ER DET PLASS FOR ALLE PÅ BLOGG ?

 

Det tror jeg ikke.

Man observerer på blogg som ellers i livet

at noen er minst like lite tolerante,sneversynt og hatske på blogg

som de sannsynligvis er i sitt virkelige liv.

De som roper høyest om toleranse,er de som er minst tolerante selv.

De som lett og enkelt slenger om seg med karaktristikker som

psykopat,hevngjerrig,smålig,fanatiske osv er de som innehar slike egenskaper selv.

På seg selv kjenner man andre....

Det er slett ikke plass for alle på blogg.Meninger,synspunkter,opplevelser osv

blir sablet ned - kommentarer slettet eller svart på i en svært aggressiv tone,

for deretter å beskylde bloggerne som kommenterte for å være aggressiv,arrogant

og iallefall ikke en de vier mer oppmerksomhet - på blogg.

Noen bloggere føler seg rett og slett fryst ut,oversett og ignorert

og det til tross for at deres innspill ofte er svært interessante og vel verdt å lese,

noen oppretter blogg på andre bloggplatformer og noen blogger ikke mer.

Noen føler seg rett og slett mobbet og frøset ut - det er mange måter å gjøre det på...

De som hevder at det er plass for alle,er de som ikke mener ett ord av det de selv sier (skriver).

Det må være fryktelig å være så bitter,sint og sneversynt  i livet, som man ser at enkelte bloggere er.

GOD BEDRING - til alle som hevder at det er plass for alle,men mener det ikke !

                                   Hilsen synskepeggy.

 

 

11 kommentarer

lulltove

12.08.2012 kl.18:54

Har ikke møtt noen av disse på blogg, men så er vel bloggen min så lite kontroversiell at det ikke er noe å hisse seg opp over :) Ha en fin søndagskveld!

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.19:06

lulltove: Hei,hei :)
Det har du rett i.
Mitt (og flere sitt) inntrykk er at så lenge man mener de rette tingene,eller aller helst ikke mener noe i det hele tatt,så får man "være i fred".
Men det er vel ikke det man ønsker,man ønsker vel at flere engasjerer seg i ulike temaer og saker og aktuelle (samfunns) problemstillinger
Man får også mange "tilhengere" på reine mobbeblogger,der man henger ut andre bloggere,vrir og vender på alt som blir skrevet (i andres blogger) og ellers kaster så mye dritt,kallenavn som fks "farlige parasitter" og ellers alle de kallenavn man måtte komme på - da blir man,tro det eller ei,populær - for en kort stund.
Hvorfor hisse seg opp i det hele tatt,hvorfor ikke ta det som det er,en mening fra en annen blogger - og svare selv om man ikke liker den meningen, på en saklig,rolig og god måte.
Ha en fin søndagskveld du også,lulltove : Hilsen synskepeggy.

12.08.2012 kl.19:20

Du treffer spikeren på hodet.Det du skriver er grunnen til at jeg flyttet fra blogg.no.

Jeg har fulgt med på to blogger her som begge to har fått krass og usaklig personrettet kritikk mot seg.

Må bare beundre dem som orker å få bloggene sine infisert på den barnslige og latterlige måten.

På seg selv kjenner man andre,godt sagt.

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.19:31

Anonym: Hei,hei :)
Jeg tror jeg vet hvem den ene bloggeren er og det har gått svært stygt og hardt for seg til tider.Men,uten at det på noen måte forsvarer noen bloggeres totale mangel på folkeskikk og respekt for andre,så kan det virke som om bloggeren som (med jevne mellomrom) får gjennomgå liker det litt også.
Det er sørgelig at bloggere som MENER noe bestemmer seg for å flykte fra dette bloggstedet - men,jeg forstår det godt :)
Hilsen synskepeggy

ufo

12.08.2012 kl.19:44

En av grunnene til at jeg ikke har blogg er nettopp på grunn av at folk ikke klarer å respektere andres meninger. Jeg synes det er greit at folk er uenige med meg og jeg kan fint diskutere med andre,men har sett flere ganger hvor langt det kan gå når folk ikke tåler at andre mener noe annet.

Enkelte går direkte til angrep på andre bloggere som mener noe annet. De begyner å henge ut andre blogger og ødlegger komentarfeltet med komentarer som kun er ment til å irritere.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.20:02

ufo: Hei,hei,ufo :)
Jeg har sett det selv,hvor langt noen kan få seg til å gå på grunn av en annen bloggers mening.
Jeg mener fortsatt at du burde ha en blogg,du har mye bra og fornuftig å bidra med,men jeg forstår utmerket grunnen din for ikke å ha det.
Bloggeren som "anonym" nevner over her har jeg også fulgt med på en stund og eg må si at noen av kommentarene og omtale i andres blogger som denne bloggeren har fått hører ingen steder hjemme der såkalte "voksne" folk uttaler seg.Det er skremmende.
Er det rart det er krig i verden.....
Det har ingenting med denne saken å gjøre,men jeg husker at du nevnte i en kommentar at du hadde en følelse av at det ville komme mer om facebook - jeg var enig - og du hadde helt rett.I dag ligger det (igjen) en lite hyggelig artikkel om facebook på sol.no.Har du lest den ?
Jeg tenkte lime hele artikkelen inn her i bloggen i dag,nå som jeg er så godt i gang med å "sverte" facebook.
Ha en fin kveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Trofast leser

12.08.2012 kl.21:03

Dessverre ser det sånn ut ja;( Det værste er at det er voksne bloggere som er mest ille. De skriker høyest om at de yngre bloggerne må lære seg nettvett og nettoppførsel, men når disse voksne bloggerne selv ikke kan grunnleggende nettoppførsel er det skremmende. Hvor er ytringsfriheten alle snakker så fint og stort om? Den finnes ikke på blogg. Gang på gang har jeg sett gode debatter hos bloggere blant annet deg bli ødelagt av lesere som misforstår. De er ute med piggene med piggene og i forsvarsposisjon med en gang, og da med persontrakassering og grove og stygge beskyldninger mot bloggeier. Ytringene er gjerne fylt av gjennomsyret hat mot bloggeren som har diskusjonen.

Dette er noe jeg BARE har sett på blogg.no. Jeg leser fast flere bloggere på andre bloggsteder som blogspot og wordpress som har gode og fine diskusjoner, men hos dem har jeg aldri sett sånt fenomen. Tanken som slår meg er at blogg.no er for kommersiell for å få gjennomslag for gode diskusjoner.

Det hører ingen steder hjemme at voksne bloggere oppfører seg sånn, og det er FLAUT! Jeg forstår godt at bloggere ikke orker å blogge mer på blogg.no når de opplever sånt.

Du må ha en fin kveld videre Synskpeggy;)

Klem

Anne Marie

12.08.2012 kl.22:14

Man møter tullinger over alt - også på blogger. Jeg føler at man har noen få valg når det gjelder slik.. 1 - ikke bry seg om dritten 2 - ta opp kampen ( en kamp jeg tror man mister mer energi enn man oppnår resultater.. 3 Skifte plattform - jeg har hatt noen idioter innom hos meg - men tenker.. ok - la de holde på, jeg orker ikke bruke for mye tid og krefter på de. Dårer faller til slutt for eget grep:)

ufo

12.08.2012 kl.22:26

Nei jeg har ikke lest den,men skal lese den nå.

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.23:48

Anne Marie: Hei,hei :)
Tullinger,ja,det er greit,men tullinger kommer i en annen kategori for meg.
Jeg mener bloggere som regelrett stalker andre bloggere dag og natt i jakt på å finne noe de kan vri og vende på til det ugjenkjennelige i sin egen blogg og i diverse kommentarfelt,harselere,hate,trakassere osv.De kaller seg "komikere" og innleggene deres skal være "fulle av humor og satire osv",men det blir svært vanskelig å se humor i noe som helst når "humoristen" samtidig kaller andre bloggere for "farlige parasitter","psykopater", "frastøtende","kvalmende" osv.Og som samtidig gjør det de kan for å ødelegge gode diskusjoner i andres blogger.
Jeg har hatt ublide møter med flere av den sorten.Jeg bryr meg ikke om dem,men kan ikke la være å syns synd på dem,noe er fryktelig galt,når de bruker masse tid og krefter på det de gjør.At de gidder...
Men,nå i det siste har jeg merket meg en annen type bloggere,som ikke er "helt god de heller" - man styrer fort unna dem,man bare skjønner at noe er "galt fatt".
Hemmeligheten er at man ikke tar noe personlig,man er på blogg og de som holder på som de gjør går løs på fantasifigurer.Hvor sykt er ikke det ??
Idioter er det de er,man kan dessverre ikke forvente bedre fra sånne..
Jeg personlig har valgt å bli hvor jeg er,men jeg vet om flere som har byttet plattform,rett og slett fordi de ikke har orket mer av stalking,ufin oppførsel og total mangel på respekt for andre (bloggere) og andres (bloggeres) meninger.
Du har helt rett : Dårer faller for eget grep,det har man sett gang på gang her på blogg (også).
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2012 kl.00:32

Trofast leser: Hei,hei,trofast leser :)
Ja,vi kjenner til det.
Denne bloggeren har fått gjennomgå mer enn de fleste,har vel fortjent det,da bloggeren ALDRI ville finne på å slutte å blogge eller bytte plattform på grunn av noen idioter som ikke klarer å oppføre seg..
Jeg bruker å si at på blogg krangler man med fantasifigurer,man kaller fantasifigurer alle navn som finnes i boka.Hvor SYKT er ikke det.De får finne en teddybjørn å snakke til,det gjør samme nytten - eller et tre - eller en stol.Det er jo helt latterlig når jeg tenker meg om.
Allikevel er det noen som høyt og tydelig offentliggjør på blogg at de skal "saumfare" blogger i jakt på å finne noe å fortsette personangrep,hets,løgn og hat med.At noen i det hele tatt kan finne interesse i å holde på sånn,er for meg en svært syk handling.
Du har rett,det er bare på blogg.no man ser sånt - og i diverse nettdebatter der det er åpent for kommentering.Det kan gå temmelig hardt for seg på nettdebatter også,men der sitter det i det minste moderatorer som stopper det verste.
Som jeg skreiv lenger opp her så har jeg merket meg en ny type "godt voksne" bloggere i det siste.Man får en rar følelse, så det skal bli spennende å følge noen av dem videre og se hvordan ting utvikler seg...
At man kan hate,hetse og trakassere fantasifigurer,som jo bloggere er, sier vel sitt om dem det gjelder,tenker jeg.Så lenge man ikke kjenner en blogger personlig,eller har snakket med vedkommende så er bloggeren en fantasifigur.
Ha en fin kveld,du også :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits