DENNE ER DRØY,MEN KAN VÆRE SANN !

Denne påstanden kan vel verken bekreftes eller avkreftes,men de siste ukers avsløringer og skandaler, som ingen ende vil ta, gir nok solide pluss på vektskålen mot bekreftet.

Det er ikke til å unngå at man gjør seg sine tanker i kjølevannet av at styrende myndigheter er nede for telling,psykriatri har fått kraftige riper i lakken og politi,som til en stor grad er uskyldige offer for omstendigheter "høyere oppe",er gjort til syndebukker.Joda,det er en herlig røre alt sammen,men du verden så herlig allikevel.Man liker at folk avslører seg for det de egentlig er og i alle fall når de klarer å avsløre seg fint selv.

En FRP-politiker langer ut mot den rød-grønne regjeringen i Dagbladet i dag og sier : "22.juli hadde ikke skjedd med borgerlig regjering."

Det er ikke godt å si om han har rett her,men argumentene hans er svært så overbevisende.Han sier videre :

" De borgerlige partiene har langt bedre gjennomføringsevne med mindre avstand mellom retorikk og reel politikk.Jeg tror faktisk dette kunne vært unngått under en borgerlig regjering."FRP-politikeren sier videre : "Jeg mener regjeringens forhold til ledere i fagbevegelsen er en årsak til at det gikk galt.Det har hindret at nødvendige restruktureringer er gjennomført.Dette mener jeg ville vært annerledes dersom vi hadde styrt.En borgerlig regjering er mer handlekraftig på grunn av færre bindinger."Han sier også at " Jeg er sikker på at Stoltenberg hadde krevd regjeringens avgang om han ikke selv hadde styrt den." Han minner samtidig om at den sittende regjering har gitt inntrykk av at alt er på stell,men når en uavhengig instans gikk dem etter i sømmene,så sto det til stryk.

At litt av hvert sto og står til stryk er det vel ikke lenger noen tvil om,og skal man tro meningsmålinger gjort den siste tiden, i solid borgerlig favør,er det mange som er enige i det.

Tirsdag skal statsministeren og justisministeren forklare seg i stortinget om hva som gikk galt før og under terrorhandlingene.Det knytter seg stor spenning til hva de klarer å hoste opp av bortforklaringer,ansvarsfraskrivelse og skyldfordeling denne gangen,spesielt hva angår før terrorhandlingene og da kan de starte med å redgjøre fra sånn ca syv år tilbake i tid og frem til nå.Det kommer de garantert til ikke å komme heldig ifra,om de skal si sannheten,for en gangs skyld,så jeg tipper at "manuset" er så innøvd nå at ingen av dem vil ha problemer med å svare for seg.

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Bjørn-Ivar Bråten

31.08.2012 kl.00:23

Vel borgelig side kan da si det de vil siden de ikke har makt i regjeringskontorene. Men sist de satt med makten snakket de og om å få flere politifolk på gaten til patruljering, ved å omrokkere midlene som allerede var bevilget til etaten(politietaten altså) det som skjedde var at politiet ble nødt til å spare inn der en spare kunne. Overtidsabeid ble ikke godkjent lengre, noe som en del ganger er nødvendig for å få mannskapskabalen til å gå opp. Innsparing på kontorrekvisita ble også gjennomført(som sikkert mange bedrifter og etater kunne utført med god margin) Men pengene som ble spart inn forsvant inn i det store sluket(kassen til staten) og det kom ikke flere politifolk ut på gatene. Så jeg lurer egentlig på om en borgelig regjering hadde gjort det så meget bedre. I tillegg nevnes det ofte av ei svær frøken fra Bergen(hun som styrer høyreskuta) at regjeringen ikke har gjort nok for å hive han derre "pastor"krekar ut av vår andedam..... vel det klarte ikke hun heller da hun sist satt i posisjon til å gjøre det. Men til syvende og sist virker det som om at vi er befolket med et hopetall av mennesker med svært begrenset hukommelse i forhold til det våre valgte politikere sier og hva de gjør i mange tilfeller.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:39

Bjørn: Hei,hei :)
Dette du nevner her er slett ikke ukjente problemstillinger.
Men,jeg har et spørsmål,litt på siden av temaet :
Stoltenberg er nå villig til å påta seg ansvar for noe han BURDE tatt ansvar for for ca syv år siden,kan man stole på at han tar det ansvaret ? Hvordan kan man vite at han tar ansvar nå,når han ikke gjorde det da - 77 unge liv kostet ansvarsfraskrivelsen..
Jeg er villig til å vedde på at Krekar hadde vært historie i Norge om ikke det hadde vært for regjeringsskifte i "tolvte time"..
Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

31.08.2012 kl.15:29

Det er da ikke Stoltenberg sitt ansvar at 77 unge ble drept i fjor, det er alene En vbiss kar som sitter inne på "botsen" som står ansvarlig for. Heller ingen andre politkikere hverken på den ene eller den andre siden kunne ha hindret det som skjedde. Begynner å bli lei av ropet om blod etter det som skjedde i fjor. Det blodet har vi fått, Tullingen er satt på vann og brød for resten av livet og godt er det. Selv Jærnia(Erna) ville ikke sende ut Pastoren så lenge hans sikkerhet ikke kunne garanteres, å påstå noe annet blir bare tull.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.22:27

Bjørn: Hei igjen :)
Det er ikke rart at man unngår å plassere ansvaret der det hører hjemme,22.juli-rapporten går langt i å antyde at det er politiet som "har skylden for at det gikk så galt"Ingelinn Killengren(eller hva hun nå heter ?) Neppe,for hun hadde sine ordre fra "høyere oppe" hun også.22.juli-rapporten sier bla at "grubegata blei foreslått stengt allerede i 2005,dengang stoppet mr Stoltenberg all debatt om temaet.Videre sier rapporten at "gjerningsmannen kunne ha blitt stoppet tidligere",grunnen til det vet alle som har fulgt med litt.Og ingen,oppegående,med litt fornuft innabords og som har fulgt med litt vil finne på å skylde på politiet at de "oppførte seg som amatører"...
I en kommentar lenger oppe her peiker du på en rekke "feil og mangler" i politiet,men hvem har ansvaret for at politiet er blitt ranet for midler,nedbemannet,nedprioritert og liten eller ingen interesse fra "høyere hold" om bedre rekruttering,skolering osv.Er det virkelig politiet som selv har skylden for elendig beredskap,dårlige ledere og sviktende (teknologisk) kommunikasjon (i krisetilfeller ?)
Kan jo nevne som en "interessant" tilleggsopplysning at,jo politiet blei tilgodesett med x-antall millioner ekstra,men hva hjelper det når politiet samtidig får ordre om bedre vakthold,livvakter osv rundt de styrende myndigheter og deres familier (og gode venner).
Man kan faktisk begynne å lure på hvor man har oppholdt seg i de siste to-tre uker......
Pastoren har aldri vært i livsfare om han skulle finne på å forlate landet og reise tilbake dit han kom fra.Det foreligger en rekke garantier og dokumentasjon på det,men den informasjonen har vel ikke kommet gjennom de "rette kanaler"....
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

01.09.2012 kl.11:32

Vel om pastoren ikke var i fare som du sier er det jo veldig rart at jern erna ikke kastet han ut når hun hadde muligheten til det. Er møkk lei av en opposjsjon som bare syter og klager mest ved ting de ikke selv gjorde noe med da de satt med makten. Hører de syter klager og gnåler om ganske mye. Ikke blir jeg særlig imponert over folk i partiet høyre eller Frp som er eksperter på klaging. Og da de selv satt i posisjon?? Nei det snakker de ikke om en gang.

Livet mitt som klarsynt.

01.09.2012 kl.12:07

Bjørn: Hei,hei :)
Kanskje JERN-Erna har god grunn til å klage.For det første så var det vel "pastorsaken" som ga henne tilnavnet sitt og for det andre er det vel ingen som vet utfallet av "pastorsaken" om ikke det hadde vært for et (bekvemmelig ?? Ikke vet jeg ) regjeringsskifte - i tolvte time for pastoren.
Jeg kan være enig i at Høyre (Kjell.M.B) også har forsømt seg STORT i terrorberedskapssaken.Men det gjorde også statsministeren som satt den gang da tyskerne invaderte Norge - og lite har blitt gjort siden den gang.Løftet om aldri mer - skal fremdeles tas med en STOR klype salt.
Ha en fin lørdag :) Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

02.09.2012 kl.13:11

Kjell M. B. representerte KRF ikke høyre men høyresiden ledet landet- Ikke skjedd noe etter krigen?? Det er vel å ta litt vel mye i. Vi har da fått et forsvar av landet vårt, selv bor jeg i en by som er bygd opp rundt forvaret for å si det slik. Hva du legger i den saltklypen din aner jeg ikke men uttrykket aldri mer viser til at vi aldri mer skal invaderes av en annen nasjon igjen. Det er vel ingen fare for at det skulle skje i nær fremtid heller. Så uttrykket står jo støtt på egne ben den dag i dag.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits