Han var utro - hvem får skylda ?

Alt for ofte legger man skylden for utroskap på feil person.

Er det dama han er utro mot,

 eller dama  han er utro med,

eller er det han selv som har skylda og som helt klart har det største problemet..

                                Hilsen synskepeggy.

 

 

 

20 kommentarer

Maria Gundersen

20.07.2012 kl.01:08

Så klart er det mannen som har skylda! Men hvis han ikke lenger har følelser for dama si, men heller har begynt å få følelser for ei anna, så er jo det forståelig.... Men hensyn til damens følelser kan han jo ta ;)

Jeanette :)

20.07.2012 kl.01:10

Det er uten tvil mannen som er utro som skal ha skylda... Og syntest ikke det er særlig ok av dama han er utro med heller, om hun vet at han har kjæreste... Begynner man å gå lei eller miste følelsene for den mann er sammen med, må man klare å slå opp før mann går videre ;)

Ida

20.07.2012 kl.01:17

Mannen vel, han kan vel tenke selv.

Stine Marie

20.07.2012 kl.01:19

Det er jo mannen sin feil. Han burde vist bedre enn og være utro vis han har dame, og i så fall gjort det slutt med dama vis han mistet følelser for henne. FØR han finner seg ei ny ei.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.01:23

Jeanette: Hei,hei.
Det er helt klart at mannen har skylda - og sannsynligvis store problemer bla. med sitt enorme ego.
Men,hvorfor er det da alt for ofte dama han har vært utro med som blir angrepet og påført urettferdige belastninger fordi at det har skjedd.
Om kvinnene vet om hverandre og det allikevel skjer tyder jo det på at mannen har så store problemer at han bør søke profesjonell hjelp..
Mange solide vennskap,familieforhold og andre relasjoner har blitt totalt ødelagt på grunn av menn - og kvinner - som ikke klarer å styre sine egoistiske primitive behov.
Hilsen synskepeggy.

Anniken Jeanett

20.07.2012 kl.01:25

Mannen får skylda , han kunne ha snakket med dama si om dette hvis han ikke har mere følelser for henne.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.01:26

Stine Marie: Hei,hei.
Menn (og kvinner) som er utro har aldri i utgangspunktet noen som helst planer om å forlate sin partner.
De vil ha begge deler og får det som oftest også for en kort stund.
Hilsen synskepeggy.

Maiken

20.07.2012 kl.01:32

Den som IKKE er singel, har ikke skylden. Det er såklart den som er i et forhold som har skylden for det.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.01:34

Anniken Jeanett: Hei,hei.
Utro menn påstår jo hardnakket at de fremdeles har følelser for dama si og at utroskapen var en "dum" feil - som de sverger på aldri skal skje igjen - helt til neste gang,som regel.
Nå,som "ekspertene" har "godkjent" utroskap som en "terapiform" i den hensikt å redde et forhold har de utro mennene fått en grunn for sin moralsk forkastelige oppførsel som kan vise seg å bli svært så vanskelig å argumentere mot.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.01:36

Maiken: Hei,hei :)
Den som er singel har IKKE skylden,mener du vel,og da er vi helt enig.
Hilsen synskepeggy.

Maiken

20.07.2012 kl.01:37

Ja var det jeg mente :) hehe

Jeanette :)

20.07.2012 kl.01:39

Jeg syntest uansett det er verst av mannen.. Har selv kjent den jenten mannen er utro med i flere tilfeller, og gir alltid klar beskjed om at jeg syntest det er utrolig dårlig gjort når mannen har en kjæreste-- Men ikke noe grunn for at kvinnen som har en utro kjæreste skal ta det utover den andre kvinnen... Mannen som skal svi, og kun mannen... Den andre kvinnen bør kanskje noen andre gi beskjed til, feks nære venner... Ble litt rotete med de 3 "Innvolverte" her...

Utroskap er noe drit uansett...

Kiico ~

20.07.2012 kl.01:42

Jeg vil si det er mannen sin feil. Han hadde ett valg. Han kunne snakket med damen han var utro med, og damen han var utro mot. Det er aldri rett å behandle noen, verken en mann eller kvinne som om de ikke var verdt noe. Og etter min mening er det noe en viser i gjennom utroskap.

happyness

20.07.2012 kl.02:05

HAN !

Livet mitt som klarsynt.

20.07.2012 kl.02:16

happyness: Hei,hei :)
HAN,ja,helt klart.
Men hvorfor hører man så ofte (så og si alltid) den dama som han har vært utro mot uttale at "den j..dama må f.. holde fingrene vekke fra min mann" - og oppfører seg mot henne deretter,ikke sjelden utvikler det seg temmelig stygt kvinnene imellom,mens synderen - MANNEN - blir "tilgitt",stakkars - han kunne ikke noe for det.
Hilsen synskepeggy.

Julie Sævik

20.07.2012 kl.02:44

Bra blogg! :-)

rebekka berglund tveit!

20.07.2012 kl.03:29

fin blogg ^^

Anette

09.08.2012 kl.21:54

Gammelt innlegg, men kommenterer uansett. I mitt hode er det han som har ansvaret. Men ønsker som grovt bedratt å påpeke at hvordan den han er utro med oppførerer seg etter bruddet har mye å si for langtids virkningene av utroskap. Må denne personen vri kniven inn i såret i forhold til den som er bedratt på en hoverende måte, blir det faktisk en belastning så stor at det kan tippe over kanten for selv den beste. Så utroskap kan skje, og livet må gå videre. Men hvordan man håndterer situasjonen har alt å si for hvor raskt livet går videre.

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2012 kl.23:24

Anette: Hei,hei :)
Det er han som har ansvaret,helt klart, og en del av mitt poeng er at om den bedratte kvinne ikke først og fremst la skylden på henne,som han var utro med,ville ikke mannen så lett "kommet unna med det".
I det tilfellet du nevner bør livet gå videre for den bedratte uten verken mannen som har bedratt henne og den som han har bedratt henne med.
Det er det eneste rette,ellers kan ikke jeg se at det er mulig å gå videre i det hele tatt - for noen av dem.
Hilsen synskepeggy.

Kristian

29.05.2015 kl.23:34

Hei, satt egentlig og lette etter en annen diskusjon men fant denne,

men har uansett ett spørsmål, ettersom jeg har lagt merke til dette ved flere anledninger, er en mann utro er det hans skyld ( og i de fleste tilfeller er det jo og slik) men er hun utro så er det også hans feil, for dra gjorde han så hun var utro.

jeg har aldri vært utro, ikke hun heller (tror jeg da) men har måtte vært en skulder å gråte på ved noen anledninger..

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits