Farligere enn ABB ?

 

 

  

Det må være noe som ikke stemmer her.

Virker han ikke å  være i et litt overstadig godt humør,tro..

Mange mener at denne mannen og hans regjering,

er farligere for Norge og nordmenn enn  ABB...

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

kristine gresseth

11.08.2012 kl.17:10

engasjert og liker det han gjør kanskje?

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2012 kl.17:18

kristine gresseth:
Det er mulig..
Det er også mulig at deler av den rødgrønne politikken faktisk er farlig for Norge og nordmenn i mange (fremtidige) sammenhenger.
Det er vel hva politikerne IKKE gjør som de BURDE gjøre, det i fremtiden muligens vil stilles spørsmålstegn ved.
Hilsen synskepeggy.

ufo

11.08.2012 kl.17:56

De kan ikke fortsette med den politikken de gjør i dag. De legger ned sykehus eldreomsorgen det blir stadig færre eldrehjem skoler forfaller og veiene blir stadig dårligere. Enda dem lover forbedringer. Jeg håper inderlig ikke at dem vinner valget i 2013. I det siste har dem kommet med så mye dumme forslag at jeg ikke greier å henge med. Så jeg trur at regieringa hans er skadelig for Norge ja.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2012 kl.18:21

ufo: Hei,hei ufo :)
Det er så mye at det er umulig å komme inn på alt,man kan iallefall ikke gå i detaljer annet enn om man går i detaljer om en ting om gangen.
Jeg har skrevet mye og detaljert om den "sinnsyke" politikken som føres her i landet og det vil jeg fortsette å gjøre.
Som sagt så er det mye, blant annet skolepolitikk,avgiftspolitikk,krigsveteranpolitikk,eldrepolitikk osv,men personlig så tror jeg at det er innvandrerpolitikken som blir/er den største trusselen mot Norge og nordmenn.
Det finnes massevis av videosnutter på youtube som støtter våre påstander om både det ene og det andre (politisk).
Ha en fin lørdagskveld og god helg,ufo :) Hilsen synskepeggy.

sisselfish

11.08.2012 kl.18:59

Har sett denne før... Snakk om nisse.... SAY NO MORE

Livet mitt som klarsynt.

11.08.2012 kl.19:07

sisselfish: Hei sisselfish :)
Helt enig : SAY NO MORE !
Som sagt så ligger det haugevis av videosnutter ute på youtube som viser våre styrende myndigheter i situasjoner de aldri skulle vært i og ting de aldri skulle ha sagt.
Det er ikke for ingenting at kommentarfeltene er stengt under mange av videoene.....Derfor er det viktig at man "låner" dem inn på fks.blogg,der folk kan uttrykke seg friere om hva de mener om "galskapen".
Fra nå av og fremover mot valget neste år vil det komme flere av samme sort (eller verre) her i min blogg.Man må gjøre hva man kan der man kan.
Ha en fortsatt fin lørdag,sisselfish :) Hilsen synskepeggy.

Iceman

12.08.2012 kl.15:32

Hei Synskepeggy! :-)

Ha,ha... selveste statsministeren.....mannen oser jo av glede jo hi,hi,...

Men sant nok, jeg også mener det er saker i politkken deres som overhode ikke gagner landet vårt.

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.16:27

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Han er grei her,men det er vel fordi at han venter med alle ord som er litt vanskelige å uttale til en annen dag....Og han har litt problemer med å huske rett,der hjelper jo salen til på hukommelsen på en glimrende og diskret måte..
Men,det begynner å bli mye grums i glasset i den leiren,daglig blir det avslørt nye skandaler,den ene verre enn den andre.
Støre er en kløpper på sånt,flere følger tett...
SV er avslørt som det falske partiet de er - de stemmer MOT i saker de offisielt er FOR..Lurer på hva de har tatt før avstemninger.....
Det norske folk kan ikke lenger finne seg i at det er partier under sperregrensen som styrer dette landet (eller er det LO med R.F i spissen....) Jeg tror i hvert fall ikke at det er flertallsregjeringen som styrer....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits