Hvordan føle seg bedre på et øyeblikk med enkel teknikk !

Her er en enkel,men svært effektiv meditasjon,den tar bare noen par minutter og det er vel verdt å prøve.

Gjennom dagen blir man påvirket av alle typer energier om man vil eller ikke og de fleste man kommer i kontat med vet man ikke engang om selv.

Det kan være en man har gått forbi på gaten eller sittet ved siden av på bussen,eller det kan være kassadamen på rema1000.Alle energier påvirker hverandre på forskjellige vis.Man kan jo bare tenke seg hvordan en blanding av (de mest vanlige),smerteenergi,sinneenergi,bekymringsenergi osv,osv, påvirker oss i hverdagen.Alt dette gjør at man ikke alltid tenker klart,er bekymret men vet ikke helt hvorfor,er sint men vet ikke helt hvorfor,er urolig,men vet ikke helt hvorfor osv,osv

Når man kvitter seg med alle påvirkningene og energiene som ikke skal være der,vil man føle seg mer opplagt,opplyst og tilværelsen generelt blir litt mer behagelig.Endringen skjer øyeblikkelig,og denne enkle teknikken kan man avse noen få minutter til hver dag - flere ganger for dag om man føler behov for det og det spiller ingen rolle hvor man er.

Jeg ville gjerne laste ned musikk til denne meditasjonen,men har ikke fått det til på grunn av elendig internettforbindelse i dag,Jeg foreslår melodien Biscaya av James Last,den gjør helt garantert vei i vellinga og bidrar til at opplevelsen forsterker seg.

Da begynner vi :

Sitt eller ligg behagelig.Slapp av ,lukk øynene og se for deg auraen rundt deg selv.Utenfor auraen ser du for deg en nydelig rose,stilken og roten.Tenk deg så at en lysende streng går fra auraen din til rosen,se for deg at fra auraen din,gjennom strengen,strømmer det energi inn i rosen,det er lettere å forestille seg at rosen er en støvsuger som suger til seg strømmen av energi.Tenk følgende : All energi som ikke tilhører meg skal ned i rosen,gjenta det noen ganger.Det kan være at rosen utvider seg og blir større.Når du har gjort det til du føler at du er ferdig,ser du for deg at du har en saks i hånden,du klipper stilken på rosen helt nede ved roten,men lar roten stå,så ser du for deg at du sender rosen ut i universet og at den eksploderer som en rakett.Så ser du for deg en lysende kule av rein energi rett over hodet ditt,se for deg at denne kulen av energi sender rein energi tilbake til deg,gjennom hele kroppen,fra føttene,knærne.lårene og videre oppover,helt til toppen av hodet.Etter dette kan du prøve å dra auraen din nærmere deg.Det beskytter mot å bli påvirket av andre energier enn dine egne.Det kan du gjøre ved at du ser for deg auraen din og så bare trekker du den nærmere kroppen din.

Sånn,nå kan du åpne øynene og forhåpentligvis føles alt bedre.

Prøv den og skriv gjerne noen ord om hvordan denne enkle teknikken påvirket nettopp deg.

En annen gang vil jeg dele en enkel teknikk som åpner det tredje øyet,lar oss få et blikk inn i tidligere liv og andre dimensjoner,samt,med øvelse åpner opp for klarsyn og andre åndelige evner.

Hilsen synskepeggy.

 

 

25 kommentarer

brokenfeathers

02.11.2012 kl.21:55

Skal prøve den teknikken i morra. Merker jeg er litt for åpen for å ta inn over meg negativ energi :( Og sliter med å bli kvitt den. Den blir en del av meg, og det liker jeg ikke...

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2012 kl.23:26

brokenfeathers: Hei,hei :)
Det må du gjøre,ja, prøv den i morgen.Jeg tror den passer perfekt til deg :))
Ha en fortsatt fin kveld,brokenfeathers :) Hilsen synskepeggy.

kvinnen

03.11.2012 kl.02:21

Tusen takk for en god øvelse! Den skal jeg ta med meg i sengen i natt :)

Livet mitt som klarsynt.

03.11.2012 kl.11:10

kvinnen: Hei,hei :)
Så bra :)
Du kan gjøre den hvor som helst og når som helst.I sengen når man legger seg er bra,en liten meditasjon før man sovner bidrar ofte til at man drømmer mer og husker drømmene bedre.
Ha en fin dag :)) Hilsen synskepeggy.

kvinnen

03.11.2012 kl.16:13

Tok den med meg. Rosen ble flere meter høy, stilken så tykk som en fylt dyne. Klippet den og sendte den til himmels, og den forsvant i en eksplosjon bak skyene.

Holdt om mannen min og gjorde det en gang til. Rosen vokste og ble stor og vassen, bøyde seg til bakken som en tremeters halvfull vassen ballong... Den ble også klippet og sendt også til himmels.

Mye lettere i dypet i dag :)

Takk! :)

Livet mitt som klarsynt.

03.11.2012 kl.20:43

kvinnen: Hei,hei :)
Så fint at du fikk "rensket opp litt" alle trenger det av og til og denne øvelsen er så effektiv og enkel å gjøre for alle og man merker forbedring med en gang.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

kvinnen

04.11.2012 kl.02:07

som takk for hjelpen anbefaler jeg dette blogginnlegget på min blogg...

Ha en god natt :)

Livet mitt som klarsynt.

04.11.2012 kl.11:46

kvinnen: Hei,hei :)
Så bra :)) Og takk så mye :)
Nå når kanskje denne ut til mange flere,tenk hvor godt det hadde vært om alle hadde bare gode energier rundt seg :)
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

kvinnen

08.11.2012 kl.01:57

Må bare fortelle at jeg benyttet meg av dette i går også - for både meg og samboern, og i går var det ikke store blomsten som gikk til himmels :)

Igjen takk! :)

Iceman

10.11.2012 kl.16:38

Hei Synskepeggy! :-)

Har prøvd denne meditasjonen selv, og vet at den er veldig god! :-)

Som du sier, en flott måte til å få rensket opp litt....

Hei peggy

15.11.2012 kl.21:57

Skal prøve teknikken I morgen, Blir beRoliget av å lese din blogg jeg:) syns av og til det er vanskelig å meditere fordi jeg er veldig ukonsentrert . Bare skriv mer om tredje øyet og selvutvikling, og beskytte seg mot energier osv sånn som nå :)

Jeg syns du har veldig rett her hvert fall, man kan Jo nesten bli helt surrete til slutt hvis man Ikke får satt energiene på plass, fint at du skriver metoder for å komme på bedre vei..

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:30

Hei peggy: Hei,hei :)
Så bra :)
Prøv den i morgen og gi gjerne tilbakemelding :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:45

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Denne enkle meditasjonen anbefaler jeg på det varmeste.
Det er bare å fortsette med den når man føler at man har behov for det,den er så enkel,kreves ingenting og gir så mye tilbake.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:54

kvinnen: Hei,hei :)
Så bra at du har hatt så god erfaring med den.Nå er det bare å fortsette å bruke den når du føler for å renske opp litt.
Og husk å trekke auraen din nærmere,sånn at virkningen av meditasjonen varer lenger.
Det er bare hyggelig og takk selv for at du deler dine erfaringer og opplevelser med den :)) Hilsen synskepeggy.

Tromsøjenta

17.11.2012 kl.22:52

Hei

Takk for gode tips.skal forsøke denne daglig fremover.jeg er utrolig glad for at jeg fant denne bloggen.du skriver fint..jeg har for fire måneder siden begynt å ta inn mye energi via hendene.dette kjente jeg på for første gang dagen før min bestefar døde. Føler behov for å skjerme meg da jeg kjenner på sterke energier via hendene mine overalt hvor jeg befinner meg.kan du fortelle meg hva det betyr?Jeg har begynt å lure på om det er huset hvor jeg bor i.kan du fortelle meg om mine hjelpere.tror noen svar an hjelpe meg litt på vei.

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.17:18

Tromsøjenta: Hei,hei :)
Så bra og så fint at du lærer deg å bruke hendene.Hendene er egentlig kraftige saker....
Det er som oftest etter traumer eller dødsfall de fleste åpner opp litt mer,men,dessverre,svært få vet hvordan man bruker sin nye innsikt og dermed går den i glemmeboken etter en stund og livet vender tilbake til det vante.
Hilsen synskepeggy.

Tromsøjenta

19.11.2012 kl.19:12

Takk for svar.jeg føler mye frustrasjon om dagen,kjenner at jeg ønsker at jeg skulle vært foruten disse energiene jeg føler. Prøver å overse det,men det går ikke det heller. Samtidig føler jeg dette intenst i mitt eget hus, dette til tross for at jeg har det bra ellers og trives bra. Har mye hodepine og frysninger og føler at jeg blir tappet for energi.burde jeg få noen til å rense huset?jeg kjenner disse energiene bare sterkere og sterkere.å føler heg st jeg ikke åren pause lengre.skulle gjerne visst mer om hvordan jeg kan utelukke fisse enerhiene. Er det mulig at det gir seg etter en stund altså?setter stor pris på svar.takk

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.20:28

Tromsøjenta: Hei igjen :)
Jeg tror det er energier som vil bli mindre påtrengende etterhvert.Du må rett og slett sette grenser for dem,du må si til dem at de skal trekke seg litt tilbake da tror jeg du vil merke en forandring.
Jeg ville ikke ha fått noen andre til å rense huset,jeg har tro på at du klarer det helt fint selv og det er helt gratis.
Tenk deg at energier som er rundt deg og som ikke er dine egne går inn i rosen (av lys),send så rosen ut i universet,følg den med ditt "indre øye" så langt du kan,men ikke la den eksplodere,bare forsvinne.Prøv det,og om du føler at det er nødvendig så prøv igjen.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Tromsøjenta

19.11.2012 kl.20:47

Tusen takk for raskt svar..jeg skal prøve dette noen ganger slik at jeg er helt sikker på at jeg har gjort det jeg kan.hvorfor tar jeg inn så mye via hendene egentlig?

Tromsøjenta

19.11.2012 kl.20:53

Tusen takk for raskt svar..jeg skal prøve dette noen ganger slik at jeg er helt sikker på at jeg har gjort det jeg kan.hvorfor tar jeg inn så mye via hendene egentlig? Hva betyr det?jeg har drømt mange drømmer om min avdøde bestefar.drømmene har alltid samme innhold, han våkner opp fra døden.er dette et budskap eller er det min egen bearbeidelse av sorg som skjer når jeg drømmer?

Hilsen tromsøjenta

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.22:49

Tromsøjenta: Hei igjen :)
Drømmen er et budskap og uten å komme inn på det for mye (her på blogg) er drømmene din bestefars måte å fortelle deg at han egentlig ikke er "død" - han lever videre i den neste verden rett ved siden av denne.
At hendene dine er spesielt følsomme for energier kan være at du har healing i dem,mange har healende hender uten at de vet om det selv.Du burde prøve det ut.
Det er bare hyggelig og jeg håper at du får svar som hjelper deg :))
Hilsen synskepeggy.

Tromsøjenta

20.11.2012 kl.09:11

Hei igjen Peggy

Tusen hjertelig takk for all hjelp. Jeg har brukt rådet du kom med og jeg føler virkelig at det ble lettere for meg.jeg har måttet gjenta det noen ganger.jeg har lurt på om det var det min bestefar ønsket å fortelle meg i drømmen,og det er fint å vite.er det slik slik at jeg alltid vil kjenne noen energier i hendene mine,at de ikke vil bli borte,men at noen vil bli ved min side enten jeg vil eller ikke?

Livet mitt som klarsynt.

20.11.2012 kl.09:42

Tromsøjenta:
Hei igjen og tusen takk selv :))
Du er med på å bekrefte det som er hele min intensjon og mitt store ønske,nemlig at jeg ikke vil å bruke mine evner for min egen del (økonomisk osv),men vise andre hvordan de skal bruke sine egne evner til beste for seg selv,sine egne omgivelser og relasjoner.
Selv om det kommersielle alternative miljøet (som skor seg godt på sine "evner") muligens vil legge meg for hat for all fremtid,så bryr jeg meg ikke om det,for du viser her at min tanke kan være fullt mulig å gjennomføre og at det hele er et spørsmål om hvilken "belønning" man ønsker å motta for sitt "arbeid" (i det godes tjeneste).
Så godt at den enkle teknikken hjalp for deg og skjer det igjen så vet du nå hva du selv kan gjøre med det.Bruk teknikken og vær bestemt,sett grenser - det er alt du trenger å gjøre.
Energien i hendene dine vil nok alltid være der,mer noen ganger mer og andre ganger mindre.Er den ubehagelig for deg kan du jo prøve å sende den ut med rosen,da kan du sende den ut med rosen,ikke tilintetgjør den, for da kan du hente den tilbake om du ønsker det,da bare henter du rosen med energien tilbake til deg fra universet istedenfor å sende den ut.Sånn kan du gjøre det,alt ettersom du har behov for.Alt du sender ut og ikke sprenger eller eksploderer kan du hente tilbake når som helst,alt du sender ut og som du ikke ønsker tilbake eksploderer med rosen.
Takk igjen og ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Tromsøjenta

20.11.2012 kl.21:12

Tusen takk,har lært utrolig mye av å lese bloggen din,du skriver så fint om temaet.flott at detfinner mennesker som deg.kan du anbefale lutteratur om temaet?jeg er egenlig litt redd enda for å lese meg opp om tema,men tror at det vil bli greiere etterhvert når jeg lar det modnes litt.mye nytt som har kommet til meg i løpet av kort tid egenlig.

Takk igjen til deg, god kveld.

Tromsøjenta

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:27

Tromsøjenta: Hei igjen :)
Takk så mye for det :)
Du finner nok ut av det og jeg håper du holder kontakten og forteller om det :)
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits