Ånder og energier liker kanskje ikke forandring i huset mitt...

 

Eller kanskje de liker det veldig godt.Det er ikke godt å si..

Etter mye om og men er huset mitt nå under omfattende oppussing ute og inne,veien til å starte på arbeidet har vært svært tung,skal jeg selge eller bli,pusse opp og foreta nødvendig vedlikehold for så å selge eller bare slå meg til ro med at det er her jeg skal være.Jeg har ikke oversikt over hvor mange runder jeg har tatt med meg selv de siste par årene,men nå har jeg bestemt meg,det er her jeg skal være og her blir jeg.Tross alt,det var huset som valgte meg,ikke jeg som valgte huset da vi kjøpte det i 2002,min sønn og meg sammen.

For noen uker siden våknet jeg om morgenen og visste at i dag gjør jeg det,skaffet finansiering på rekordtid - det er absolutt en fordel å ha en liten formue tilgjengelig,gikk gjennom alt jeg ville ha gjort (når jeg først var i gang),satte opp en liste og kontaktet en tømrer.Han kom på befaring og vi gikk gjennom listen min,punkt for punkt,han mente at det var en grei jobb for hans lille firma og han mente at de kunne være ferdig med innearbeidet før jul.Jeg valgte dører,panel,lister og garderober og han skulle gi meg et prisoverslag på material og arbeid innen få dager.Jeg var svært usikker på om budsgjettet mitt holdt til alt jeg ville ha gjort,men det var ingen grunn til bekymring,budsgjettet holdt i massevis,mer enn nok til litt nytt møbler,gardiner,lamper og lampeskjermer osv,som hever standarden enda mer.Jeg er svært fornøyd med tømrerne,ikke bare gjør det avtalt arbeid kjempefint og effektivt,men de trår til og setter opp gardinstenger,lampetter,bilder og ellers det jeg ber dem om hjelp til.Jeg er rett og slett fornøyd med dem og arbeidet de gjør her.

Alt er såre vel,men i det siste har jeg merket mye aktivitet i huset,alt i fra bråk (flytting på ting og stemmer som diskuterer ivrig) om natten,til at verktøy og ellers andre ting man bruker på slikt arbeid,forsvinner sporløst,for så å dukke opp igjen - etter at tømrerne er ferdig for dagen.Seinest i dag brukte en av dem lang tid på å leite etter noe som for et øyeblikk siden var rett fremfor øynene på ham.Små,uforutsette hindringer dukker opp som gjør at arbeidet går noe tregere nå enn til å begynne med - da man holdt på med å rive og kaste ut gammelt.Leieboren min leiter fortsatt etter en skøtelednig som forsvant sporøst på fredag,han trodde at tømrerene hadde tatt den med seg,men de har sine egne som de lar stå igjen her,da kan jeg vanskelig tro at de tar med seg noen andre sin.En av tømrerne la sigarettene sine fra seg på kjøkkenet,jeg såg det selv,da sigarettpakken plutselig var borte trodde jeg selvfølgelig at han hadde tatt den selv,det hadde han ikke,og han,som oss andre,skjønner ikke hvordan sigarettpakken blei funnet ute i snøen.....

Jeg har en følelse av at åndene i huset mitt storkoser seg for tiden med å tulle med oss.Jeg ser av og til at tømrerne blir litt tankefulle og hever øyenbrynet litt.....de ser heldigvis ikke det samme og den samme samenhengen som jeg gjør og ikke har jeg tenkt å fortelle dem det heller.Det skjer små ting underveis som ikke så lett lar seg forklare,men tømrerne tar det med godt humør,de finner en løsning,det går seg til og sluttresultatet blir perfekt og da er det ingen grunn for å fortelle dem noe som helst om hva som foregår (bak ryggen på dem) her.

Jeg syns at åndene og energiene skal få ha det litt moro med oss,de koser seg og det gjør vi også etterhvert som arbeidet går fremover og vi ser hvor fint det kommer til å bli her når alt er ferdig.

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

9 kommentarer

Renate Green

06.12.2012 kl.20:44

Åååh, tror det er ånder i huset mitt og, hater det :O

Du hadde utrolig fin blogg! Den var veldig overskikkelig og fin :)

gavehjelpen

06.12.2012 kl.20:45

Kansje stikke innom bloggen min?

husfruaa

06.12.2012 kl.21:27

Det er så godt når oppussingen er ferdig å man har fått det slik som man vil! :)

Du er heldig som ikke er noe redd for ånder, selv er jeg veeeldig husredd, noe som er irriterende.. selvom jeg ikke tror det er noe i huset vårt. :)

Photobyc ☮

06.12.2012 kl.21:27

Fin blogg!

Meld deg gjerne på ''MÅNEDENS BLOGG'' på bloggen min! :)

Maria

06.12.2012 kl.23:18

Sjekk ut denne bloppisen? Plis :) http://bloppis.no/shops/mariatrivial/

siss brand

07.12.2012 kl.10:24

Jeg synes de er frekke og plagsomme. Hvorfor kan de ikke formidle hva det er de vil eller mener, istedet for bare å forstyrre ? Skjønner ikke at du synes det er greit at de har det moro med mennesker som har noe å gjøre. De viser mangel på respekt og virker bare dumme. Jeg oppfatter ånder som hensynsløse, ondskapsfulle og frekke. Kanskje hadde livet mitt vært lettere om jeg hadde en mer positiv oppfatning av ånder som farer rundt meg. Jeg føler at de bryter meg ned og ødelegger alt jeg setter meg fore.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2012 kl.11:00

siss brand: Hei,hei :)
Det er sørgelig at din erfaring med ånder og energier er negativ.Hva kan jeg si annet enn hva jeg selv erfarer og min erfaring er at man blir møtt med de samme typer energier,holdninger og meninger om dem som man selv har.
Regelen gjelder - man må vise respekt for å få respekt.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2012 kl.11:03

husfruaa: Hei igjen,husfruaa :)
Det begynner å bli fint her nå,håpet var å bli ferdig med innearbeidet før siste uka før jul,det ser ikke ut for at det tidsskjemaet holder og det er på grunn av treg levering på bla. dører.
Jeg skal legge ut bilder i bloggen av det ferdige resultatet :)
Ha en flott dag,husfruaa og klem til babyen :)) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2012 kl.11:09

Renate Green: Hei,hei :)
Takk så mye for skryt av bloggen min :)
Hater dem det er vel litt sterkt sagt,liker du dem får du (uante) glede av dem og bekjentskapet,tro meg :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits