SP - TA TIL FORNUFT !

Jeg må bare spørre,hvor finner de disse godt voksne damene,av verste sort,som ikke eier snev av virkelighetssans og fornuft.De durer på med sitt og tenker ikke.Man er ikke før blitt kvitt en,så dukker det opp en ny, enda verre.

Nå skal de ta seg til rette på annenmanns eiendom også - igjen,og denne gangen skal de tvinge grunneier til å ta betalt for parkering.

Hvilken planet kommer dette mennesket fra som har havnet i Senterpartiet.Vedkommende sier blant annet for å forsvare forslaget :

" Vi ønsker å gi kommunene et verktøy til å planlegge en god byutvikling med mindre kø og bedre byluft,slik at flere (tvinges) til å reise kollektivt."

- Og den største vitsen hørt på lenge klarte denne damen å lire av seg da hun sa :

" Folk kommer seg raskere til arbeid og ungene får god luft å puste i."

Raskt til arbeid ??? Alvorlig talt ! Man skal levere unger i barnehage/skole,hvor mange forskjellige kollektive ruter må man da ta for å komme frem - og tilbake,som har elendig rutetilbud,overganger og forbindelser,koster flesk og skal bli enda dyrere,og service på et absolutt minimum på grunn av at sjåfør ikke kan et ord norsk.

Senterpartiet bør stikke fingeren i jorda,finn ut hvor du er,ta en titt på det elendige kollektivtrafikk-tilbudet og gjør noe med det.Så kan du tvinge kommuner,arbeidsplasser og butikkeiere til å kreve parkeringsavgift og tro i det virkelighetsfjerne hodet ditt at det får folk til å reise kollektivt,iallefall når de skal på fredagshandel eller skal handle inn til oppussing av hus.Du har vel en god løsning på det også,større busser kanskje,for å få plass til både pasasjerer,matvarer og materialer,fliser og tapet.

Idioti,idioti,idioti - jaggu klarte idioti å overraske meg denne gangen også..

Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

Linda Nevra

05.08.2012 kl.02:52

et saklig innlegg hadde kanskje gjort susen ;)

brokenfeathers

05.08.2012 kl.09:40

Hadde ikke bursdags feiringen av barna blitt flott, når alle kommer med buss i finstasen fordi du skal ta betalt for parkering av dine nærmeste på din egen tomt? Bare SP og SV som kan komme med slike idiotiske avgiftsforslag. De er rett og slett så gjennomført dumme at de ikke klarer å se det selv.

Livet mitt som klarsynt.

05.08.2012 kl.09:53

Linda Nevra:
Saklig ?? Ja,om det hjelper på at slike "sinnsyke" forslag i fremtiden aldri blir lagt ut til høring.
SP er under sperregrensen og jeg håper at de blir der,dessverre betyr ikke det at de er under sperregrensen at de ikke kan sitte i regjering.DET ER EN STOR SKAM !!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.08.2012 kl.10:10

brokenfeathers: Hei,hei :)
Det er ikke til å tro,dette forslaget som nå skal ut til høring.
Jeg har bygget ut (på min egen tomt) oppe i veien slik at det nå er tre parkeringsplasser,hva med alle dem som parkerer ulovlig på mine private parkeringsplasser,skal man kreve betaling fra dem,da må man først gå rundgang fra nabo til nabo for å finne ut hvem som eier bilene, og for ikke å snakke om min far,skal han måtte betale for å parkere oppe i veien,på min parkeringsplass - når han kommer hit for fks hjelpe meg å slå gress eller annet arbeid som jeg trenger hjelp til.
Skal jeg til slutt måtte betale en avgift for å parkere på min egen parkeringsplass på min egen tomt - og i så fall til hvem - meg selv.
Det skulle IKKE vært MULIG at partier som er UNDER sperregrensen allikevel kan sitte i regjering.Det er jo en GRUNN for at de er under sperregrensen...De bør ut fra regjering og samtidig bør sperregrensen heves betydelig,da hadde man kanskje blitt kvitt noen av de mest idiotiske folk som kommer med de mest idiotiske forslag ut til høring,slik at andre partier,som har bedre ting å ta seg til, ikke må bruke tid på å forholde seg til forslagene.
Bare stokk dumme folk,uten noe form for fornuft og virkelighetsoppfatning kan komme med et slikt,til de grader ugjennomførbart forslag.Om andre ser det samme, vil vise seg ved neste valg...
Ha en fin søndag,brokenfeathers :) Hilsen synskepeggy.
Fin blogg :)

Kan du ta en titt på bloggen min? Jeg har nettopp lagt ut nye bilder :)

ufo

05.08.2012 kl.10:57

Det er noe av det mest idiotiske jeg har hørt fra dem på lenge. Det er på tide at den Norske befolkningen gjør motstand mot slike idiotiske forslag. Hvis forslaget trer i kraft håper jeg at folk driter i det og fortsetter som før.

Jeg har hatt en fin ferie,først var jeg å fartet litt rundt her i Norge,så var jeg en uke i mallorca.

Ønsker deg en fin dag vidre;)

ufo

05.08.2012 kl.10:58

På mallorca mente jeg

Livet mitt som klarsynt.

05.08.2012 kl.22:28

ufo: Hei igjen,ufo :)
Det er et idiotisk forslag.Det kunne vært interessant å se hvordan de hadde tenkt å løse dette idiotiske forslaget reint praktisk,men når jeg tenker meg om, håper jeg inderlig at dette forslaget aldri kommer så langt at man begynner å jobbe med forslag til praktiske løsninger.
Så fint at du har hatt en fin ferie :) - Og så fint at du er tilbake her på blogg :) Ha en fin kveld,ufo :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits