Nederlag ? Jeg tror ikke det,nei..

 

Når oppskriften for å bli rikskjendis for fem minutter er å kaste dritt om andre så er det noe alvorlig galt fatt.

Og mest alvorlig galt fatt er det med alle dem som sluker agnet.

Man kan ikke slå på tv eller klikke seg inn på noen nettaviser lenger uten å få trynet på han der drittkasteren midt i fleisen.

Han får jo mer oppmerksomhet enn terrorister,politikere og mordere (dog "passive") tilsammen.

Han "smarte" fyren har såvisst ikke lidt noe nederlag,han har fått det akkurat som han ville.

Men,det er patetisk at han for alltid vil bli husket som klysa som kastet dritt om en viss overeksponert og profilert ung dame,er det slik han vil bli husket,så greit for meg.

Det sier mye mer om han enn man vil vite.

Og denne overeksponerte,profilerte dama er vel litt i overkant sutrete.Selv syns hun det er greit å kline både kropp og sjel ut i det offenlige rom,men stakkars dem som finner på å kommentere det,de får et kobbel med advokater og rettsapparat på nakken.

Den andre dama,dansk tror jeg hun liker å kalle seg,som også blei omtalt av den samme klysa trenger vel all oppmerksomhet hun kan få,hun har vel et plateslipp på gang og da gjelder det å profilere seg på hvilken måte som helst.

Det ser ut for at de har fått det som de vil,alle de involverte,hvem vet om ikke det hele er avtalt spill,ett noe kreativt pr-stunt,rett og slett.

Da er det i så fall alle som beit på agnet som sitter med skjegget i postkassa,mens de som dro igang dette sirkuset kan le seg ihjel hele veien til banken.

Og,for ikke å glemme media,som har gjort en knallgod,glimrende jobb her.....

Hilsen synskepeggy.

14 kommentarer

Diva Andrea

06.03.2013 kl.09:25

Ikke har jeg lest innlegget til Burgermestern, ei heller bryr jeg meg om hvem som gjorde hva med hvem og hvorfor og når! Har mer enn nok annet og viktigere ting å drive med. Men dessverre er mange kjendiser relativt hårsåre....hva er greia med det mon tro? Nuvel...la ungene holde på i sandkassa, media gjør som media vil...uansett:)) Ha en super dag videre:))

Mariann Sæther Tokle

06.03.2013 kl.09:30

Jeg legger ikke innpå meg sånt jeg, gidder ikke å la meg irritere, men jeg tenker med meg selv at det kan ikke være moro å få hele privatlivet sitt brettet ut overalt uansett hvilket yrke man har

kvinnen

06.03.2013 kl.09:34

Det er godt at du ikke er kjendis. For da ville jo skiten du akkurat lirte ut av deg også blitt overksponert :)

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.09:38

Diva Andrea: Hei igjen :)
Poenget er at det finnes utallige andre saker å ha fokus på,kontrastene er store fra sutrete unger som får boltre egoet sitt i norsk media til dommen som falt i går mot mor til Kristoffer - passiv medvirkning til vold med død til følge..(jeg er forøvrig helt uenig med den dommen),til skrekken sivile opplever hvert minutt i Syria osv.
Fokuset blir helt feil for meg,når man samtidig vet at media sitter med all makt.
Jeg har heller ikke lest innlegget til han der klysa,men skjønner allikevel hva det går i.
Det hadde forøvrig vært greit om det falt en offentlig dom i bloggsaken,det vil jo bety at det ikke er greit å slenge dritt på nett (heller).
Jeg tipper at når interessen for disse to drittungene begynner å avta kommer man til et forlik - på bakrommet...
I like måte til deg,ha en super dag :) Hilsen synskepeggy.

Trygve

06.03.2013 kl.09:40

Jeg har omtrent samme tanke som deg rundt dette. Det er jo noen som frivillig og etter eget ønskle er overeksponert i media, og de må da regne med at denne eksponeringen vil få blandede kommentarer. Men kommentarene behøver ikke gå over alle støvleskaft, nødvendigvis.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.09:44

kvinnen:
Kaller du dette innlegget for skittkasting ?
En sak bør sees fra flere sider,det er akkurat det jeg gjør her.
Så vidt jeg vet er det ingen som kjenner til motivet til hvem som har gjort hva og da må det jo være greit å "synse" uten å bli beskyldt for å kaste dritt.
Jeg velger å tro at du rett og slett ikke skjønte ironien i dette innlegget.
Forøvrig kan jeg,for alt du vet,ha skrevet om hvem som helst,ingen navn er nevnt.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.09:46

Mariann Sæther Tokle: Hei,hei :)
Jeg lar meg ikke irritere jeg heller,jeg lar meg heller forskrekke over at det er mulig.Det hele har jo utviklet seg til et gedigent mediesirkus.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.09:52

Trygve: Hei,hei :)
Noe skurrer i dette sirkuset,motivet er uklart,og enda mer uklart blir det når man ser hvem som er involvert - rikskjendiser alle sammen....
Og,det er et faktum at mye vil ha mer...
Hilsen synskepeggy.

kvinnen

06.03.2013 kl.11:49

Det er ingen tvil om hvem du viser til, selv om du skriver i en slags "eldenelden"-versjon.

Og "drittkasteren" og "klysa" er vel å regne som skit fremfor noe annet?

God dag til deg også :)

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.11:51

kvinnen:
Det er synsing det du gjør nå - akkurat det samme som jeg gjør...
Hilsen synskepeggy.

Toril

06.03.2013 kl.17:42

Jeg har ikke en gang lest eller besøkt bloggen til vedkommende blogger, men jeg har jo lest i media hva som har skjedd. Det er vel en av grunnene til at jeg har distansert meg fra dette, fordi jeg ikker orker å bruke energi på dette.

Jeg synes lilkevel synd på Tone som ble utsatt for dette, og det var sikkert ikke lett for henne dette. Tone virker virker på meg som en sympatisk og jordnær jente med beina godt plantet på bakken.

Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag:)

Stor bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2013 kl.19:34

Toril: Hei igjen,Toril :)
Du har rett,men om det er så synd på Tone er det vel delte meninger om og ikke noe jeg vil ta stilling til her.
Noe som er et faktum er at alle involverte har fått mye (alt for mye) oppmerksomhet og det er det som er mitt poeng her.
Ønsker deg også en kjempefin onsdagskveld og stor bloggklem :) Hilsen synskepeggy.

ufo

06.03.2013 kl.21:44

Har ikke engasjert meg så veldig mye i denne saken egentlig. Synes saken har blitt hauset opp alltfor mye. Men det er vell det som selger best. Desverre:(

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2013 kl.13:11

ufo: Hei,hei :)
Jeg bryr meg ikke om selve saken,jeg heller,men jeg bryr meg om hvilke fokus og hva som er viktig massene og media ønsker at man skal ha.
Massesuggesjon,påvirkning og bevisstgjøring er i stor grad styrt av medier og profilerte figurer - det hviler et stort ansvar på deres skuldre - som jeg mener de ikke bærer godt nok.
Jeg er bare (igjen) sjokkert over "maktmisbruket",det er alt.
Ha en flott dag i dag :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits