Er du klar for å se andre dimensjoner og kanskje dine hjelpere ?

Det er en ting jeg har lært meg gjennom livet og det er at når man er klar for å lære så kommer læreren.

Og læreren kommer på de mest utrolige vis.Kanskje det er denne bloggen som skal lære mange og denne bloggeren har selv lært av sin lærer (mester).

Det handler om å dele kunnskapen man har fått.De som hører og er klar,får det til med letthet,de andre må vente enda en liten stund,være tålmodig og prøve igjen og igjen.Enkle teknikker og "verktøy" deles med rund hånd i håp om at så mange som mulig vil bruke dem.

Er du klar nå, for å åpne ditt tredje øye,få kontakt med andre dimensjoner og kanskje få et glimt av deg selv fra et eller flere tidligere liv,så kan vi begynne :

Sett deg på en stol fremfor et speil,ikke for langt i fra.Prøv å sitt slik at lyset kommer bak deg.Se på deg selv i speilet og konsentrer deg om punktet midt mellom øynene,sånn ca der det tredje øyet sitter.La øynene gli lett ut av fokus så det føles som om du ser med det tredje øyet,for å gjøre det lettere kan du trykke med en finger i pannen,da vil du lettere konsentrere deg om det punktet.Bli sittende sånn.Du vil sannsynligvis se at ansiktet ditt forandrer seg,det er utseendet ditt fra tidligere liv,du vil se at ansiktet er et helt annet,men du vil allikevel vite at det er deg fordi at du vil gjennkjenne enkelte trekk,når du har gjort dette noen ganger vil du kanskje motta informasjon om de tidligere livene i form av bilder,tanker eller omstendigheter.Du vil se auraen din som en gullramme eller lys rundt deg,det er jo det vi alle er - lys.Du vil se konturer av personer rundt deg,bak deg eller på hver side og du vil være i stand til å gjennkjenne dem,det er dine hjelpere.

Man kan også prøve å gjøre det sammen med en annen.Da sitter den ene mot en lys vegg mens den andre bruker den samme teknikken,men husk da at alt man ser og all informasjon man får er til en annen enn deg selv.Når den andre bruker teknikken på deg vil det man ser og informasjonen man får være til deg.Det kan være en fordel å gjøre det i selskap med en annen,man får delt informasjon,utvekslet erfaringer og følelser med en gang,med en som,forhåpentligvis,har opplevd akkurat det samme.Jeg foretrekker å gjøre denne teknikken for meg selv.

Bruk den tiden du føler at du trenger,du vil kjenne på deg når du er ferdig.Neste gang du prøver vil du sitte lenger,og neste gang du prøver vil du sitte enda lenger..Om du faller ut av det så gjør det ingenting,bare konsentrer deg på nytt om punktet i pannen,øynene ut av fokus osv,du kommer raskt inn i det igjen.

Masse lykke til :)) Hilsen synskepeggy.

 

 

 

22 kommentarer

julianogmamma

15.11.2012 kl.23:19

Holder med at jeg har drømmer om mormoren min og svigerinnen hennes. Hadde en drøm i natt igjen, men den fikk liksom ikke taket på.Er noe de vil si meg, men hva?

Ikke lett det der assa, å tolke drømmene eller høre godt nok etter :)

God Natt Snuppa :)

Livet mitt som klarsynt.

15.11.2012 kl.23:28

julianogmamma: Hei,hei :)
Prøv denne teknikken.Du trenger å få satt kontakten du har med dem på plass slik at du lettere kan kommunisere med dem,denne enkle teknikken hjelper deg med det og den er svært effektiv.
Hva de vil si deg - kan det være at du har et "usunt" høyt stressnvå for tiden og at du må"tvinge" deg selv til å roe deg ned,ta en pust i bakken.Du vet at jo færre jern man har i ilden jo mer grundig får man gjort ting..Det er ikke hvor mange jern man har i ilden som betyr noe..
Det eneste du trenger er litt (god) tid.
God natt du også :) Hilsen synskepeggy.

julianogmamma

15.11.2012 kl.23:31

Takk for det :) Skal prøve å få satt ned hastigheten på livet rundt meg.

Får se om disse to kommer i natt også :) Skal prøve denne teknikken i løpet av helgen.

elin

19.11.2012 kl.11:13

Hm.. ikke klar i dag, men muligens snart! :-)

Kan jeg få lenke til dette innlegget fra Alternativbloggen min (Skrømt og andre mysterier?) Jeg er frekk og spør jeg, for dette er slikt det trengs mer av der inne. :-)

Ha en fin mandag

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.17:30

elin: Hei,hei :)
Nå som du vet hvordan du skal gjøre det så har du alltid muligheten til å prøve - når du er klar,den forsvinner ikke uansett hvor lang tid du trenger.Den vil alltid være der,som den alltid har vært.
Jeg var på medium-kurs i helgen og det var litt av en opplevelse,fantastisk er vel det rette ordet.Alle som deltok gikk derifra med en dyp lærdom,visshet og trygghet og nå er det vi,som deltok på kurset som skal bringe det videre til andre.Jeg kommer til å skrive mye om det i tiden fremover,og det er faktisk helt sant som jeg alltid har sagt - og som kursinstruktøren sa - dette er noe som alle kan gjøre så enkelt som bare det.
Selvfølgelig må du bare låne innlegget eller linke,det er bare bra det,for budskapet skal ut til så mange som mulig,det er på høy tid :)
Ha en flott mandag du også :) Hilsen synskepeggy.

elin

19.11.2012 kl.20:30

Tusen takk! Jeg siterer og linker tenker jeg. Dette er spennende, og jeg blir nok klar før eller siden. Muligens før. :-)

ufo

19.11.2012 kl.22:24

Høres spennende ut. Har aldri prøvd det før,har funnet ut ganske mye om mine tidligere liv igjenom meditasjon,men ikke på den måten du beskriver.

Jeg har funnet ut at det er mye enklere å besøke andre dimensjoner mens jeg sover. I det siste har jeg hatt ganske mange beviste drømmer,altså at jeg vet at nå drømmer jeg. Har hatt det før,men i det siste har jeg hatt hele netter hvor jeg har vært bevist på drømmene mine. Jeg vill gjerne fortelle om en opplevelse jeg hadde her om natten.

Jeg drømte at jeg gikk tur i skogen, jeg var klar over at jeg drømte. Jeg bestemte meg for fly. Plutselig så jeg kroppen ligge i senga. Jeg betraktet det en liten stund før jeg ble dratt av gårde i en voldsom hastighet. Hastigheten burde egentlig ha skremt meg,men jeg følte en lykke jeg aldri har følt. Jeg følte meg 100% fri.

Jeg befant meg pluttselig i ett stort skip mitt i verdensrommet. Det var mange andre mennekser der også,eller hva jeg skal kalle dem. Jeg så en kvinne der som jeg følte en voldsom glede for å møte. Jeg hadde aldri sett hun før,men alikevell det var noe skjent med hun. Vi begynte å prate,men jeg husker ikke så veldig mye av det hun sa. Det er som om det er ett stort tommromm.

Jeg husker ikke noe særlig mer av hendelsen før jeg pluttselig svevde tilbake til kroppen igjen. Når jeg hadde kommet tilbake til kroppen igjen følte jeg en lykke jeg aldri før har følt. Det var som om jeg hadde truffet en jeg var skjempe glad i som jeg ikke hadde sett på mange mange år.

Det er virkelig det merkligste og fantastiske jeg har opplevd. Etter den opplevelsen har jeg hatt flere andre opplevelser. Jeg vet ikke hva som er meningen med disse opplevelsene mine,men magefølesen min sier jeg kommer til å vite svaret når tiden er inne.

Ønsker deg en fin kveld;)

Livet mitt som klarsynt.

19.11.2012 kl.22:50

elin:
Helt sikkert før ! :))) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.11.2012 kl.09:09

ufo: Hei,hei ufo :)
Jeg kjenner meg så godt igjen i det du forteller her.Mine "turer" starter også ofte ute i naturen,jeg flyr i stor fart over alle typer lanskap og selv om farten er stor får jeg alltid med meg alle detaljer store og små:Fks når jeg flyr over en elv,ikke bare ser jeg elven,men også små detaljer rundt elvebredden og steiner på bunnen.
Noen ganger er det et klart mål med flyturen og jeg møter mennesker,andre ganger bare flyr jeg,tilsynelatende uten mål og mening.Felles for alle slike opplevelser er at man føler stor glede,trygghet og som en stor og viktig del av noe mer.
Jeg er helt sikker på det du selv sier,svarene kommer til deg når du er klar for å motta dem.
Jeg håper at du prøver denne teknikken og tilbakemelder hva som skjer.
Det er så enkle teknikker man kan bruke for å øke sin innsikt og utvide sin bevissthet man må bare vite om dem og hvordan man skal bruke dem.Jeg skal skrive om og forklare noen av teknikkene i innlegg fremover,små ting man kan gjøre - og gjør også,uten å tenke over det - ting som kan virke ubetydelige og meningsløse,men som ikke er det og har en klar hensikt.
Jeg skal gi deg et eksempel som du kan tenke over : Kan du snakke om en fyrstikk - en enkel fyrstikk i 20 minutter ? Tenk over det,det er en mening med spørsmålet som jeg skal forklare (grundig) seinere..Kanskje du allerede vet meningen med spørsmålet :)
Ha en fin dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Eirik

01.12.2012 kl.09:42

Hei.

Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, men nei. Det var meningen det. Det du nevner om at når man er klar for å lære kommer læreren stemmer. Jeg ble plukket opp i september i år og er på mitt livs reise for øyeblikket, men jeg jobber med å erfare kjærlighet for øyeblikket, det å forstå alle aspekter ved det.Dette er vanskelig å forstå, veldig vanskelig.. Min kjæreste sliter grunnet bortgangen av sin mor i fjor, hun har et stadig reaksjonsmønster med sinne. Dette blir brukt mot meg fordi jeg er den nærmeste hun har... Leter etter en forståelse, men den kommer sikkert en dag.. Har du lest himmelske samtaler? Den boken fikk jeg av min lærer for ikke så lenge siden. Her står alt man trenger å vite om livet, hvorfor, hva,alt.. Min lærer er en katalysator her på jorden. Han plukker opp folk her å der for å sette dem igang med sitt arbeid. Det er å spre budskapet, lære seg å bruke de vertøyene man har, hjelpe andre og mye mye mer. Hva vet du om det å erfare? Det er derfor vi er her, for å erfare oss selv....

Ha en fin helg :)

Mvh Eirik.

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2012 kl.22:11

Eirik: Hei,hei,så hyggelig å høre :))
Ditt livs reise...er det ikke spennende ? Det eneste man trenger å gjøre for å begynne reisen er å åpne døren (på gløtt),være villig til å akseptere at det finnes noe mer og at ikke alt er som det ser ut for å være,så er man på vei.Jeg tror at grunnen til at så mange vegrer seg er at de instinktivt vet at idet man åpner døren og får et glimt innenfor er det umulig å snu og gå tilbake til livet som det var før man åpnet døren,og slik total forandring er mange engstelig for.
Jeg tror ikke på tilfeldigheter jeg heller,og det kommer seg av det jeg vet om livet før livet.Jeg tror derimot på mange omveier og at mange gjør veien unødvendig tung for seg selv - på veien mot målet.Det er alle dem som gjør det vanskeligere for seg selv enn det behøver å være som ikke finner mening og tror at de er rammet av (uheldige) omstendigheter og tilfeldigheter som de tror at de helt uskyldig har havnet opp i.Det stemmer ikke,man vil alltid,på et eller annet tidspunkt,forstå at man i høyeste grad er delaktig og ansvarlig for eget liv og innholdet i det.Det dreier seg om valg man tar i alle livets situasjoner.Vi som har skjønt dette her har en svært enkel leveregel,vi vet hvor vi har vært,vi vet hvor vi er og vi vet hvor vi skal,alt det andre er bare omstendigheter og omstendigheter er som kjent forbigående.
Kjærlighet er stort,forståelsen min for hva kjærlighet er kom til meg da jeg forsto at jeg er en liten del av en helhet,alt er avhengig av alt,av den tanken oppstår det sann respekt for absolutt alt (liv).Til og med stein startet med det samme atomet som jeg startet med,så satt på spissen,kan man si at jeg og steinen er laget av det samme materialet,da blir det neste at,respekt og kjærlighet for seg selv skal man ha,og da må man også ha respekt og kjærlighet for steinen,steinen og jeg har tross alt "noe til felles".Mennesket er avhengig av trær,grønt gress osv for å kunne puste,trær er avhengige av at mennesket puster....Sånn kan man holde på i det uendelige,alt og alle har sin fantastiske plass og hensikt i det fantastiske universet.
Jeg forstår din kjærestes sinne over tapet av sin mor,det er en helt vanlig reaksjon,samtidig så vet jeg at hadde din kjæreste visst hva død er så hadde sinne vært det siste hun ville følt,hun ville visst at selv om hennes kjære mor er vekke,så betyr det ikke at hun er langt borte.
Veldig mange mennesker er katalysatorer her på jorden,det sørgelige er at at de fleste vet det ikke selv,de har alltid en følelse av å være i denne verden men ikke av den og de skjønner ikke hva de skal gjøre for å bedre sin misnøye,rastløshet og sorg over følelsen av at livet går videre uten at de (tilsynelatende) er i stand til å gjøre noe med det.De skjønner ikke at det bare er å åpne døren,bli nysgjerrig og spørre spørsmålene.
Jeg har lest alle Neale Donalds bøker som er utgitt på norsk,det rare er at for to dager siden sto jeg med boka "When everything changes,change everything" i hendene og vurderte å kjøpe den,jeg bestemte meg (foreløpig) for at jeg ikke ville gi meg i kast med den på engelsk,mye grunnet innholdet som ikke er av det "enkleste" slaget.Den første boken jeg leste av denne forfatteren var "Morgendagens Gud".Da jeg var ferdig med boken og løftet blikket og tok et overblikk over mine omgivelser og verden forøvrig,var det med helt nye øyne...Jeg har skrevet mange innlegg om disse bøkene her i bloggen tidligere,så det er bare å leite frem "gamle innlegg".
Tilfeldig at du kom over denne bloggen - nei,absolutt ikke :))
Ha en fin helg,du også :))
Hilsen synskepeggy

Eirik

02.12.2012 kl.08:30

Hei igjen :)

Det er vell akkurat slik det er for veldig mange. Jeg har selv vært "skeptisk", men samtidig ikke vært i tvil da dette er noe jeg har søkt etter hele livet. Jeg har erfart utrolig mye på de 35 årene jeg har tuslet rundt på jorden her, og dette har gjort meg moden for min reise, deriblant derfor jeg ble plukket opp. Overmoden ble jeg kalt, og han plukket meg opp bare noen timer etter jeg var klar fortalte han :) Endelig! Helt utrolig hva jeg har sett, følt og opplevd etter dette. Så livsenergien på min kjæreste og datter plutselig en dag, sett bilder av tanker til mennesker, satt dem helt ut med mine filosofiske syn på livet og hva de må gjøre i korte trekk og videre og videre og .... :) Det å være "påkoblet" som man sier er en helt utrolig følelse av ro i sinnet, man er i ett med alt, altet.. Med ?alt? dette så gleder jeg meg fortsatt til å hjelpe de som trenger en ekstra hånd, en dytt, en samtale, omsorg eller hva nå vedkommende måte søke - sannheten ikke minst.

Mye herlige, fine ting du skriver om her. Du er sann og veldig reflekter, du er en sti som mange kan følge, og allerede følger. Jeg var for øvrig sikker på at du hadde leste bøkene, men måtte uansett spørre ;) Jeg for min del holder på med bok 1, og vil lese den en god del lengre før jeg hopper videre til de neste bøkene.

Kommer til å skrive mer med deg senere, men må ta meg av de små rundt meg her :)

Jeg gleder meg til å lese alle dine innlegg her, og vil følge bloggen din videre :) Kjempefin side du har skapt her ;)

Ha en herlig søndag, Peggy :)

Mvh Eirik.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2012 kl.09:30

Eirik: Hei igjen Eirik :)
Ingen har sagt til meg at jeg er "overmoden",men mange (alternative) har sagt at jeg er "klar som et egg" - hva nå det måtte bety.Jeg har selv hatt mine tro og tvil gjennom hele livet selv om jeg alltid,innerst inne har visst.Det første bevisste minnet jeg har om den andre siden,ånder og energier var da jeg var åtte år,jeg husker det som om det var i går.Jeg fikk valget den gangen,en nydelig sommerdag for så lenge siden,enten jobbe med det eller fortrenge det og jobbe mot det,nå er det vel klart hva jeg valgte og jeg har aldri angret en dag,sett meg tilbake eller ønsket at "alt var annerledes".Etter min bevisstgjøring fulgte mange ensomme år for ei lita jente,åpenheten som er begynt å vise seg om det åndelige fantes ikke den gangen,man blei sett på som sær,løgner,vanskelig og til en grad utstøtt fra mye av det "normale" sosiale liv.Allikevel,kunne jeg ikke annet enn å forsvare det jeg visste var sant - og det gjør jeg enda.
Jeg forstår så godt det du skriver,filosofien som andre bare kan følge til en grad og så forstår de den ikke lenger,det er en grunn for det,kort sagt,alt til sin tid.Man merker godt når noen er klar for å høre - eller ikke er det.
Energiene du såg på din familie regner jeg med er aura.Jeg vil gi deg et lite tips om hvordan du kan se den bedre,oftere og på andre enn dine nærmeste.Og så er det bare å øve seg,øvelse gjør mester og etterhvert vil du lett se aura og lese den hos alle du møter,med utgangspunkt i fargene og betydningene av dem i chacraene.
Tegn en passe stor sirkel på et ark og fargelegg sirkelen,du kan farge i den fargen du liker best,men min erfaring er at rødt funker best for formålet.Heng så arket med sirkelen på en(lys) vegg,sett deg noen meter fra og se på sirkelen,bare sitt der og se i noen minutter,øynene kommer litt ut av fokus,så flytter du blikket (fremdeles litt ute av fokus) over på den personen du ønsker å se auraen på,du kan se auraen på flere samtidig.Det du da får se,er auraen,slik man skal se den,lys (gullfarget) ispedd farger.Når du gjør dette,er du påkoblet og mye "rart" kan komme til deg (lese andre personer,slik at du lettere kan gi den ekstra hånden som trengs hos hver enkelt du møter).
Dette er et lite,effektivt og helt gratis hjelpemiddel som man kan bruke for å komme litt videre og jeg håper at du vil bruke det.Prøv,og se hva som skjer (og tilbakemeld gjerne om dine erfaringer) Masse lykke til :)
Ha en herlig tirsdag :)) Hilsen synskepeggy.

Ann

06.12.2012 kl.16:13

Hei!

For en flott side som har åpnet seg og for oss som har lyst til å gå videre!:)

Som voksen person og i så mange år har jeg kjent jeg har båret på "ekstra ting".. det har vært fremtredent i perioder og mere defust i andre perioder, igjennom tidene. Etterhvert som tiden har gått har "denne følelsen" så lett, ikke gitt slipp.. og den har "banket mere og mere på døren", i voksen alder. Symptomene for dette er jeg etterhvert veldig klar over, har informert meg selv både ved lesing/ studering, og det meste stemmer vel.. Jeg vil gjerne åpne denne døren helt og holdent, men i en overgang føles dette ganske frustrerende..Det fordi man har andre gjøremål i det daglige virke. Det er vanskelig å sortere vanlige gjøremål i det daglige, når hjertet egentlig vil noe helt annet.. Spørsmålet som ofte stilles her er hvordan kan jeg gå videre..?

For en stund tilbake siden fikk jeg med meg en veldig interessant "healing skole". Denne skolen tok jeg for å kunne motta et bevis/sertifikat jeg senere kunne vise til. En amerikans Mester driver denne skolen på flere nivåer. Selv så langt har jeg tatt 1.og 2.nivå, for selv å ha lov til å praktisere å gjøre dette til min eventuelle egne lille business. Her kommer det for meg inn et viktig punkt; "Man skal ikke tjene penger på det man selv har fått i gave".. Dette her er nå litt foreldet, da alle mennesker har fått denne gaven, det er bare å ta den i bruk..og en annen ting er vel også at man må faktisk kunne haen viss inntekt for å kunne hjelpe andre..

For min egen del har enkelte sakt til meg at, "du må gå videre..du er jo "en av dem".. Svaret mitt til dette er; ja det vil jeg jo så gjerne! Det å kunne få lov til å tilfredstille andre menneskers behov, er å sitte igjen med takknemmelighet å glede, for meg!

Men man må ha "brød i munnen" i det daglige.. Som tidligere nevnt er det vanskelig å frustrerende å få til begge deler.. For meg har "yttre påvirkninger" (forskjellig art) i det daglige på en måte blitt belastende "i feil retning" en stund.. det tar fra meg mye energi og det hjertet mitt egentlig vil og er klar for..

Hva gjør man i en overgang som dette?

Jeg regner kanskje med at det er flere enn meg som er i lignende situasjoner.. og at man kan ha nærliggende diskusjoner på siden her..

Ha en vakker førjuls ettermiddag :)

Vennlig hilsen

Ann

Ann

06.12.2012 kl.16:18

Ps. Offentliggjør man e-postadressen, ved å fylle den inn her?

Ann

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2012 kl.11:38

Ann: Hei,hei :)
Ja,du offentliggjør e-postadressen din når du skriver den her i kommentarfeltet.
Det er ikke lurt :))
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2012 kl.11:51

Ann: Hei,hei :)
Du er inne på de store spørsmål her og jeg kjenner meg svært godt igjen i alt du skriver.Spesielt dette med "konflikten" mellom to verdener,hvordan man kan komme ut av spor og fokus på grunn av ytre påvirkninger som man selv ikke har noen kontroll over.Den ytre verden kaller like mye som den "indre" verden,man må forholde seg til begge og det tar "et langt liv" å lære seg å balansere de to i en hensikt som er tjenlig og bra for andre og seg selv.Gjennom meditasjon og MYE aleinetid,stillhet,refleksjon og fokus har jeg nå endelig lært meg å bevege meg (like naturlig) inn og ut av begge dimensjoner.
Det nytter ikke å være utålmodig,samme hvor mye og hardt du banker på døren vil den ikke åpnes for deg før du er klar,i mellomtiden kan (og må) du forberede deg med enkle teknikker og meditasjon,som du jo finner mye av her i denne bloggen.
jeg håper du vil fortsette å holde kontakten med meg her på blogg,jeg tror vi kan hjelpe hverandre å komme videre ved å utveksle og prøve å forstå erfaringer,opplevelser,drømmer osv...som jo kan være litt av et "puslespill" å finne ut av noen ganger.
Ha en flott dag og fin førjulsuke :)) Hilsen synskepeggy.

Yasmine

23.10.2013 kl.13:10

Jeg kan se i den andre dimensjon jeg har sett siden jeg vart født en tvillingsøster liksom min tvillingsøster hvordan kan jeg gjøre så alle ser henne henne er veldig snill.

Livet mitt som klarsynt.

24.10.2013 kl.18:02

Yasmine: Hei,hei :)
Du er jammen heldig som "ser" :)
Det er ingenting du kan gjøre for at andre skal se,de må gjøre det selv og ikke minst ønske det selv.
Hilsen synskepeggy.

Masoom

04.05.2015 kl.23:43

Hei!

Jeg får se nadre dimensjoner g har vært å snakket med en spiriutul person han mente at det er tredje øye som du plages av siden jeg begynte å se har livet blitt helvette angst osv kan noen hjelpe meg med å lukke den please

Takk

Livet mitt som klarsynt.

05.05.2015 kl.17:04

Masoom:
Jeg forstår ikke denne kommentaren,dessverre.
Mener du at jeg kan hjelpe deg på noen måte og i så fall hvordan og med hva ?
Har du aktivt "åpnet" ditt tredje øye (med hjelp av diverse teknikker) så er det bare du som aktivt kan lukke det igjen også.Teknikker for å lukke som kan være til hjelp finnes "overalt" på alternative sider på nettet.
Lykke til :)
Hilsen synskepeggy.

Pia

08.07.2015 kl.00:29

Heisann!

Eg har prøvd teknikken din med å opne mitt tredje øye.. men kvar gong eg får auga ut av fokus, vrenger speglbildet mitt seg. Det eg ser er ikkje gjenkjennelig. Eg ser "viking" med skjegg, demonaktig mann, ei alvaktig og sint kvinne klistra til ansiktet mitt som skriker.. eg får lyset rundt hodet, eg ser også normale ansikt..

Bilda er skremmande, men eg blir samtidig ikkje skikkelig skremt mens eg sitter der. .

Kan du hjelpe meg?? Kva er desse syna eg får? ?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits