Rart hvordan ting skjer når man nesten har gitt opp...

I mange år har jeg sagt at det året jeg fyller femtitre vil noe skje som vil forandre mitt liv for alltid.Jeg har vært helt sikker på det.

Jeg skal slutte med det jeg kan best og som jeg har holdt på med i en mannsalder,og vel så det,og begynne å gjøre noe helt annet.

Når folk har spurt meg om hva det er,har jeg alltid svart at det vet jeg ikke,det vil tiden vise - kanskje akkurat det samme som jeg gjør,bare på en annen måte.

Det har vært mitt svar,hver gang,og jeg har ærlig talt ikke visst annet enn det jeg har sagt,men jeg har hatt udiskutabel tro på at "noe" vil skje.

Nå vet jeg hva jeg skal gjøre,i går kveld blei svaret helt krystallklart for meg.Og det rare er at om svaret hadde kommet til meg for en uke siden,ville jeg sagt at løsningen var full av hindringer,i dag er den ikke det.

Det jeg skal holde på med krever litt forberedelser og planlegging,jeg får starte opp med det på nyåret,men er ikke ferdig før på seinhøsten neste år.Det er så godt som fullklaff med tanke på at jeg alltid har sagt femtitre,det går to måneder over i mitt femtifjerde år,men det tåler jeg.

Jeg tror ikke på tilfeldigheter,selv om det som skjedde i går kan kalles tilfeldig.Det var nok meningen at jeg skulle være akkurat der jeg var,men det var ikke før jeg sto opp i dag at jeg visste med hundre prosent sikkerhet at dette var svaret for meg og det jeg har ventet på i mange år.

Jeg hadde mer og mer begynt å tvile,femtitreårsdagen min har kommet og gått,men ingenting hadde skjedd.Allikevel visste jeg at "noe" ville skje og etterhvert begynte jeg å tro at  dette"noe" hadde skjedd,men at jeg hadde vært uoppmerksom og ikke hadde fått det med meg.Jeg er klar over at sjansen bare kommer en gang,det er viktig å se den og å ta den når den er der.Jeg hadde ingenting å bekymre meg for,jeg såg den tydelig da den kom,men kanskje ikke med en gang og iallefall ikke slik jeg hadde trodd.Det kommer nemlig ikke "noe" dalende ned i fanget på meg,jeg må gjøre en innsats selv for å få det.Det er bare rett og riktig,og jeg er klar - som et egg.

Fremtiden min er helt klar for meg,jeg vet hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det,for at det skal bli slik jeg vil og har sett for meg mange ganger.

Det eneste er at jeg må være litt tålmodig,det skjer ikke med en gang,men om ca ett år frem i tid.

Det er helt merkelig hvordan absolutte overbevisninger ,der intensjonen er god og overhode ikke egoistisk,før man vet ordet av det  og når man minst venter det,begynner å bli til virkelighet.

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

8 kommentarer

02.11.2012 kl.13:11

Så spennende! Lykke til :)

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2012 kl.13:13

Anonym:
Takk så mye :)
Jeg vet godt hva det er,men jeg vil ikke avsløre noe nå,før jeg har jobbet litt med saken.
Hilsen synskepeggy.

julianogmamma

02.11.2012 kl.14:32

Venter i spenning, og lykke til <3

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2012 kl.14:48

julianogmamma: Hei,hei :)
Ja,det er spennende,men det koster litt både økonomisk og annet for å komme i mål,men jeg er helt sikker på at det er verdt det.
Det er en grunn for at det som skjedde i går skjedde og det er opp til meg å følge opp.
Jeg kan ikke la være,tegnene er for tydelige og magefølelsen for sterk.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

ufo

02.11.2012 kl.17:32

Du får ha lykke til da:) Altid spennende når det viser seg at det du har trudd viser seg å stemme.

Ønsker deg en god helg:)

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2012 kl.18:09

ufo: Hei,hei :)
Og takk så mye for det ufo :)
Nå var jeg begynt å tro at jeg allikevel kunne ha tatt "feil",men etter i går er jeg sikker på at jeg ikke gjorde det.Etter en merkelig drøm i natt,er jeg enda mer sikker.
Jeg kommer til å skrive mye om det fremover,jeg må bare finne en "enkel" måte å forklare på - og så må jeg forstå det helt selv først.
Jeg kjenner at jeg begir meg ut i "det ukjente" og at jeg ikke har "gitt meg helt over" enda.I hele dag har jeg prøvd å legge "feller" for meg selv for å prøve å gjøre det vanskeligst mulig å begynne.Jeg har hatt mange "negative" tanker i dag,som, hva om det ikke lar seg kombinere med jobben min,skal jeg virkelig bruke så mye penger på sånt osv,men hver gang sånne tanker har meldt seg har jeg ganske bestemt avbrutt og påminnet om at der det finnes vilje finnes det vei.
Det stemmer,det jeg har sagt i mange år.Jeg får ett klart tegn til i nærmeste fremtid,i dag,i morgen,eller i neste uke....Det tegnet vil jeg tydelig få med meg og det er klarsignalet.
Ha en flott fredagskvel,ufo og riktig god helg :) Hilsen synskepeggy.

Iceman

10.11.2012 kl.16:46

Hei Synskepeggy! :-)

Høres spennende ut dette her. Håper du får det til. Ønsker deg masse lykke til! :-)

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:42

Iceman: hei,hei :)
Ja,det ser ut for at ting går seg til selv om det ikke går helt som forutsagt..Så ser det ut for at målet man har satt seg er innen rekkevidde,noen par uforutsette omveier underveis gjør det jo bare mer spennende..
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits