Bruk av såkalte "synske" i forsvinningssaker ?

Man har selvsagt forståelse for at alt må prøves,hver stein snus og ellers alt annet som står i menneskelig makt å gjøre når våre nære og kjære forsvinner sporløst og ikke er  verken til å finne igjen eller  i nærheten av å få svar på hva som kan være skjedd.

Man tyr gjerne til såkalte "synske" i sånne situasjoner og jeg har forståelse for at man gjør det,men man har enda tilgode å se konkrete resultater etter såkalte "synskes" arbeid.All erfaring viser at man sitter igjen med langt flere spørsmål enn svar etter å ha hatt kontakt med de såkalte "synske".To såkalte "synske" vil ikke ha den samme forklaring på det samme spørsmål,som oftest er de så langt fra "sannheten" som det er mulig å komme.

Men,masse svada og tomt,meningsløst prat får man - og det er jo tross alt det man betaler (dyrt) for.Det er bare så sørgelig at om man tar de såkalte "synske" alvorlig,bruker man dyrebar tid og ressurser på  å følge opp meningsløse blindspor som aldri gir resultater.

Jeg vet ikke om en eneste en som har kommet til rette som følge av råd fra de såkalte "synske"...

Hilsen synskepeggy.

 

29 kommentarer

Joachim

16.08.2012 kl.12:19

I USA så har det vist seg at ved bruk av klarsynte så har faktisk mange mange saker blitt oppløst på forskjellige måter som man ikke trodde var mulig, både ved at de har funnet dem i livet, men også hvor personen har blitt drept osv.

Stina

16.08.2012 kl.12:51

Jeg synes bruk av "synske" i forsvinningssaker er veldig trist. Ofte får pårørende håp om at det er liv i vedkommede de leter etter, men etter en tid finner de personen, og da viser det seg at de var døde allerede da den "synske" "snakket" med dem.

16.08.2012 kl.13:34

Så hva er forskjellen på deg og "synske"? Kanskje du kan bidra?

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.14:54

Anonym:
Det er for meg å vite - og for andre å finne ut av.
Forskjellen er helt klar for dem som "kjenner meg"..
Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

16.08.2012 kl.14:58

Det er så mange "synske" ute på tur at det er snart er en i hvert hus bortover.. blir så matt. Jeg tror det finnes mennesker med evner som kan se hvor og hva osv.. men jeg er sikkert på det er mange som ønsker at de kunne se og babler på.. og slike saker lurer frem mange tullinger..Om folk også skjønte forskjellen på klarsynt og synsk så ville ting bli så mye enklere å diskutere med enkelte.. men men..

:) Ha en strålende aften :)

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.15:10

Stina: Hei,hei :)
Selv om jeg er svært skeptisk og har null eller lite tillit til de såkalte "synske",må jeg allikevel forklare hvordan akkurat det du er inne på her virker for meg,og det kan oppfattes som "forsvar" for de såkalte "synske".
Når jeg får kontakt med energier,er det umulig for meg (i det jeg får kontakt) å si om energien er "levende" eller "avdød",som oftest vil opplysninger om hvor de befinner seg komme på et seinere tidspunkt,eller det er noen som kan fortelle meg litt om hvor energien befinner seg.Mange ganger har jeg hørt(etter å ha fått kontakt med energi og beskrevet den)at "men den du beskriver er min mor,bror,onkel osv - og de er jo i beste velgående".Det er fordi at energi (sjel) er energi (sjel) og det finnes ikke "forskjell" på "død" og "levende" energi (sjel).
Uansett hvor "god" en "synsk" er må man alltid spørre,er vedkommende fremdeles blant oss eller.....Det er et spørsmål som selv Lisa Williams ofte (alltid) stiller....
Så,ja,er man en EKTE ("synsk") klarsynt,så får man kontakten,men det er ikke alltid det er mulig å fortelle hvor den kontakten er (levende eller avdød) befinner seg - her, eller på den andre siden.
Håper at du forstår det jeg prøver å si her :).Det er ikke enkelt å forklare det "uforklarlige" :)
Hilsen synskepeggy.

ufo

16.08.2012 kl.15:23

Man skal aldri stole på "synske". Har hørt om saker hvor synske har blitt brukt og dem faktisk har klart å fortelle ganske så nøyaktig hva som skjedde og som har vist seg å stemme godt,

Men som oftest er det ikke til nytte. Det er altfor mange som ikke er til å stole på,så jeg synes man kan droppe å bruke synske i saker. Hvis dem bruker det så bør dem i hvertfall bruke noen som har klart å løse saker flere ganger før.

Ha en fin dag vidre:)

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.15:24

Joachim: Hei,hei :)
Tenker du på de forskjellige serier som har gått på tv om saker oppklart av "synske".Du må da huske på at det er tv,med en viss dramatikk for å "kapre" seg seere....Det er ingen "synske" som deltar på slike programmer som ikke har fått,mer eller mindre,backup- informasjon før de takker ja til å delta.Det er en betingelse for å få "synske" med.
Det er mange måter å vinkle saker på (i tv-serier),men til dags dato har ingen saker og ingen forsvinninger blitt løst på grunn av såkalte"synske",men heller som et lite bidrag i kombinasjon med glimrende politi-etterforskning.Så, selv om saker blir vinklet (på tv) slik at man får en forståelse av at det er såkalte "synske" som har "løst" saken,så er det (mange ganger) langt i fra det som er tilfalle.De såkalte "synske" stiller vel ikke opp på noe som helst kommersielt uten at de har kontraktfestet at de skal komme "heldig" ut av sin deltakelse."Synske" er de kanskje,men ikke dumme - de har jo tross alt "evnene" sine som levebrød - i tillegg til diverse trygdeytelser...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.15:42

ufo: Hei igjen,ufo :)
Problemet er at det er så mange som påberoper seg å være "synske" - jeg tror ikke at noen av dem forstår hva det innebærer å virkelig være "synsk".Ordet synsk har fått en helt annen betydning enn det ordet egentlig betyr.Det har med kommersialisering å gjøre og det at endel useriøse (så og si alle) har lagt en forventning i ordet "synsk" som egentlig ikke eksisterer.Det er snakk om "reklamens makt",hadde alle de useriøse "synske" selv forstått hva ordet synsk betyr,så er jeg sikker på at de hadde vært svært forsiktig med å bruke det.
Noen seriøse synske finnes det,men de må man leite etter for å finne,felles for de få er at de blir latterliggjort,mistenkeliggjort og gjennomgående blir omtalt som dem som er useriøse - ofte fordi at de ekte synske nekter å delta og jobber så godt de kan mot kommersialisering av "bruk av evner".
En av (flere) tusen "synske" er den ene seriøse,de andre lager bare mer kaos,forvirring og sorg...Men det er alle de andre useriøse man benytter seg av,for de eneste de er flinke til er å promotere og reklamere for hvor "gode og flinke" de er.
Ha en fin dag videre du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.16:08

Anne Marie: Hei,hei :)
Du har så rett,hadde folk skjønt forskjellen på "synsk" og klarsynt hadde mye vært lettere (for meg).
Jeg vet at det finnes (noen få) mennesker som kan "se" hvem,hva,hvor - jeg er en av dem,og for meg (som en av dem) finnes det bare TO troverdige klarsynte ("synske") og ingen av dem lever her lenger.
De "synske" eller andre med diverse "evner" vokser opp som paddehatter.For meg er det trist å være vitne til,da jeg har en udiskutabel,enorm respekt for mine egne evner som jeg mangler både ord og sidestykke for å uttrykke.Jeg har vært og fremdeles er i en prosess som jeg har "forpliktet" meg til lenge før jeg kom hit - denne gangen.Det er ikke slik at man plutselig våkner opp en dag og er klarsynt (synsk).Det er mange ting man må lære seg først..
Det er ikke nok med et helgekurs - eller ti - for å realisere seg selv,finne sin indre kraft,åpne sine evner osv,men det er det deltakere på slike kurs blir forespeilet.Jeg deltok selv på et slikt kurs for mange år siden,det var av rein nysgjerrighet,jeg ville se hva man holdt på med på sånne kurs.Erfaringen min blei alt annet enn god,det var en rett ut sagt,skremmende opplevelse.Det første instruktøren sa da han åpnet møtet var følgende : "Når du har fullført kurset (på 59 timer) er du klarsynt om du vil eller ikke,det eneste kravet er at du er fysisk tilstede".Allerede da hadde jeg fått nok,men bestemte meg for å fullføre,jeg hadde jo også betalt x-antall tusen....Snakk om tankekontroll og (masse)suggesjon - og det er det samme som foregår på en viss prinsesses engleskole - bare mer "intenst."Voksne oppegående,fornuftige folk satt som tente lys i time etter time og slukte rått alt som kom fra instruktøren ingen av dem kunne finne på å stille kritiske spørsmål til noe - bortsett fra meg og to til som deltok,vi opplevde alle tre å enten bli direkte avbrutt eller å bli oversett og ignorert,både av instruktøren og mange av de som deltok.
Skremmende,rett og slett...
Så,på det kurset jeg deltok var det ca 60 deltakere,kurs holdes uavbrutt hele året igjennom med nye deltakere (og muligens gamle som "føler for" å friske opp sine "kunnskaper"),så det er slett ikke rart om man har fått utallige "synske","healere" og annet alternativt i så og si "hvert eneste hus" - opp til flere "i hvert eneste hus".
Ha en strålende aften,du også :)) Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

16.08.2012 kl.16:23

Anna Elisabeth Westerlund og Marcello Haugen - de var ekte:)

Jeg bruker å kalle en god del av disse "skrullene" for "Lys og kjærlighets mafian.. " Grunnen er at alt kan kurerers og fikses om man er glad og blid og slenger ut av seg floskler i hytt og pine...;)

Iceman

16.08.2012 kl.16:33

Hei Synskepeggy! :-)

Skjønner hva du mener med dette innlegget.Mennesker i desperate situasjoner er desverre veldig lett å utnytte....Dette gjelder spesielt når det er etterlatte og pårørende som sitter med mange ubesvarte spørsmål.

Jeg vet av egen erfaring at det er mulig å få kontakt med personer som har gått over til den andre siden....at noen har denne gaven og at de er i stand til det. Men jeg har også oppsøkt såkalte synske, og kommet ut derfra med null svar , bare enda flere spørsmål....

Det som er så synd, er at alle de useriøse der ute, ødelegger for de som er seriøse og virkelig har denne evnen...

Sporet visst litt av her på slutten, men det går jo under samme tema.....

Kan jo også nevne når jeg først er i gang at da det gikk et program på tv for en tid siden som het fra sjel til sjel (handlet om et medium skulle ta kontakt med et familiemedlem som var død) kom jeg over et søknadskjema til dette programmet på nettet.På søknadskjemaet skulle en opplyse hvem en ønsker kontakt med,dødsårsak, hviken personlighet vedkommende hadde,forhold til vedkommende ...osv...Begynte da å lure på...hva skulle mediumet "se" om hun visste alle detaljer på forhånd...Hadde faktisk gledet meg litt til dette programmet, men må si at jeg ble veldig skuffet etter å ha lest "alle" opplysninger på søknadskjemaet.....

Ha en fin dag videre Synskepeggy :)

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.16:36

Anne Marie: Hei igjen :)
Jeg nevner ikke navn på mine to troverdige,men kan allikevel si meg enig her.
De kan da ikke være "lys og kjærlighets-mafiaen" når de etterlater total forvirring,tusen flere spørsmål enn man hadde og stort sett (om de "treffer litt") - halve uforståelige "historier" - som de kaller fakta.En EKTE klarsynt ville aldri ha uttalt seg om NOE,uten at vedkommende klarsynt var sikker på å kunne forklare og forsvare alt som blir formidlet og være sikker på at vedkommende som spør forstår svaret.
Det er ikke av hensyn til den klarsynte,men av hensyn til den som ønsker svarene.
En ting til som jeg har merket meg - det er ikke lett å få øyekontakt med de såkalte "synske" - og det liker jeg ikke.Flagrende blikk helst i taket ser man også når de såkalte "synske" viser seg på tv.Bare det gjør dem svært lite troverdige for meg.For meg er øyekontakt det aller første bud og tegn på tillit.
Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

16.08.2012 kl.16:41

Må si meg enig med deg der - rolige, siktre blikk og en utrstråling som gjør at folk føler seg trygge og ikke redde og usikre er første bud.. Nei, det er ikke lett dette - men det har jo tatt helt av for enkelte, det er slik at man blir flau på andres vegne.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.16:58

Anne Marie: Hei,hei :)
Noen fant på at de skulle kommersialisere det alternative.Om vedkommende som fant på det virkelig har alternative evner,er for meg svært tvilsomt.Man fant på å kommersialisere det og kalle det for alternativt,noe som er helt normalt,klarte man altså å lage en "mystisk uoppnåelig" avstand til, og om man ville prøve å ta tilbake en helt naturlig del av livet,som man var fratatt på simpleste vis,så var det mulig,men da skulle det jaggu koste (mer penger enn det den som har behovet har)..
Så måtte man passe på at de som søkte ville komme tilbake i håp om å få svar - derfor gir man ALDRI klare svar,man måtte gjøre alt for å få "melkekua" tilbake etter mer..
Hvor simpelt er ikke det...
Noen ganger bruker jeg å si at noen burde redde folk fra seg selv,såkalte"synske" og en del andre som påberoper seg diverse "evner" passer som hånd i hanske i den kategorien.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.17:42

Iceman: hei,hei :)
Hadde ikke mennesker vært så desperate som de er, også i sitt forsøk på å prøve å kontrollere sin egen fremtid (noe som i utgangspunktet er umulig),så hadde det ikke vært etterspørsel etter såkalte"synske" heller.Og så har vi dem som bruker de såkalte "synskes" "ekspertise" som en sovepute,vedkommende,såkalt "synsk" forteller hva fremtiden bringer,det er bare å sette seg ned å vente...Det er nok endel av den sorten også,som er med på å brødfø de såkalte "synske".
Folk må lære seg å stole på at de er seg selv nærmest..
Jeg såg det programmet en gang,jeg syns det var kjedelig,rett og slett,helt sikkert fordi at jeg "kunne gjort det bedre selv"..
- Og jeg tror heller ikke at såkalte "synske" er med på noe som helst (offentlig) uten at de har fått basic-informasjon først,som jeg sa,de er kanskje (ikke) "synske",men de er ikke dumme heller.
Ha en fin dag,du også,Iceman :)) Hilsen synskepeggy.

verdentilvenus

16.08.2012 kl.22:06

Har du mulighet til å hjelpe den stakkars Sigrid og familien hennes, så håper jeg du tipser politiet med engang :)

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.22:34

verdentilvenus: Hei,hei :)
Jeg har ikke vurdert det og kan samtidig si at jeg generelt er tvilende til bruk av "synske" i sånne saker.
"Treffer man rett",blir det ofte fort en belastning for den "synske" (klarsynte),derfor er det (i sånne tilfeller) greiere å holde seg avventende - se hva som skjer.
jeg gir jo også inntrykk av det samme i innlegget her :)
Hilsen synskepeggy.

Sanja

21.08.2012 kl.13:47

Hei.. jeg har også lenge nå ønsket og håpet at noen med evner kunne bidra litt som drahjelp i hvert fall i Sigrid saken.. i dag i VG står det at politiet nå har åpnet opp for klarsynte bidrag i Sigrid saken og undersøker de tipsene de får inn fra klarsynte.. Jeg vet og tror fullstendig på at noen mennesker har evner.. Er ikke det viktigste å være til hjelp og finne jenta? Istedenfor å holde seg avventende? Jeg har kontaktet den personen jeg kjenner som har hjulpet meg i flere år med mitt personlige liv.. han har riktig nok ikke noen "synske" evner.. men han ønsket heller ikke å bidra med mindre han ble direkte kontaktet av familien.. Men jeg håper bare at de som får opp noe tipser politiet, hvert fall nå som de har åpnet opp for tips.. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde noen evner.. Kan du ikke vurdere det synskepeggy? :-)

Livet mitt som klarsynt.

21.08.2012 kl.14:11

Sanja: Hei,hei :)
Til og med snåsamannen holder seg avventende i denne saken,det er helt sikkert ikke uten grunn.
Det kommer jo også frem i artikkelen at det ikke er noen tips fra "synske" (klarsynte) som har vært i nærheten av å "ligne hverandre",noe som bør fortelle MANGE litt av hvert.
Å ha en "teori" om hva som kan ha skjedd har vel alle om man er "synsk" eller ikke.
Jeg tror at snåsamannen her kommet til samme konklusjon som jeg har gjort.....
Hilsen synskepeggy.

Inger

22.08.2012 kl.11:11

Hva om jenta ble med noen av egen fri vilje?

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2012 kl.12:01

Inger: Hei,hei,IngerJ
Av en eller annen grunn tenker jeg på Elizabeth Smart-saken i forbindelse med denne forsvinningen her....Elizabeth Smart blei bortført mot sin vilje,men kom til rette etter åtte måneder (tror jeg det var) i fangenskap.Har du hørt om den saken ?
Forøvrig så "spekulerer" jeg ikke i denne forsvinningen her....
Det er ikke umulig at jenta har blitt med frivillig - om man ser bort fra skrikene som blei hørt - det virker på meg som om alt (bortføringen) har skjedd i stort hastverk.
Ut over det har jeg ingen mening om hva som kan ha skjedd,men håpet er jo at de får oppklart denne svært merkelige saken, med hjelp fra "synske" som ønsker å bidra med sitt.
Forøvrig så er det pr.dd.215 personer i Norge som er forsvunnet og aldri funnet igjen.De fleste av dem har,i beste fall,fått en mikroskopisk liten savnet-notis i media - ikke alle av dem har fått det engang.
Ha en flott dag,IngerJ :)) Hilsen synskepeggy.

Inger

22.08.2012 kl.12:54

Nei det er over 400 som er forsvunnet, tror det sto noe som 438 stykker.som ikke er funnet igjen.I Norge.

Det sto det i adressa her om dagen, etter at det var en gutt som forsvant sporløst etter en båttur. i Trondheim forrige helg.

Vel vi får håpe noen av de savnede ungdommene dukker opp igjen i live.

Og jeg har ingen tro på at synske helt konkret vet hvor hun er, for da skulle de funnet spor, da flere hadde meldt ifra. Dusør er en fin måte å få all verden slags folk til og melde fra om et eller annet. Normalt at folk er griske, uten mål og mening.

Og hvem sa at det var hennes skriking som hørtes, det kan jo være andre som skrek.

Ha en fin dag.

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2012 kl.17:34

Inger: Hei igjen,IngerJ :)
Du har rett,det er over 400 savnede,men av det tallet er det over 200 barn og unge blant de savnede,jeg skreiv ikke det,beklager.
Om "synske" hadde hatt noen som helst anelse eller "syn" om hvor jenta kunne befinne seg,eller hva som har skjedd henne,hadde de vel kommet med informasjonen med en gang.For meg,som klarsynt,kommer informasjon (jeg vil ha og ber om) umiddelbart og ofte ganske så konkret og presis.
Skrikingen kan ganske riktig være hvem som helst,det var derfor jeg skrev akkurat det om skrikingen slik jeg gjorde.All skriking i mørket høres fælt ut og verre enn det er.
Om jeg har/har hatt opplysninger å komme med,så vil jeg aldri i livet offentliggjøre det her på blogg,de opplysningene jeg evt har/har hatt ville i så fall gått rett til politiet.
Det kan virke som om noen tror at jeg kunne fått meg til å utdype her på blogg,det skjer ikke.
Om en "synsk" hadde hatt informasjon å komme med så hadde ikke den "synske" ventet med å overbringe den,i redsel for at noen andre kunne stikke avgårde med dusøren.De er svært griske de "synske" også,kanskje de mest griske av alle....Det er om den "synske" (klarsynte) har så mye penger at penger ikke er et motiv for å prøve å bidra.Jeg vet bare om en klarsynt som det gjelder for - og vedkommende blir sørgelig nok beskyldt for å være useriøs,svindler,løgner osv,osv.
Hilsen synskepeggy.

Inger

23.08.2012 kl.08:10

Det tallet ditt stemmer dessverre ikke, tallet er høyere.

Men en forsvinning kan være mye, det kan være utenlandske foreldre som har tatt med barna ut av landet osv. Og en ungdom kan ha streng oppvekst, og funnet ut at dette makter ikke ungdommen, og rett å slett stikker av egen fri vilje.

Så de tallene, kan ha mange mørke/lyse sider.

Mange unge ramler ut på med rus og annet dritt, og ønsker ikke bli funnet selv.

Ingen av de klarsynte som har kommet med noe til politiet, har ihvertfall ført noe positivt med seg. Og utgi seg for å være noe man ikke er, er jo regelrett svindel på høyt plan.

Ha en fin dag

Livet mitt som klarsynt.

25.08.2012 kl.18:09

Inger: Hei,hei,IngerJ :)
Ja,tallene viser forsvinninger,ikke hvordan noen er forsvunnet,så du har nok rett,en del av dem faller nok inn i kategoriene du nevner.
Nei,så langt har de "synske" gjort en slett jobb...
De kommersielle "synske" (klarsynte) er svindlere (for meg) til det motsatte er "bevist",bevist på den måten at man kan si/se en eneste ting som er relevant for meg og mitt,så langt har det aldri skjedd at noen av de kommersielle "synske" har vært i nærheten av rett.Når jeg sier det til dem - hvor feil de tar - skylder de på meg,at jeg er svært vanskelig å "lese".Jeg har spurt dem om grunnen til hvorfor jeg er så "vanskelig",men det har ingen av dem klart å svare (troverdig) på.
Å begynne å leite på steder man har leitet før og å oppfordre folk til å gå grundig gjennom sine eiendommer er ikke en dum ide,det er mulig at det kan føre til betydelige gjennombrudd - i saken "det snakkes så mye om".
Ha en flott lørdag,IngerJ og god helg :)) Hilsen synskepeggy.

ako

25.12.2013 kl.23:27

hei :) kanskje litt teit spørsmål men jeg tror jeg kjenner en som er synsk og den personen er god. og det jeg lurer på er det noe jeg kan gjøre for at hun ikke skal kunne klare å lese tankene mine eller for eksempel vite hva jeg gjør akkurat nå.

mvh ako

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2014 kl.06:50

ako: Hei,hei :)
Om din venn virkelig er klarsynt eller "synsk" har vedkommende mer enn nok med sitt eget privatliv,og det siste vedkommende trenger er å snoke i ditt.Ingen god venn,spør du meg !!
Hilsen synskepeggy

01.06.2014 kl.09:09

du er klar over at det koster 15,- per blogshout? tror alle som er innom blogg.no er lei av å se at drittbloggen din spammer..

Livet mitt som klarsynt.

01.06.2014 kl.11:20

Anonym: Hei,hei :)
Jeg tror økonomien min klarer noen ekstra blogg-shoutes innimellom.
Nesten alle innleggene du kaller spam tar for seg temaer som er aktuelle i dag,men som jeg har skrevet for lenge siden.
Pussig i grunnen,det der,at jeg alltid er litt i forkant av ting,debatter osv....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits