Vil du leke litt med meg ?

 

Hva ville du ha svart om jeg ba deg om å snakke,eller skrive om en fyrstikk - en enkel fyrstikk -  i 20 minutter ?

Tror du det er mulig å snakke om en fyrstikk i 20 minutter og allikevel ikke bli ferdig med temaet ?

Og hvorfor tror du at jeg spør et så idiotisk  og enkelt spørsmål ?

Fra spøk til alvor,det er en mening med spørsmålet - selvfølgelig er det det,synskepeggy spør aldri uten at det er en "større" mening med det.

Kan du tenke deg hva meningen med spørsmålet er ?

Hva tror du,si hva du mener,så skal jeg forklare i et seinere innlegg.

Hilsen synskepeggy.

19 kommentarer

julianogmamma

20.11.2012 kl.10:42

Kunne fint ha brukt 1 time om den fyrstykken.. Tro meg!

ufo

20.11.2012 kl.10:47

Trur jeg skulle ha greid det hvis jeg fikk lov til å tenke igjennom hva jeg skulle si først. Jeg har en misstanke om hva du mener,men er ikke sikker på om det er rett.

Ønsker deg en fin tirsdag:)

Kristin Milde

20.11.2012 kl.11:14

jeg tror det er fult mulig! kanskje man sliter litt i begynnelsen, men med en gang man kommer i gang så kan man snakke utrolig lenge om en så liten ting!

NA

20.11.2012 kl.11:20

Såvisst fullstendig mulig! Alt kan bli blåst opp eller ned av dimensjoner... :)

-NA, nymfoman sexblogger

Silje Nielsen

20.11.2012 kl.11:54

Jeg mener det er fult mulig jeg kan snakke om en bok i hvertfall 1 time mer eller mindre, det er ingen ting som er umulig før det umulige er bevist :)

husfruaa

20.11.2012 kl.12:55

Da får du vite om vi har god fantasi eller ikke :P

Tror jeg skulle ha klart det ganske bra :D

Maria

20.11.2012 kl.23:09

Ja , jeg kan fint snakke i 20 min. Og enda lenger om en enkelt fyrstikk ;)

Man kan snakke i det uendelige om uviktige ting , og snakk om uviktigheter kan undergrave det viktige .. Om man snakker lenge nok om noe så tror jo også kanskje folk att det har betydning ..,;)

Men nå er jeg spent på hva du egentlig skal frem til her ;))

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:11

julianogmamma: Hei,hei :)
En time å snakke om en fyrstikk er ikke noe problem,men hva ville du ha sagt da ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:13

ufo: Hei,hei :)
Jeg tror du vet hva jeg vil frem til,ja :)
Fyrstikken er bare et eksempel,man kan bestemme seg for hvilken som helst gjenstand og snakke om den i "evigheter".
Ha en flott dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:15

Kristin Milde: Hei,hei :)
Du har helt rett,man kan snakke om hva som helst.Hva ville du ha sagt om fyrstikken,hva ville du ha startet med,ville du ha startet med fyrstikkens opprinnelse og tatt det derifra ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:17

NA: Hei,hei :)
Om du ikke skulle blåst historien om fyrstikken opp i dimensjoner (eller ned) - bare reine fakta,hva ville du ha sagt da,hva vet du om fyrstikken ?
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:20

Silje Nielsen: Hei,hei :)
Du har helt rett,ingenting er umulig og å snakke om en fyrstikk (eller hvilken som helst gjenstand) i 20 minutter er fullt mulig.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:24

husfruaa: Hei igjen :)
Man bruker ikke fantasien,men det man faktisk vet om fyrstikken.Hva ville du ha sagt om den ? Det er lov å bruke symbolikk...Da blir historien om fyrstikken enda mer spennende uten at man bruker fantasien.
Ha en flott dag,husfruaa :) Hilsen synskepeggy.

Kristin Milde

21.11.2012 kl.08:31

Jeg ville ha startet med hvordan den så ut, kanskje snakket litt om esken (viss jeg tar utgangspunkt i at esken er Nitedals fyrstikker) og om at de donerer bort så og så mange ører til en veldedighetsorganisasjon (er det de blinde?) for hver eske man kjøper. Også hadde jeg kanskje fortsatt med hva som er fasinerende med en fyrstikk, hvordan man tenner på den, hva som skjer hvis man knekker den osv osv.

Livet mitt som klarsynt.

21.11.2012 kl.08:39

Maria: Hei,hei :)
Fyrstikken har stor betydning,akkurat som svært mange andre gjenstander har betydning,man vil innse det når man går litt i dybden på ting.
Hilsen synskepeggy.

julianogmamma

21.11.2012 kl.09:21

Det å være utbrent :)

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2012 kl.08:01

julianogmamma: Hei,hei :)
Det å være utbrent handler vel om deg og ikke fyrstikken :)
Men om det allikevel skulle handle om fyrstikken,hva med fyrstikkens historie før den blei utbrent.Den var en gang en del av et tre........
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Inger

25.11.2012 kl.21:42

Hehe, hva kom først veiken eller pinnen?

ha en fin kveld

Bjørg

27.11.2012 kl.17:46

(Kommenterer her, så jeg er sikker på at du ser det)

I innlegget ditt om hvor dårlig de eldre behandles, refererer du til en undersøkelse om at mange er både avmagret og uttørket de siste dagene de lever. Ja, det høres fælt ut, men er trolig vanskelig å unngå. Husk at det da er svært syke mennesker, som trolig ikke tar til seg føde (eller væske) de siste dagene. Mat har de kanskje ikke klart å spise på lang tid, og er de kommet så langt at de heller ikke drikker, blir kroppen uttørket. For å unngå dette KUNNE man sondematet, eller tilført væske intravenøst. Men jeg er usikker på om det er riktig å gjøre det, da man kanskje bare forlenger dødsprosessen. Eller man kunne gitt en overdose av et eller annet medikament, og på det vises hjulpet pasienten til å dø fortere. Men heldigvis har vi ikke aktiv dødshjelp her i landet!

Så over til dyremishandlingssaken: En slubbert av en dyreeier har ikke ført godt nok tilsyn med fangsthekken sin, og to kyr måtte bøte med livet. Fælt!

Men det var ikke gjort med vilje. Du synes dyreeier burde vært satt i en lignende felle over lang tid. Det ville i såfall vært planlagt mishandling, og JEG vet i alle fall hva jeg synes er verst.

Jeg kunne aldri tenkt meg å plage et dyr, men jeg kunne heller aldri tenkt meg å pine et menneske. Synes du og andre må tenke litt før dere skriver sånt.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits