22.juli-terroren har fått sjokkerende følger....

Tross alt,om man er villig til å se litt lenger og i et litt annet lys,så kan man se mye bra som en direkte følge av gjerningsmannens handlinger.

Hadde det ikke vært for det han gjorde så hadde fremdeles det norske folk vært i total uvisse om alt som har kommet fram de siste dagene.Før 22.juli-kommisjonen la frem sin rapport,lot man som ingenting,visste ingenting,hadde ikke ansvar for noen ting  - alt var såre vel - tilsynelatende.Etter at rapporten blei offentliggjort har det blitt langt verre å late som ingenting og langt verre å svare for seg.

Ikke bare har man fått et innblikk i hva som egentlig skjedde og hva som egentlig gikk galt en tragiske dagen for ca ett år siden,men man har også fått innblikk i så graverendes ting at man noen ganger skulle ønske at man ikke visste.

I kjølevannet av rapporten blir det avdekket handlingslammelse fra regjering i flere tiår,kameraderi,kompisansettelser,ansvarsfraskrivelse ,korrupsjon osv,osv.man trenger ike ramse opp her,det er bare å klikke seg inn på hvilken som helst nettavis og lese (om man orker).

Den vanlige norske borger er helt utslått av sjokk,det er for mye rett og slett,å ta innover seg.

Det har vært mange frekke utspill og dolking i ryggen i forsøk på å tåkelegge eget ansvar,Faremo må vel ligge på øverste toppliste...tett fulgt av samtlige samfunns og politikertopper,både de som har vært og mange av dem (ikke alle) som er.

Jeg nevner bra,det er fordi at når dritten har kommet opp til overflaten,når det ikke er mulig å skjule det lenger så MÅ man gjøre noe med det.

ABB får det som han vil,jeg kan aldri tenke meg at den sittende regjering får fortsette etter neste valg,i så fall er det ikke regjeringen det er noe galt med,men ALLE de andre - velgerne.Er det virkelig slik man vil ha det,er det helt greit at de øverste topper i Norge er en elite for seg,der alt for mange er forlovere til hverandre,barndomsvenner,jurister i "uegnede" stillinger og alt for mange har samme etternavn.Er det et demokrati......

Jeg velger å se det slik,at ABBs handlinger har fått sjokkerende følger, handling fra ansvarlig topp-politikerhold har aldri vært mer påkrevet,men jeg tar fullstendig avstand fra måten han gjorde det på.Allikevel er det sånn at jo RÅTNERE EGGENE er og jo mer korrupt noe er,jo kraftigere virkemidler må til for å bli kvitt det...

Tenk over innlegget,prøv å "misforstå meg rett" nå.......

Hilsen synskepeggy.

 

45 kommentarer

Fin blogg! Kommentere tilbake?

Kim

16.08.2012 kl.20:35

For noe tull. Beklager, men dette er noe av det største vaset jeg har lest på lenge. Heller litt dårlig ledelse i politiet enn 22 Juli!!!!

okeyliksom

16.08.2012 kl.20:42

han har på ingen måte gjort oss en tjeneste, jeg er enig med Kim, heller litt dårlig ledelse i politiet..selvfølgelig burde sikkerheten vært bedre og alt det der, men å si han har gjort oss en tjeneste er bullshit

katrine

16.08.2012 kl.21:01

veldig bra skrevet!

Lugburz

16.08.2012 kl.21:07

Han hadde gjort oss en tjeneste hvis ha ikke hadde utført disse handlingene. Hvem gjør jeg en tjeneste hvis jeg hadde myrdet en familie på 5 ved å barrikadere dørene, og sette fyr på huset deres? "Han Lugburz gjorde oss egentlig en tjeneste ved å myrde den familien, det er helt klart for dårlig brannsikring i norske hus". Helt latterlig!

Gjorde Greven oss en tjenste når han brant ned kirken i 1992? Han avdekket jo utdaterte brannvarslingsrutiner i gamle bygg. Kan man ikke også si at det var kirken som skapte en antireligiøs Varg Vikernes, og dermed var indirekte skyld i brannen selv?

Jeg kjenner jeg blir litt lei av denne evige etterpåklokskapen, alle skal si hva som burde vært gjort, alle skal påpeke grunnen til at dette skjedde. Vel, hvis et sykt menneske ønsker å skade folk, mange folk, så kommer han til å klare det, og jeg skulle veldig gjerne likt å sett hva Erna og Siv hadde gjort for å forhindre akkurat dette.

Nå kaller jo du deg selv synsk, så hvis det er noen her som kunne hjulpet, så hadde det jo vært deg (og dere andre), for vi vanlige dødelige har ikke mulighet til å forestille oss hva slags plutselige, overraskende og syke måter vi kan bli angrepet på, når som helst.

Jeg prøver å misforstå deg rett, men jeg klarer det ikke. Det høres mer som du synes at ABB gjorde DEG en tjeneste.

okeyliksom

16.08.2012 kl.21:13

sinnsykt bra sagt Lugburz!

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.21:17

Lugburz:
Jeg kaller meg IKKE synsk,bare så det er sagt.
Min mening er at gjerningsmannen gjorde en handling som tvinger det nåværende systemet (eller kulturen) til endring til det bedre enn det var.Hadde det ikke vært for handlingen,så hadde ingenting av de sjokkerende fakta blitt avslørt.
Bare en sånn liten ting som skjedde nå i kveld : Etter å ha sablet og dolket og skjøvet ansvar og skyld over på alle andre enn den sittende regjering,erklærer justisminister Faremo seg innhabil - ingen grunn oppgitt for hvorfor.
Det er ikke ofte jeg tenker WTF,men det har blitt noen flere ganger mer enn jeg liker i kjølevannet av 22.juli-rapporten og myndighetenes håndtering av de skandaløst,graverende og sjokkerende fakta i den.
Hvordan kan du få det til at ABB gjorde MEG en tjeneste.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.21:21

Kim:
Er det virkelig så vanskelig å skjønne min tanke bak innlegget.
I så fall beklager jeg det,men ikke nok til at jeg forandrer mening.Jeg ser litt lenger enn selve hendelsene,nå ser jeg fremover mot hva resultatet (av 22.juli-rapporten) kan bli - og det resultatet burde være i alles interesse.
Hilsen synskepeggy.

Lugburz

16.08.2012 kl.21:39

Du kaller deg ikke synsk, du kaller deg synskepeggy... Jeg sliter med forskjellen der, sorry.

Jeg synes du høres ut som en bitter person som hater regjeringen som styrer nå, og godter deg over at en person massakrerte en flokk unger, for at Jensemann skal få problemer. Hvis du virkelig synes at det var verdt det, så synes jeg du er en syk syk person. Nå vet jeg ikke hva ditt favorittparti er.

Nå vet jeg ikke om du har vært på kino det siste, men for min del så kunne du glatt vært en skurk i en ny Batman-film, bare at handlingen er satt i Norge istedet for Gothham City. Er virkelig systemet så pill-råttent at en massakere måtte til for å få skikk på ting? Jeg lurer faktisk litt på hva slags grusomme handlinger denne ondskapsfulle staten har gjort mot deg for at du skal føle et slikt nag ovenfor de som styrer nå.

Jeg har vært ganske åpen på bloggen min om at jeg ikke synes noe om religion. Men hva hadde du syntes om meg hvis en organisasjon bombet samtlige bibelskoler rundt i norge, og drepte hundrevis av kristne barn, og et år senere så hadde jeg blogget "jada, det var jo grusomt det som skjedde, men se på den lyse siden, det er jo mange færre kristne her nå, noen av lærerene var sikkert pedofile uansett, og politikerene som jeg hater for masse vanskelige spørsmål. YESS!".

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2012 kl.22:29

Lugburz:
Det handler rett og slett om å ha evnen til å se at selv ut av den verst tenkelige tragedie kan det faktisk også komme noe godt.
Det er sånn livet er - på det gode og på det vonde.
Ingen blir fratatt noe uten at man får noe annet (bedre) istedet.
Det går gjerne litt lenger tid for noen å se det,enn det gjør for andre - det har med innstilling og holdning til livet å gjøre..
Jeg hadde forstått hva du mente i det scenarioet du beskriver her.
Du sliter nok med endel flere ting enn meg og min "bitterhet" og mitt "hat" mot regjeringen,mitt nicnavn og mine meninger her,tror jeg :)
Hilsen synskepeggy.

Lugburz

16.08.2012 kl.22:48

Jeg vil gjerne høre hvilke personer du mener er helt uskyldsrene, som du veldig gjerne skulle regjert istedet?

Hva synes du forresten om mine eksempler i min første blogg som du så fint overså? Det var alle sammen grusomme handlinger, men det kom jo noe godt utav de til slutt. Jeg ser at du oppfordrer til smugling i noen av innleggene dine. Er dette en av de "gode tingene" som kan komme utav dette angrepet? Billigere tobakk og sprit? Du synes ikke du selv fortjener straff for å unndra penger fra fellesskapet, og smugle, eller er du fritatt for slikt?

Beklager igjen at jeg trodde du var synsk når du kaller deg synskepeggy. Hvordan skulle jeg vite det? Jeg er jo ikke akkurat synsk jeg heller ;).

Vi kan gjerne sammenligne "syteblogging", og se hvem som er bitrest og mest hatsk :).

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.00:57

Lugburz:
Jeg overså ingenting,men syns ikke de eksemplene har så mye med saken å gjøre (relevant i forhold til det jeg mener i innlegget mitt)
I denne kommentaren har du beveget deg enda lenger vekk fra saken (det jeg faktisk skriver om).
Det jeg mener er at det er på høy tid det skjer en opprydning,opprenskning og utskiftning i Norges politikertopp.Ingenting av det man ser nå,som følge av 22.juli-rapporten, hadde vært mulig om det ikke hadde vært for forhistorien som utløste det hele.Jeg beklager ikke at det skjer,men jeg beklager sterkt og tar avstand fra grunnen til at det skjer.
Man kan mene hva man vil om det,like det eller ikke,men det forandrer ikke det faktum at det er sånn det er.
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

17.08.2012 kl.14:25

Nei,gud bedre.

zenazuza

17.08.2012 kl.14:30

Det er lederne politiet som skal stå til ansvar i denne saken, det var de som var handlingslammet under selve angrepet. Foruten det så har det aldri skjedd noe lignende i dette landet, det sier seg selv at det er umulig for myndighetene å håndtere dette korrekt. Og det blir helt feil å be noen andre om gå. ABB har sikret oss at rutinene rundt terroraksjoner blir innskjerpet og mer vakthold. Om man kaller det en tjeneste så er det en av verdens dyreste tjeneste i form av tapte menneskeliv, pengene det brukes på ABB alene og ikke minst kostnadene rundt oppbygging og erstatning.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.14:57

zenazuza:
Der er vi visst uenige,jeg mener at ansvaret for politiets begredelige innsats ligger høyere opp.
Disse lederne høyere oppe har systematisk nedprioritert,nedbemannet og nedrekruttert det norske politikorps i en årrekke.For meg blir det feil å skylde på politiet,de har verken fått midler eller tilstrekkelig opplæring.Det blei riktignok bevilget penger i hundremillioner-krones-klassen,men hva hjelper det på forbedringer når det samtidig kom et krav fra "de store" om bedre livvakthold og øvrige sikkerhetstiltak i hovedsak gjeldende topp-politikere (og deres familier ?).
De er nok ikke bare rutiner,kultur og ukultur rundt sikkerhet og terror som er og blir i vesentlig endring etter dette.
Nei,det har aldri skjedd noe lignende her i landet,men vi er allikevel en del av verden.I flere land en jeg kan telle foregår det drap,overgrep,maktmisbruk,enorme tap av sivile osv.Norges innsats i bombingen av Libya for under ett år siden var betydelig.Man aner ikke hvor mange sivile,kvinner,barn og andre hjelpeløse som mistet livet,ingen må fortelle meg at de bombet for å beskytte sivile når de bombet sønder og sammen fra fly.
I internasjonal sammenheng er vel ikke Norge dem som har minst blod på hendene.Er det akseptabelt,fordi at det ikke bare var en galning som gikk "berserk",men massemord satt i system,utført av "ansiktsløse" gjerningsmenn under betegnelsen NATO.
Det ene er ikke bedre enn det andre,en mor er en mor,en far er en far,en bror er en bror osv.uansett hvor i verden man er.Norge er det eneste landet i verden som er naive nok til å tro at Norge og nordmenn er forskånet fra grusomheter,drap og lemlesting som skjer daglig i store deler av verden.
Felles for disse og ABB er at de gjorde det de gjorde fordi at de trodde det var for en god sak.
77 liv gikk tapt,det finnes ikke ord for det,men allikevel kan man ikke "stenge ute" det faktum at i kjølevannet av den hendelsen skjer det noe positivt - og det har man enda ikke sett slutten på.
Hilsen synskepeggy.

JennyMontenegro

17.08.2012 kl.15:02

Jeg er enig i mange av Breiviks synspunkter, men synes hans handlinger er utilgivelige uansett hvilket lys du ser det i. Politiets svakheter var jeg fullt klar over lenge før 22.juli...

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:02

#Söndermarken#:
Jeg skjønner ikke denne kommentaren :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:09

JennyMontenegro:
Det er det samme som jeg sier her.
Jeg beklager ikke det som har skjedd i etterkant,men jeg beklager sterkt og tar fullstendig avstand fra grunnen til at det skjer.
Det er på en måte fryktelig å se at resultatet av denne gale mannens gjerninger i dag viser seg ved at et samlet politiker-norge ligger nede for telling,ikke jensemann,han er arrogant så det holder,som alltid ,men han har svært mye stivelse i dressen også da...
Politikerne får gjøre som alle oss andre,trøste seg med at det må bli verre før det kan bli bedre.En liten innrømmelse fra sjefen selv hadde hjulpet godt på det svært lite sjarmerende og hyggelige inntrykket man til nå har fått.
Hilsen synskepeggy

#Söndermarken#

17.08.2012 kl.15:09

Du skjønner ikke kommentaren min?

Spurte du ikke i overskriften din om ABB gjorde oss en tjeneste?

Ja,så svarte jeg "nei,gud bedre".

Hva er det å ikke forstå?

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:13

#Söndermarken#:
Leste du innlegget,da ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:19

JennyMontenegro: Hei igjen :)
Ikke hele politiker-norge,
resten av dem sitter på sidelinjen og er travelt opptatt med å gjøre sitt beste for å lage ytterligere drama ut av dramaet (om det er mulig).
Hilsen synskepeggy.

zenazuza

17.08.2012 kl.15:21

Ja, det er klart at politiet i en årrekke har etterlyst flere midler, men det er ingen god unnskyldning når det først smeller. Dette kunne aldri blitt håndtert perfekt fordi, det er som du sier, de har manglet tilstrekkelig med opplæring, men det kunne vært håndtert bedre om politiet hadde brukt alle ressursene sine, noe de ikke gjorde. Og politiet skal ikke være redde for å sende sine folk ut i farlig terreng, det er nettopp derfor de har utdannet seg innenfor yrket. De burde også kontaktet andre instanser for hjelp på et mye tidligere tidspunkt. Nå har det og blitt bevilget ekstra med penger til politiet, men det kommer heller ikke til hjelpe fordi nå går halve budsjettet til å passe på ABB.

At vi nordmenn frem til nå har klart å leve i vår naive verden er i grunn bare lykke, vi har vært skånet for mye her til lands, men jeg er enig med deg i at ABB sine handlinger ikke er noe verre enn de som blir gjort av norsk militære i utlandet, av den grunn burde han heller ikke dømmes som utilregnelig. Han har, i sine øyne, gjort det "for the greater good". Samme overbevisning som vi alle har i livet på en eller annen måte.

Ut av alle situasjoner vil det komme noe positivt, det er naturlig, men å kalle det en tjeneste er for min del fullstendig feil ordvalg.

#Söndermarken#

17.08.2012 kl.15:21

Ja,det er klart. Akkurat her er det mye jeg er uenig med deg i. "Direkte bra følger av det han gjorde" feks. Han skal ikke ha NOEN som helst ære for at ting blir oppdaget eller forbedret spør du meg. Du gir han æren for noe jeg han ikke fortjener å få æren for. Det er jeg til de grader uenig i. Man lærer mens vi lever. Sånn er det bare,også i politikken. At HAN skal ha kred for det,forstår jeg ikke at du kan mene. Men det er MIN mening bare.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:26

#Söndermarken#:
Hva nøyaktig mener du er årsak til at man nå har bestemt seg for at det er på tide å ruste opp og ta på alvor ting man galant har oversett,regelrett satt en stopper for eller gjemt nederst i en skuff - for flere år siden.
Man kan jo si det sånn at nei,det har ingenting med ABBs handlinger å gjøre,det er som følge av 22.juli-rapporten.Men hva var det da,som avstedkom rapporten.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.15:39

zenazuza: Hei igjen :)
Feil ordvalg,men hva kaller du det da,ting man aldri kunne drømme om har blitt avslørt om det ikke hadde vært for... - og det vil komme mer...
Norge har svært mange yrkes-elitesoldater,pensjonert fra forsvaret,men er i sitt livs form og i sin beste alder,med en kompetanse,opplæring og erfaring som ikke eksisterer i det norske politikorps (eller i det norske samfunn forøvrig).Jeg forsto det sånn (under angrepet) at politiet ikke var interessert i forsvarets hjelp og bistand.
En vesentlig årsak til at det gikk så galt var at politiet ventet på initiativ fra hverandre,det er de opplært til å gjøre.En vesentlig del av opplæringen til en soldat er å stole på eget initiativ i ulike situasjoner.
Jeg håper de har lært nå,de ansvarlige,å gjøre bruk av den enorme ressursen og kompetansen til norske elitesoldater - neste gang det smeller.
ABB er godt sørget for resten av livet - for mine og dine skattepenger,det er jo også en "bragd"..
Hilsen synskepeggy.

Tøffetog

17.08.2012 kl.16:54

Hmmmm, visste du at du diskuteres HEFTIG på slarveposten? De kaller deg mye rart...hva synes du om det?

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.16:57

Tøffetog:
Jeg vet ikke hva det er og har derfor ingen mening.
Hilsen synskepeggy.

ufo

17.08.2012 kl.17:39

Jeg skjønner hva du mener. Vi kan jo på en måte si at han gjorde oss en tjeneste,men handlingene hans var virkelig grusome. Men ut i fra ondskapen har det blitt avslørt mye som kunne bli gjort anderledes. Men synes virkelig at en det er dumt at en så grusom handling måtte til for at folk skal se det. Dem kunne ha stoppet han mye før,det har jo også vist seg at politiet har kjørt etter bilen hans.

Ønsker deg en fin fredag:)

Inger

17.08.2012 kl.18:53

ABB, sa noe som at vi kom til å forstå om noen ti år.

Jeg skal faktisk ærlig innrømme at jeg allerede forstår, hva han mener med sine ord.

Når det sies, så støtter jeg OVERHODET IKKE ABB sine handlinger.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.19:34

Inger: hei,hei,IngerJ :)
Jeg tror folk flest forstår allerede nå,men å våge å si det,det er en annen sak..
Hvor ender det om man ikke kan være ærlige å si sannheten,også i denne saken her.De siste dagers drama på skyhøyt nivå har jo vist en side av det norske maktapparat som har vært godt skjult for vanlige velgere.
Det kan da ikke være tvil om at jeg heller overhode ikke støtter eller på noen måte forsvarer handlingene,men det betyr ikke at jeg ikke samtidig ser hva som muligens kan komme ut av dem på sikt.
Det blir som å banne i kirken,jeg vet det - og alle dem som beskylder meg for å banne i kirken vet at jeg har rett.
Ha en fin kveld,IngerJ og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.19:59

ufo: Hei igjen,ufo :)
Så godt at du skjønner hva jeg mener :)
Ondskapen den mannen viste er årsak til at mye i det norske maktapparatet vil bli endret - til det bedre.Ondskapen den mannen viste har, en av svært få ganger, gitt vanlige folk en mulighet til å se bak "politiker-masken".Ikke at det er et hyggelig syn,men i det som myndighetene "elsker" å kalle demokrati,samhold og fellesskap er det rett og slett nødvendig å få sånne glimt innenfor av og til.
Ondskapen den mannen viste har (denne gangen) gjort det mulig å "lette på sløret" inn til makten.
Det er et faktum,man kan like det, eller ikke like det,men sånn er det.
Politiet kjørte rett bak bilen hans - en halv time før de kjørte rett bak bilen hans, var det kommet inn til politiet en detaljert beskrivelse av bilen han kjørte,men den blei ignorert og kom aldri ut til operative tjenestemenn.Omtrent det samme skjedde da gjerningsmannen selv ringte politiet - hele tre ganger - for å overgi seg.Politiet trodde det var en "galning" som tullet med dem og samtalene blei ignorert.Da fortsatte han med det han var begynt på.
Det er svært mye som må "fikses" etter 22.juli...
Ha en fin kveld,ufo :) Og god helg :) Hilsen synskepeggy

17.08.2012 kl.21:14

Er så lei hele saken att det brydde meg ikke i katteræva en gang!

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2012 kl.11:30

Anonym:
Det er nok det de satser på,toppene i styre og stell,at folk blir så drittlei at de ikke gidder å følge med eller bry seg lenger - så får de som styrer og steller være i fred med sitt og gjøre akkurat som de vil - igjen...
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

18.08.2012 kl.14:14

Hva jeg mener eksakt med dette? Jeg ønsker ikke å gå inn i en diskusjon om dette her egentlig,ville bare svare deg at jeg ikke er enig med deg. Mener i bunn og grunn at noenganger behøver vi ikke mene noe om alt og iallefall ikke ytre våre meninger alltid. spesiellt i saker som dette, da vi kan risikerer å tåkke folk på bena som allerede har det vondt fra før. Som dette innlegget feks. Jeg ser ikke at det kommer noe godt ut av det du skriver,men kanskje du skriver kun for din egen skyld-ikke vet jeg. Du forandret overskriften din...Det var lurt.

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2012 kl.15:45

#Söndermarken#:
Overskriften blei forandret etter en kommentar og påfølgende interessant debatt om temaet.
Ja,og så har vi alle dem som ikke har en mening og alle dem som har en mening og som ikke våger å si sin mening og så har vi ALLE DEM som ikke mener noe selv,men som er svært så flinke til å rakke ned på og trakassere folk som har en mening og som både våger å si sin mening og STÅ for den meningen.
Den type folk finnes det mer enn nok av - og som er en vesentlig indirekte årsak til at mange ting er som de er.Ingen kan gjøre noen ting,selv ikke våre styrende myndigheter uten å ha fått tillatelse til det,og tillatelse kan gis på så mange måter bla. ved å ikke mene noe,eller å ikke våge å si sin mening.
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

18.08.2012 kl.19:38

og så har vi de som mener noe,men som ser an tema og forum før man ytrer seg.. jeg er vel kanskje en av den gruppen. Så er det jo såklart sånn at man er enige om noen temaer og uenige i andre. Sånn er det jo med de fleste:)

Ha en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2012 kl.19:42

#Söndermarken#:
Å se an et tema eller forum er svært lurt,man må jo passe på å mene akkurat det samme som alle andre gjør.Jeg har forøvrig ingen forutsetning for å putte deg inn i den kategorien :)
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Anne Marie Dahl

18.08.2012 kl.23:27

Hvorfor skriver alle at han har gjort eller ikke gjort oss en tjeneste? Jeg finner ikke noe om det i innlegget? .. 22 juli har fått og vil få følger på mange plan i de aller fleste deler av vårt samfunn - det er jo et faktum - som jeg ikke skjønner folk kan være uenige i.

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2012 kl.03:08

Anne Marie Dahl: Hei,hei :)
Det er et faktum,og man kan jo si det sånn at hadde det ikke vært for 22.juli så hadde heller ingenting av det som er avslørt kommet for dagen - og mer kommer.
Saken er vel så enkel at det er "for tidlig" å innrømme at de som faktisk tør å tenke litt fremover i tid har rett.
Overskriften i dette innlegget var "har ABB gjort oss alle en tjeneste",etter at en kommentar over her ga uttrykk for at det var et dårlig ordvalg - som jeg kunne være så pass enig i at jeg bestemte meg for å formulere overskriften litt annerledes,og samtidig få frem hva jeg ville ha frem i innlegget.Verre var det ikke,men noen (de vanlige) måtte jo lage "bråk" om det (også).Det rare er at de gidder, en svært fåtallig gjeng med bloggere som gang etter gang begynner å "bråke" og "krangle" med seg selv for noe som andre enn dem selv har ment og gitt uttrykk for (på blogg).
Hilsen synskepeggy.

Iceman

19.08.2012 kl.19:01

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg skjønner også hva du mener med innlegget ditt. At "alt" dette rotet i politietaten og regjeringen ville ikke blitt avdekket om ikke ABB hadde begått disse grusome handlingene 22.juli. Og jeg forstår selvfølgelig at du på ingen måte støtter de handlingene. Derfor er jeg enig i at det var kanskje lurt å endre overskriften på dette innlegget.

Du vet,......det sitter dessverre "noen" og bare venter på en annledning til å vri og vrenge på¨det du skriver så meningen bak innleggene dine blir helt ugjenkjennelige....

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2012 kl.20:55

Iceman: Hei,hei :)
Ja,og de som forstår hva jeg mener her,men prøver å få vridd det til noe annet enn det er - og de som ikke vil forstå hva jeg mener - er vel ikke akkurat dem som oppfant kruttet uansett,vil jeg tro.
Alle de andre skjønner utmerket - og er ikke redde for å gi uttrykk for det...
Ha en fin kveld,Iceman :) Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

19.08.2012 kl.23:06

Nei dette var ikke mye klarsynt innlegg for å si det kort.

Jeg kan forstå din irritasjon over det du kaller kameraderi, men om jeg er enig i din påstand i den retningen? Nei ikke i det hele tatt! Nå er det vel kanskje slik at den andre siden av det politiske farvelandet ligger ditt hjerte nærmest og det er jo helt greit, men å tro at den siden er noe bedre i forhold til å ta vare på sine egne blir for naivt å tro på. Se bare på Oslo kommunes mange korrupsjonssaker i det offentlige gjennom de år kommunen er styrt av høyresiden, der finnes det mye skittentøyvask å lese om. Unibuss saken er en av de. gamlehjem i spania er en annen, ja det er skrevet bok om dette og viser til mye misbruk av offentlig midler, les den om du ønsker å se hvordan høyresiden kan være. Makt uansett politisk side kan få alle til å gjøre ting som på sikt ikke burde vært gjort men vi er da bare mennesker og de fleste gjør så godt de kan. Men å hylle den kroppen som pr tiden befinner seg bak lås og slå i Skien! nei fy faen ( ja vi sier så i nord)

thebitch

20.08.2012 kl.02:02

Må jo begynne å lure på hu der Slarveposten?

Var innom bloggen hennes og så dette innlegget her: http://slarveposten.blogg.no/1345205262_17082012.html

Man må jo begynne å lure på hva som foregår i hodet på slike "folk".. Hun har jo virkelig ingen anelse på hva hun skriver, rett og slett skammelig.

Hun skriver også: Jaja, jeg vet ikke helt om jeg skal le eller sende bekymringsmelding med navn og adresse til PST, eller til avsnittet for IDIOTI? Jeg har jo både navn og adresse på deg som du sikkert husker... og nå frister du meg.....

Synskepeggy ... jeg har ledig time hos meg når du vil, du bør ta med en koffert med klær, for det er stor sjanse for at du blir tvangsinnlagt***

-------------------------------------------------------------

Altså, hun legger jo ord i munnen på andre, og forandrer jo TOTALT på hva folk faktisk skriver. Tror virkelig ikke at den bloggen der bør snakke om "tvangsinnlegging" Hu der Slarva (ÆSJ) bør virkelig finne seg en annen hobby enn å forandre villt på hva folk faktisk skriver, og å slutte å plage og tro hun er noe.

Slike mennesker har jeg null respekt for, bare så det er fullstendig sagt. Virkelig skummelt at det finnes slike mennesker her på blogg.no.. Brrrr..

DU Synskepeggy, STÅ PÅ ! Tror nok flere er enige med deg, men at de ikke tørr å stå fram pgr av hu der skrekkelige Slarva. Å de der forbanna andre bloggerene som sitter å "TROR" de er noe å skriver dritt om Synskepeggy er virkelig kvalmt å se på, de har nok problemer med seg selv som de bare MÅ la gå utover andre, menmen for all del, noen må jo være sånn og. :)

Tatt fra kommentarene på Slarveposten sin blogg: Nei nei nei...! Orker nesten ikke mer av den der kjerringa..klin hakke sprø, ikke mer å si om den saken der slarva!

Mitt spørsmål til deg ANONYM (tørr du ikke så fram med navnet ditt engang?) Hvordan i all verden kan du kalle Synskepeggy en "Kjerring" når du ikke engang aner hvem hun er? Wopsiii.

Sykt at det finnes slike mennesker, men men :/ Å de der som er "enige" med Slarveposten, må jo være like dann....... Crazy.

Ha en strålende dag Synskepeggy <3

-TheBitch

Og sånn BTW, bloggen til Synskepeggy er ikke elendig og den er mye mer interessant enn blogger som hakker ned på andre for å prøve å gjøre sin egen ræv bedre.

Livet mitt som klarsynt.

20.08.2012 kl.10:00

thebitch: Hei,hei :)
De gale har det godt,får man si til dette her.
Huff,nei,stakkars menneske (blogger).......
Hilsen Synskepeggy.

Inger

20.08.2012 kl.14:53

Mediafolk, bruker å gå løs på uskyldige theBich.

Man kan jo lure på hvilken kanal vedkommende jobber for:??

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits