Synske har feiget ut - de tør ikke spå..

 

 

 

 

Og jeg som trodde at de såkalte synske ville bruke alle mulige anledninger som byr seg for å forsøke å overbevise om sine påståtte evner.Jeg tok visst feil,de såkalte synske er bare interessert i å spå når oddsen for å få rett er mer enn 50/50 og det er jo forståelig,de har tross alt et rykte å ta vare på.

Jeg påberoper meg ikke å være synsk,det har jeg aldri gjort.Om jeg faktisk er synsk eller ikke, er det bare jeg som vet med udiskutabel sikkerhet,og sånn skal det være.

Så,med fare for i ettertid å fremstå som synsk (eller ikke) spår jeg,om han ikke blir offer for valgfusk - noe man har sett skje før -  at President Barack Obama vil få fire nye år i Det Hvite Hus.

Hilsen synskepeggy.

 

22 kommentarer

Emilie

03.11.2012 kl.19:54

"synskepeggy" påberoper seg ikke å være synsk?

...den så i alle fall ikke jeg komme.

Livet mitt som klarsynt.

03.11.2012 kl.20:00

Emilie:
Obama snakker bla her om at man IKKE bør dømme bla på grunn av navnet...
Bare ett spørsmål til slutt,om jeg hadde kalt meg for CatWoman,ville du da trodd at jeg var en hokatt ???
Nicnavnet synskepeggy er valgt med omhu,og det har to viktige betydninger for meg - og ingen av de to betydningene har noe som helst med om jeg er synsk eller ikke synsk.
Kjære,Emilie,mange med deg har en lei uvane med å dømme alt for fort og uten å vite noe som helst..
Hilsen synskepeggy.

Maren Rygh

03.11.2012 kl.20:01

fin blogg!

Emilie

03.11.2012 kl.20:10

Nei, om du hadde kalt deg Catwoman hadde jeg oppfattet deg enten som en fan av amerikanske superheltserier, kanskje bare begrenset til Batman-universet, eller en som er fascinert av disse firbente pattedyrene, kanskje til en så stor grad at du hadde hatt huset fullt av dem ;)

Men hva vet vel jeg

Livet mitt som klarsynt.

03.11.2012 kl.20:39

Emilie:
- Og det ville også vært helt feil.....
Hilsen synskepeggy.

Mima

03.11.2012 kl.21:24

Jeg spår også at Obama blir sittende. Det sa jeg da han ble valgt sist, at han kommer til å sitte i 8 år. VET det blir slik, og jeg visste det da også : )

Livet mitt som klarsynt.

03.11.2012 kl.21:28

Mima: Hei,hei :)
Det sa jeg også sist,men jeg var litt tidlig ute med "spådommen" så jeg måtte tåle en del pepper...men etter at valgseier var et faktum,har jeg ikke hørt en lyd mer.Jeg blei helt sikker i min sak da Obama skviste ut Hillary C.
Hilsen synskepeggy.

Liljema

03.11.2012 kl.23:27

Jeg føler også at Obama blir sittende.... spør meg ikke hvorfor, men det er slik jeg føler det.

Det forbauser meg at gang etter gang er det noen som må diskutere navnet på denne bloggen. Evner har alle mennesker, men det er ikke alle som tør få dem fram og bruke dem, men jeg skal ikke lage noen stor diskusjon ut av dette, måtte bare konstatere at folk henger seg opp i alt, det viktigste er at du er deg

Livet mitt som klarsynt.

04.11.2012 kl.01:08

Liljema: Hei,hei :)
Obama blir sittende.Jeg har fulgt med i disse fire årene og mye bra har skjedd som ikke nødvendigvis kommer så godt frem i media.For å si det sånn,han er sluttet med å bruke så mye tid på golfbanen,han konsentrerer seg om viktigere ting og han er tilstede.
Bloggnavnet har vært gjenstand for diskusjon i over to år nå,jeg tar det som et stort kompliment egentlig, fordi at dette bloggnavnet betyr svært mye for meg (symbolsk).
Men,bloggnavnet og diskusjonene som det avstedkommer viser jo også hvor kjappe noen er til å anta,for så å dømme,uten å vite noe som helst.
Jeg tenker at de som spekulerer,synser,mener og dømmer på bakgrunn av bloggnavnet og bare det,burde se videoen i dette innlegget,så ville de forhåpentligvis få noe annet og viktigere å tenke på.
Hilsen synskepeggy.

Diva Andrea Nyhus

04.11.2012 kl.11:09

Tror Obama blir sittende:) Så vil jeg rett og slett be deg om unnskyldning. Jeg ser at jeg overreagerte når det gjaldt mitt innlegg hvor jeg spurte om *Sanndrømmer du*. Jeg følte meg angrepet og ser at du hadde ingen intensjoner om å gjøre det i det hele tatt. Mitt ansvar for måten jeg reagerte. Ingen av mine innlegg har noen gang vært myntet på deg eller at jeg har hatt deg i bakhodet når et innlegg har blitt skrevet.

Toril

04.11.2012 kl.11:17

Jeg tror også Obama blir sittende, og jeg sa det tidlig at han kommer til å sitte i 2 perioder. Vel vi får bare følge med.

Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

04.11.2012 kl.11:43

Toril: Hei,hei :)
Ja,det blir spennende,jeg sa også at han ville sitte i to perioder,men den gangen jeg sa det blei jeg "personangrepet".
Ha en riktig fin søndag du også Toril :)) Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.11.2012 kl.12:12

Diva Andrea Nyhus: Hei,hei :)
Takk så mye og unnskyldningen er selvfølgelig godtatt :) Jeg hadde ærlig talt glemt det hele....
Jeg angriper aldri person,ikke engang om person angriper meg (synskepeggy) her i synskepeggys blogg.Jeg er prinsippfast på det,jeg vil rett og slett ikke ned på det nivået der man angriper hverandre,blant annet så er det svært destruktivt.
Man har ikke unngått å se at det har vært litt bråk,personangrep osv.rundt på blogg i det siste.Det ser ut for at mørketiden og julen som kommer stadig nærmere bringer frem det verste i noen,man har sett det samme utallige ganger her på blogg og stort sett så er det de samme bloggerne som går igjen og igjen.
En veldig god bloggvenn (som har kommentert hos deg) og jeg har sett dette komme,vi kjenner musa på gangen.Vi har sett at innlegg etter innlegg med en klar intensjon har blitt postet og når bloggeren ikke får den forventede oppmerksomhet i egen blogg begynner man å provosere i andre sin.Det er så velkjent,nå.Trøsten er at det går ikke lenge nå før disse bloggerne begynner å beklage seg over andre bloggere,mangler respekt,blir urettferdig behandlet osv,for så å slette hele bloggen,fordi at,som de selv hevder,det er "umulig å blogge her på blogg.no hvor det bare finnes idioter".
Det er dog en stor forskjell (for meg) - det er ikke synskepeggy og synskepeggys blogg som er angrepet denne gangen - enn så lenge....Kanskje de syns selv at de har herset nok med synskepeggy,uten å komme noen vei annet enn å dumme seg selv skikkelig ut.
Ha en flott søndag :) Hilsen synskepeggy.

aud

04.11.2012 kl.18:20

så fin blogg!

kvinnen

08.11.2012 kl.02:06

... Dette gjelder ikke Obama, men det passer kanskje her likevel?

Hva med 20.12.2012 Mayakalender og andre spådommer om f.eks at solsystemet vårt flytter seg noen grader slik at kalde områder blir varme områder og omvendt, med resultat at det vil bli matmangel på kloden fordi det tar et par år å få opp nye avlinger på nye steder.

Er jeg dum hvis jeg tar slikt til etterretning og hamstrer hermetikk for 2 år?

Iceman

10.11.2012 kl.16:16

Hei Synskepeggy! :-)

Du og Mima fikk helt rett! :-) No er valget over og vi vet at Obama får 4 nye år.

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:46

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Ikke bare fikk vi rett - vi fikk knusende rett :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.11.2012 kl.00:07

kvinnen: Hei,hei :)
Personlig så tar jeg alle slike spådommer med knusende ro - og det er kanskje dumt.
Alle reagerer forskjellig og tar sine personlige forholdsregler på bakgrunn av informasjon man får fra såkalte eksperter.Ingen av reaksjonene kan kalles dumme.
Hilsen synskepeggy.

kvinnen

16.11.2012 kl.01:24

:) Nå var det kanskje mer et ønske om at du som kan se fremover kanskje så noe om dette, som var det jeg egentlig jaktet på :) Men det er kanskje for mye å håpe?

Uansett - ha en god natt!

klem

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.17:13

kvinnen: Hei,hei :)
Jeg har skrevet mye her i bloggen om hva jeg tror skjer fremover.
Hvorfor,hvordan,årsak og virkning er noe jeg prøver å få med i nesten alle mine innlegg.
En påstand eller en mening skal alltid begrunnes (i alle fall her i min blogg).
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

kvinnen

20.11.2012 kl.15:15

AHhh! --- så da får jeg lese litt rundt her :)

Takk :)

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:25

kvinnen: Hei igjen :)
Det må du gjøre,du kan kanskje finne svar på mye her :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits