Ingen forskjell på folk !!

 

 

Pakistansk jente (11) med Downs fengslet for blasfemi

En jente med Downs syndrom er blitt pågrepet og fengslet for blasfemi i Pakistan.

Den kristne jenta Rimsha er anklaget for å ha brent sider med vers fra koranen, ifølge politiet og aktivister.

Politiet gikk til aksjon mot jenta torsdag fordi hun skal ha holdt brente sider hvor det hadde stått islamsk tekst og vers fra koranen, opplyser pakistanske myndigheter søndag.

Les også: Paven går hardt ut mot pakistansk blasfemilov

Hun ble fengslet i Islamabad, og søndag kveld var hun fortsatt i politiets forvaring.

Krever løslatelse

Organisasjonen Woman's Action Forum (WAF) fordømmer pågripelsen av Rimsha og krever at hun blir løslatt umiddelbart.

Hvis man blir dømt for blasfemi i Pakistan, risikerer man dødsstraff, men ifølge Tahira Abdullah, talsperson for WAF, blir saken behandlet som ungdomskriminalitet, og ikke innenfor rammene av blasfemilovgivningen.

Rettssak mot slutten av måneden

Rimsha ble framstilt for varetekt fredag, og blir sittende fengslet i 14 dager, sier en politimann. Det er ventet at rettssaken mot henne starter i slutten av denne måneden.

Det er minoritetsorganisasjonen APMA som opplyser at jenta har Downs syndrom. Ifølge organisasjonen bor elleveåringen og foreldrene i Mahrabad, et område med rundt 800 kristne. (©NTB)
 
WWW.TV2NYHETENE.NO. 

-------------------------------------------------------------

 

Jeg tenker at lynsjestemning bygger seg kraftig opp til det blir tid for å avstraffe denne 11 år gamle jenta med Downs.

Hva man mener er passende straff i de kretser er vel ikke vanskelig for noen å forestille seg..

Jeg blir ikke overrasket om man tar i bruk steiner..

Hilsen synskepeggy.

 

2 kommentarer

Sadde

20.08.2012 kl.09:28

stakkars jente :/ det er mange folk som er teite å gir dødsstraff og sånn, men heldigvis ikke alle. Håper hun blir løslatt.

Iceman

21.08.2012 kl.18:15

Hei Synskepeggy! :-)

Helt utoligt hva de kan få seg til å gjøre nede i de landene der.Den stakkars jenta har ikke bare dovwns, hun er også mindreårig. Hun skjønner nok sikkert ingenting og er sikkert livredd...det er bare helt fælt å lese om det...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits