TREÅRING SKJØT OG DREPTE SIN EGEN FAR !

Det er ingen ende på tragedier,skyteulykker og drap,allikevel nekter styrende myndigheter å stramme inn våpenloven.Kanskje denne fryktelige episoden kan åpne øynene på noen som burde ha fått øynene opp for flere tiår siden.

Noen bekjente av den rammede familien hevder at de var usedvanlig hyggelige folk,jeg vet ikke jeg,ladd våpen i hus lett tilgjengelig for et lite barn som umulig kan ha vært under tilsyn av voksne da ulykken skjedde.Man fristes til å si at de fikk som fortjent..

En talsmann for familien sier at det var godt at gutten som skjøt sin far er så ung at han ikke forstår hva han gjorde,han forstår nok,tenker jeg.

På grunn av voksnes tankeløshet og liberale holdning til våpen,må en liten gutt leve resten av sitt liv i visshet om at han var den som skjøt og drepte sin far,det blir en tung bør å bære med seg videre...

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Susanne Håheim

15.07.2012 kl.16:08

I usa eller? Alle våpen skal jo vere innelåst i godkjent våpenskåp, utan ammunisjon og vital del fjerna... Veit ikkje om dei samme reglane gjeld i usa?

theaharmens

15.07.2012 kl.16:11

suger når det skjer ..

Noja

15.07.2012 kl.16:24

OMG, stakkars, han må bære på at han har drept sin egen far HELE livet D: Du har rett, de skulle passet mer på det våpenet ;/

Iceman

15.07.2012 kl.17:10

Hei Synskepeggy! :-)

Stakkars gutt ja....må bære dette med seg gjennom livet..

Enig i at de burde passet bedre på så denne episoden hadde vert unngått. :(

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.18:37

Susanne Håheim: Hei,hei.
I USA,ja,hvor ellers...
Hilsen synskepeggy.

Susanne Håheim

15.07.2012 kl.18:37

Hehe, ja, nei, forundra meg ikkje..

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.18:38

theaharmens: Hei,hei.
Det skulle ikke vært mulig at sånt skjedde i det hele tatt.
Men,man vet jo fra før at i USA er ALT mulig.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.18:40

Noja: Hei,hei.
De skulle ikke ha hatt våpen i hus i det hele tatt.
Jeg tenker at har man våpen i hus har man noe å skjule..men så er jeg motstander av alle former for våpen også, og i tillegg er jeg nordmann..
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.07.2012 kl.18:43

Iceman: Hei igjen,Iceman.
Det er ikke han som er død eller den øvrige familie det er synd(est) i her,det er gutten.
Han må leve videre med skyldfølelse som andre har skyld i, og han er ikke den eneste i verden som må det, på grunn av andres idioti og tankeløshet.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits