Bloggmoralens voktere er på plass - intet nytt under solen der i gården :)


(google)

 

 

Nå må bloggmoralens voktere skjerpe både øyne,ører,blyanter,tastaturfingre og det som er for nå har synskepeggy tenkt å 

gjøre hva hun kan for å skaffe seg oppmerksomhet på blogg igjen.Synskepeggy har heldigvis en evne til å se stort på det meste.

Det er det ikke så mange andre som har,og bloggverden viser,som livet ellers,at svært mange har problemer med å bryte gamle,destruktive mønster 

for så å komme seg videre.

                                               PEACE FOLKENS (bloggjenter)  - er vel ikke så vanskelig,vel ? - Hvis man legger godviljen til og ser litt stort på det.

 

Ha en flott torsdag :)) Hilsen synskepeggy.

 

7 kommentarer

Tanja

14.02.2013 kl.10:50

PEACE my friend.. ha ha.. ha en fin dag

Mira

14.02.2013 kl.10:53

Kjempeflott:)) Vi trenger noen som gjør slikt. Hver gang jeg legger ut noe på tvers så ser jeg den blå statistikken fyker i været, men ikke mange kommentarer nei.. enten tør de ikke kommentere eller så tror de jeg er gal, annerledes i norge bør man ikke være, men det driter jeg lang i :))

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2013 kl.11:06

Tanja:
:)).
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2013 kl.11:09

Mira: Hei,hei :)
- Eller de "feige" skriver innlegg i egne blogger,der de i klartekst sier fra hva de mener om oss "gale" mennesker,i håp om å få lesertall selv.
Ellers har jeg mange ganger forskrekket meg over at de som påstår seg å forstå ironi er de samme som forstår ironi minst.Rare greier det der altså.
Ha en fin dag i dag :) Hilsen synskepeggy.

Mira

14.02.2013 kl.11:22

Ja der har vi også en grunn, skriver om oss fordi vi ikke er A4.. fy, det går jo ikke an å være seg selv her, det alle sier de er - seg selv - samtidig som de ikke tør skille seg ut, en saueflokk som har skylapper og er kjemperedde for å bli sett på som rare..

Og skal skrive under på det med ironi, de blir faktisk fornærmet og tror det er myntet på dem, men da har man vel egentlig truffet spikeren på hodet hos disse..

Ha en flott dag du også:))

Mira

Jens

22.02.2013 kl.17:05

En del feil her:

- Mangler mellomrom etter tegn.

- Feil bruk av komma flere steder.

- Plutselig paragrafskifte midt i setninger.

Karakter: stryk

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2013 kl.10:49

Jens:
Jeg tror du skjønner hva jeg skriver allikevel,eller kanskje ikke.....:)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits