TRUER MED TERROR - VIL HA EGEN STAT I NORGE !!

Skal man tro dette her,og det må man jo,man må ta det på største alvor faktisk,for ikke å bli tatt på senga igjen,så er det ikke lenge før det braker løs her til lands.Tomme trusler er vel hva man håper at dette er.Det er greit å håpe på det,men man må for all del ikke falle for fristelsen til å tro det.Man har gjort den tabben før,med et sørgelig resultat.

En gruppe som kaller seg Ansar Ul-Sunnah kommer med alvorlige trusler mot Norge,sentrale norske medier og politikere.Gruppen skriver :

"Ikke tving oss til å gjøre noe som kan unngås.Dette er ingen trussel,kun sannhetens ord.Rettferdighetens ord.En advarsel om at konsekvensene kan bli fatale.En advarsel om 11.september på norsk jord eller et større angrep enn 22.juli.Dette er til deres eget beste og til deres egen interesse."

Terrorbrevet nevner også den norske statsministeren,utenriksministeren og forsvarsministeren som spesielt utsatte,da disse personene,i følge brevet,gir direkte ordre om angrep på muslimer.

Videre krever gruppen at Norge trekker sine soldater ut av muslimske land og samtidig stopper alt samarbeid med det gruppen omtaler som "fiender av islam." De skriver videre i trusselbrevet :

"Vi advarer dere også om å slutte å angripe islam og muslimer, både ideologisk og fysisk ,pådekket av deres ytringsfrihet og religionsfrihet og oppfordrer dere til å fjerne disse fra deres lover."

Og det beste til slutt : De ønsker kontroll over bydelen Grønland i Oslo som sin shariastat !

Gruppen omtaler det de mener er skittenhet og dårlige verdier i det norske samfunnet og nevner homofili,kvinnesyn,kjønnsmiksing,familiepolitikk,alkohol og narkotika på listen over ting de ikke liker.I tillegg skriver de i trusselbrevet :"Dere har familiesplittelser og løsunger som kjerneverdier og for ikke å nevne deres utstrakte bruk av rentelån." 

De vil holde seg unna oss og vil ikke menge seg med oss og våre skitne verdier og holdninger.Derfor ønsker gruppen kontroll over bydelen Grønland i Oslo og skriver videre :

"Vi oppfordrer dere om å gi oss bydelen Grønland som vi kan styre helt og holdent selv med ministre,grensevakter,politi og rettssystem styrt med Sharia lover,og forby all den ondskap dere står for og som strider mot Allahs lover."Trusselbrevet er signert Ansar Ul-Sunnah wal Jamah.(eller noe sånt,i den duren)

PST ser svært alvorlig på truslene og har satt i gang etterforskning.

Kilde : (www.dagbladet.no)

 

Ikke vet jeg,men det kan bli moro,med mye ufrivillig action,dette her.Kan ikke si at kravet om en egen muslimsk stat i selveste sentrum av Norge kommer som noen stor overraskelse,det var vel bare et spørsmål om tid.Og får de ikke kravene sine innfridd,ja så har man jo blitt advart mot hva som da vil komme til å skje.

Han får nok å gjøre,fra første arbeidsdag på mandag,den nylig ansatte politidirektøren.Først alvorlige trusler fra ABBs eget terrornettverk og nå dette.

Kan man være sikker på at politi og politiker-toppene klarer å hanskes med alt sammen på en gang.......

                                        Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

Utrolig fin blogg du har,ønsker deg en god helg! :-D

Truderu

17.08.2012 kl.22:54

Vedder på att di rødgrønne er så dumme att di gir etter for presset.

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2012 kl.22:59

Truderu:
Det er lov å håpe på at den nye politidirektøren har bein i nesa og IKKE rød partibok :)
En av grunnene til at han blei ansatt var jo at partiledelsen ville motbevise påstander om at kameraderi,ansettelser kun fra eget parti,forlovere osv var forbeholdt ledrestillinger.
Hilsen synskepeggy.

Jeanett

17.08.2012 kl.23:48

hva gjør de i Norge hvis det er så forferdelig her? forstår jo at ikke alle kan samme syn på saker og ting, men de må faktisk tilpasse seg norske lover og regler, og det er ikke rett at de kommer her og krever å få si egen stat. uff....

Inger

18.08.2012 kl.07:51

Da gikk det troll i ord , det jeg sa for 5 år siden

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2012 kl.10:41

Inger: Hei,hei,IngerJ :)
Det bruker å gjøre det ofte,gå troll i ord.
Det er vel mange som har sett dette komme.
Ha en fin lørdag,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2012 kl.10:46

Jeanett: Hei,hei :)
Godt spørsmål,men som ingen av dem som krever ønsker å svare på.
Sett at det blei en realitet,at de fikk sin egen stat i Norge,jeg lurer da på hvordan de ville løse det reint praktisk.De tar avstand fra alt vi fryktelige mennesker står for,vil de allikevel forsyne seg av den norske statens velferd,eller vil de kunne "forsørge" seg selv i staten sin,skaffe seg arbeidsplasser osv..
Det er nok noen få som følger norske lover og regler,resten av dem har allerede sin egen stat i staten,ved at de ikke ønsker å innrette seg.
Hilsen synskepeggy.

Iceman

18.08.2012 kl.18:07

Hei Synskepeggy! :-)

Sremmende...syns jeg...De som kommer med disse kravene, tror virkelig at de kan true til seg dette. Det sier jo litt om deres syn på oss Normenn, de" ler" av oss....Og sett at de fikk viljen sin ( håper virkelig at det aldri skjer) så hadde det ikke gått lang tid før de kom med nye krav, og så nye, og nye, og er vel ikke så vanskeligt å tenke seg til hvordan det da hadde endt...

Sett at vi hadde innvadert deres land og komt med krav og trusler, tenker at vi hadde nok ikke blitt tatt i med" silkehansker" nei......vi vet jo hvilke metoder som blir brukt i deres land om noen opponerer mot lederne......

Joachim

19.08.2012 kl.13:39

jeg vet ikke. vi får se

Tror de vil klare seg bra

Gekko2

19.08.2012 kl.15:34

Hmmm.....ser at en annen viss mobbeblogg er oppe og går igjenn....Merkelig at den kom på banen igjen samtidig med en viss annen blogger som har hatt et mindre opphold...lurer på....er det tilfeldig elller????

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2012 kl.20:51

Gekko2:
Godt spørsmål - som jeg vet svaret på...:)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2012 kl.20:57

Joachim: Hei,hei :)
Tror du at de som vil ha stat i den norske staten vil klare seg bra i sin stat,eller at nordmenn vil klare seg bra med en stat i staten....Det var litt uklart hva du mener her.
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

20.08.2012 kl.00:35

Gjeeeesp !!!!! og dette brevet tillegger du seriøsitet?? bare tull og fanteri fra ende til annen. Lo skrekkelig godt da jeg leste det dagbladet skrev. Mulig det er en skjeggete og bitter "morroklump" som ønsker mye mediaoppmerksomhet. Noe dagbladet og andre medier gir vedkommende. Ha en morsom kveld dere reddharer:)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits