I dag minnes man de døde <3

 

 

 

 

I dag passer det godt å sende en liten tanke til alle dem som har kjempet kampen for oss alle.

Til alle fedre,sønner,brødre,onkler,tanter,søstre,mødre og alle andre som aldri kom hjem <3

Denne nydelige sangen er til dem alle,de som aldri kom hjem,de som satt hjemme og ventet og til alle andre som på forskjellige måter har blitt berørt -

- i kampen mot terror   <3<3.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

truderu

04.11.2012 kl.16:37

Ble rørt av den sangen jeg ja det skader ikke å tenke på pårørende og andre som kjempet for livets rett for sine og for andre.

Toril

04.11.2012 kl.17:01

Kjempenydelig og vakker sang! Tårene mine presset på da jeg hørte den.

Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

05.11.2012 kl.00:29

truderu: Hei,hei :)
Jeg har alltid likt denne sangen fra første gang jeg hørte den.Jeg syns den passet så fint i dag.
Når man tenker på hvordan kampen mot terror startet,et brennende ønske om hevn...som har kostet hundretusenvis av mennesker livet,både stridende og sivile..
Man kan bli ganske fortvilet.Var det virkelig nødvendig og hva oppnådde man ? Svaret på det bør være en skamplett for denne verden som kaller seg sivilisert i alle fremtidige historiebøker.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.11.2012 kl.00:37

Toril: Hei igjen,Toril :)
Som sangen sier blei krigen mot terror startet med en løgn,så enda en løgn osv,til invasjonen av Irak,da blei alt sammen en løgn,bortsett fra dødstallene,lemlestingen og ødeleggelsene.Det er bare en mann som må leve videre med ansvaret for konsekvensene av det.
KARMA kommer før eller seinere og banker på døren hans....
Ha en fortsatt fin kveld.Bloggklem :)) Hilsen synskepeggy.

Iceman

10.11.2012 kl.16:09

Hei Synskepeggy! :-)

Fin sang. Og ja...viktig å tenke på de som kjempet kampen mot terror for oss alle.

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:50

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Det er svært mange som er berørt av krigen mot terror.
Hva de sliter med de som har vært ute på oppdrag og hva de sliter med etter at de har kommet hjem,rammer jo flere enn dem selv.
Behandlingen soldatene får fra sine lands myndigheter etter å ha tjenestegjort er en skam for ethvert sivilisert,inkluderende,medmenneskelig samfunn.
Alle sammen har familie som på forskjellige vis rammes på tragisk,grusomt og unødvendig vis.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits