ÆRESDRAP - REIN ONDSKAP ELLER PSYKISK SYKE.....

Normalt menneskesyn og respekt for liv har de iallefall ikke,de som kan utføre sånne grusomme handlinger.Det eneste som er bra er at de skyldige, denne gangen,må sone resten av livet i fengsel.Det er vel for mye å håpe på at livstid i fengsel kan virke forebyggende for fremtidige æresdrap.

Den 16 år gamle jenta som blei drept av sine egne pakistanske foreldre hadde kun gjort seg skyldig i ønsket om å få leve et normalt liv og hadde nektet å gå med på et arrangert ekteskap med en mye eldre mann fra Pakistan.Jenta blir beskrevet som livlig,glad,ambisiøs og flink.Med andre ord,hun burde vært ansett som en ressurs og glede av sine egne foreldre og ikke som en byrde.

Måten jenta blei drept på,fremfor øynene på sine søsken,er vel av den mest grusomme måte å dø på.Foreldrene skal ha puttet plastposer inn i munnen på henne for å blokkere luftveiene mens faren holdt henne fast,men det verste er allikevel tanken (og synet) på at faren skal ha slått jentas kropp i brystet etter at hun var død.Det er noe så hinsides ydmykende og fornedrende med den helt unødvendige handlingen.

Grunnen til drapet skal ha vært foreldrenes bekymringer for å tape ansikt i lokalsamfunnet,en bekymring som var mye større enn deres kjærlighet til sin datter.

Hva som får foreldre til å drepe sine egne barn på en slik måte og i ettertid kalle det for æresdrap,er det ikke mulig å forstå.Er de hjernevasket,dopet,psykisk syke eller er de bare tvers igjennom onde mennesker....

Jeg holder en knapp på det siste - onde mennesker !

Hilsen synskepeggy.

 

 

5 kommentarer

billigsalg

05.08.2012 kl.22:05

Hei, kjempefin blogg du har, stå på!

På min blogg har vi tilbud på sminke, fra kjente merker som bareminerals, NYX og M.A.C! Du kan jo ta en titt, kjempe gode priser!

meg cx

05.08.2012 kl.22:11

hjernevaskede ville nok jeg si. slik går det når en er religiøs. anyways, eg er fra bergen. øøhnm kan du spå meg? :-DDD

Livet mitt som klarsynt.

05.08.2012 kl.22:31

meg cx: Hei,hei :)
Hjernevasket blir for enkelt.Man må være onde for å kunne gjøre noe sånt,iallefall må man ha en god porsjon ondskap i seg fra før (man blei hjernevasket).Kombinasjonen er om mulig enda mer farlig.Huff...
Jeg "spår" ikke her på blogg :) Hilsen synskepeggy.

Maria

10.08.2012 kl.00:33

Jeg skjønner ikke att foreldre kan få seg til og drepe sitt eget barn , totalt uforståelig !! Selv om religion kan hjernevaske mange , så skulle man tro at det lå nedlagt i de fleste mennesker og elske og beskytte barnet sitt .. Det skal jo ligge naturlig nedlagt i oss alle , man skulle da tro att kjærligheten til barnet er større en hva andre mennesker rundt måtte tro og mene , i dette tilfellet lokalsamfunnet.

Det er en grusom og ond handling , på barns lepper er mamma og pappa Gud , man har så enorm tiiltro til sine foreldre som barn .. Bare husker selv når jeg var liten , var ikke en ting jeg anså som umulig for min far , ingenting kunne skjedd meg for han ville hentet meg / funnet meg etc. Man stoler så hundre prosent på Dem.

Så att foreldre kan frarøve sitt eget barn livet , det er grusomt. Normalt sett har jo man ubetinget kjærlighet til barnet , og ville ofret livet for dem. Jeg skjønner ikke hvordan disse instinktene kan forsvinne fra noen mennesker .. Skremmende !!

Livet mitt som klarsynt.

10.08.2012 kl.23:47

Maria: Hei igjen :)
Folk som kan gjøre sånt,iallefall mot egne barn,må ha ondskap som en stor del av sin personlighet fra før.Måten denne jenta var drept på er jo også en svært ond handling.
Det at jentas søsken var vitner er også ondskapsfullt,det var vel fordi at de skulle se med egne øyne hva som ville skje med dem selv om de noen gang skulle finne på å ønske seg det samme som sin søster - et normalt liv.Det var tross alt foreldrene som tatt barna sine med seg til det fryktelige vesten,det gjør dem jo dobbelt skyldige.
Jeg forstår ikke slike handlinger og man må se på det at man ikke forstår som et sunnhetstegn.
Det samme med mødre som frivillig,og ofte deltar,på omskjæring av sine små døtre,og det etter at de selv har vært utsatt for det samme,jeg forstår ikke det heller.Er de hjernevasket til en grad der det er helt greit at andre (og de selv) påfører deres barn lidelser for resten av livet.
Hijab,burka og andre "religiøse" plagg og ritualer får så være,bare det kunne blitt en slutt på å påføre uskyldige små (og store) barn livslange lidelser,drap og død.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits