Våknet med en skikkelig blåveis på øyet !

Jeg fikk sjokk da jeg såg meg i speilet i dag morges.

Jeg har fått ett kraftig blått øye mens jeg sov

og jeg aner ikke hva som har skjedd !

Jeg har ingen forklaring på hva det kan være, bortsett fra at det kan ha sammenheng med noe helt uskyldig tidligere i uken.

Skikkelig ekkelt er det,

og jeg hadde aldri trodd at en sånn liten filleting skulle få så store konsekvenser......

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Har aldri hatt et blått øye før !!

Livet mitt som klarsynt.

29.07.2012 kl.13:32

Madelen:
Ikke jeg heller..men har hatt mye problemer med øynene på sommeren på grunn av allergi.Noen ganger er det så ille at jeg ikke kan gå ut før solen har gått ned - men da er det så mye mygg.I år har det vært mer mygg enn noen gang før, iallefall her jeg bor,nær sjøen.
Hilsen synskepeggy

Toril

29.07.2012 kl.16:01

Jeg har hatt blåøye en gang, og det var fordi et blodkar i sprakk fordi jeg gned meg litt for hardt pga allergi.

Håper du og dine har hatt en fin og koselig helg? Det har vi!:)

Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

elin

29.07.2012 kl.16:22

Oj så kjedelig da. Rart om det skal komme flere dager etter da? Kanskje du har klødd deg i øyet i natt, eller fått myggstikk?

Livet mitt som klarsynt.

29.07.2012 kl.16:41

Toril: Hei igjen,Toril :)
Jeg er alltid svært plaget med allergi på øynene om sommeren,fra april til september er jeg svært redusert,dårlig almentilstand rett og slett,men i de siste årene er det kommet veldig mye god allergimedisin på markedet som hjelper godt.
Jeg klør konstant på øynene,men har aldri opplevd blått øye før,sår har jeg vært,spesielt oppå øyelokkene, og det er ikke pent og svært smertefullt,jeg ser ikke bort fra at jeg har gnidd meg litt hardt i søvne og det har forårsaket blåveisen.
Det har vært en kjempefin helg her også,stille og rolig,akkurat som jeg liker det,avslappende dager.
Ha en kjempefin søndag du også,Toril :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.07.2012 kl.17:02

elin: Hei,hei :)
Jeg er plaget med allergi og kløe på øynene så jeg kan ha klødd meg litt hardt.
Men på torsdag kveld,da jeg var ute å vannet blomster i hagen fikk jeg et myggstikk på øyet,det var så vondt at jeg klarte ikke å ta i nærheten av øyet da,men utover fredag begynte det å klø og har klødd siden,jeg bare må klø meg på øyet hele tiden.I går kveld ga kløen seg litt,det er ikke vondt lenger og i dag våkner jeg med en diger blåveis.
Det er veldig kjedelig,i verste fall kan man jo tro at jeg har fått med "en på trynet".
Ha en fortsatt fin dag,elin :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits