TRUSLENE HAGLER,MEN HAN MENER DET IKKE,STAKKAR...

Man har bare misforstått ham...

Alle ligger helt handlingslammet på rygg.Ulv-ulv-ulv-syndromet har overtatt fullstendig.Det er ikke lett å oppfatte denne tullingen som farlig lenger når han kommer med uttalelser som (får det til å gå kaldt nedover ryggen) :

" Hvis det skjer en reaksjon som ingen har styrt eller satt igang,hvis man i så fall gir mandat/fullmakt til folket og du sier til dem,gjør det på den måte dere kan gjøre det på,da vil enhver person helt sikkert selvfølgelig gjøre det på den måten vedkommende selv ønsker.Da kaster en av dem en håndgranat,en annen planlegger selvmordsaksjon.En annen bærer en kniv i hånden og sier,jeg skal drepe den første nordmannen jeg møter.Så hvordan vite hva slags reaksjoner dommen kan medføre." - mulla krekar -

- Han skal ha uttalt at det er akseptabelt å drepe nordmenn.

- Han skal ha truet Bondevik.

- Han skal ha truet Solberg.

- Han skal ha truet med å ta nordmenn til fange.

Han er nok bare en forvirret stakkar som føler seg svært urettferdig behandlet,en fare for rikets sikkerhet kan han umulig være,der har nok den norske Høyesterett tatt helt feil.

Hvem som helst kan bli forvirret av å sitte i husarrest med internett-tilgang,det er nok mulla krekar den første til å være helt enig med.

Hilsen synskepeggy.

 

7 kommentarer

Brigitte Kvarsnes

11.07.2012 kl.19:42

nikker... dumsnille Norge...

Mima

11.07.2012 kl.22:06

Nikker og er så enig! Jeg skjønner ikke hva han fortsatt gjør her i Norge! Han er jo steike gal, og norske politikere er noen døgenikter i Krekarsaken. Send ham ut!!

Ha en fin kveld, Synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.22:19

Mima: Hei,hei.
Ja,det er i høyeste grad i denne saken (også) at politikerne viser tydelig hva de er...
Ha en fin kveld du også,Mima :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.07.2012 kl.22:23

Brigitte Kvarsnes: Hei,hei.
Dumsnille Norge er vel litt drøyt,det er vel dumsnille norske myndigheter du mener.Alle vi andre som vil ha galningen vekk er rasister med fordommer har jeg hørt...Det er ikke lett for sånne som meg å forstå,vi er vel for dumme vi da, til å forstå noe som helst av sirkusmulla...
Ha en fin kveld :).Hilsen synskepeggy.

12.07.2012 kl.10:55

Synest ikke den mannen har noe her i Norge å gjøre i hele tatt! :/

Skev forresten en kommentar til deg i et eldre innlegg : engler - har du kontakt med dine?...men ikke fått noe svar :( er litt nyskjerrig skjønner du :P

Sjur Jørgen Øvrevik

13.07.2012 kl.09:45

Uff, ja, det er helt drøyt. Politikere er ikke hva de var.

Livet mitt som klarsynt.

13.07.2012 kl.13:35

Sjur Jørgen Øvrevik: Hei,hei.
Det kaliber som var får man aldri se igjen,heller ikke i politikken.Samfunnet,som det har utviklet seg, har fratatt absolutt alle muligheten til å "gjøre menn til menn" og kvinner til kvinner",dessverre.
Det vi etterlyser døde nok helt ut sammen med generasjonen mine besteforeldre...
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits