En enkel måte å lære å se aura.

 

Alt som har med det åndelige å gjøre er så enkelt at bare det i seg selv gjør det vanskelig å tro det.Med svært enkle midler og metoder kan man utvide,utvikle og videreutvikle sin bevissthet,sin åndelighet og sin innsikt.Det er bare viljen det står på,når det kommer til det åndelige er det alltid det enkleste som er det beste.

Det står i skarp kontrast til måtene man tror man må bruke,i denne gjennomkommersialiserte verden,til å skaffe seg kunnskapene,kunnskapene,som egentlig ligger lett tilgjengelige i oss alle,tror man at man må skaffe seg gjennom rådyre kurs og bøker.Det er greit å komme i gang på den dyre måten,men det er slett ikke nødvendig.

Alle mine metoder,innsikter,lærdommer og teknikker skal være lett tilgjengelig for alle som ønsker det - helt gratis.Det er viktig å dele og økonomi skal ikke være noe hinder for å delta,resten av det man trenger,tid,ro,tålmodighet er opp til hver enkelt hvor mye "arbeid" man vil legge i det,men det er nå rart med det...når snøballen først har begynt å rulle,er det vanskelig å stoppe den igjen.

Jeg må tilstå at i en travel periode med oppussing og vedlikehold av huset,julestria og sykdom oppi det hele har min åndelige side vært nedprioritert,allikevel er det noen enkle,effektive og gode teknikker jeg gjør hver eneste dag,meditasjon er selvsagt,minst en gang for dag,det behøver ikke ta lang tid.Nå er jeg mer enn klar for å prioritere min åndelige verden igjen.Det bankes på døren og jeg er nødt for å åpne.....

En enklere måte å lære seg å se aura på finnes vel ikke :

Tegn en sirkel på et A4-ark og fargelegg den i den fargen du måtte ønske,for meg funker rød best,så jeg vil selvsagt anbefale rød.Når sirkelen er fargelagt henger du arket opp på veggen og setter deg ned et lite stykke fra,se på sirkelen til du kjenner at øynene er litt ute av fokus,flytt så blikket,fremdeles ute av fokus,over på personer,dyr,eller for den saks skyld planter i rommet,du kan også bruke speilet for å se din egen aura.Du vil se mye "rart" mens du stirrer på sirkelen og når du flytter blikket vil du se aura som gyllent lys,gullfarget ispedd farger.Det er slik en aura skal se ut,som lys og farger,for det er det vi er alle sammen - lys.

Denne måten å se aura på er svært effektiv og det er som med alt annet,av øvelse blir det mester.Etterhvert vil du kunne se aura når du vil og ofte helt spontant også,det er fordi at du trener deg opp til å se (uten vanskeligheter) inn i flere dimensjoner,der bla.auraen befinner seg.Du kan utvide dine kunnskaper om aura i ditt eget tempo,du kan da ta utgangspunkt i chakraene og fargenes betydning,etterhvert som du blir fortrolig med betydningen av fargene vil du kunne bruke din intuisjon bedre og du vil bli helt forskrekket over hvor ofte du "treffer" på lesing av andres eller din egen aura.Det er sånn man lærer det og det er sånn man gjør det når man leser aura.Ikke noe mer vanskelig eller hokus pokus enn det.

Er du klar for å prøve - lykke til :))))

Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

hazalaaslan

31.12.2012 kl.12:44

kjempe fin blogg!

jonnyboy

11.01.2013 kl.11:10

Du er virkelig en av de beste personene jeg noen gang har lest om, du er virkelig en sann helt.

at det er født menesker som har evner på ditt nivå er fantastisk, YOU GO GIRL

Du har hjelpet barnet mitt i mange veier, han pleide og ikke ha noen venner, så viste jeg han deg, nå kjøper han klær på Swag i Holmestrand ghetton. Yolo!!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2013 kl.18:56

jonnyboy:
Ja,hva kan man si,det er bare sånn det er med den saken :)
Hilsen synskepeggy.

DaTalar

03.10.2014 kl.01:50

Jeg fant dette innlegget om auralesning meget interessant, det viste meg en enkel måte å trene opp aurasynet mitt til å lese mer ut av det, jeg er meget erfaren, 4,5 år med Tarot, 3 med nordiske runer, et halvt år med mayakort som jeg finner vanskelig for meg, håndlesning de siste 2 årene, og sist men ikke minst, aurasansingen som er noe jeg oppdaget i fjor tilfeldig da jeg ble spurt om auraer på alternativmessa i Lillestrøm, som jeg skal på i år igjen forresten.... Der la jeg svakt merke til noe som lignet et omriss av noe slag... Dette prøvde jeg å forklare, men fant ikke ord... Kunne ikke skjønne dette før jeg ble forklart at om jeg lot blikket bli litt ufokusert og ikke tenke på omrisset men fargen, så ville det bli enklere... Dette gjorde jeg, men klarer kanskje se en eller to personers aura i løpet av en dag, mer er vanskelig av en eller annen grunn, og etter å ha lest og øvd litt på det du skriver, så merker jeg en forbedring, nå merker jeg auraen til mennesker, men fremdeles meget uklart....

Er det noen måte å forbedre dette på? Med vennlig hilsen DaTalar

Livet mitt som klarsynt.

07.10.2014 kl.09:24

DaTalar: Hei,hei :)
Så bra at denne enkle øvelsen gjør det lettere for deg.
Folk glemmer ofte at i alt åndelig arbeid er det enkle alltid det beste.
Det er øving og trening som gjelder,jo oftere og mer du øver jo bedre blir resultatet.
Det kan være effektivt å skifte farge på sirkelen og det kan være effektivt å bruke speil for å se din egen aura.Når du vet hvordan du kan se den vil du oppleve at det skjer mer spontant og uten at du tenker på at du skal se den.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Malin

06.05.2015 kl.13:41

Hei. Jeg prøvde det, å det funket. Men så prøvde jeg igjen å da var det en annen farge, er det normalt ? Jeg tenke at øynene mine var jo runde så jeg så på de i speilet veldig lenge å da ble det en svart figur bak meg. Er det å vandelig å er det aura ? Please svar på begge spørsmålene :)

Tobias

08.05.2015 kl.15:55

Hei synskepeggy!

Hvor lenge må du se på sirkelen før du ser auraen dukker opp?

Livet mitt som klarsynt.

19.05.2015 kl.20:22

Tobias:
Det er veldig varierende,noen må se på den flere ganger og noen klarer å se etter få minutter.
Regelen er vel at det er så individuelt at man kjenner selv når det skjer.
Og,bare for å ha sagt det,noen ser aldri uansett hvor mye de prøver.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.05.2015 kl.20:24

Malin:
Jeg skjønner ikke det siste spørsmålet,men på det første kan jeg si at du har sett "noe" sannsynligvis en av dine hjelpere :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits