En sak har tre sider...

 

Det er min side,

motpartens side,

og den riktige side.

Det er derfor jeg alltid skaffer meg mest mulig informasjon om det meste.

Kanskje det hadde vært litt mindre krangling,til og med her på blogg.no, om man hadde det i bakhodet

- av og til i det minste :)

 

Ha en flott lørdag,alle sammen :)))

Hilsen synskepeggy.

 

5 kommentarer

Taran

02.02.2013 kl.12:49

Hei, synskepeggy

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
Greit det er flere sider i en sak, men mange ganger jo mer du søker jo mer usikker på kan du faktisk også bli. Jeg er sånn selv, jeg må vite alt om jeg er usikker på noe, men mange ganger blir jeg bare mer usikker og sliter egentlig bare ut meg selv ..

Helene Nilssen

09.02.2013 kl.03:14

Hei! Itte så eg har forstått så spår du gratis? :)

Så ver så snill å svar på dette!!

For ei venninna av meg har hatt kontakt me den avdøde bestefaren sin, å hu sa til meg at han hadde nevnt meg og gutten eg har følelser for, å sakt ett eller Anna med at viss me kom i forhold , kom det til å vare lenge.. Men eg veit ikkje om eg skal tru på det..

Gutten eg har følelser for hette Vegard Selle han e født i 1996 kan

Eg hette Helene Nilssen å e født 2 mars 1999.. Kva ser du mellom oss? Kan det bli noe?

Å foresten, eg har ein gong så leste eg på nette om ein måte å finne ut kor mange barn ein får å kva kjønn, sånn me ring så du henge i ein trå øvenfor håndleddet.. Eg skulle få 1 jenta i følge den, er det sant? Blir det i veldig ung alder?

Helene Nilssen

09.02.2013 kl.18:58

jeg vil be om å få slettet komentaren min :)

09.03.2013 kl.09:28

Fint sagt, men både min, din og den riktige siden kan være like viktig og like rett.

Elefanten er elefant uansett hvilke side man ser den fra. Viktig å diskutere sammen på tvers av meninger, innfallsvinkler og erfaringer.

Ønsker deg en fin dag

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits