Til alle mine søte haters !!!!! :*

 

 
Google.

 

I dag er jeg blitt gjort oppmerksom på at det foreligger en stor misforståelse her på blogg og den misforståelsen inkluderer i høyeste grad synskepeggy.

Det viser seg at noen tror at jeg (synskepeggy) er i konflikt med andre bloggere,eller rettere sagt en blogger.Det stemmer ikke,jeg er ikke i konflikt med noen,men om noen andre bloggere velger å være i konflikt med meg (synskepeggy) så er det helt og holdent deres eget valg og deres eget problem.Det er en stor forskjell på å være to,eller flere,parter i en konflikt,enn om en velger å starte en konflikt med en deltaker - seg selv.

Denne bloggeren,som er den eneste som er i konflikt her,er det umulig å debattere med av den enkle grunn at vedkommende debatterer person og ikke sak,og til tider kan det gå temmelig stygt for seg.Man går ikke av veien for skandaløse,hatske og trakasserende beskrivelser av meg (synskepeggy),verken i innleggene eller i kommentarfeltet,som til tider ligger langt over det som omfattes av straffeloven.

Men,det får bli bloggerens problem.Ikke mitt og om jeg beslutter å gjøre noe med saken,blir det ikke offentliggjort her på blogg,da jeg mener at den type "rettslige oppgjør" ikke har noe på blogg å gjøre.

Bloggeren kan umulig vite at vedkommende har avslørt seg selv,men ved en rein tilfeldighet klarte altså denne bloggeren å avsløre seg og det er en god stund siden,i en annen konflikt vedkommende rettet mot meg (synskepeggy).Og jeg kan ikke få meg til å tro at vedkommende blogger hadde fortsatt sin oppførsel mot meg (synskepeggy) om vedkommende hadde forstått at man hadde avslørt seg.Etter å ha fremstått slik vedkommende blogger har gjort,er det langt mer alvorlig for denne bloggeren å få avslørt hvem vedkommende er,enn det noen gang vil bli for meg (synskepeggy).

Jeg (synskepeggy) har en blogg,jeg har ikke gjort noe galt,at noen bloggere ikke liker det jeg skriver og mener at jeg er syk og det som verre er,kan og må være de som mener det sitt problem.Jeg har aldri under noen omstendigheter kommentert annet enn sak og jeg kunne aldri bevegd meg ned på et sånt lavmål som denne bloggeren gjør.Jeg har aldri og kommer aldri til å kommentere noen av vedkommende bloggers utspill mot meg (synskepeggy) - og det aleine provoserer nok og svir skikkelig,tenker jeg.Man har aldri lykkes i sine forsøk på å dra meg med i  samme dritten (konflikten) som bloggeren selv holder på med og skal heller aldri klare det.

Nå håper jeg at jeg har fått oppklart misforståelsen.Jeg er altså ikke i konflikt med noen !

Om andre (bloggere) er i konflikt med meg (synskepeggy),må de selv redgjøre for.

 

 


Google.

 

 

HATERS MAKE ME FAMOUS !!!

 

Hilsen synskepeggy.

113 kommentarer

julianogmamma

26.08.2012 kl.20:37

Hmmmm nå skjønte jeg det ja. Var vel en tur innom bloggen der i sted og skrev noen kommentarer. Var vel helt nøytral kommentar fra min side :)

Ha en flott kveld videre iallefall, for det skal jeg :)

*benapåbordetogmammamiafilmpåtv*

ehhd

26.08.2012 kl.20:40

sjekk hudpleie bloggen min da, og finn masse flotte tips :D

navref

26.08.2012 kl.20:42

Det må være noe du innbiller deg, for ingen bryr seg vel om hverken deg, eller det du skriver. Så ingen grunn til å shoute noe som helst.

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2012 kl.20:47

navref:
Noe må det jo være.man leiter med lys og lykter etter noe å gå til personangrep på.
Og når man ikke finner noe så gulper man opp gamle kommentarer fra eget kommentarfelt som man ikke engang har skrevet selv.
Desperat etter oppmerksomhet vil jeg kalle det.....
Hilsen synskepeggy.

elisekri

26.08.2012 kl.20:52

Haters gonna hate! Digger bloggen din! Koselig med en kommentar tilbake :-)

You ROCK Peggy!

26.08.2012 kl.21:14

Haters Gonna Hate, They Only Make You Famous ! de som driver å hater og hetser både deg og bloggen din, de gjør jo bare bloggen din mye høyere på statestikken, og flere og flere får se hvilket "ekkelt" og "farligt" menneske denne er. Jeg vet godt hvem som er eier av den bloggen som hetser deg Peggy.

Du, synskepeggy, har en drit bra blogg. Du sier meningene dine rett ut, å blir hetset med, hvafaen? Make No Sense. Alle som har en blogg, har egne meninger, hold KJEFT å godta andre sine meninger sier no bare jeg.

Drit i de ekle vepse bloggene som kun dummer seg ut, du er mye bedre og flinkere til å blogge. Du henger ikke stakkars mennesker ut på blogg slik ENKELTE andre gjør !

Ha en nydelig helg Synskepeggy. :)

Til deg NAVREF! JA DEG!

26.08.2012 kl.21:22

Ka i helsikken driver du med? Skriver du helt seriøst at: for ingen bryr seg vel om hverken deg, eller det du skriver.

WTF? Jeg kjenner Synskepeggy, faktisk sinsykt godt. Jeg ble rett og slett FLY forbanna av den kommentaren der. Har du INGENTING bedre å gjøre enn å ryggsleike Slarveposten å være under beina på henne heletiden, å skrive dritt til Synskepeggy? Kjenner du i det heletatt Synskepeggy utenfor bloggen? N-E-I. Hvor mange år er du egentlig? 10? For det er slik 10åringer holder på, håper for din skyld at du faktisk er en liten dritt unge, for det er jo slik du holder på..

HAHAHAHAH, tror du sånn helt seriøst at Synskepeggy slutter å Shoute innlegg fordi en liten ryggsleiker sier det? NOPE, don't think so. Å det du skriver om at ingen bryr seg om Synskepeggy eller noe hun skriver, HMMMMMMMMMMMM ! Jeg bryr meg no? Flere som gjør det også, så før du skriver at "ingen" bryr seg.... Snakk for dæ sjæl idiot.

Dette var din kommentar til Synskepeggy: Det må være noe du innbiller deg, for ingen bryr seg vel om hverken deg, eller det du skriver. Så ingen grunn til å shoute noe som helst.

-----------------

Må faktisk le av deg lille 10åring. Tror ikke du skal snakke for "alle" du.

Jaja, gå tilbake til Slarva du nå, å få litt melk sånn at du får sove. :))) GOD HELG TIL DEG SMÅEN. H-E-H-E!!!

-Til deg Synskepeggy, ha en knall fin kveld, du rocker :-D

Opphavsrettspolitiet

26.08.2012 kl.21:37

Bildetyv.

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2012 kl.21:53

Opphavsrettspolitiet:
Om du ikke ser at det står GOOGLE under bildene,så er ikke det mitt problem :)
Hilsen synskepeggy.

Opphavsrettspolitiet

26.08.2012 kl.22:01

Dette viser at du nok dessverre ikke kjenner lovverket om opphavsrett. At du skriver Google under bildet vil ikke bety at du har tillatelse til å bruke det.

navref

26.08.2012 kl.22:12

Takk for innsiktsfulle svar til min kommentar. Dette var morsomt :D

Gekko 3

26.08.2012 kl.22:18

du er ikke i konflikt med noen blogger, og du har heller aldri gjort noe galt i bloggen din. det er bare EN blogger som er i konflikt her, og det skjer gjennom å skrive hatefulle innlegg som faktisk går langt over grensen.

du har aldri skrevet noe negativt om noen i bloggen din. det tror jeg faller noen tungt for brystet.

bloggeren har avslørt seg selv for hvem h.n er for lenge siden.

ha en fin kveld videre :-)

klem

Svar til deg Opphavsrettspolitiet.

26.08.2012 kl.23:02

Opphavsrettpolitiet: Du er nok litt sein med å anklage Synskepeggy for å stjele bilder fra Google. Ettersom at det nå faktisk står hvor hun har funnet bildene på, ser ikke jeg noe problem i at hun har de bildene på bloggen, så lenge det står hvor hun har tatt/kopiert de fra.

Er nok dessverre ikke bare Synskepeggy som kopierer å låner bilder fra Google og andre steder, så kanskje du skulle tatt en tur innom alle de 100vis av andre bloggerene også? :))

Ha en fin kveld alle sammen!

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2012 kl.23:10

Svar til deg Opphavsrettspolit:
Det er rart,ja,eller kanskje ikke,når man tenker på at dette kommer i denne sammenhengen.
Kanskje man burde regnet med det....
Forøvrig er kommentaren din grei nok som svar til "opphavsrettspolitiet".
Hilsen synskepeggy.

Brigitte Kvarsnes

26.08.2012 kl.23:18

huffameg, for en røre... Jeg liker bloggen din, og synes at det er trist at noen plager deg.. stå på du .))

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2012 kl.23:25

Gekko 3: Hei,hei :)
Nei,jeg er ikke i konflikt med noen og det mener jeg er viktig å få med seg om det er sånn at "konflikten må belyses fra flere sider enn en".Det finnes bare en side i konflikten,da jeg aldri har reagert på noen utspill fra den eneste siden i denne konflikten.
Jeg har en blogg,so what ? Jeg skriver det jeg mener,synspunkter,tror og synser,uten å gå til personangrep på noen måte.Det er ingen forbrytelse.
Det er andre som har langt mer å tape på å bli avslørt enn det jeg har på dette tidspunkt.Det er sånn det går når man prøver å overgå seg selv i drittkasting,trusler,trakassering osv.igjen og igjen.Alt har sin pris.
Jeg gjør som andre med litt fornuft,gangsyn og vett i skallen,kommer jeg over et innlegg jeg er sterkt uenig i eller kunne tenkt meg å kommentere bloggeren bak innlegget (av en eller annen grunn) så lar jeg heller være å kommentere noe som helst.Det er fullt mulig å la være,ikke alle skjønner det - før de må ta konsekvenser..
Mye av det som er skrevet i en blogg beveger seg på grensen til det straffbare.En dyktig advokat, og (om det skulle komme så langt) en tingrettsdommer som utviser skjønn,slik skjønn skal utvises,tar seg effektivt av den saken.Jeg er så heldig at jeg kjenner to sånne..
Ha en fin kveld og klem :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.08.2012 kl.23:30

Brigitte Kvarsnes: Hei igjen :)
Takk så mye for det :)
Nå har det seg sånn at man vet utmerket godt hvem sånne mennesker er..Dette er ikke nytt,den bloggen har rett ut sagt at den er opprettet KUN i den hensikt å stalke,trakassere og "plage" synskepeggy.Motivet for å gjøre det er mildt sagt av en sånn karakter at man må begynne å lure på litt av hvert - og til slutt kan man ikke annet enn å syns synd i sånne folk (bloggere).
Det betyr ikke at de kommer unna med det.
Hilsen synskepeggy.

slarveposten

27.08.2012 kl.10:38

Hey Sp:)

Jeg må nok få komme med et lite innspill her, jeg er ingen "hater", jeg forteller bare verden at jeg er uenig med deg og de aller fleste innleggene du har,. Kommer en med sterke utsagn og utfall mot en gruppe mennesker, så tåler du nok andres mening? Skulle da bare mangle?

Jeg så at din gode venninne avslørte navnet ditt i går:( Huffda, det var ikke bra** Er hun litt dum tror du? Vel, det er hun, du må kvitte deg med slike venner Sp:( Det hadde jeg gjort:)

Ha en fin dag ..solen skinner på herregården!

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.10:46

slarveposten:
Andres utspill om SAK,ikke PERSON er ikke NOE problem for meg.
Du klarer IKKE å skille de to og da er det UMULIG å debattere også.
Jeg akter ikke å gå til personangrep,analyse og beskrivelse av personer i en SAK.Jeg TRENGER nemlig IKKE å synke ned dit - hvor du befinner deg for å formidle hva du mener om MEG - ikke SAKEN jeg tar opp.
Bli flinkere til å ha riktig FOKUS,så kan vi snakkes når som helst.
Hilsen synskepeggy.

Gekko 3

27.08.2012 kl.11:32

her begynner noen å få kalde føtter at du synskpeggy ligger flere hakk foran dem :-) det ser ut som om det begynner å brenne under føttene til en viss blogger som allerede har avslørt seg sin identitet mange ganger på bloggen din uten å være klar over det:-)

jeg syns det er litt merkelig at det er stille på to blogger samtidig.....:-)

ha en fin dag :-) klemz

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.11:47

Gekko 3: Hei,hei :)
Har du hørt om at man kan møte seg selv i døra som følge av sin egen dumhet og sitt eget hovmod.
Ikke at jeg skal gå i detaljer,men jeg tror det er noen som kjenner på det nå.Og jeg tror at det er noen andre som har langt mer å tape (ansikt) enn det jeg noen gang vil få (her på blogg).
Jeg,i motsetning til noen andre, kan fremdeles innestå for hvert eneste ord jeg har skrevet og jeg kan forklare dem også,hver eneste ord.Det vil ta seg svært dårlig ut om en annen fortsatt vil stå for hva vedkommende har skrevet etter at "enveiskonflikten" er avslørt for det den er.
Etter det jeg forstår så er det noen som har til hensikt å komme til bunns i hva denne "enveiskonflikten" egentlig dreier seg om.Værsågod,sier jeg,jeg har ingenting å skjule,alt jeg har sagt/skrevet er riktig,eg er ikke en part i "enveiskonflikten".At noen starter en "enveiskonflikt" på bekostning av andre kan ikke jeg klandres for.
Etter dette innlegget har det skjedd flere "rare" ting her i kommentarfeltet...
Ha en fin dag du også :) Klem :) Hilsen synskepeggy.

slarveposten

27.08.2012 kl.12:17

Gekko3? *LOL* Jøss, har du formert deg nå? Brenne under føttene...*LOL* Møte meg selv i døren?*LOL* ? Nei nå sitter jeg her og klasker meg på mine veldreide lår:) Dere er nå litt morsomme også***

Slarva kan stå inne for hvert ord og hver stripe som er laget, er det forstått, og det brenner ingen steder her i Asker as far as I know!

Hva du Gekko NUMMER 3 babler om med to blogger som er stille på samme tid, ja det kan jeg dessverre ikke mene noe som helst om av den enkle grunn at jeg ikke forstår et pip av det:)

Jeg har nok en følelse av at det Sp sier her er riktig, det er et menneske som har tatt saken litt lengre og laget en helt egen konflikt, men litt drama er jo greit for meg, jeg har dessverre ikke tid å følge opp..jobben kommer først:)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.12:30

slarveposten:
Nå trekker du slutninger rett ut av det blå og svært forhastet - som du bruker å gjøre.
Hvor står det HVEM som er omtalt her.Det er jo helt typisk at DU tror det er DEG.
Skjerp deg,DU er IKKE midtpunktet her,men man er klar over at DU liker å TRO det.
Du får akseptere det at du ikke forstår "et pip av det".Sånn skal det også være.
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.14:54

HAHAHA.. Slettet du virkelig kommentarene? Oh sweet lord... Du takler virkelig ikke fakta du... :)

Tingeling

27.08.2012 kl.14:56

Å det sier litt når du sletter kommentarer med FAKTA framfor å slette kommentarer fra selveste slarveposten som alle veit hvilket forhold du har til.. Skremmende :D

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.15:03

Tingeling:
Kverulering,Tingeling - har jeg ikke lenger tålmodighet til.
Det er så mye annet FORNUFTIG å ta seg til.
Dessuten kommer de slettede kommentarene inn under kategorien FLISESPIKKERI.
Som sagt,"bildesaken" er avsluttet her.Det syns jeg du skal respektere - denne gangen.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.15:05

Tingeling:
DET der sladdergreien,hva nå DET er for noe, innbiller seg at DET er omtalt her i min blogg.Det skjer ikke,og det bør DET gjøres oppmerksom på.
Den saken er også avsluttet her.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.15:10

Tingeling:
Jeg har IKKE noe forhold til nevnte blogger.Om den bloggeren mener seg å ha et forhold til meg,er IKKE mitt problem.
Hilsen synskepeggy.

ufo

27.08.2012 kl.15:22

Ser at noen er ute etter å kverulere igjen. Men det er desverre slik at noen må misforstå alt og alle.

Ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.15:26

ufo: Hei igjen,ufo :)
Ja,det er ikke måte på...Man har vel (og det må jeg bare beklage) blitt vant til det etterhvert.
Det er trist og slett ikke rart at ting er som de er rundt omkring i Norge og verden forøvrig om disse kverulantene som til stadighet finner veien til denne bloggen er representativ for mange flere....
Ha en fin dag du også,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.15:54

Det blir for dumt vettu når man ser slarveposten har kommentert her å du har svart.. Herregud, er det mulig ? ALLE VET at du har ett ellerannet forhold til Slarveposten.. Du "vet" jo tilogmed at det er en sladdergreie? LOL.. Å nekte for noe annet blir som å nekte for at du er en kvinne.. Vel, nå vet jo ikke jeg om du er kvinne eller mann.. Eller jo, det stemmer, en av dine trofaste venner har jo avslørt din identitet for alle :-)

Gode venner du har Synskepeggy...

Å angående bildesaken.. Så respekterer jeg ikke det nei, av den enkle grunn at det er FLISESPIKKERI å si bildet er fra Google når det ikke er det ;)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.16:13

Tingeling:
Jeg har IKKE noe forhold til DET der sladdergreiene,jeg aner virkelig ikke HVA det er,som sagt før,kan DET være en "farlig parasitt" for alt hva jeg vet - ikke at det bryr meg.At DET der har et nærmest sykelig forhold til meg (synskepeggy) er det bare DET der som kan gjøre noe med.
Det forskrekker meg IKKE at du ikke respekterer at bildesaken er avsluttet her.
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.16:16

Hahahahaha... Du er så søt når du er i det trass-humøret der :)

Hva syns du om at en av dine trofaste venner avslørte din identitet da? :)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.16:19

Tingeling:
Jeg har et ord for den vinklingen dette plutselig har tatt etter denne svært avslørende kommentaren her.Du kjenner nok ordet og hva det betyr....
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.16:26

Ja for det var jo svar på spørsmålet...? Skal du liksom sitte å si at nå veit du hvem jeg er nå? :) Biter ikke på det tullet..

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.16:33

Tingeling:
Godt for deg :) Etter din forrige kommentar skjønner jeg mer..
Huff.....
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.16:36

Jada, bare sitt i den bobla di å late som du skjønner og vet noe :)

Gekko 4

27.08.2012 kl.16:42

til tingeling

det er bare én som har avslørt seg for lenge siden, og denne ene er den som har noe å frykte som avslørt. ikke synskepggy.

det er så typisk at hatefulle "kadavre" prøver å vri sin EGEN feil over på USKYLDIGE som IKKE har gjort noe galt. sette folk opp mot hverandre. tror ikke dette stuntet biter på synskepeggy samme hvor mye denne eventyrfiguren prøver.

Tingeling

27.08.2012 kl.16:46

Ingen som biter på at du er en venn av Synskepeggy heller.. Men at du heller ER Synskepeggy... Mange gekkoer er det der ute som kommenterer her ? Haha... Blir så tafatt med fantasivenner.. :D

Kanskje Gekkoene er alle de 4 vennene som har brev fra advokater ifølge frøken-avsløre-identiteter? Ikke rart det blir surr i suppa da :D

slarveposten

27.08.2012 kl.16:58

*LOL* du er virkelig dummere enn jeg trodde, WTF! Tror du publikum er så dumme som du gir utrykk for her???

Tingeling, du har rett i det meste av det du skriver...:) Du er vel egentlig selveste beviset for at Sp og disse fantasifigurene aldri kommen noen vei! Way to go you sweat thing:)

Åjoda, Du Sp fremstår fremdeles i dine øyne som en god samaritan, noe du slettes ikke er! Du sier selv at du synes at en kan meie ned ungdommer(/ voksne om det er nødvendig for å fjerne "råtne egg"! OMG! Hvordan klarer du å se deg selv i speilet hver dag? Eller har du fjernet alle speil i huset? Det hadde jeg nemlig gjort om jeg hadde vært så til de grader hatefull:( Sorry**

Næ...jeg pleier ikke å kommme innom denne vanvittig ekle bloggen, men får som sagt tips av og til..:( Og jeg blir nedtrygt hver gang...Hohoho...da ble du vel glad?

Slærva

Gekko 3

27.08.2012 kl.16:59

å der kom den beskyldningen frem igjen ja. vi kjenner mønsteret utenat nå :-)

Tingeling

27.08.2012 kl.17:03

Der kom 3ern igjen å.. Hvor er Gekko & Gekko 2? *venter i spenning* :)

slarveposten

27.08.2012 kl.17:04

Og der kom Gekkoen..og det jævla fort..hahaha...Kanskje det er selveste Dronning vemmelig som svarte??-.....Kokokokokoko...dette gikk altfor kjapt til at det er sant...*LOLÆ*

Gekko 3

27.08.2012 kl.17:09

viste dere ikke at gekko og gekko 2 har parra seg? formert seg :-)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.17:11

slarveposten:
Jeg kunne ikke gjort dere dummere enn dere er om jeg prøvde på det,det klarer dere fint selv.
Det er IKKE gekkoen(e) som går seg vill i hvem som er hvem her.
Å spille folk opp mot hverandre har blitt prøvd før,det lykkes ikke da og det lykkes ikke nå.Å klare å spille opp folk mot hverandre forutsetter at man har noe som andre mangler.Like godt å akseptere det og gå videre.
du har da god plass og nok "publikum" i egen blogg,så hvorfor ikke fortsette å spekulere der.
At noen er sykelig opptatt av synskepeggy og synskepeggys bloggvenner,må og skal være deres eget problem.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.17:13

Tingeling:
Nå gikk jeg surr her.....ikke at jeg ønsker å oppklare noe heller,jeg vet utmerket godt hvem som er hvem og hva som er hva.Og det holder lenge..
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.17:17

Vil ikke kalle det venner når de går inn for å ødelegge anonymiteten din.. :)

Syns faktisk litt synd på deg pga det.. Slarveposten slettet tilogmed innlegget denne identitetsavsløreren pekte ut for en mengde mennesker.. Slarveposten har aldri villet gå ut med din identitet.. Mens venninna di pekte ut en NAVNEKONKURRANSE der tilfeldigvis svaret var ditt navn.. INGEN visste at det var ditt navn før hun buste ut med det..

Syns du virkelig det er greit ? Når du vil være anonym ? Hvordan i all verden kan dette være f.eks Slarveposten sin feil? For det er slik jeg tolker dine reaksjoner med ignorering og utskjelling og "liksom fakta"...

Gekko 3

27.08.2012 kl.17:25

til tingeling

du jobber hardt og febrilsk nå for å sette folk opp mot hverandre. det har blitt prøvd før uten at det lyktes og du GREIER det ikke nå samme hvor mye du prøver. skjønner du ikke at det prosjektet er nytteløst?

Tingeling

27.08.2012 kl.17:27

Gekko 3; ta med deg de andre gekkoene og finn en annen plass å lek.. ikke bland deg inn i spørsmål som ikke er til deg.. Eller er de det? ;) ;)

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.17:28

Tingeling:
En svært smart manøver i forsøk på å få skylden (for hva nå det er som har foregått) over på noen andre.
Jeg skjønner hele "planen",den imponerer ikke meg.
Jeg ville gitt opp dette åpenbare forsøket på å spille andre opp mot hverandre før det ender som det alltid gjør når noen forsøker å bryne seg på meg (synskepeggy) og synskepeggys bloggvenner,nemlig opp som en bjørn og ned som en skinnfell.Det er flere som har fått erfaring med det her på blogg og det gjør slett ikke meg noe om det blir noen flere.Og - ikke for at jeg skal forsøke å snakke for andre - men jeg er helt sikker på at det slett ikke gjør noen av gekkoene noe heller.
Hilsen synskepeggy.

slarveposten

27.08.2012 kl.17:28

Om Sp mener dette ikke betyr noe som helst, ja at jeg slettet rebusen, ja da legger jeg den gjerne ut igjen*lol* no problem...klart jeg gjør..Nåvel, det var jo bare fornavnet...men jeg kan jo også lage en ny rebus på etternavn om det ikke betyr så mye for Sp? Jeg slettet fordi jeg mener at meningsforskjeller må en tåle..men får jeg drit for det..ja da er veien kort...selv om det byr meg i mot....****

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.17:29

slarveposten:
Meningsforskjeller er en ting,men det du driver med er noe helt annet.
Hilsen synskepeggy.

Tingeling

27.08.2012 kl.17:30

Slarva: Go for it!

slarveposten

27.08.2012 kl.17:36

OOOOhhhh shut up you cow! *LOL* du er jo helt skrudd, og hva sier en til det? WTF! AND *LOL*

Meningsforskjeller??? At du mener det er greit å drepe eks antall ungdommer og jeg mener at det er forferdelse, grimmhet..ondskap...djelvelens verk...o.s.v...mja... jeg mener en ting og det har du helt rett i..JEG HATER ABB; OG JEG HATER DE SOM ER ENIG MEG HAM! Yupp... mulig jeg er fæl...men sånn er det... og jeg lover å være slik resten av mitt liv:)!!!

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.17:42

slarveposten:
Siste ord er sagt fra min side og jeg trekker meg tilbake fra den totalt meningsløse debatten som har oppstått her.
Bare ett tips til slutt : Det lønner seg noen ganger å lese ett innlegg mer enn en gang før man uttaler seg.Det er,om man er villig til å høre/se MER enn det man innbiller seg at man hører/ser.
Hilsen synskepeggy.

Gekko 3

27.08.2012 kl.17:42

til tingeling

jeg har like mye rett som deg til og kommentere på bloggen til synskpeggy. gekkoer er ikke til å spøke med. viss vi ser at våre venner opplever gjennomsyret hat og personangrep gir vi den USKYLDIGE vår støtte.

Tingeling

27.08.2012 kl.17:43

UuuuUUUuuuuUUuuuu... Nå ble jeg redd !!!!!!!

slarveposten

27.08.2012 kl.17:48

Æhhh glemte å si at jeg hater slimete små reptiler som lizzam vet alt..:) Gå tilbake til det som er oppgaven til en Gekko..snapp insekter"..OKEY?? iNGEN TAR DEG PÅ ALVOR...HOHOHOHOHO...eller kan jeg driste meg til å si at du Peggy bør la alle disse figurene diseb"sove"?

ufo

27.08.2012 kl.18:06

Jeg blir sjokkert over å se hvor langt dere går i å provosere synskepeggy. Det er greit dere er uenige med hun,men det er forskjell på sakelige komentarer og komentarer som er ment til å provosere folk.

Slavreposten hvorfor gidder du å bruke energi på å øddlegge bloggen til andre? Er det ikke bedre å bruke energi på en noe mer positiv måte? Er du klar over at alt dette til syvende og sist vil slå tilbake en gang?

Synskepeggy: Dette er egentlig ikke komisk,men må le alikevell. Synes bare det er så tragisk at voksne kan gå så langt for å øddlegge bloggen til andre. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trudd at det var en gjeng med barnehagebarn som hadde kommet inn på bloggen din.

Får håpe at de snart tar til vette,slik at det kan roe seg her på bloggen din igjen:)

Tingeling

27.08.2012 kl.18:14

blablabla...

Vet ikke hvem som ødelegger mest for hvem jeg.. Men det er man jo for trangsynt til å se.. :D

navref

27.08.2012 kl.18:17

Nå er det vel ikke lenge før Gekko 5 dukker opp her?

slarveposten

27.08.2012 kl.18:17

Kjære UFO:) Jeg vil nødig angripe folk med dysleksi, men du kan få hjelp vet du:) Nåvel, slik skal dette innlegget ditt skrives:

Jeg blir sjokkert over å se hvor langt dere går i å provosere synskepeggy. Det er greit dere er uenige med hun, men det er forskjell på sakelige kommentarer og kommentarer som er ment til å provosere folk.

Slarveposten hvorfor gidder du å bruke energi på å ødelegge bloggen til andre? Er det ikke bedre å bruke energi på en noe mer positiv måte? Er du klar over at alt dette til syvende og sist vil slå tilbake en gang?

Synskepeggy: Dette er egentlig ikke komisk, men må le alikevell. Synes bare det er så tragisk at voksne kan gå så langt for å ødelegge bloggen til andre. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trudd at det var en gjeng med barnehagebarn som hadde kommet inn på bloggen din.

Får håpe at de snart tar til vettet, slik at det kan roe seg her på bloggen din igjen:)

Neida , du trenger ikke å takke meg:) *LOL*

Slarva***

Tingeling

27.08.2012 kl.18:21

Slarva ;-*

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.18:36

ufo: Hei igjen ufo :)
Du skjønner hvorfor jeg trakk meg fra "debatten",slikt lavmål vil ikke jeg være med på.
Jeg skjønner jo også at noen har fått mindre oppmerksomhet på sine hatske,trakasserende og rett ut feilaktige utsagn på sine egne blogger,enn det som sannsynligvis var forventet.Huff,nei det er ikke greit,når andre ser bloggeren for det bloggeren er og tar avstand fra DET.Det er det eneste fornuftige å gjøre og gledelig nok,noen tar faktisk avstand fra det de før syns var "hysterisk morsomt".
Vi holder oss for god for dette her og legger "debatten" død.
Det gode er at nå får alle se - i min blogg også - hvordan noen går på personangrep,trakassering og hat - og ikke sak.Det er greit å få det dokumentert her i bloggen også.
Ha en fin dag,ufo :) Og gjør som jeg, ignorer og overse denne gjengen her (på to-tre stykker,som vanlig),som tross alt bare dummer seg ut.Det er faktisk synd i dem,stakkars folk.
Hilsen synskepeggy.

Trofast leser

27.08.2012 kl.18:37

Jeg sitter her og er rimelig sjokkert over det jeg leser av kommentarer på bloggen din Synskpeggy, og hva bloggere kan få seg til å gjøre på ANDRES blogger. Mangel på RESPEKT for andre bloggere og mangel på RESPEKT for andres meninger er et fremmedord som er fraværende for et par av aktørene.

Dette er Synskepeggy sin blogg. INGEN har rett til å latterliggjøre andres meninger slik DU Slarveposten gjør. Forstår du ikke Slarveposten at du sårer den/de som du mobber, for det ER reinspikka mobbing som du driver, med samme hvor mye du nekter og unskylder deg for at det er "humor" du driver med.

Kan ikke du Slarveposten overse det som provoserer deg? Det virker som om Slarveposten har en trang til å la seg provosere. Ufo har rett når han sier at det vil slå tilbake på deg selv en vakker dag.

Jeg håper at det roer seg på bloggen din igjen.

Ha en fin kveld;)

Klem fra meg

ufo

27.08.2012 kl.18:39

Du har mye mye fritid i hvertfall som gidder å rette opp i skrivefeila mine,trur du kanskje du skal vinne diskusjonen på grunn av det? Hvis du trur det så tar du fryktelig feil. Jeg bryr meg ikke om at jeg har noen skrivefeil. Langt mindre bryr jeg meg om hva du mener om skrivefeila mine.

ufo

27.08.2012 kl.18:45

Synskepeggy: Ja jeg vet hvorfor du trakk deg ut av debatten,å nå skal jeg trekke meg ut av denne debatten her av samme grunn.

Ønsker deg en fin kveld:)

navref

27.08.2012 kl.18:58

ufo: Selv om du ikke bryr deg om dine svake kunnskaper i rettskrivning så blir det vanskelig for andre å finne mening i det du forsøker så ubehjelpelig å formidle. Derfor ville det være på sin plass at du viser litt takknemmelighet mot dem som vennlig rettleder deg.

slarva

27.08.2012 kl.19:00

Blablabla*lol**** Ler så godt av dere...hohohohohohoho....eller skal jeg si deg SP? Personangrep? Næææ, tror ikke det **** Slarva har klare standpunkt mot mobbing, og det vet alle som kjenner henne:) Du vet vel at jeg HATER mobbing? Det er ikke MOBBING å ha en anen mening enn deg, er det vel?

Men jeg kommmer aldri til å la være å si min mening om møkka som blir skrevet på denne bloggen, for det er reinspikka drit..sorry for ordbruken:) Mobbing? Trakasering? Å si i mot er ingen av delen, og det vet alle!

Som sagt før, jeg diskuterer ikke med fantasireptiler og flygende objekter...:) Woke up...*ler*

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.19:05

ufo:
Kjære ufo :)
Jeg ser ikke skrivefeil i dine kommentarer.Jeg ser gode meninger,flotte,lærerike utspill og innspill,meninger for og i mot og,ikke minst,meningers mot.Jeg blir alltid glad når jeg hører fra deg og det tror jeg nok du vet.
Det er sørgelig at noen rett og slett fratar seg selv muligheten til å se det samme som jeg ser og den eneste grunnen for det, er et sykt behov for å rakke ned på andre i håp om å "vokse" selv.Det er trist - mest for dem som ikke klarer å styre det svært destruktive og syke behovet de har,og som alltid,uten unntak,går ut over uskyldige.
Ønsker deg en fin kveld,du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

GEKKO 6

27.08.2012 kl.23:21

UNGA!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.00:04

GEKKO 6:
Hei,hei,hyggelig å høre fra deg igjen også :)
- Og du har rett i at noen(iallefall en) her oppfører seg som UNGA !!!!! Men at de oppfører seg som UNGA,betyr ikke at de kommer unna med det(lenger) !!!
Deriblant en viss kverulant ved nicnavn "Tingeling",maken til kverulant er det lenge siden jeg har hatt besøk av her i bloggen,bortsett fra en annen blogger som har vært svært så flittig her i kommentarfeltet i dag,jeg trenger vel ikke nevne navn,du ser nok selv hvem jeg mener.
Ha en fortsatt fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

OMG

28.08.2012 kl.19:48

For ein frykteleg stræssfaktor slarveposten hadde vært kvitt for alltid hvis du berre hadde hatt vett nok til å slætta heile møkkabloggen din.

Du ær den største stræssfaktoren slarveposten har for tida og kven veit kva det kan føre til.Ingen har godt av sånt stræss som du ær årsak til for tida.

Slutt å blogg mens tida er god så slarveposten får slappa av litt.

Det ær di skyld at ho stræssa og hissar seg opp,veit du :)))))))))))))

Æ ler meg ihjæl :-:)))))))))))

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.20:29

OMG:
Så det mener du.
Når noen velger å ha en konflikt gående mot meg uten min deltakelse på noen måte, så må den som har og fortsetter å ha konflikten gående, også ha vett nok til å avslutte den selv.På ett tidspunkt MÅ jo til og med "sjefskverulanten" (selvoppnevnt sådan) sette en stopper for den totalt meningsløse konflikten som bare vedkommende blogger selv + noen få andre er deltakere i.
Slutte å blogge - er ikke,og vil aldri bli, et alternativ.
Hilsen synskepeggy.

thebitch

28.08.2012 kl.20:52

Til deg Navref,Tingeling og dere andre rævsleikere til Slarveposten... W.T.F. Jeg vet godt at det er en av de som er med å eie dette nettstedet som er med å skrive på Slarveposten, hmm. Virkelig fint forbilde du er som jobber i blogg.no og samtidig skriver dritt og rakker ned på andre i en såkalt "anonym" blogg, hvor alle vet hvem dere er som driver den forbanna sugebloggen. Den der drittungen Navref som driver å sleiker Slarvebloggen under føttene, når skal du lære? HAHAHAHA, synes synd i deg, dakar deij. Uffameij, ett fryktelig trist liv du må ha. :( R.I.P. LOOOOOL !

Jaja, noen må jo være ryggsleikere da, så forstår deg. :)))))))))))))))))))))))))) LoL

Jeg har en GOOOOOOD anelse på hvem som eier Slarveposten, og en dag vil jo det komme ut så, det er bare å stålsette seg, 10HI. Gleder meg til den dagen hvor den bloggen blir avslørt selvom de fleste vet hvem som eier den da, 10HI :)

God kveld i stua til deg Synskepeggy, YOU ROCK !

MJAO

28.08.2012 kl.21:16

Jeg som trodde du og mariesinhobby var venner jeg? :O Jaja, hun er jo gal i hodet så det går så fint så. FYFÆÆÆN, DAUER av alle de jævla kommentarene hennes på Slarveposten sin blogg, OMFG. Det er verdt å sitte med popcorn å cola å bare nyte de utrolig teite,kvalmende og ikke MINST barnslige kommentarene fra mariesinhobby.. Husker jeg var inne på den gamle bloggen hennes en gang, å der var ett bilde av henne.... TRODDE jeg skulle ramle av stolen :/ Ble rett og slett skremt. WÆÆÆÆÆ!

Kanskje du burde begynne å skrive litt mer "forstålig" du marie. :-D Me,don't understand you.

Kommer aldri til å glemme synet av det bilde som møtte meg på bloggen hennes, litt søtt da. HÆ-HÆ-HÆ-HÆ..

Ikke ta deg nær av de tankeløste men ikke minst hjerneløse idiotene som tror de ikke blir avslørt og straffet med det de gjør til slutt, da skal DET FÆÆÆÆSTES med feeet musikk og popcorn. :-D All right? Så sånn BTW på bloggen til Slarveposten at hun der kattedamen som kaller seg http://mjiaow.blogg.no/ skulle bake en kake for å feire elns, jaja... For det er jo det FØRSTE hun bør tenke på sant.. HUHU! Så innom Instagramen hennes en dag, lot's of pictures there.....................lawl

Ha en strålende kveld Synskepeggy!!!

ufo

28.08.2012 kl.22:02

Ja det er desverre slik at noen må være ueinige til en vær tid. Men når dem kommer å klager over skrivefeil i komentarene er det ett tegn på at dem ikke vet hva dem skal svare. Eller for å føre diskusjonen over på noe annet for å slippe å forklare seg.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.22:41

ufo: hei,hei ufo :)
Det finnes en type mennesker som bruker sånne metoder for å forsøke å vri "ubehagelige" tema til sin fordel.Den samme type mennesker bruker uttrykket "er du sint nå,åå, så søt du er når du er sint" osv.Det er typiske trekk ved mennesker som ER noe som de fleste andre ikke er.
De verste er de som ikke vet hva de holder på med,men kaller det humor,satire osv...
De får bare holde på,vi vet det vi vet og så får de tro hva de vil.
Ønsker deg også en fin kveld ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.22:46

MJAO: Hei,hei :)
Jeg er ukjent med det du skriver her,er ikke oppdatert og syns derfor ikke at jeg kan uttale meg om saken.
Jeg aner forøvrig ikke hva marie sin hobby er,er det en blogg.
- Og jeg har ikke Instagram,så kan heller ikke uttale meg om det
- Og jeg aner heller ikke hva som "debatteres" på andre blogger enn denne.
Ha en strålende kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.22:49

thebitch: Hei,hei :)
Noen kommentarer er det umulig å svare fornuftig på - slik som denne så derfor vil jeg ikke engang prøve,man kan tenke mye (mer enn man gir uttrykk for).
Men,takk så mye for kommentaren allikevel, og det samme til deg,god kveld i stua :) Hilsen synskepeggy.

slarva

28.08.2012 kl.23:03

Det var da voldsomt til oppstyr her hos deg i dag synska? Og nye anonyme spretter opp som troll av eske, nå er jo jeg faktisk rimelig klarsynt heldigvis, og vet selvsagt med en gang hvem som skriver hva*LOL*

Som foreksempel hun som kaller seg thebitch og Mjao, jeg følger jo med på den bloggen og har observert at hun har lært seg et par nye ord som går igjen der...kan jeg nevne" elns "?

Denne jentungen bør IKKE gå løs på andres utseende, av den enkle grunn at hun ikke er noen blomst selv dessverre:( Sorry to say:) Litt ugreit å kravle seg ned på det planet av usakeligheter når en selv har vært så uheldig?

Det er dessverre også meget ukledelig denne ufornuftige bruken av WTF, der hun har satt punktum mellom hver bokstav:( Det skrives ikke W.T.F***:)

Jeg trodde at du Peggy ikke tillot ufine kommentarer på din blogg, men det gjelder kanskje ikke når det går i favør av deg selv, og er skrevet av deg selv eller nære slektninger*LOL*

Ha en strålende aften:) LOVE YA!

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.23:13

slarva:
Nei,du har rett,SLAVA - jeg liker IKKE bringebærsyltetøy,for det er så mye FRØ i det :)
Hilsen synskepeggy.

Gekko 4

28.08.2012 kl.23:33

bringebær syltetøy er det beste jeg vet :-)

ha en fin kveld. klemz

gekko8

29.08.2012 kl.02:16

Uff for ett MØL det er her inne no,påan igjen.Att navnet ditt var blitt utlagt på ett viss forum var jeg ikke klar over før i gårkveld var mange navn der som var utlagt,men av "Mentor "sesurert bort pluss en god del av innleggene.Må se jeg vart skuffet av den utlakte kommentaren der fra vedkommende.

her var det ikke holdt den taushetsplikten som var lovt,Men er bra en hvet hvor en har venner.

Har ikke vert inne på Slarva på fleire mnd men da jeg leste på bloggen din måtte eg se etter hva dette gjekk ut på,og der stod henvist til ett diskusjons forum"bare blogg.no"Skuffet Ja,Bare fortsett og blogg du.Mange varme hilsner fra bloggvenn<3

Livet mitt som klarsynt.

29.08.2012 kl.10:20

gekko8: Hei,hei :)
Vet du hva,det er ikke meg som har noe å tape i denne konflikten som en blogger velger å ha mot meg.
Grådighetskulturen viser seg over alt,også her på blogg.no,noen folk vet rett og slett ikke når nok er nok, og det blir uten unntak deres eget tap.
Jeg er i grunnen glad for at denne "enveiskonflikten" sprer seg videre ut over blogg.no,det er flott at det settes fokus på sånne ting,så folk (og bloggere) utenfor blogg.no også får se,med egne øyne, hvor ille det kan bli når en blogger blir sykelig opptatt og besatt av en annen blogger i den hensikt å fremstille bloggeren man er i en "enveiskonflikt" med i et så dårlig lys som mulig og aller helst få sitt,mange ganger,uttalte ønske oppfylt,nemlig"pælme synskepeggy på hodet ut av blogg.no".
Som sagt,det er ikke meg (synskepeggy) som til slutt stilles i et dårlig lys her.Vi får se,siste ord er helt sikkert ikke sagt,men det er tvilsomt om det siste ordet blir sagt her,offentlig på blogg.no,man vil jo,så langt det lar seg gjøre,ha respekt for at noen vil verne om sin identitet,iallefall har jeg stor respekt for akkurat det,samme hvem det måtte gjelde,til og med "anonyme" som velger å holde liv i en "enveiskonflikt" med meg (synskepeggy)
Mange varme hilsener til deg også bloggvenn <3.Hilsen synskepeggy.

Gekko 3

29.08.2012 kl.13:38

blogg vennene dine vet hvordan og hvem som begynte denne enveis konflikten og du begynte IKKE. det er til pass for den selv utnevnte "humoristen" som er fylt av hat at sannheten kommer for dagen :-)

mange av dine blogg venner reagerer på måten den selv utnevnte humoristen og hennes hatefulle gjeng prøver seg på og splitte vennskap når de legger skylden på uskyldige for noe de selv helt på egen hånd har gjort. UFYSELIG OG STYGT GJORT er det!

du kommer aldri til og bli pælmet på hode ut av blogg.no. det kommer aldri til og skje.

stå på videre :-)

klemz fra meg

Bloggfan til Synskepeggy !

29.08.2012 kl.22:17

Er helt sjokkert over at noen "voksne" mennesker kan ta seg til å hetse og holde på sånn på en BLOGG? Helt alvorlig, hvor mange år er dere? La Synskepeggy få fred, jeg tror nok ikke at hun bryr seg en tøddel av hva dere skriver, men tenk på at dette er et bloggsted, å at alle har forskjellige meninger ! Virkelig Slarva, virkelig.. Du er ikke kul, du er så ukul så det går ann å bli, hvafaen er vitsien med å henge ut og klenge seg opp etter andre sine blogger? Syns synd i deg, skaff deg hjelp !

Jeg syns bloggen din er utrolig spennende og inspirasjonsrikt å lese Synskepeggy, fortsett med den bra bloggingen du gjør, å ikke la slim ormer komme inn på deg, er ikke din feil at de er sjalu på bloggen din? :-) Aldri slett bloggen din, noe du helt sikkert ikke har tenkt til, å ALDRI, NEVER EVER slutt å blogg.

Ha en fredfull og fin kveld Synskepeggy. :)

Nok en bloggfan til Synskpeggy !

29.08.2012 kl.23:24

Jeg får ikkje til å synes synd på slarva på måten det mennesket oppfører seg. Bedre er ikkje rævslikkerne til slarva som igler seg fast som blodigler. Dem er like medskyldig når de hetser synskpeggy og bloggvenene som støtter synskepggy. Fy f.... hvor forbanna jeg blir når slarva og rævslikkerne hennes legger skylden over på dem som er uskyldig. Dem som er uskyldig er først synskepeggy men også vennene hennes som støtter hun. Dem hovedskyldige er slarva og rævslikkerne hennes og ikke synskpeggy og heller ikke bloggvennene til hun. Go on synskepggy. Du viser hvordan det skal gjøres.

Tingeling

30.08.2012 kl.00:29

Det var mye rævslikking og rævslikkere gitt...

Skulle tro du var besatt :)

Magnhild? :D

Nok en bloggfan til Synskpeggy !

30.08.2012 kl.00:37

Du er ute på viddene gett :)))) LOL

Nok en bloggfan til Synskpeggy !

30.08.2012 kl.00:39

Bringebær er ikke godt.

31.08.2012 kl.00:22

Tingeling/LENE.

Magnhild?::D

Der tar du feil:D:D:D

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:54

Anonym: Hei,hei :)
Takk så mye for denne informasjonen - LENE,du - ja,hva kan man si...
Det begynner å bli en del nic og navn knyttet opp mot denne LENE nå,man må jammen ha tunga rett i munnen for å kunne følge med i svingene..
Ha en super dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:55

Nok en bloggfan til Synskpeggy: Hei,hei :)
Nei,bringebær er ikke min favoritt heller,men jeg er så heldig at jeg har hagen min full av markjordbær og blåbær....
Ha en flott dag,og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:56

Nok en bloggfan til Synskpeggy: Hei,hei :)
Ute på viddene ja...det VET jeg og..
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:58

Tingeling:
Du er hjertelig velkommen til å lese ANDRE blogger,der temaet IKKE debatteres,det må da være bedre for deg...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.10:02

Nok en bloggfan til Synskpeggy: Hei,hei :)
Vi kjenner taktikken,vi lar oss ikke dra inn i "konflikten"
Jeg syns synd i vedkommende blogger,rett og slett fordi at jeg forstår at å henge med og være "up to date" på synskepeggys innlegg,for så å skrive selv og følge opp,må være en 24/7 jobb,de færreste verken ville eller kunne påta seg.Stakkars folk er alt jeg kan si.....
Ha en kjempefin dag i dag og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.10:09

Bloggfan til Synskepeggy !: Hei,hei :)
- Og takk så mye :) Nei,det er ikke et alternativ å slutte å blogge.
Jeg ville nok ikke beskrevet situasjon og blogger(en) slik du gjør det,men det jeg kan si er, at alle som er med på det som foregår,lar det skje og syns det er greit - er like skyldig som den som faktisk gjør det.
Nå er det jo sånn,heldigvis,at det er et fåtall som lar seg rive med og mange som i starten syns det som foregår, og den bloggeren var "hysterisk morsomt" har sett hva det er for noe og tatt avstand fra det.
Så,man lar de få som godter seg over sånt holde på til de ikke gidder mer...
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.10:18

Gekko 3: Hei,hei :)
Neida,jeg blir ikke "pælmet på hodet ut av blogg.no",men det er helt sikkert,iallefall to bloggere,som ønsker at de kunne hatt mulighet til det.
Alle vet nå hva dette er og hva som foregår.Jeg ser frem til at "konflikten" blir gransket fra alle sider,det var jo en skikkelig bonus,med tanke på granskning,at bloggeren startet opp med å legge igjen kommentarer her i denne bloggen.....
Jeg har INGENTING å skjule her og derfor ingenting å tape heller,men jeg syns ærlig talt at en,spesielt, bør gå i seg selv å prøve å se om ikke det er vedkommende (blogger) som selv er den som har mest å tape her.
Som jeg sa,noen skjønner ikke når nok er nok - og det blir alltid den fellen (som de selv har satt opp) de går i...gang etter gang (også her på blogg).
Ha en super dag :) Hilsen synskepeggy.

ReAlex

03.09.2012 kl.21:32

Leser din blogg ganske ofte faktisk,og med stor interesse. Ofte er jeg enig i det du skriver (spesiellt ang barn osv). Men her skriver du meningene dine i en blogg (får sakt det du vil si...?..) og skriver at her er det enveiskommunikasjon og at det ikke er noen konflikt ute å går. Hvorfor gidder du å svare på alle kommentarer?? Det virker noenganger som at du nesten provoserer frem flere kommentarer enten de er positive eller negative. Jeg regner med at du nok kommer til å be meg utdype i det uendelige fordi det for deg er "uforståelig",men du ser vel selv at du gir brensel til bålet? Du har jo virkelig en konflikt gående selv,når du skriver om å anmelde,raportere osv og du er mer en velvillig til å la alle oss andre lesere få greie på det også... Det jeg føler når jeg kommenterer hos deg, er at du ber meg uttdype i det uendelige om jeg er uenig og at du muligens ikke så godt liker at folk er uenige med deg. Om jeg kommer med EN kommentar,betyr det ikke at jeg ønsker å ha en halvtimes debatt. Dette håper jeg du tar som konstruktiv kritikk, da jeg egetlig har likt bloggen din i flere år. Syntes bare det er litt rart at du tar opp disse konfliktene selv i bloggen,der du skriver at du bare vil overse og at det kommer til å svi dem mest....når du forer på selv... Syntes bare det tar en "feil vending" på bloggen....

Ingenting vondt ment...og kanskje missforstår jeg her,men jeg tør iallefall si min mening UTEN å være anonym som de aller fleste her( da hadde jeg forøvrig ikke tatt dem seriøst).

"Tilhengerne" til din blogg, skriver jo,anklager,er usakelige,dømmer osv akkurat som det "motsatderen" gjør.... da hadde jeg som "eier" av bloggen prøvd å gå forren som et godt eksempel,og stoppet deres slarveri også.

Mvh Renathe.

#Söndermarken#

03.09.2012 kl.21:33

Det over er min kommentar..... skrev ikke riktig url

#Söndermarken#

03.09.2012 kl.21:40

Ville også bare si,at jeg VET det ikke er lett å ikke la seg provosere.... Har hatt det sånn selv om jeg har fått usakelige,slemme kommentarer.... ikke lett...

Livet mitt som klarsynt.

03.09.2012 kl.22:15

ReAlex: Hei,hei :)
Men du er vel enig i at det er en forskjell på å observere og reagere på en SAKLIG måte,enn å skjelle ut,henge ut,trakassere osv ,som så mange gjør (og har gjort før) i dette kommentarfeltet?
Nå gjentar jeg for siste gang : det er ikke meg som har en konflikt gående med noen,at noen ikke liker det jeg skriver og derfor angriper PERSONEN som skriver og ikke saken,får bli deres problem.
Om du ikke har fått med deg at det er en stor forskjell på måten man uttrykker seg på,så får du lese litt mer nøye.Det er ikke vanskelig å se......
Jeg overser og ignorerer for det meste,men når "galskapen" havner i min blogg så observerer,reagerer og svarer jeg - som de aller fleste også ville ha gjort - på en saklig og ordentlig måte,uten hets,hat og ufine ord og oppførsel på noen måte.
Anonyme kommentarer er ikke så anonyme for meg,det kan jo tenkes at det er en god grunn for at mange vil være anonyme - noe som jeg,i denne situasjonen,har stor forståelse for.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.09.2012 kl.22:21

#Söndermarken#: Hei igjen :)
Du skulle bare visst du,hvor lite det er som provoserer meg,i farten kommer jeg ikke på en eneste ting,altså,jeg lar meg ikke provosere av NOE !
Det blir helt feil om man skal bli beskyldt for å la seg provosere fordi at man reagerer på noe man observerer og gir uttrykk for det man observerer.Det har ingenting med om man lar seg provosere eller ikke,det er det det er - en observasjon...
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

03.09.2012 kl.23:05

Du lar deg ikke provosere av NOE ??? Åj,det er for meg noe som virker umulig...da eier man ikke spesiellt mye engasjement mener nå jeg,om man ikke lar seg provosere av noe. Da forblir det et definisjonsspørsmål det der med "å la seg provosere". For det jeg kan se så gjør du så til det grader det. En observasjon for meg, er å ALENE gjøre seg en betrakning eller mening,ikke å dele det med "hele verden".

#Söndermarken#

03.09.2012 kl.23:10

"galskapen" som du kaller det (mulig det bare er ungdom eller unger som skriver dette til deg, da er det vel ikke galskap,men dumheter kanskje. og når du skriver et innlegg der overskriften er " til mine søte haters", så trodde du virkelig IKKE at "de" ville komme med kommentarer? Tull. Det visste du og du gjør deg selv ikke noen tjeneste ved ikke å innrømme det.

Mvh Renathe.

#Söndermarken#

03.09.2012 kl.23:14

og så klart er det en forskjell på å reagere på en saklig måte enn å trakassere osv... Det forstår jo ethvert voksent menneske,med fornuften i behold.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.00:27

#Söndermarken#:
Det er faktisk en stor forskjell på å la seg provosere og å la seg engasjere.
Men,denne var ny,beskyldningene (mot meg) går som regel i at jeg provoserer (andre) og ikke så mye i at jeg lar meg provosere.
Å la seg provosere betyr at man blir sint,hissig osv - jeg blir ALDRI sint,jeg har for lenge siden forstått to ting.Det ene er at sinne/raseri er en KONTROLLERBAR impuls,og det andre er at sinne/raseri er svært begrensende i alle sammenhenger.Dessuten ser jeg på det å bli sint som en SVAKHET - en svakhet som man lett kan snu til styrke.Det er et valg man gjør.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.00:32

#Söndermarken#:
Nei,det er svært sjelden at barn skriver i kommentarfeltet her.Men voksne folk kan til tider være like "dumme",eller mye verre enn unger.
Du skulle bare visst du,hvor mange observasjoner,betraktninger og meninger som aldri kommer ut av mitt hode og som iallefall ikke blir offentliggjort her på blogg.
Jeg er tross alt klarsynt....
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.09:02

At du kaller mine innspill for BESKYLDNINGER,sier ganske mye. Da blir du for meg usaklig. At sinne er en svakhet,noe man kan snu til en styrke. Da antar jeg at man må innebære egenskapen å ha sinne først......Du skriver jo at du ALDRI blir sint. Jeg er aldri så produktiv,saklig og rasjonell som da jeg har et snev av sinne eller provokasjon i meg. Det er dessuten en helt normal reaksjon som ligger i de aller fleste av oss. Litt ydmykhet fra din part hadde noenganger vært fint,når man tross alt bruker tid på å diskutere eller kommentere. Føler alltid at jeg blir mottatt med kald skulder om jeg har negativ kritikk. Hadde vært fint om du en eller annen gang bare kunne skrive noe sånt som "jo,vet du hva? Jeg blir faktisk litt provosert og kanskje litt lei meg også over alt det negative drittslengingen"......men neida... og virker så følelseskaldt noenganger. og det er INGEN beskyldning,det er en OBSERVASJON. Ikke snakker jeg om deg som person heller,jeg snakker om måten du UTTRYKKER deg på med ord. Men uansett,det virker ikke som om du er særlig interessert i konstruktiv kritikk uansett,så mine ord blir jo bare tomme og uten betydning. Ha en fin dag. mvh Renathe.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.11:58

#Söndermarken#: Hei,hei.
Du får lese kommentaren min en gang til.
Jeg skriver ikke at du beskylder meg for noe som helst.Jeg skriver at vanligvis blir jeg beskyldt for å provosere - ikke beskyldt for å bli provosert.
Resten av kommentaren svarer jeg ikke på,da den er "påvirket" av denne "misforståelsen".
Ha en fin dag du også :) Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.12:16

"Men,denne var ny,beskyldningene (mot meg) går som regel i at jeg provoserer (andre) og ikke så mye i at jeg lar meg provosere" skriver du..... Altså denne var NY!! Beskyldning. Eller ? Det er sånn jeg leser det iallefall,da må du skrive litt klarere for at jeg skal forstå.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.12:18

#Söndermarken#:
Nei,vrien var ny,det er det hele..
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits