tillegg romfolket minner mistenkeleg om oppførselen eg tillegg fulle nordmenn. Kunne du tenke deg å kaste alle fulle nordmenn ut av landet òg?

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.17:40

Silje Karin:
Fulle nordmenn må ta ansvar for hva de gjør i fylla.Høye bøter osv.Kriminalitet fengsel eller forelegg.
Fulle nordmenn har vel enda til gode å oppføre seg på en sånn måte som disse folka gjør - og det verste er at de folka oppfører seg sånn i edru tilstand.
Du tillegger nordmenn alt for mye "tillit" her.....
Hilsen synskepeggy.

Nordmann

17.07.2012 kl.18:29

Sett dem i arbeid med skattbar minstelønn for å rydde søppel i Oslo.

Det blir NULL skatteinntekter og trolig mer søppel.

De må som små barn, læres opp fra grunnen til å bidra på linje med andre i et samfunn.

Hjelper garantert ikke å kaste penger på problemet.

harry

18.07.2012 kl.08:18

"Å gi penger til noen som ikke har penger har aldri funket,og nå kan man bare se til gjeldstyngede EU-land for å se at den påstanden stemmer perfekt."

-- jasså? mener du det når det gjelder alle? skal vi legge ned sosialkontorene også da? la funksjonshemmede (og andre) som ikke får seg jobb sulte i hjel?

tvert imot har vel et godt utbygd velferdssystem vist seg å være essensielt i å opprettholde kjøpekraften i vanskelige tider. <<----!!

-- så, da ser vi at påstanden din absolutt ikke stemmer perfekt. (!)

harry

18.07.2012 kl.09:09

"Det er noe svært feil med det bildet de fleste har av disse "stakkars menneskene" når 67 av 68 som var mulig å identifisere TIDLIGERE var tatt for flere straffbare forhold.67 av 68 altså,ikke rart man kammer alle over en kam og man kan ikke bebreide noen for å gjøre det heller."

-----

- Hovedtyngden var brudd på straffelovens paragraf 350, ordensforstyrrelse ? i denne settingen aggressiv tigging. Men blant de 68 var det også tilfeller av heleri, nasking og diverse grove tyverier, forklarer Andresen.

-----

sakset fra osloby.no

hovedtyngden var ordensforstyrrelser- i denne settingen AGGRESSIV TIGGING

...jeg tror jeg hadde henfalt til "aggressiv tigging" jeg også hvis jeg var sulten og ikke hadde mat eller mulighet til å skaffe meg jobb. kanskje heleri og nasking også. (usikker på grove tyveri, men antagelig det også.)

-utrolig hva man gjør for å overleve.

Knut Dybe

18.07.2012 kl.14:40

Med det menneskesynet , hvordan i all videste verden kan du få deg til å kalle deg selv for klarsynt ? Du er en skam for mennesker som virker i kjærlighetens tegn

Livet mitt som klarsynt.

18.07.2012 kl.15:26

Knut Dybe:
Som sagt til det absolutt kjedsommelige her i bloggen i utallige sammenhenger,men kan gjenta det enda en gang :
Man har absolutt ingenting i mot NOEN for hvem de er eller HVA de er.Det er hva de GJØR som skaper den store debatten.
Sak fra person er alltid en stor fordel og setter mangt og mye i et annet,svært ofte, rett perspektiv.
Jeg bære over med deg (også) som blander sak og person...
Hilsen synskepeggy.

FolkerGale

28.09.2012 kl.23:31

Du har helt rett. Ved å følge helt tilfeldige romfolk/tiggere i hovedstaden vil man få seg en "overraskelse", de er alle tyver og kriminelle. Potte trening trenger de også. Fysjamei få faenskapet hjem til steinaldern der de hører hjemme. Naive nordmenn kan aldri klare å utdanne et slikt kultursavkt folkeslag, selv om vi drømmer oss våte av tanken. dette livet har de selv valgt å leve i flere hundre år. Tiggerdrakten er uniform, menneskehandel, pedofili, svindlere, tyver og griser...

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2012 kl.14:04

FolkerGale: Hei,hei :)
Jeg har hatt mine mistanker lenge,om at det er helt rett det du skriver her.Det er sånn det er,alle ser det,men ikke de ansvarlige myndigheter.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits