ELENDIGE TJUVPAKK !!!!!!!

Dette er det siste bildet av sauen «Kurt»

sauen kurt (Foto: Emilie Tverbak)

Dette var siste gang sauen «Kurt» ble sett før han ble stjålet.

Foto: Emilie Tverbak

Tre uvedkommende menn stjal sau og galleonsfigur «Kurt» under Trænafestivalen i sommer. ? Jeg er lammet av sorg, sier eieren.

10 kommentarer

Anne Marie

16.07.2012 kl.20:09

Sikkert gått tom for hunder og katter de kan grille...nå er det Kurt som er på grillen...

Livet mitt som klarsynt.

16.07.2012 kl.23:09

Anne Marie: Hei,hei :)
Min første tanke også,eller at de rett og slett har gått lei av ensidig mat som består av hund og katt og vil ha litt variasjon også i mat veien.
Det må da være nok hund og katt å ta av - idioter som forlater sine dyr eller setter dem ut på fremmed plass overlatt til seg selv finnes det nok av og iallefall i forbindelse med sommerferie.Ingen spør etter de stakkars dyrene og hva som skjer med dem.
Huff,nå begynte jeg å tenke i tunge baner her..
Ha en fin kveld :).Hilsen synskepeggy.

Brigitte Kvarsnes

16.07.2012 kl.23:51

ja, det gjør du... mange dyr blir etterlatt i sommerferien dessverre. Vi kan ikke ta innover oss alt som skjer. Jeg synes at livet blir lettere når jeg tenner lys om morgenen og overlater bønnen og bekymringenen til "Høyere Makter":)))

Livet mitt som klarsynt.

17.07.2012 kl.01:10

Brigitte Kvarsnes: Hei,hei.
Jeg er "avhengig" av å tenne lys,det første jeg gjør om morgenen - og jeg syns faktisk at det hjelper litt jeg også.Dagen blir med ett litt mer positiv.
Jeg har lært meg å "stenge av" for mye,men allikevel tror jeg at jeg tar innover meg langt mer,på en sterkere og annen måte enn det andre gjør.Jeg merker det tydelig på min egen måte å reagere på som er og alltid har vært "annerledes",man forstår på en annen måte,tenker på en annen måte (om alt) og får umiddelbart et annet perspektiv (på alt) enn det andre får.Det kan til tider være svært belastende og ikke i harmoni med det alment aksepterte,man blir på en måte "kjerringa mot strømmen" i så og si alle sammenhenger.
Men,man lærer seg å leve med det,det er utfordringer som sånne som meg alltid har hatt..
Når man ser på verdensbildet,hvilke bekymringer er det mulig at vi kan ha...
"Høyere makter" er svært nøye med å påminne meg om at det ikke finnes problemer eller bekymringer annet enn de vi påfører oss selv og at de problemer og bekymringer vi påfører oss selv er illusjoner som er forbigående..
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

24.07.2012 kl.23:26

Tja kanskje på tide med en oppdatering om sauen Kurt! Sauen Kurt endte ikke sine dager på grillen, han ble faktisk funnet beitende på teltleirområdet til festivalen på Træna. Deretter ble han satt på bås i en fjøs på samme øy og ble foret etter beste evne inntil overlevering til kunsteren kunne foretas. Denne ble forettatt sist torsdag i Sandnessjøen hvor Bent Lindal ankom på vei til Rootsfestivalen i Brønnøysund nå sist helg.

Selv traff jeg nevnte sau og kunstner i forbildelse med Rootsfestivalen og begge så ut til å ha det helt fortreffelig. Bent fortalte forøvrig at det ble en smule overdreven oppmerksomhet fra flere medier(lokalaviser og NRK) rundt denne ufrivillige utflukten til Sauen Kurt. Det har blitt meg fortalt at Kurt ble skadet under oppholdet i Brønnøysund, men om det skyldes alkoholforgiftning eller beinbrudd vites ikke. men det er iallefall flart at villsauen Kurt er tatt under medisinsk behandling for sine skader og vil etter all sansynlighet dukke opp i Bodø etter sykeleiet.

Livet mitt som klarsynt.

24.07.2012 kl.23:51

Bjørn:
Så godt å høre - at sauen har det bra :)
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

25.07.2012 kl.12:48

Det hele er jo en ordentlig agurknyhet bare for å ha det sagt:)

Livet mitt som klarsynt.

25.07.2012 kl.19:52

Bjørn: Hei,hei :)
Agurknyhet ?? Takk så mye for at du sier ifra :)
Jeg tenker mest på sauen Kurts ve og vel,agurknyhet eller ikke spiller ingen rolle så lenge dyret ikke lider.
Hilsen synskepeggy

Bjørn-Ivar Bråten

25.07.2012 kl.19:58

Lider? nei du dyret er jo hjemmesnekret:)

Livet mitt som klarsynt.

25.07.2012 kl.20:11

Bjørn: Hei igjen :)
Hjemmesnekret eller ikke,det var EKTE følelser inne i bildet fra eierens side.
Jeg er allikevel glad for at Kurt er gjort rede for :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits