NÅ SKJER DET TING !!!

 

 

PULSERENDE: Da Steinar zoomet inn på lyskulene med sitt HD-kamera var det som om lyskulene hadde en hvit kjerne og pulserte.

Sett på kaffen. Vi får små grønne menn på besøk!

Det sa Steinar Johansen (58) til sin kone Mary Ann da de ble vitne til et mystisk himmelfenomen lørdag kveld.

Ekteparet Johansen bor i Drammen og søndag har Mary Ann bursdag. Sammen med Steinars søster Astrid og svogeren Helge, feiret de dagen før dagen i et partytelt i hagen utenfor huset.

Utover kvelden havnet selskapet i en diskusjon om månen og dens ulike faser.

 Vi pratet om månen og hva som er ny og hva som er ne. Svogeren min gikk ut av partyteltet for å se på månen, forklarer Steinar til tv2.no.

Men det var ikke månen som fanget hans oppmerksomhet. For på nattehimmelen over Drammen utspant det seg noe langt mer spektakulært.

Hva kan det være? Se video øverst i artikkelen - og døm selv!

 

Lyskuler i formasjon

 Min svoger Helge ropte til oss andre at vi måtte komme ut og se.

På himmelen over ekteparets bolig i Drammen lyste fire kraftige «lyskuler», formet som en Y, mot de fire.

LYSFORMASJONER: De underlige lyskulene var i starten formet som bokstaven Y.LYSFORMASJONER: De underlige lyskulene var i starten formet som bokstaven Y. Foto: Steinar JohansenSteinar berømmer sin snarrådige kone som løp inn i huset for å hente kameraet - slik at de fikk fanget det hele på film. Med sitt Panasonic HD-kamera klarte han å zoome inn på de lysende og pulserende kulene.

 Det var litt ukoselig og skummelt, men samtidig veldig spennende. Jeg har aldri sett noe sånt før, forteller drammenseren, som til vanlig driver et glass- og låsefirma i byen.

Sammen med kona, søsteren og svogeren så han at det etter hvert dukket det opp flere «lyskuler» som la seg etter hverandre i en halvbue på himmelen.

 Først så så vi fire stykker formet som en Y, så kom det to stykker til fra høyre med mye kraftigere lys. De la seg i en formasjon, og til slutt så stakk de av gårde - den øverste først.

LES OGSÅ: Her ser nordmenn UFO-er

 

Et mysterium

Drammenseren er ikke i tvil om at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi kan forklare. Og lørdagens nærkontakt har gjort ham svært nysgjerrig.

Dette er så spennende at dette må vi bare finne ut av, sier han entusiastisk.

 Tv2.no har vært i kontakt med flyplassene på både Gardermoen og i Rygge for å høre om de kan kaste lys over saken.

Dersom de skjedde noe i luftrommet over Drammen som ville hatt innvirkning på flytrafikken, så ville vi ha fått beskjed om det, opplyser pressekontakt i Rygge sivile lufthavn, Silje N. Thoresen.

Ved de to flyplassene kjenner de ikke til noen spesielle hendelser som kan ha funnet sted i luftrommet over Drammen og omegn sent lørdags kveld.

LES OGSÅ: Astronaut: - Vi er ikke alene

 

 Ikke registrert noe spesielt

 Den nye traséen for innflygninger til Oslo lufthavn Gardermoen er jo over Drammensområdet, sier pressekontakt ved Oslo lufthavn, Henning Bråtebæk, til tv2.no.

Dersom flyene kommer inn for landing sørfra hender det at flyene ligger i vifteformasjon i luften over Drammen, mens de venter på å få lande. Men alle ankomster i timen mellom klokken 23 og 24 lørdag kveld, kom inn for landing nordfra.

LES OGSÅ: Så mystisk lyskule på himmelen

Dermed er det ikke sannsynlig at det var dette Steinar Johansen så på himmelen. Og ifølge Bråtebæk ligger flyene nokså høyt oppe på 15-16.000 fot, så det kan være vanskelig nok i seg selv å se de blinkende lysene på flyets vinger fra bakken.

 Vi har heller ikke registrert noe usedvanlig eller noe spesielt på radaren i dette tidsrommet, legger han til, etter å ha forhørt seg med flygelederne i kontrolltårnet.

 

Flere vitner

ER DET NOEN DER UTE?: Lyskulene på himmelen lyste kraftig og var godt synlige på nattehimmelen over Drammen sent lørdag kveld.ER DET NOEN DER UTE?: Lyskulene på himmelen lyste kraftig og var godt synlige på nattehimmelen over Drammen sent lørdag kveld.Foto: Steinar JohansenSteinar selv er ikke helt sikker på hva de fire har vært vitne til, men mener bestemt at det ikke kan ha vært fly eller et naturfenomen.

 Jeg sa til kona at hun fikk bare gå og sette på kaffen, for nå får vi grønne menn på besøk, sier han og ler hjertelig.

Ifølge 58-åringen lå lyskulene i forskjellige formasjoner og hele opptrinnet varte i så lenge som fire-fem minutter.

 Heldigvis var vi flere til stede som så det hele, og søsteren min var edru. Hvis ikke, så tror jeg at vi hadde måttet korke vinflasken og gått rett i seng!

Og så lenge andre forklaringer uteblir, så forblir lørdagens lyskuler på drammenshimmelen «uidentifiserte flygende objekter».

----------------------------------------------------------------------------

 

Nå er jeg heldigvis ikke aleine lenger om å ha sett disse lysene.Jeg har sett dem flere ganger siden i april.Den siste gangen jeg såg dem var i slutten av juli (28.07 ca kl 00.30).

Her ute som jeg bor er det helt umulig å forklare lysene med fks.lyskastere.Det er åpent ut mot sjø med mye himmel og det er der jeg ser dem.Bare en gang har jeg sett dem et annet sted.Det var en kveld tidlig i vår,da min far kjørte meg på jobb.Jeg blei oppmrksom på lysene,først til høyre for oss og etter en stund dukket de opp igjen på himmelen rett fremfor oss.Selv om min far nekter for å ha sett dem,er jeg sikker på at han såg dem,han også.

Nå i kveld skal jeg ta meg en tur rundt huset i mørket og se om jeg kan få øye på lysene igjen.Jeg har også sett dem i fullt dagslys,men bare en gang.

For meg er disse lysene helt uforklarlige og fremdeles,så lenge jeg ikke finner logisk forklaring, vil de være uidentifiserte flygende objekter for meg også.

                      Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

9 kommentarer

Charlotte Marie

12.08.2012 kl.21:51

Jeg har sett det selv! :)

Anne Marie

12.08.2012 kl.22:07

Jeg tror på ufoer, hvorfor i alle dager skulle det ikke leve noen på andre steder enn Tellus?.. :) Klem AM

Therese Eriksen

12.08.2012 kl.22:13

fin blogg du har!

ufo

12.08.2012 kl.22:24

Det er flere som har sett lysfenomenet rundt drammensområdet. Jeg så ett lys på fredag. Jeg var ute og så opp mot himmelen da jeg så en lysende prikk som beveget seg på himmelen. Tenkte først det var en sattelitt,men jeg så den ikke beveget seg rett fremover slik sattelitter pleier å gjøre. Det kunne ikke vært ett fly siden den gjorde pluttselig noen bråe bevegelser ett fly ikke kan gjøre.

Jeg skal selv se etter det i kveld,jeg har en god følese av at jeg kan fø øye på noen.

Ønsker deg en fin søndagskveld:)

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.22:24

Anne Marie: Hei,hei :)
Ja,hvorfor skulle det ikke leve noen på andre planeter ? Det er en typisk menneskelig tanke å tro at det ikke gjør det.
Jeg kan ikke svare på om det er ufo jeg har sett,men jeg er villig til å sverge på at jeg har sett noe som ikke har latt seg forklare - enda.
Klem til deg og :) Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

12.08.2012 kl.22:26

Jeg har selv sett merkelige lys på himmelen, og jeg er villig til å sverge på at det ikke er værballonger, fly, hellikopter eller andre normale ting - men folk får tro hva de vil - jeg skjønner ikke at folk er så naive at de tror vi er alene i HELE universet.. hehe :)

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.22:28

Charlotte Marie: Hei,hei :)
Så bra :)
Jeg tror ikke det er tilfeldig hvem som ser dem,jeg tror at det er en plan og en del av den planen er å opparbeide seg tillit.Selv ikke ufoer kan opparbeide seg tillit der man hardnakket fastholder at sånt ikke eksisterer.Derfor er det de som er åpen for "det ukjente" som oftest får se det.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.08.2012 kl.23:59

Anne Marie: Hei igjen :)
Nei,jeg skjønner det ikke jeg heller og det er temmelig naivt.Kan jo være at man er redd for å finne ut hva det kan være.
Alt tyder på at det finnes liv (kanskje lignende liv som på jorden) der ute et sted eller hvem vet,kanskje flere steder.
Jeg kan også sverge på hva jeg har sett og at det ikke lar seg forklare med fornuft.
Universet er uendelig stort og ufattelig,det er en illusjon i praksis...man vet det er der,men så er det der ikke....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2012 kl.00:15

ufo: Hei,hei ufo :)
Ja,når man ser dem så bare vet man at det er noe som ikke lar seg forklare.Man føler det på seg.
Jeg tenkte meg ut i kveld,en runde rundt huset og se om jeg ser noe uvanlig.
Om jeg skulle være så heldig å se noe så skriver jeg nok helt sikkert om det her på blogg i morgen :)
Ha en fortsatt flott kveld du også,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits