Trancemedium - et svært sterkt møte !

 

Man har hørt om trancemedium og historiene er ikke bare positive,det var derfor man hadde en følelse av skrekkblandet fryd i forkant av at man skulle være med på en sånn seance selv.

Det viste seg fort at all skrekk var ubegrunnet og engstelse man evt måtte ha hatt forsvant som dugg for solen på et øyeblikk.Jeg er bare så glad for at jeg er en av de heldige som får delta og erfare alt dette.

Vi var en liten heldig gruppe på åtte stykker som alle var kommet til dette møtet med et åpent sinn,felles intensjon,gleder og sorger,små og store spørsmål.Og forventningene man hadde blei innfridd og vel så det.

Forskjellen på store show,som fks en fullsatt Grieghall i møte med Lisa Williams og dette intime,fredelige møtet er mildt sagt som dag og natt og lar seg på ingen måte sammenligne selv om begge deler har en vesentlig fellesnevner - kontakt med den andre siden.

Vi åtte satte oss i en halvsirkel og mediumet plasserte seg i midten slik at han kunne se oss alle sammen.Det gikk noen minutter før mediumet bokstavlig talt forandret seg,holdning og utseende og stemme rett fremfor øynene våre,samtidig forandret atmosfæren i rommet seg til en atmosfære av fullstendig fred og ro.Det hele var så naturlig og vakkert som det kunne bli.Først fikk vi hilse på Two Hawks,en urgammel native american,mediumet fikk utseende hans også,vi satt og såg på og snakket med en native american rett og slett.Han snakket til oss og hvert ord han sa ga mening og var til ettertanke.Han snakket mest til oss alle som var tilstede,men alle fikk stille ham spørsmål som han svarte på klart,presist og spot on,han ga hele tiden mer informasjon enn noen hadde bedt om og helt klart ting han ikke kunne ha visst om fra før.Jeg skal ikke komme så mye inn på hva han sa,det er forbeholdt de som var tilstede,men han sa en ting som jeg er overbevist om er helt rett,han sa at selv om han hadde øynene lukket så kunne han se alt,det gikk ikke lange tiden etter at han hadde sagt det,før vi hadde fått bekreftet at det var helt sant.

Two Hawks forlot oss da vi ba ham om det,med løfte om at han skulle komme tilbake.

Flere i gruppen ønsket healing for sine forskjellige store og små plager,så etter en liten pause skulle vi få treffe en healer,en lege,Dr John heter han.Det hele gjentok seg,mediumet forandret seg,holdning,stemme og utseende rett fremfor øynene våre.Dr.John kom på besøk,en skikkelig fornøyelig kar med en fantastisk flott humor,blid,slående korrekt,en upperclass engelskmann i alle ordets (positive) forstand.Han var lege i England på 1800-tallet.Stemningen i rommet blei mer lystig og humørfylt med denne legen,han var en type jeg kunne like for å si det sånn,man bare måtte like ham.Vi kunne spørre ham om alt som hadde med helse å gjøre,vår egen og mer generelt,han svarte på alt presist,forståelig og greit.Man bare falt for ham når han,uansett hva man spurte ham om,startet svaret med å si,"interesting question,my dear".

Det er vel ikke å ta munnen for full om jeg påstår at alle vi som var tilstede har forstått forskjellen på healing og healing........

Det var en flott kveld og et sterkt møte,vi som var der kommer til å ha det friskt i minnet lenge.

Og det beste er at vi kan treffe både Dr.John og Two Hawks igjen - ofte.

Hilsen synskepeggy.

 

8 kommentarer

ufo

06.03.2013 kl.21:55

Høres veldig spennende ut:) Fikk lyst til å oppleve det jeg også. Flere burde prøve å søke til det alternative slik at det hadde blitt enda mer akseptert i samfunnet at det finnes mer mellom himmel og jord en det vi kan se. De døde er alltid rundt oss, selv om vi ikke kan se dem.

Håper du får mange flere fine møter med Dr. John og Two Hawks:)

Ønsker deg en fin onsdag kveld:)

Trygve

07.03.2013 kl.11:58

Det KAN være mye mellom himmel og jord, men det kan også være lite der.

Jeg synes det er påtakelig mange medier som dukker opp i disse tider. Tror man på alle? Ikke jeg. Dette mediet som beskrives gestalter et par typer i hhv England og USA er i alle fall en god skuespiller. Det er antakelig det dette mediet er.

LW vet jeg ikke helt hva jeg skal tro om. Hun er treffsikker mange ganger. Men når hun går på gater og hilser fra ånder til alle hun møter, da blir det for dumt.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2013 kl.13:06

ufo: Hei igjen,ufo,så hyggelig å høre fra deg.Som du vet har det blitt lite blogging for meg i det siste.Har hatt mye annet som har krevd fokus,men nå har jeg delegert ut litt av hvert slik at jeg kan slappe av litt mer selv og gjøre andre ting :)
Så til saken,du burde absolutt prøve på å få opplevd en kveld med trancemedium,det er virkelig å anbefale for alle.
Alle bruker det alternative mer eller mindre gjennom hele livet,oppgaven må derfor bli å hjelpe til slik at flere blir klar over at de bruker den enorme ressursen som det alternativet er.
Mitt møte med Dr.John og Two Hawks har resultert i enda større skepsis til det kommersielle alternative.Jeg går aldri (og har aldri) god for en uføretrygdet såkalt healer,klarsynt,alternativ terapaut osv etter dette,nå vet jeg nemlig hva det virkelig er og det gjelder vel alle de åtte som deltok på møtet.
Trancemediumet,som er godt kjent og anerkjent i flere land kommer tilbake til vår lille alternative gruppe nå i midten av mars,han tilbyr da kurs for de av oss (og andre) som ønsker å lære seg å bli trancemedium selv.Jeg vurderer å delta på det kurset,men hinderet er at jeg må få byttet noen nattevakter,jeg håper at det skal gå greit.
Ha en kjempefin dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2013 kl.13:37

Trygve: Hei,hei :)
Du er inne på det,enten så tror man eller så tror man ikke :)
Vi som tror fordi vi har opplevd,praktisert,er bevisst på og har kontakt med det åndelige er ikke så opptatt av å bli trodd eller ikke,vi vet hva vi vet og så får andre tro hva de vil.Det hadde jo vært hyggelig å bli trodd og møtt med et åpent sinn (men med sunn skepsis) men det er ikke avgjørende.Vi som har levd med det åndelige (alternative) hele livet ønsker egentlig ikke å overbevise andre,vi ønsker at andre skal overbevise seg selv,og et åpent sinn og nysgjerrighet er den beste start.
Jeg forstår at det er vanskelig å tro på det som faktisk skjedde denne kvelden,innlegget mitt beskriver ikke nok hvordan opplevelsen var,det er noen få ting i livet man kun kan forstå (og tro på) om man har opplevd dem selv,dette er en av dem.
Jeg forstår godt at man bortforklarer med god skuespiller,menneskekjenner,intuisjon osv,det hadde kanskje jeg også gjort om jeg hadde hørt om opplevelsen fra andre,lest om den eller vært i et lokale med +100 mennesker og selv sittet litt bak i lokalet.
LW har jeg også mine tanker om (som jeg ikke skal komme inn på nå,la oss bare si at jeg har lært mer selv og derfor "ser bedre"),men det er allikevel et faktum at åndene finnes og følger oss overalt så....
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Trygve

07.03.2013 kl.22:11

At åndene finnes og følger oss - vel - det er jo også det noen velger å tro. Jeg sier ikke at jeg ikke tror det. Men jeg og neppe andre kan nok neppe si "det er et faktum".

Hva angår menensker som gestalter - det finnes et begrep i psykologien på de som kan virkelig leve seg inn i personer i den grad at de "blir" dem, men ikke direkte er schizofrene. Husker ikke helt begrepet. Men observasjoner av disse personene forbløffet psykologene. Det kan være at noen virkelig beherkser dette til fulle. Men - man kan velge å tro noe annet.

At jeg er en nøktern skeptiker betyr ikke at jeg er "i mot" eller "all in". Jeg er en skeptiker, men jeg vil også være åpen for at det finnes "noe mer" enn bare vår ulykksalige menneskehet som har rotet det så til på denne kloden.

At jeg selv har opplevd ting ved meg selv som jeg ikke kan forklare, det endrer egentlig ikke så mye på min grunnholdning. Skepsis er sunt og nødvendig.

kaos

07.03.2013 kl.22:34

Spennende lesing, jeg prøver jo hele tiden å finne svar på masse rart som skjer, jeg prøver så godt jeg kan å finne naturlige forklaringer på merkelige ting som skjer rundt meg, og funderer stadig på om det finnes ånder som forkludrer livet ditt, tapper deg for energi og prøver skremme vettet av deg.. har faktisk begynt å tro på det.. ja så jeg tror mer enn halvveis på at sånne seanser er reelle..

Iceman

08.03.2013 kl.14:23

Hei Synskepeggy! :-)

Dette har jeg også opplevd, så jeg må bare si meg helt enig med deg.Det var en fantastisk opplevelse....:-) Og jeg har allerede avtalt nytt møte med den fornøyelige Dr, John.....som jeg gleder meg stort til....

Ønsker deg en flott dag videre i det fine været Synskepeggy!

anita

12.03.2013 kl.17:13

Hei, kan du hjelpe meg med å finne ett teppe jeg har mistet? Hvitt hjemmestrikket, husker ikke sist jeg så det men vet det er 2-3 uker siden... ligger det ute eller ligger det her hjemme?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits