JEG SKAL PÅ JUSTIN BIEBERKONSERT !

Eller enda bedre,jeg sender min datter og etterpå skal jeg tale min datters sak.Man må jo bare ha medlidenhet med det,en mor som kjemper sin datters sak,finnes det noe mer rørende..

40.000; for en billett ser jeg på som småpenger i denne sammenhengen og som en rein investering,når jeg i ettertid har en forholdsvis stor mulighet for å hove inn flere millioner...

Troverdigheten til denne bieberfiguren er blitt temmelig tynnslitt etter flere søksmål mot seg,så jeg regner mitt krav mot ham for å være så godt som i boks.Må bare en tur innom rettsystemet (i noen par år) først om ikke Justin Bieber og apparatet rundt ham tar til vett og tilbyr meg et forlik på flere millioner,noe mindre blir ikke akseptert.

En mor saksøker Bieber for millioner etter påstander om at datteren har blitt hørselsskadd under konsert.Lider av øresus,selvfølgelig,det er ikke så lett å diagnostisere,så her må man ta saksøkerens ord som troverdige.Moren til den påståtte hørselsskadde jenta bør granskes,hennes økonomiske situasjon,hun kan ha meget gode grunner for søksmålet og ingen av grunnene trenger å være at datteren blei hørselsskadd...

Vi får se hvordan det går,det er ikke umulig at jeg sender min datter på flere konserter.......

Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

Helene Huseby

15.07.2012 kl.13:05

Kos deg på konserten !

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.13:13

Helene Huseby:
Hmm,ja.
Leste du innlegget,eller....
Hilsen synskepeggy.

elin

15.07.2012 kl.15:12

Send i vei! Lurer på om jeg kanskje sto litt nærme høytalerene under en DDE konsert en gang.. hm.. muligens en ide å henge seg på kravbølgen? ;-)

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.15:27

elin: Hei,hei.
Er du i den minste tvil så saksøk,du har ingenting å tape,i beste fall millioner å vinne.Oddsen for å bli rik er skyhøy sammenlignet med lotto.Eneste betingelse for et reelt krav er bevis for at du har vært fysisk tilstede.
Gi gass,jeg heier på deg....
Ha en flott søndag :).Hilsen synskepeggy.

Iceman

15.07.2012 kl.17:14

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, det er mange måter folk prøver å tjene penger på.......

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.19:18

Iceman: Hei,igjen,Iceman.
Noen har nok sikkert fått en ide,håper ikke at det er mange nok, med den samme ideen, til å stoppe alle konserter i nærmeste fremtid.Utøverne nekter å spille fordi at de er redde for å få sinte mødre etter seg på jakt etter penger,med det påskudd at døtrene har fått hørselskader etter for høy musikk,skriking fra fansen eller hva det nå var.
Dette søksmålet kan jo i verste fall skape presidens om den får medhold i rettsapparatet,derfor er det nok lurest (for alle andre artisters skyld) at tvisten avgjøres ved forlik - men ved forlik hover jo mora inn noen millioner...så,jeg vet ikke jeg,som det for øyeblikket ser ut så er det en vinn-vinn-situasjon for mora - bare fordi at hun saksøkte og ikke fordi at hun vant saken.Noen vet hvordan de skal sno seg om de bare er frekke nok..
Hilsen synskepeggy.

sunshine

21.07.2012 kl.23:23

Hei. lurte berre på om du kan kommunisere med dei døde? Dei på den andre siden?

Sunshine

Livet mitt som klarsynt.

21.07.2012 kl.23:39

sunshine:
Ja,i gitte situasjoner så kan jeg det,kommunisere med "de døde",altså.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits