JEG SKJØNNER GODT AT NOEN RØMMER HJEMMEFRA !

Det hadde jeg også gjort.Jeg hadde latt meg friste av at gresset er grønnere på den andre siden,og når unntaket bekrefter regelen,at gresset faktisk er mye grønnere på den andre siden,er det bare å gi gass.

Kriminalitet går stadig ned i Litauen,kjeltringene kommer hit.De sier selv at det er lettere å stjele i Skandinavia og soning er å regne som reine ferien.

Kripos gikk ut og sa at kriminelle fra Litauen er blant kriminelle som utgjør den største trusselen i Norge.Litauere topper også statistikk over vinningskriminalitet som begås av utenlandske statsborgere.

Norske myndigheter sover fortsatt i timen....

...og det til tross for at fengselsdirektøren for Litauens største fengsel,samt en rekke litauske politibekjenter flere ganger har oppfordret skandinaviske (norske) myndigheter om å sende kriminelle litauere tilbake til sitt hjemland og la dem sone der.Det sier at de har mer enn god nok plass i sine fengsler og at de ønsker sine litauske kriminelle velkommen hjem med åpne armer.De sier at at litauske fengsler er langt tøffere og vil holde folk fra å begå nye kriminelle handlinger.

Det er jo helt klart at norske myndigheter ikke kan sende litauske kriminelle hjem for å sone under så fryktelige forhold,det kan man ikke ha hengende på seg,medmenneskelige som man er...Neida,det tungrodde norske byråkratiet samt mangel på vilje hos norske myndigheter sørger fremdeles effektivt for at en av tre fanger i norske fengsler er utlendinger som nyter godt av treningsentre,fasilliteter (fks.gratis tannlege) vanlige lovlydige nordmenn knapt har råd til,muligheter for utdannelse osv..

Politikken syns å være at man putter så mange litauske og andre utenlandske kriminelle i et norsk fengsel og så "glemmer" man,svært så bekvemmelig, at de er der.

Ute av øye,ute av sinn - funker svært så godt......

                                                              Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

AnnaFu

05.08.2012 kl.23:42

Fin header me roser !

Ta gjerne ein titt innom min blogg, og kommenter <3

J

05.08.2012 kl.23:46

Kjempe fint skrevet

det hadde vært hyggelig om du gikk innom bloggen min :)) komenter gjerne

Julie!

06.08.2012 kl.00:05

Utrolig fin blogg kunne du tenke deg og ta en titt på min? ;*<3 (komenter gjerne)

Gry

06.08.2012 kl.09:17

Bra skrevet.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits