Herlige sommertid - og min evige følgesvenn - SORG !

 

Sorg kan være så mye og mange forskjellige tap i livet.

Det finnes ikke en mer egoistisk og individuell følelse enn sorg.

Sorgen er min og min aleine.

Sorg er en ufattelig ensom ting å bære med seg.

Man kan være omgitt av tusenvis,men allikevel er man og skal man, være ensom i sorgen.

Sorg er min personlige "eiendom",det er umulig å dele den med andre.

Og det finnes ikke en tilstand man går inn og ut av like lett og selvfølgelig som sorg.

I det ene øyeblikket ler man for i det neste øyeblikk være totalt lammet og overveldet i sorg - igjen.

Det finnes ingen følelser som er i konstant forandring som sorg.

Men sorgen har en fordel,man blir ikke værende i den.

Etterhvert blir sorgen en velkommen gjest når den kommer tilbake,den er blitt en del av den man er.

Det er først da,når sorgen kommer på besøk og ikke lenger er der som en mørk skygge i alt man gjør og sier,at man kan hedre livet til den som har gått bort.

Glede seg over årene - livet man fikk sammen og man innser at ingenting har blitt tatt bort uten at man har fått noe annet og mer igjen.

 

Hilsen synskepeggy.

23 kommentarer

Lena Adele

22.07.2012 kl.19:46

Fantastisk sagt!

elin

22.07.2012 kl.20:44

Flott og sant sagt. :-)

Mima

22.07.2012 kl.20:52

Hjertefølt tekst.. Nydelig uttrykt, og helt sant <3

Toril

22.07.2012 kl.22:38

Det var kjempenydelig skrevet!<3

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

Bloggklem fra Toril

Inger

22.07.2012 kl.22:52

Ja sorgen er god og kjenne på innimellom, det er sikkert å visst:)

merker jeg savner besteforeldrene mine enda, etter 18 . Men men, det må man leve ,med.

Vi er nå heldige, får vi møter dem igjen oppe i himmelen:)

Og det ser jeg frem til:)

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2012 kl.23:16

Mima:
Takk,takk,Mima <3.
Det er akkurat sånn jeg opplever at sorg er.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2012 kl.23:21

Toril: Hei igjen,Toril.
Det er mulig å snu en ufattelig grusom tragedie til noe positivt,det har jeg gjort - med god hjelp fra min sønn,selvsagt,ellers hadde jeg aldri klart det.
Det hjalp å fjerne seg fra følelsen av at det var MEG det var synd på fordi jeg hadde mistet min sønn,noe som var svært vanskelig for mine omgivelser hjalp godt til med å opprettholde min selvmedlidenhet (i beste mening),men da jeg hadde klart å kvitte meg med de "negative" følelsene åpnet det seg en helt ny verden for meg.
Takk så mye,Toril og kjempefin kveld til deg og :) Bloggklem :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.07.2012 kl.23:26

Inger: Hei igjen IngerJ :)
Dødsfall i nær familie blir aldri lenge siden,man bærer det med seg.Sorg er ikke bare trist og leit,sorg bringer faktisk glede med seg også.Og visdom.
Jeg gleder meg også til gjensynet,jeg er helt overbevist om at når det er min tur venter alle mine nære og kjære på meg for å ønske meg velkommen hjem.
Hilsen synskepeggy.

23.07.2012 kl.01:07

Hva syns du om slarveposten.blogg.no?

Ser at de skriver om deg. Den bloggen er fæl.

Livet mitt som klarsynt.

23.07.2012 kl.01:18

Anonym:
Slarveposten ??? Hva er det ??
Jeg har aldri hørt om det og aner ikke hva det er.Så jeg kan ikke ha noen mening om det.
Hilsen synskepeggy.

sladderkjerring

23.07.2012 kl.02:18

Var innom den såkalte "Slarvedritt bloggen" har en GOD anelse om hvem hun er, JA HUN.. Men jeg skal holde meg lavt til den dagen hun selv ENDA en gang tråkker i salaten. Mye man kan finne på google. ;) "LOL".

Som sagt var jeg innom drittbloggen, å den er UFYSELIG å vemmelig, det grøsser over hele meg når jeg leser hva VOKSNE folk kan lirke utav seg på ett nettsted. Sånne folk kan IKKE ha mye vett i hodet. Jeg håper at en dag blir hun KRAFTIG tatt for den bloggen, å at hun ALDRI får vise sine spor innom blogg.no mer. Skammeligt.

Som sagt, jeg har en anelse om hvem denne såkalte "Slarva" er, men det forblir godt plantet i mine tanker, inntill videre. ;) Nå får du noe godt å tenke på Slarva, don't YAH?

Og til deg Synskepeggy, du kan være VELDIG glad du ikke kjenner til Slarveposten, den er IKKE verdt folkets tid.

MVH Sladderkjerring !

Til dere andre, ha en finfin kveld.

gillisbloggen

23.07.2012 kl.04:16

denne slarveposten får ein holde seg for god til og lese det er bare SVADA alt der,hersjer med folk kaller oss Narssisister og parasitter,var innom så vidt ,tipsfra en annen blogger,var ein god del trusler der ja.Men jeg hvet no hvem som har den bloggen +noen andre som er med der.Trudde faktisk dei hadde sluttet og skrive der ,da slarva sa ho tok pause,men det er vel andre som har tatt over.dei følger godt med på synskepeggy sin blogg ivertfall.Eg har taushets plikt om hvem det er som har bloggen,så derfor kommer eg aldri til og nevne noen navn.Såpass kan jeg sei att eg har hatt hjelp til og finne ut hvem dei er .

God natt synskepeggy,Stor KLEM fra meg:=)))

Livet mitt som klarsynt.

23.07.2012 kl.11:04

gillisbloggen: Hei igjen :)
Så lenge man kan innestå for hvert ord man skriver (og ellers hva man sier og gjør) kan man vel skrive hva man vil på sin egen blogg.Jeg skal iallefall ikke legge meg borti det.
En annen ting er at om man ikke kan innestå for hvert ord og skriver i en tone som tyder på intenst hat mot enkelte,blir det hele for sykt for meg og jeg får sympati og bare syns synd på vedkommende.Det har jo vist seg gang etter gang at bloggere (og andre) som har vist sånt hat mot noe eller noen,etter en tid har avslørt seg selv som de syke menneskene de er.
Å ta på seg selv å være "bloggpoliti" og ser som sin hovedoppgave å jakte på fantasifigurer på blogg sier vel sitt om hvor stabil psyken til sånne folk er.
Når det er sagt,så må jeg si - igjen - at jeg aner ikke hva denne sladderposten er,men har vært borti nok av samme type før.
Ha en kjempefin dag,Gillis og mange klemmer til deg også :)).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.07.2012 kl.11:08

sladderkjerring: Hei,hei :)
Ikke vet jeg hva dette sladdergreiene er,men ut i fra det du skriver her mener jeg også at det er best å holde seg langt unna og ignorere sånt.
Jeg har allikevel sympati med dette sladdergreiene,stakkars folk huff....
Hilsen synskepeggy.

Gekko2

23.07.2012 kl.13:56

Dette var en fin måte du satte ord på sorgen.Akkurat slik har jeg erfart den også.

Jeg skjønnner helt hva du mente med innleggene dine om 22 juli! Og når denne slarvekjeringa vrir meningen bak det du skriver til det ugjennkjennelige på sin egen blogg,ja....da sier det mer om henne enn tusen ord

.Hun må ha veldig lite å ta seg til for tiden, for hun går jo med lupa si og leiter etter blogger hun kan trakkasere og legge igjenn dritten sin på..Ser att hun ikke fikk så stor oppslutning på innleggene sine heller, det er de vanlige som går igjen med" full støtte"og gir henne backup.Så hun har for sikkerhets skyld har lagt igjenn bioggnavnet sitt her.

Når det gjelder disse som støtter og heier på henne hele tiden, er jeg veldig skuffet over noen av de, de har egne bra og koselige blogger som jeg fulgte fast før,men når de viser seg så falsk att de oppmuntrer denne slarva, ja...da gidder jeg ikke lese bloggene deres lenger.

Jeg VET også hvem som står bak bloggen hennes, for jeg har fulgt din blogg omtrent fra du begynte å blogge, og denne slarvekjerringa har vert inne på bloggen din før, men da under andre bloggnavn.

Livet mitt som klarsynt.

23.07.2012 kl.14:10

Gekko2: hei,hei.
På en måte skjønner jeg denne bloggeren.Det er jo en kjent sak at når man ikke har noen som helst forutsetning for å forstå andre sin mening og intensjon,tyr man til personangrep og forsøk på å vri og vende på saken.Det finnes utallige eksempler på det,også her på blogg.Det sørgelige er at om de istedenfor å angripe hadde spurt om forklaring på det de ikke forstår,hadde man kanskje unngått all denne dritten man ser og mobberne hadde kanskje LÆRT noe,sett noe på en annen måte osv...Men dessverre,ordbruk, sinne,hat og mobbing gjør selv den mest "forståelsesfulle idiot" sneversynt og ute av stand til å gi uttrykk for annet enn hat.
Det må være helt forferdelig å ha et sånt hat og raseri mot noen som ikke kunne brydd seg mindre om det,hatet og raseriet blir galant oversett og vedkommende som hater er ikke-eksisterende.Det er nok til at hvem som helst til slutt ender opp med enda større psykiske problemer enn det man allerede har fra før.
Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.07.2012 kl.15:00

Hei Synskepeggy! :-)

Nydelig måte å uttrykke sorgen på.Tror at alle som har mistet noen som stod dem veldig nær vil kjenne seg igjen i ordene dine her.

Anngående bråket fra slarveposten er jeg enig med deg, ingen ting å bry seg om....dess mindre oppmerksomhet hun får, dess mindre tilfredsstillese for henne...Du takler dette helt suverent som vanlig. :-)

Ha en fin dag videre Synskepeggy!

gillisbloggen

23.07.2012 kl.17:36

Flott innlegg om hvordan sorgen kan vere,Sorgen er der plutselig ,så forsvinner den i de daglige gjøremål,så kommer det stille stunder og da er den der igjen,da tar gråten meg,etter eg har lakt meg kan eg plutselig få en sorg over meg .Da savner eg alle som er borte veldigt sterkt.Sorg over noen som ikke er borte kan ein og ha.det er nesten verre,Da eg låg på sykehuset for noen uker siden,kom det fleire ganger over meg att eg måtte ringe mamma ,men ho er jo død,var så merkeligt dette,tenker aldri sånn her heime ,att eg må ringe ho,første gangen eg har opplevd dette,normalt visst det hadde vert like etter ho døde,mamma døde i 2006,var mekeligt dette.

Så får du ha ein riktig fin kveld Synskepeggy.Mange store klemmer til deg :=))

Livet mitt som klarsynt.

24.07.2012 kl.00:13

gillisbloggen: Hei igjen Gillisbloggen :)
Jeg vet hva og hvordan sorg er.Det gjør IKKE det politiske Norge.
Sorg er en strengt privat ting,men noen har gjort det til et "allemannseie" (med svært uklare motiver som grunn) og de som har gjort sorg til et "allemannseie" er ikke engang direkte pårørende.
Det burde vært lov å vise sinne,aggresjon og hat lenge før konsekvenser av at man måtte forholde seg til all denne kjærligheten,samholdet og forståelsen begynte å vise seg - som det har gjort i det siste,med vold mot uskyldige.
Politikere snakker offentlig i sine flotte taler om å ta vare på hverandre,vise omsorg osv,først og fremst mot de DIREKTE pårørende,samtidig opplever de pårørende at hjelp på alle fronter svikter,erstatninger blir kuttet kraftig ned osv.
Ang leder for AUF - gjør meg rett og slett fysisk dårlig med sitt blotte nærvær i media og grunnen er at da desperate og livredde ungdommer,opptatt med å redde HVERANDRE kontaktet ham på melding og mobil og spurte hva de skulle gjøre,var svaret tilbake : "Legg på svøm" samtidig som han beordret den eneste båten som kunne ha reddet liv på det tidspunktet til å legge fra kai.Jeg kommer ikke over det,bare tanken på det, og hvordan det politiske Norge har skjøvet de EGENTLIGE pårørende fullstendig av banen gjør noe med meg hver gang jeg har det i tankene.
Unnskyld,meg,Gillis,måtte bare få dette ut.......Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så store "misforståelser" i kjølevannet av mine siste innlegg.
Du skriver om din egen sorg.Jeg har et svar til deg på det du skriver om din mor,det du skriver er helt forståelig for meg,jeg forstår hvorfor du hadde/har tanken om å ringe henne.
Når vi opplever dyp sorg over å ha mistet våre kjære,blir det aldri lenge siden,det finnes ingen tid i den sammenhengen,selv om din mor døde i 2006 så føles det nok,for deg, på mange måter som om det var i går det skjedde.Det er sånn det er,det er som om man får et glimt inn i det som er evigheten der det ikke finnes tidsbegrep.
Sorgen skal oppsøke oss i våre mest private øyeblikk,den er velkommen, for den har noe viktig å påminne oss om og på en eller annen måte gir den oss ro og perspektiv i tunge tider.
Jeg kondolerer så mye med dine altfor mange tap av kjære og nære <3<3.
Ha en god og rolig natt,Gillis :) Klemmer fra meg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.07.2012 kl.00:17

Iceman: Hei igjen :)
Takk,Iceman,virkelig :))))
Ha en fin kveld videre,du også :) Hilsen synskepeggy.

Natalie

27.07.2012 kl.18:25

Hei! Finnes det en e-mailadresse å nå deg på. Jeg har nemlig lett over alt etter passet mitt og finner det ikke. Kriiise!

28.07.2012 kl.19:33

GAMMALT OPPGULP I EN ANNEN BLOGG SER JEG :P

HYSTERISK MORSOMT NOT

LOL

Livet mitt som klarsynt.

29.07.2012 kl.13:35

Anonym:
Hmmm,ja.
Det er vel sånn at de fleste "humorister" "komikere" osv,etter en stund ikke klarer å fornye seg selv..Det var en gang jeg syns at Valen var morsom,nå bare gjentar han seg selv og det blir mer flaut enn morsomt.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits