TROR JAMMEN AT HAN ER "SYNSK",JEG....

Denne uttalelsen kan tyde på at vedkommende enten er "synsk" eller så vet han noe som andre enda ikke har fått innsyn i.Eller kan det rett og slett være et forsøk på å gjøre seg populær på en sak der det ikke finnes vinnere - så langt.

En AP-topp som også er medlem av Forsvarsdepartementet ønsker livstidsstraff,han sier at : "Fremtidens terrorister bør vite at de risikerer fengsel på livstid for alvorlige forbrytelser i Norge."

Skulle han få gehør for sitt forslag,vil AP gå til valg i 2013 med livsvarig fengsel som et av punktene i programmet.Han forteller videre at han "har tygd på dette lenge,men har ventet med å si det høyt." - så typisk "synsk" som det kan bli.

Livsvarig fengsel er vel ikke noe å ta stilling til for en selvmordsbomber,det hele blir jo en stor vits når man vet at det er flere måter å utføre terrorangrep på...

Etter denne uttalelsen kunne man komme i skade for å tro at vedkommende AP-politiker forventer seg flere terrorhandlinger på norsk jord,kan det være på grunn av APs egen politikk,tro,der terrorister får asyl og kriminelles rettigheter blir bedre ivaretatt enn rettighetene til samfunnet forøvrig (ofre,pårørende og andre).

Man må ikke la seg lure !!

Spesielt med tanke på at av 17 hastetiltak i terrorberedskapen er bare TO av dem innfridd.Det vil si,ingen vet om de to er innfridd tilfredstillende,det ene innfridde tiltaket hadde med oppgradering av nødnummeret til politiet å gjøre - og hvor mye hjelp er det i politiet når uhellet er ute,av erfaring blir man klokere...

Faktum er at om noen bestemte seg for å angripe Norge eller norske interesser i dag,ville man vært sørgelig ille ute - over ett år etter terroren.

Man må vel være "synsk" for å kunne forsvare noe sånt ! Og tåkelegge alvorlige problemer,feil og mangler  ved å sette "livsvarig fengsel for terrorister" på agendaen.Så har man i det minste kommet med et "fornuftig" forslag.

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

MILIE - kommenterer tilbake

27.08.2012 kl.14:03

Interessant. Er ganske enig med deg, ganske "synsk" han der :-)

navref

27.08.2012 kl.15:12

Hva mener du med at han er 'medlem av forsvarsdepartementet'? Et departement er ikke noe man melder seg inn i.

Livet mitt som klarsynt.

27.08.2012 kl.15:17

navref:
Hahaha,etter å ha lest dette innlegget var det det beste du kunne komme med.Jaja,sånn er det....
Hilsen synskepeggy.

Bøffelslegga

28.08.2012 kl.22:33

Jeg spurte synska om hva slags veninne hun egentlig hadde, men tror du ikke hun sletta det?? Makan!

Livet mitt som klarsynt.

28.08.2012 kl.22:42

Bøffelslegga:
Jeg får svare det samme til deg.Vi vet hva vi vet og så får du/dere tro hva dere vil.Sånn er det bare !
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

31.08.2012 kl.00:27

Vel Raske Roger fungerer som statssekretær i forsvarsdepartementet, men uttalelsen hans må ses i lys av at Rogern også er politiker. Samt dette er et innlegg i forhold til Arbeiderpartiets programkomite for sitt neste politiske arbeidsprogram. Altså et debattinnlegg for det partiet han er medlem av, en prosess alle politiske parti gjennomgår titt og ofte. Hele tiden egentlig.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.09:48

Bjørn: Hei,hei :)
Det er jo som jeg skriver i innlegget - i det minste kommet et "fornuftig" forslag på bordet i kampen mot terrorisme.
Hvor fornuftig det er kan diskuteres,da en terrorist ALDRI regner med å komme fra sine terrorhandlinger i live - ikke engang "han du vet" regnet med å overleve sine handlinger.Og om ikke en terrorist blir drept under selve handlingen,finnes det måter de selv kan gjøre det på.Ingen av terroristene overlevde 09/11 og det var ikke meningen heller.
Det er spill for galleriet å begynne å snakke om og foreslå livstid i fengsel for terrorisme,når man samtidig vet at terrorister er martyrer som ser på sitt "oppdrag" som "det høyeste man kan oppnå" - martyrdød.
Hilsen synskepeggy.

Nuna

31.08.2012 kl.11:58

jeg likte det innlegget! forresten jeg ser at rivalen din slarveposten har slarvet nesten hundre kommentarer om deg, hva er vitsen med det da? kaller deg gal osv...synes det er rimelig frekt....:s

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.12:10

Nuna: Hei,hei :)
Jeg har ingen rival,om andre her en rival i meg,så er det ikke mitt problem.
Hva en annen,eller flere andre bloggere skriver om synskepeggy får de nesten innestå for selv - for jeg regner med at de kan det,innestå for det,mener jeg.
Frekt,jeg vet ikke jeg,man må jo ta det for det det er og hvem det (frekke) kommer i fra.......
Har du en mening om innlegget,bortsett fra at du likte det,så må du gjerne gi uttrykk for det :)
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

31.08.2012 kl.15:43

Jeg tar det nesten for gitt at du setter pris på å bo i et land som setter rettsikkerheten i høysete, slik som vi faktisk gjør her i vår andedam. Regner og med at du setter pris på at vi ikke har lover og regler som ikke er laget ut ifra paranoide forestillinger om at alle er noen banditter eller potensielle terrorister. Vi bor i et fritt land der vi kan si omtrent hva faen vi vil og mene hva faen vi vil og være så uenige som bare rakkern. Det Peggy Sue er demokrati!! Og et slik land foretrekker jeg å bo i. Vil egentlig spy av å komme gjennom sikkerhetskontroller selv på museum bare fordi noen kan tenke seg til å stjæle bilder som ikke ser ut i værsørpa, tenker selvsagt på Munch museet. Blir for vilt med denne paranoide tenkningen og redselen for alt som kan gå galt. Holder meg til å være redd kyr i åpent lende og hester som heller ikke står på bås, så kan andre løpe rundt å være redd folk. Det orker ikke jeg bruke kalorier på.

Men som i enhver debatt skal alle steiner løftes, det er det raske Roger driver på med, Spill for galleriet...ja han er ikke alene om det i såfall. Og alle lovbrudd har konsekvenser for de som utfører lovbruddet, enten det er å tråkke for hardt på gassen eller ta liv. Og derfor er domsutmålingen konsekvenser som vi alle egentlig plikter til å vite noe om. Derfor er det vel ikke galt at noen lufter sine tanker om konsekvenser for Idioter/terrorister som utfører diverse handlinger rundt om i verden. Og vi må vel kunne diskutere hva konsekvensene i fremtiden bør være for slike uhyrlige handlinger. Det er en del av det demokratiet vi faktisk har i vår andedam.

Livet mitt som klarsynt.

31.08.2012 kl.22:39

Bjørn:
Ord ord ord - foreløpig,det er alt snakket og ingen handling som får folk til å fremstå som paranoide i dette tilfellet,de som snakker høyest - altså regjering og andre myndigheter som kan (om de vil) gjøre noe med saken.Man kan snakke om paranoia når myndighetene (regjeringen) har iverksatt alle sine planlagte handlinger MOT terror,skal vi sånn ca om syv-åtte år - om den sittende regjering sitter etter valget til neste år.
Neste gang det smeller - for det vil det gjøre - får man vite hvor LITE de egentlig har gjort siden sist.
Endel lover og regler kan man virkelig begynne å lure på motivet for,kanskje noen er angrepet av paranoia.......eller prestisje - prestisje,paranoia,prestisje,paranoia osv. - den kombinasjonen MÅ gå galt,det har man jo også sett og erfart før...
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

01.09.2012 kl.11:26

Ord ord ord ja det er det en debatt kalles og noe en skal bruke lang tid på for å få frem alle sider av en sak.

Livet mitt som klarsynt.

01.09.2012 kl.12:11

Bjørn:
Alt tyder på at det er akkurat det det er.masse snakk og ingen handling.
Flere kan bli paranoid av mindre,mens andre lar det gå prestisje i snakket.
For så å reformere (RASERE) noe....
Politiet har fremdeles min tillit,forsvaret har fremdeles min tillit,men IKKE regjeringen.(I debatten om terrorberedskap osv..)
Hilsen synskepeggy.

Ola K Dahl

03.09.2012 kl.17:45

Hallo. Ser at du er klarsynt. Regner med at du da har en formening om hva som har skjedd med Sigrid å hvor hun befinner seg..? For dette må være enkelt om man er klarsynt eller.?

Livet mitt som klarsynt.

03.09.2012 kl.18:07

Ola K Dahl: Hei,hei :)
Om jeg har en formening i nevnte sak,mener du da at det er helt greit å offentliggjøre den formeningen (om jeg hadde hatt noen) her,offentlig på blogg...
Snåsamannen hadde uttalt,da han blei spurt om det samme,at han ikke hadde innspill i saken - og det samme sier jeg.
Det kan jo bety at man faktisk har en formening,men benytter seg av retten man har til å ikke gi uttrykk for den formeningen.
I denne saken,som det har vist seg i flere andre,er det helt sikkert en klok avgjørelse - å ikke ha noen formening eller innspill.
Grunnene for avgjørelsen er for mye å komme inn på her,men jeg har såvidt vært innom det i innlegget "Bruk av såkalte "synske" i forsvinningssaker",innlegget ligger i arkivet fra august 2012.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits