Når man tror at alt er greit,så tar man grundig feil !

 

Jeg har nevnt før at huset mitt er under omfattende oppussing og vedlikehold for tiden.Snekkerne har gjort en flott jobb her,men jeg har merket meg i det siste at man tar litt lettere på det enn man gjorde til å begynne med.Det jeg ser og påpeiker retter de opp med en gang,men det er vel ikke helt som det skal være at jeg skal måtte fotfølge dem på jobb for å se til at de gjør arbeidet de er ansatt for å gjøre heller,og jeg føler meg litt på dypt vann når jeg må si fra til dem,jeg er tross alt ikke en snekker selv.Stort sett er jeg svært fornøyd med arbeidet de har gjort og gjør.

Jeg har også nevnt at ånder og energier tuller med oss,flytter på ting osv. nå mens arbeidet pågår,noen ganger har det avstedkommet litt irritasjon,men for det meste er det bare morsomt og aldri noe alvorlig.I går,derimot,oppdaget vi noe langt mer alvorlig,lite hyggelig og man aner ikke hvordan man skal,på en ordentlig måte,gå frem i saken.

I går,ved en tilfeldighet,oppdaget vi at to av min datters "gamle" mobiltelefoner var vekke fra en liten eske som hun oppbevarer telefonene sine i,ikke nok med det,men det var lagt to andre telefoner der som antakelig skulle "erstatte" de som var - rett ut sagt - stjålet.De telefonene som var lagt der har vi aldri sett før og vi kjenner heller ingen som har eller har hatt sånne,det mest ekle av alt er at det må ha vært planlagt at telefonene skulle stjeles eller byttes ut,hvem tar vel med seg to telefoner for å skifte dem ut med to andre som ikke engang tilhører dem.Datteren min er selvsagt svært lei seg for dette,det er en grunn for at hun har telefonene,bla.så har hun mange bilder på dem som hun nå er svært lei seg for at hun har mistet.

Det er ingen tvil overhode om hvem som kan stå bak dette,det er snekkerne,problemet er bare,hvem av dem.Vi har ingen tillit til dem lenger og jeg har bestemt meg for,så langt det lar seg gjøre,å ikke forlate huset så lenge de er her.Det blir vanskelig,men jeg skal prøve å få det til,må bare få ordnet nye tidspunkt for avtaler jeg har inngått i neste uke.Jeg må si at jeg fikk en dårlig følelse ganske tidlig, da en av dem åpnet og kikket ned i min private kommode rett bak ryggen på meg,hva hadde han vel med å "snoke" der.Jeg fant dengang en unnskyldning for ham,ungdommer gjør gjerne sånt uten å tenke over at det er galt.

Min datter er nådeløs,en gang tyv - alltid tyv - og hva annet kan de ha stjelt fra oss,det er helt umulig for oss å ha oversikt over tingene våre nå,det er mer kaos her enn om vi var på flyttefot,tingene våre står stablet overalt der det er en liten plass til dem og vi får ikke oversikt før vi begynner å sette på plass igjen,da er nok snekkerne ferdig her og vi ser dem ikke igjen.

Tilliten vår til snekkerne er helt borte,vi syns ikke lenger at de er så hyggelige og pålitelige som vi først trodde og som de ga inntrykk av.Det er trist og legger enda en stein til den allerede store skepsisen jeg har fra tidligere erfaringer med å ha fremmede folk i hus for å gjøre en nødvendig jobb.Jeg kommer ikke til å gjøre det igjen med det første.

De kommer igjen på mandag,jeg har lagt telefonene deres godt synlig ute i gangen sånn at de ikke kan unngå å se dem med en gang de kommer inn døren og jeg skal spørre dem om de har "glemt" telefonene sine.De får en sjanse til å være ærlig.Tar de den ikke skal det bli spennende for oss å se hva annet de har hatt bruk for av våre ting og bare tatt med seg,vi vil finne ut av det når vi begynner å sette på plass tingene våre igjen...

Hilsen synskepeggy.

 

13 kommentarer

mila ludmila

14.12.2012 kl.09:33

Må ha lykke til videre med oppussingen ! :)))

elin

14.12.2012 kl.11:17

Å fy søren! SÅNT gjør meg usannsynlig SINT!! Hva gjør du nå da? Har de et firma de jobber for eller er de "enkeltstående" FY til snekkere.

Alice Lunde

14.12.2012 kl.11:38

Herregud for noen idioter!!!! Så utrolig uprofesjonelt!! Skjønner godt at du vil være hjemme og passe på. Håper du får de ut av huset snarest mulig!!

May-Helen Forsberg

14.12.2012 kl.15:02

What goes around comes around - de får tilbake så det holder tror jeg. MEN å bli utsatt for slike kjeltringer altså!!

husfruaa

15.12.2012 kl.21:33

Det er så trasi at noen ikke klarer å holde fingrene unna! Håper de innrømmer det, men har mine tvil.. Får håpe det årdner seg og at de IKKE stjeler mer!

:)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.13:20

husfruaa: Hei,hei husfruaa og fortsatt god jul til deg og dine :)
Jeg konfronterte dem med tyveriet og mine mistanker,først nektet de på alt,skyldte på alle andre,for så å skaffe meg begge de stjålne mobilene tilbake dagen etter.De skyldte det selvfølgelig på en annen,en rydde og bossbærer-hjelp som hadde vært inne i huset mitt ca i ti minutter,historien de serverte om ryddehjelpen er svært lite troverdig på meg og at telefonene kom til rette ser jeg på som å ha tatt dem på fersken.
De var også temmelig frekke og helt på kanten av det akseptable i sin iver etter å bedyre sin uskyld - for så å komme tilbake med tyvegodset.
Så,vi fikk telefonene tilbake så jeg får vel være fornøyd med det...
Ha en fin søndag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.13:25

May: Hei,hei :)
Ja,Karma slår til hos sånne folk.
Jeg har hatt dårlig erfaring med ukjente som skal utføre arbeid på og i huset mitt før,men jeg bestemte meg for å gi det enda en sjanse - under sterk tvil,det viste seg at mine bekymringer fortsatt stemmer.
Det blir ikke lett for meg å "ansette" noen som helst til noe som helst arbeid etter dette - dessverre.
Ha en flott søndag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.13:52

elin: Hei,hei Elin og fortsatt god jul :)
Jeg blir mer trist og fortvilet enn sint når sånt skjer.
Ja,hva gjør jeg nå annet enn det jeg har gjort,konfrontert dem med tyveriet og de har så godt som innrømmet det da de kom tilbake med telefonene dagen etter.Det har forøvrig skjedd flere uheldige episoder bla. så har en skøyteledning som tilhører leieboeren min forsvunnet,samt en uklar situasjon ang.påkjørsel av noen dyre,nye felger som låg på naboens private parkeringsplass,naboene var aldri i tvil om hvem som hadde kjørt på dem da de tok seg til rette for å snu bilen på privat eiendom.Dette er ting som jeg tidligere har forsvart dem på,men nå er jeg slett ikke sikker lenger....
Jeg er ikke redd for å gi beskjed,samme hva det gjelder og jeg mener at det er en ærlig sak,men det som har blitt en konsekvens av at jeg "snakket ut" er at jeg merker meg et mye dårligere arbeid utført enn tidligere,jeg kan selvsagt gi beskjed om det også,men da har de ekspertisen på sin side,selv om alle kan se en tydelig forskjell på før og etter.
Dette er et lite firma bestående av far og to sønner.Jeg har en arbeidskontrakt med dem - riktignok ikke underskrevet,men allikevel rettslig (om det skulle komme så langt) holdbar.Det eneste som ikke er tatt med i den kontrakten er når arbeidet skulle ferdigstilles og som konsekvens av det har de kommet og gått omtrent som de ville,kommer kl 09 om morgenen og har aldri vært her til over kl12.Det er helt klart at om de hadde jobbet fulle arbeidsdager så hadde alt arbeidet vært ferdig for flere uker siden.Jeg,så dum jeg var,trodde at en arbeidsdag er en arbeidsdag og såg derfor ingen grunn og viktigheten av å ha det inkludert i kontrakten.Nok en lærdom til meg....
Det jeg hadde håpet var at de hadde skam nok i livet til å bryte kontrakten med meg "as it is",altså uten å kreve meg for mer penger enn det de allerede har fått for arbeid utført så langt,men de blei antakelig ikke flaue nok og de hadde (heldigvis for dem) tilfeldigvis andre å skylde på.Jeg snakket forøvrig med advokaten min om dette dilemmaet og han mener klart at jeg har retten på min side,han sa også at enhver annen ville brutt kontrakt omgående på grunn av beviselige kriminelle handlinger.
Så,saken er pr dato slik at stemningen er totalt forandret,arbeidet blir dårligere utført og jeg aner ikke når de har tenkt å ferdigstille avtalte arbeider.
Vi får bare håpe på "et mirakel",men det mirakelet må jeg vel utføre selv.
Ha en flott søndag og lille nyttårsaften :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.13:56

Alice Lunde: Hei,hei :)
Ja,jeg har mine tanker og meninger om dem jeg også.
Jeg skal holde meg hjemme,men hva hjelper det,tyveriet må ha skjedd rett foran nesen på meg mens jeg var hjemme selv,det er derfor jeg er redd for å finne ut - når vi begynner å rydde på plass igjen - hva annet de kan ha tatt med seg - mens jeg var hjemme for å passe på.
Jeg vil ha dem ut av huset,men jeg vet ikke om jeg vil ta styret,arbeidet,muligens rettslig oppgjør som følger med.....
Hilsen synskepeggy.

husfruaa

03.01.2013 kl.18:18

Så fint at det ordnet seg!! :)

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2013 kl.21:00

husfruaa: Hei,hei :)
Ordnet seg er vel å ta litt hardt i,nå som andre problemer med de samme folka har vist seg,men jeg er en optimist og håper i det minste at arbeidene blir gjort ferdig på en ordentlig måte (faglig),innen rimelig tid...
Ha en fin kveld,husfruaa :) Hilsen synskepeggy.

husfruaa

06.01.2013 kl.13:45

Tror ikke jeg hadde tort å hatt de mennene i hus for og si det sånn, nesten som du skulle ha klaget til selskapet å fått noen nye inn :) Men hvis du klarer og holde ut så er jo kanskje det også bra, du får se om de klarer å oppføre seg pofesjonelt fremover :) Takk ilige måde :D

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2013 kl.23:18

husfruaa: Hei,hei husfruaa :)
Jeg håper at de har sagt opp seg selv,har ikke hørt eller sett noe til dem siden fredag før jul.Det er skandaløst og kontraktbrudd.
I morgen tar jeg kontakt med dem,stopper arbeidet umiddelbart,kontakter en takstmann for å vurdere arbeid utført samt kostnadene så får vi ta det derifra.Jeg har enda en god sum penger,holdt tilbake til arbeidet er helt ferdig og jeg fornøyd.Kan jo være at etter takstmanns vurderinger så er det de som skylder meg penger tilbake som de allerede har fått utbetalt.
De har en sjanse igjen her og det er å dukke opp i morgen tidlig selv om jeg håper på at de ikke gjør det.
Ha en fortsatt fin kveld,husfruaa :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits