Endelig en som vil GJØRE noe..

Mann (70) væpnet til tennene - ville gjøre politiets jobb

Publisert 16.07.12 - 07:57, endret 16.07.12 - 09:23 (VG NETT)
(VG Nett) Med pistol, batonger, kniver og håndjern ville 70-åringen bøte på politidekningen i Risør.
Mannen møtte politiet utenfor Risør politistasjon søndag kveld. Der konfronterte han politiet med det han mente var en elendig politibemanning, skriver Aust-Agder Blad.
- Mannen fremstod oppriktig bekymret, sier en politivakt til avisen.

Og mannen tok tydeligvis oppgaven på alvor. Bilen var nemlig lastet med kniver, batonger, håndjern og en skarpladd Smith and Wesson pistol.

- Det ble gjort en god del beslag, sier vakten.

Til tross for truende bagasje, skal mannen ha opptrådt rolig, skriverFædrelandsvennen.

Politiet gjorde også våpenbeslag hjemme hos 70-åringen.

- Det ble funnet våpen, og vi er i ferd med å finne ut hvor de kommer i fra. Men mannen får nå den hjelpen han trenger, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til VG Nett.

Aust-Agder Blad skriver at han skal ha vært medlem av det avisen omtaler som Amerikansk politikrets. Men det er ikke en god nok unnskyldning for politiet.

- Uansett kan vi jo ikke tillate slik ting. Forhåpentligvis er det ikke så mange som deler hans synspunkt, sier politivakten.
--------------------------------------
Mannen tilbudte sin hjelp og sine tjenester i beste mening,men hva skjer,nå mener man at det er han som trenger hjelp.Han viser i høyeste grad at han har noe som mangler hos mange - handlekraft og vilje til å få noe annet gjort enn snakk,snakk,snakk...Men hva blir han møtt med,hans hjelp,som helt sikkert kunne trengs både her og der,blir som forventet totalt avvist og iallefall ikke ønsket velkommen.Utakk er verdens lønn,nå vet denne hjelpsomme mannen det også.
Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Brigitte Kvarsnes

16.07.2012 kl.23:29

Det er ikke rart at folk prøver å ordne opp selv av og til...

Anniken Jeanett

16.07.2012 kl.23:52

Har et spm til deg.. Tar du noen slaks oppdrag siden du er synsk ? I såfall , pris ?

Livet mitt som klarsynt.

17.07.2012 kl.00:53

Brigitte Kvarsnes: Hei igjen :)
Denne kloke manen har skjønt det,noe som alle vet,men har lett for å glemme : Skal man ha noe gjort må man gjøre det selv.
Frustrasjonen har vel vokst til nye høyder hos de fleste i de siste dager,tenker jeg,man får vel til slutt nok av handlingslammelse,omgåelse av regelverk,styrende myndigheters fravær,økende (vinnings) kriminalitet osv,osv...
Ha en fortsatt fin kveld :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits