Utroskap redder forhold,hvor dum kan man bli....

Det er faktisk noen som påstår at utroskap redder forhold og det er helt sikert mange som prøver,man har jo overbevisningen om at alt må prøves i forsøk på å redde forholdet før man går hver til sitt.

Utroskap er nok et resultat av bruk og kast-samfunnet,ingenting annet !!

Vel,jeg har ingenting i mot å bli kalt urgammeldags,

bare fordi at jeg mener at der det finnes ekte kjærlighet,respekt og omtanke,

eksisterer ikke ordet utroskap.

                                      Hilsen synskepeggy.

 

19 kommentarer

lifehappens

19.07.2012 kl.23:37

Syns ikke det er nødvendig å kalle folk dum av den grunn? For mange hjelper det faktisk, har dog ikke prøvd selv, har svært lite å fikse på. Men hva andre gjør, gjør dem ikke dum, bare for at du ikke er enig.

Mélissa

19.07.2012 kl.23:37

Helt enig! Utroskap er forferdelig

Joachim

19.07.2012 kl.23:40

utroskap er det verste som fins :(. Det ødelegger et menneske så mye

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :)?

Ps: har spørsmålsrunde på bloggen. Ta en tur innom da vel! =D. Velkommen skal du være

Livet mitt som klarsynt.

19.07.2012 kl.23:48

lifehappens:
Tror man på det som enkelte "eksperter" nå hevder - at utroskap kan redde forhold,så er man vel forbi det jeg vil kalle DUM !
Det eneste de såkalte ekspertene oppnår med slike utspill er at de som er utro nå har en knallgod unnskyldning : "kjære,jeg gjorde det i forsøk på å redde forholdet" - noen tror kanskje på det....
Jeg er svært liberal i de fleste sammenhenger,men akkurat i dette kan man kalle meg så dum man bare vil fordi at jeg IKKE er enig med ekspertene.
Utroskap rammer jo på svært mange plan,bla(mangel på).respekt for sin livspartner.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.07.2012 kl.23:58

Joachim: Hei,hei :)
Det har du helt rett i.
Utroskap ødelegger det mest grunnleggende i et forhold,respekt og tillit - og hva er da tilbake,iallefall ingenting som kan redde forholdet.
Men,det er jo mulig at noen sexologer (psykologer) trenger mer arbeid å gjøre,og hva er vel mer effektivt enn å komme med slike utspill - enda mer forvirring som folk trenger "eksperthjelp" og "tung kompetanse" til å finne ut av.Slike utspill er jo bedre enn all verdens reklame for "sine "tjenester.
Hilsen synskepeggy.

Ida

20.07.2012 kl.00:03

Helt enig med lifehappens! :)

Eva

20.07.2012 kl.00:04

Ikke noe gammeldags i det, nei :-)

Utroskap bare fører til at du ikke kan stole på partneren din lenger, så i mine øyne redder det ikke en drit :)

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.00:06

Ida:
Kall meg gjerne DUM fordi at jeg har NULLTOLERANSE for utroskap,samme hvor "edle" motiver man måtte ha for å gjøre det.
Hilsen synskepeggy.

2i9

20.07.2012 kl.00:12

Samme hvordan folk skal vri og vende på det er ikke utroskap en positiv ting. Som nevnt i en kommentar over her, nok en unnskyldning for å være utro. "Jeg gjorde det jo for å redde forholdet.."

ville man redda forholdet hadde man fokusert på hva som faktisk var problemet, snakket om det og prøvd å fikse på det. Ikke dratt ut å vært utro. Etter min mening og erfaring fører utroskap aboslutt ingenting godt med seg. Man begynner å lure på hva som er feil, og ikke bare på ett område, men når det gjelder alt i forholdet og tilliten er blir jo helt borte? Kan ta flere år å få en stor tillit, men kan ta få sekunder å ødelegge.

En annen ting de såkalte ekspertene har vært ute med er jo at det ligger i instinktene våre. Har man en så stor trang til å gå på alt og alle andre når man er i et forhold, burde man kanskje ikke være i et forhold i første omgang.

Syns absolutt ikke du er gammeldags :) Burde være en selvfølge at når man går inn i et forhold, så holder man seg til sin partner.

Ida

20.07.2012 kl.00:12

Kaller deg ikke dum jeg.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.00:44

Ida:
Nei,det gjør du ikke,jeg skriver at du kan kalle meg dum fordi at jeg ikke er enig med våset til de såkalte ekspertene,men da forbeholder jeg meg retten til å kalle dem som er enige med de såkalte ekspertene for (forbi) dumme.
Hilsen synskepeggy.

Ida

20.07.2012 kl.00:46

Er nok mange som faktisk dette har skjedd med da. man vet jo aldri folks historier. Lett å dømme.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.00:59

Ida:
Har det faktisk skjedd at utroskap har reddet et forhold,det tror jeg ikke.Det kan kanskje se slik ut for noen,selv de involverte,men skinnet bedrar og de involverte lurer seg selv - men ikke så veldig lenge..
Hilsen synskepeggy.

Ida

20.07.2012 kl.01:03

Er nok delte meninger om dette vettu som alt annet.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.01:06

Ida:
Jeg tror du snakker om å svelge kameler,det er mange som gjør det vettu,alt for mange...og allerede første gangen man svelger en kamel er man "ute å kjøre".
Hilsen synskepeggy.

Beathe Lindseth

20.07.2012 kl.01:07

Jeg er helt enig med deg!

Anita

27.07.2012 kl.16:54

Helt enig. Hvorfor være i et forhold, hvis man vil ha friheten til å rote rundt med andre. Er bare ødeleggende.

Anette

09.08.2012 kl.22:02

Utroskap reddet forhold? Tja.. Det forutsetter at den som er bedratt aldri får vite noe. Og at den som er utro bruker beskyttelse. Blir der graviditet ut av utroskapen som i tilfellet med min mann, blir plutselig valgene mye vanskeligere for alle parter.

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2012 kl.23:17

Anette: Hei,hei :)
I en sånn situasjon burde valget vært svært enkelt for den som var blitt bedratt..
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits