Når noen ikke er der lenger.

 

Det kan skje oss alle.

Jeg hørte om det,jeg leste om det,noen hadde mistet sitt barn.Det angikk ikke meg,for jeg hadde begge mine to.Men ikke nå mere,familien min,som alltid har vært tre har blitt to,vi mangler en som er umistelig.

Hva gjør jeg og hva sier jeg til alle dem som vil hjelpe meg,trøste meg,det finnes ikke ord,det blir meg som har mistet og dem som ikke har mistet,jeg kan ikke hjelpe for det,men avstanden blir som en avgrund og alt for stor.Jeg beklager på mitt inderste hjerte,dette er noe ingen kan hjelpe meg med.Jeg har mistet mitt dyrebare ,og sånn er det  bare...

Kjære min gode gutt,TomArild :)

Det går ikke en time,ikke en dag uten at du er i mine tanker,det er syv og et havt år siden du blei død,for meg,din mamma blir det aldri lenge siden,det er som om det skjedde i går.Alle disse årene Tom Arild uten deg,det har gjort noe med oss,din søster og meg,det har gjort oss til bedre mennesker...Er du der,Tom Arild,når din søster ber for deg - hver eneste kveld deg og mormor.Er du der da,TomArild,så skylder du henne et lite svar,er du ikke enig i det....

Søsteren din savner deg mer enn ord kan si,hun har bare deg og meg,er du ikke enig i det.....

Og,så kommer vi til mammaen og TomArild......

Ikke tro et øyeblikk at du er glemt her,lyset blir tent hver eneste morgen,God morgenTomArild og  det blir slukket om kvelden god natt TomAril,vi snakkes i morgen,Men nå må jeg inkludere mormor,men jeg har på følelsen at det er helt greit.

TomArild min gode gutt,og det vil du alltid være,men jeg vil ta med til slutt,og det er viktig for meg :

Jeanette,som er som en datter for meg,jeg kunne ikke ønske meg en bedre,finere,mer hengiven datter en deg.

Tom Arild,jeg bruker dine ord: er du ikke enig mamma,og det er jeg selvsagt.

Hilsen synskepeggy - mammaen til TomArild.

 

 

 

14 kommentarer

elin

28.12.2012 kl.10:31

Har ingen ord ♥♥♥

julianogmamma

28.12.2012 kl.10:39

<3

Det må være det j*** på denne jord, å miste et barn!!

sisselfish

28.12.2012 kl.11:51

Hei peggy.

Dette var noen nydelige linjer. Ja det er så sårt og savnet så stort når man mister et barn. Jeg har ikke direkte mistet et født barn, bare ufødt og ukjent for meg. Jeg har mistet mange nære og kjære. Vondeste var å miste min beste venninne med sønn i en brann i 1995. Så på juleaften er det tradisjon for meg å tenne et lys på graven deres. Anne`s sønn døde 22 des 95, og hun selv 24.15-95. Så juleaften er en vanskelig dag for meg, hun var som en søster jeg aldri fikk.

Jeg kan ikke tro at noe er mer grusomt enn å miste sitt barn som man kjenner. Det skal liksom ikke skje, men det skjer dessverre. Ønsker deg fortsatt en fredfylt romjul og ett godt nyttår. Klem

Toril

28.12.2012 kl.15:06

Nydelig og rørende skrevet, og jeg sitter med klump i halsen når jeg leser dette. Det må være det verst tenkelig å miste sitt elskede og dyrebare barn! Savnet etter din elskede sønn og en høyt elsket bror vil alltid være der, og det er et sråt tomrom etter sønnen din. Lilkevel vet du at han alltid er med dere og nær dere med sin kjærlighet til dere begge to! <3 <3 <3

Selv døde min far for 8 år siden, og jeg savner ham kjempemasse. Hver jul, nyttårsaften og bursdagene hans tenner vi lys på graven, og vi hele familien har en fin og rolig stund sammen.

Jeg kjenner flere som har mistet barna sine, og nå uken før jul var det en rasekattkollega av meg som mistet sin kjære samboer i trafikkulykke her i Trøndelag. Den smerten og sorgen hun føler nå er bare så forferdelig trist.

Ønsker deg og dine en kjempefin og god romjul videre!:)

Juleklem fra Toril

Iceman

28.12.2012 kl.15:21

Hei Synskepeggy! :-)

Vi føler på det...alle som har mistet noen som står dem nært nå i julen .Og noen ganger blir det veldig tungt.Kjenner meg veldig godt igjen i det dette som du så godt beskriver.

Ønsker deg en forsatt fin romjul og sender deg en stor god klem.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2012 kl.13:37

Toril: Hei,hei Toril og takk så mye :))
Det er rart med det,selv om det er "lenge siden" nå så er det slett ikke lenge siden allikevel,man bærer det med seg hvert sekund og sorgen og savnet blir noen ganger litt for mye (selv for meg).
Jule og nyttårshelg,bursdag og andre merkedager er helt klart tyngst,man er klar over hvor mye man har mistet,ikke bare en sønn,men bla. muligheten for en gang å bli farmor,de utallige "små" som de fleste tar som en selvfølge.
Du har så rett,din far er med deg,akkurat som min sønn og min mor er med meg.Jeg har aldri tvilt på det et sekund,men det hjelper lite mot sorg og savn som rammer hardt når man minst venter det.
Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul.Juleklem til deg og :)))
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2012 kl.13:40

julianogmamma: Hei,hei og fortsatt god jul til dere :)
Jeg ville ikke ordlagt meg sånn,men du har helt rett,å oppleve noe sånt er totalt ødeleggende for både kropp og sjel,så ille er det,at i ettertid skjønner man ikke hvordan det var mulig at man overlevde selv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2012 kl.13:41

elin: Hei,hei og fortsatt god jul til deg :))
Ofte er ingen ord tusen ord......:) Takk så mye :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2012 kl.13:50

sisselfish: Hei,hei,sisselfish :)
Så hyggelig å høre fra deg :)
Det blir vel litt annerledes å miste et ufødt barn,men jeg tror ikke at sorgen og savnet er mindre,det er bare litt mer privat.Når barnet har hatt et liv,venner,familie og satt sitt preg på tilværelsen i mange år,for så å dø blir det vel et mye større tomrom og tap vil jeg tro.
Det er uendelig trist samme hvem som dør,nær familie eller venner og det er etterhvert som tiden går at man innser hvor mye den døde personen betydde og betyr.
Som jeg skreiv over her så trodde jeg ikke at jeg skulle overleve selv da det skjedde.Jeg tror at min sønn har vært en avgjørende hjelpende hånd i at livet,tross alt,har gått så bra i ettertid.Det er mye som er bra også,jeg glemmer ikke det.
Vi minnes våre døde,de vet om det og det er på mange måter det som gjør at vi lar dem leve videre sammen med oss som er igjen her.
Jeg ønsker deg også en fin romjul og godt nytt år :))Juleklem :)
Hilsen synskepeggy.

ufo

29.12.2012 kl.18:31

Det er altid trist å miste noen. Det såret gror aldri, men det kommer altid til å være der. Men man må bare gjøre det beste ut av det.

Ønsker deg en god helg:)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.13:13

ufo: Hei,hei ufo :)
Du har helt rett.Jeg tror at det er en mening med alt,ingenting er tilfeldig og jeg har stor tro på og gleder meg til gjensynet.Det hjelper når ting blir for tungt.
Ha en fortsatt fin helg du også,ufo :)) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2012 kl.15:09

Iceman: Hei,hei,Iceman :)
Jeg syns bare det blir tyngre for hvert år,den første julen etter (både min sønn og min mor) var man vel mer eller mindre nummen og lammet av sjokk,seinere kommer sorgen og savnet og det er det som er verst.
At tiden leger alle sår - er bare noe som noen har funnet på og ikke sant i det hele tatt.
Stor klem til deg også og fortsatt god romjul :))
Hilsen synskepeggy.

NW

31.12.2012 kl.11:26

Leste denne posten nå og føler med deg. Jeg har selv mistet flere de siste årene og tiden vi nå har vært inne i er jo den verste vært år. Håper din jul har vært så god den kan. Føler med deg!

Du skriver veldig fint og dette er et viktig tema, takk.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2013 kl.22:25

NW: Hei igjen :)
Takk så mye for det :)
Denne høytiden har vært ekstra tung.Jule og nyttårshelg har gått greit for meg tidligere,men denne gangen blei det litt mye.Mye har skjedd i høst,sykdom i nærmeste familie,ikke så god fysisk helse selv heller samt en influensa som ikke ser ut for å gi seg,er fremdeles syk på tredje uke,gjør nok sitt til at denne høytiden blei noe spesiell og tung.Ellers er det sommeren som er klart verst å komme igjennom for meg.Både min sønn og min mor døde i juli måned med tre års mellomrom,min sønn først.
Kondolerer så mye med dine egne tap av nære og kjære :(
Takk igjen og godt nytt år :)) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits