De er ikke dårlige foreldre !

Ingen er dårlige foreldre om de havner på fylla noen par dager i ferien.

Det er sånt som skjer og ungene tåler det.

Men det jeg ikke forstår er at det skjer i utlandet,de som tør må jo ha baller av stål.

Har de ikke lært noe av historien,fks historien om hva som skjedde med Madeleine.Det var alkohol med i bildet der også,hvor mye vet bare dem som drakk.

Om foreldrene havner på fylla i ferien(e) betyr ikke det at de er dårlige foreldre,de kan være verdens beste foreldre for barna sine alle dager ellers i året.

Det skal helt andre forutsetniger til før jeg vil kalle noen dårlige foreldre,det er hva som skjer,bak lukkede dører ofte, i hverdagen som avgjør om man er gode foreldre og gode forbilder eller ikke.

Hilsen synskepeggy.

12 kommentarer

rwjfoto

11.07.2012 kl.15:34

Veldig fin blogg!

Ta gjerne turen innom min

myruin

11.07.2012 kl.15:58

Tuller du???

Om du ikke gjør det, så er jeg dypt uenig med deg!!

En ting er å ta litt vin/øl til mat, ev etter at barna har lagt seg, men å gå på FYLLA og GLEMME barna.. Da er du ikke egnet som forledre!!

Da får man heller sette bort barna og dra på ferie aleine da.

Håper virkelig du tuller, og skriver det bare for å få oppmerksomhet..

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.16:12

myruin: Hei,hei.
Jeg mener det ! det finnes veldig mange barn som er dypt ulykkelig i hverdagen sin.Det kan ha svært mange grunner og barna vet ofte ikke selv hvor ulykkelige de er eller hva det kommer seg av.
Kan jo ta et eksempel : Barn som lever i konstant frykt for mor eller far med aggresjons/sinneproblemer.Det er langt mer ødeleggende for barn å leve med det enn om foreldre havner på fylla et par ganger i ferien.
Jeg er forøvrig helt enig med at foreldre og barn kanskje ferierer hver for seg,da blir alles interesser tatt hensyn til,men det er vel avhengig av alder på barna.
Hilsen synskepeggy.

myruin

11.07.2012 kl.17:32

Det ene utelukker ikke det andre.. BEGGE deler er like ufordraglig, og skadelig for barn.

Jeg skjønner ikke hvordan du kan forsvare at barn skal klare seg selv når foreldrene er fulle..

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.18:39

myruin:
Hvor står det at jeg forsvarer det.Jeg sier bare at sånn er det og at det finnes faktisk ting som kan være verre.
hilsen synskepeggy.

myruin

11.07.2012 kl.19:17

Det er alltid noe som et værre.. et det da greit??

Pelsdyroppdtett er værre i andre land, men gjør fet ikke greit her i norge??

Og du sier jo at det ikke er så farlig om barn blir overlatt til seg selv. Er ikke det å forsvare det???

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.19:30

myruin:
Hvor står det at jeg "ikke syns det er så farlig om barn blir overlatt til seg selv",det står ingenting (som jeg har skrevet) om det.Det står at foreldre havner på fylla og barn tåler det - og det er sant.
Jeg har skrevet om foreldre som havner på fylla i ferien,ikke om barn som evt blir overlatt til seg selv som følge av det.
Du må lese hva jeg faktisk skriver,tror jeg...
Hilsen synskepeggy.

myruin

11.07.2012 kl.21:22

Hvordan kan fulle foreldre ta seg av sine barn???

hadde du skrevet beruset, så kanskje, men FULLE!??!

Fulle folk er ikke egnet til å ta seg av barn.

Men jeg gir meg nå, og håper de barna som er i syden sammen med sine fulle foreldre har det bra..

Maria

12.07.2012 kl.02:49

Fyll og barn hører absolutt ikke sammen !!

og du nevner jo her madeleines foreldre , jeg synes dem opptrådte meget uaktsomt , ingen doper ned barna for så og ruse seg selv og IKKE minst deretter forlate to små barn , det er så hinsides ....

Att du fikk " pepper " for Madeleine innlegget på annen blogg synes jeg bare var latterlig. De er så mye som taler imot foreldrene , dem er indirekte skyld i hendelsen , man forlater for pokker ikke småbarn på rom alene hele natten mens man selv er og ruser seg , da har man ingenting med og ha barn og gjøre !!!!

de på den andre bloggen synes tydeligvis slikt er helt greit. Når det er sagt er det svært vanlig att gjerningsmann er kjent , og saken skurrer så det holder , hadde det ikke vært for att dem hadde vært rik hadde dem vært tiltalt for lenge siden , saken stinker , og man trenger verken være klarsynt, nærsynt , synsk eller trangsynt for og mene dette ..

Og att blogger drar sammenheng mellom måte du mistet ditt barn på og Madeleine saken blir bare for dumt , dem opptrådte skjødesløshet , så vidt jeg vet var din sønn 26 år og døde i ulykke , ingenting du kunne gjort for og forhindre det , i motsatt til disse foreldrene som forlot barna , hadde dem ikke gjort det hadde det jo aldri skjedd ..... Eller ??!!!!

Er ofte jeg er uenig om sak med deg , men att du skal få pes fordi du har en formening om den saken ?! Hallo?!! , det er du vel i din fulle rett til og ha.

Livet mitt som klarsynt.

12.07.2012 kl.11:13

Maria: Hei,hei,Maria.
Du har helt rett og jeg er enig,barn og fyll hører ikke sammen,men samtidig mener jeg at fyll (selv med barn tilstede)en gang iblant ikke er så ødeleggende for mange barn som mye annet som (ofte) skjer med dem og rundt dem er, og som sjelden eller aldri blir tatt tak i.
Ang.blogger du nevner har både jeg og andre stilt store spørsmålstegn ved vedkommende.Det man først og fremst reagerer på er ordbruken,folk som uttrykker seg på slik måte er ikke helt i vater,for å si det sånn og når vedkommende blogger i tillegg tar på seg selv og ser som en nødvendig oppgave at vedkommende blogger selv sitter barnevakt for andre bloggere,ja da er veien kort til å tro både det ene og det andre....For håpe for denne bloggerens skyld at jeg rett og slett tar feil,men det tror jeg ikke,det vil bli for flaut for vedkommende blogger om jeg har rett,etter et sånt innlegg som vedkommende skreiv.Bloggeren får meg uansett ikke til å forandre mening.Det er ikke fullt så moro lenger nå ser jeg,å hetse synskepeggys blogg bortsett fra for bloggeren selv.
Ang. min sønn så finnes det ingen likhetstrekk i de to sakene,min sønn var 24 år (to uker før hans 25 års-dag) da han døde.Han var ikke full og han hadde ikke oppført seg uaktsomt eller uansvarlig.Forsikringsselskapet gransket dødsfallet før de betalte ut en skyhøy livsforsikring som min sønn hadde gjennom sin arbeidsgiver i nordsjøen.
Kan bare nevne at 14.juli kl 22.00 er det nøyaktig syv år siden jeg sist såg ham i livet.Han gikk for å treffe noen venner og det siste han sa til meg var god natt vi snakkes i morgen...
Om saken Madeleine hadde fått et slik utfall om ikke foreldrene hadde gått fra henne er jeg litt usikker på.Barnet var dopet ned og det er fort gjort at en katastrofal ulykke skjer,selv med voksne tilstede.
Bloggeren som gir meg pes for å mene det jeg mener,bør gi alle de millioner som mener det samme som meg den samme pesen og i samme ordelag som jeg får, om ikke, er denne bloggere bare en vits i mine øyne,innlegget bærer jo preg av at det er personen og ikke saken man er interessert i å diskutere i den bloggen.Responsen på innlegget i den andre bloggen får man si er temmelig laber,det tar jeg som ett signal på at flere en meg ser at vedkommende blogger driver en personlig vandetta mot synskepeggy som de ikke er interessert i å mate lenger.
Ha en fin dag :).Hilsen synskepeggy.

Iceman

12.07.2012 kl.17:35

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg mener også at fyll og barn overhode ikke hører sammen! Men om du mener som jeg tror... at om fek. den ene av foreldrene blir litt på en "snurr" i løpet av en ferie, så tar ikke barna skade av det. At heller andre negative ting som som noen barn kan blir utsatt for hjemme over tid, kan skade dem mer....er jeg enig i det.

Jeg også reagerte på innlegget til denne " evindelige" slarvekjerrina....hun eier ikke respekt for noe ting, ikke en gang de som har mistet sine kjære viser hun respekt for, og da mener jeg fek. at hun fikk seg til å dra din sønns ulykke inn i det hatske innlegget sitt...syns det var en iskald,beregnende og stygg ting å gjøre...Du vet Synskepeggy, det hun ikke klarer, som du er veldig flink på, er å skille sak fra person, og det er vel en av de viktigste spillereglene i bloggverden eller......

Nei.....jeg rister på hodet, tydelig at når det kommer til hu der, eier hun ikke skupler for noe som helst....Det er også tydelig at hun skiker etter oppmerksomhet, og som du sier, var det heller labert med respons hun fikk, enda hun oppfordret sine tillhengere å"sette på poppcorn"for her sku det bli underholdning lissom......

Jeg har ikke tenkt å mate den kjerringa mer, så sier ikke mer om saken at karma er en ok ting......og til slarvekjerringa,om du likevell skulle få litt mat fra denne kommentaren....så vær så god, lag et innlegg om svaret mitt, for jeg kunne ikke brydd meg mindre.....

Trodde faktisk noen hadde klart å sette hengelås på DITT "etarhol" og bandasjert begge nevene DINE, men så heldige var vi nok ikke nei.....

Livet mitt som klarsynt.

13.07.2012 kl.13:51

Iceman: Hei igjen Iceman :)
Du har forstått hva jeg mener i dette innlegget mitt.
Når det gjelder den andre bloggeren du skriver om her,så kan man bare syns synd på vedkommende,at vedkommende nevner min sønn er vel ikke mer enn å forvente,det var vel i mangel på noe annet som kunne ramme hardt.Denne bloggeren vil aldri, og kan aldri forstå, at nettopp fordi at jeg har mistet barn selv så kan jeg uttale meg som jeg gjør.Jeg forstår på et helt annet nivå enn det noen som ikke har mistet selv noengang vil forstå,sånn er det bare.
Denne bloggeren reagerer bare akkurat sånn som mange andre gjør når de innser at det finnes ting som ligger langt over og forbi deres eget nivå og som de aldri vil kunne forstå....synskepeggy har forståelse for reaksjonen...men ikke for måten reaksjonen blir uttrykt på.
Ha en fin dag,Iceman :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits