UDYR - knakk beina på sin lille baby :(

 

Eller er han selv et offer...

Kanskje han bare var et offer for sitt eget sinne og raseri,faren som nå er mistenkt for å ha knekt beina på sin egen seks måneder gamle baby.Stakkars mann,det kan ikke være lett å styre seg selv fra å skade sitt lille barn,det kan ikke være lett å være så sint.

Og kanskje er det akkurat det samme lille problemet stefaren til Kristoffer lider av,kanskje han bare er et offer for sitt eget sinne og raseri,eller er han - som jeg tror - en sadist som liker å se forsvarsløse barn lide,jeg tipper at sjansen for at også dyr har vært offer for denne sadisten er stor.Stakkars mann,det var jo ikke hans mening å drepe,bare pine og torturere.Stakkars mann,han kan bli banket opp av medfanger og havne på sykehus igjen når som helst,det er ikke lett å leve med en sånn trussel hengende over seg.

Og mor til Kristoffer er iallefall et offer,det sies at hun er offer for psykisk tortur - jeg sier offer for blind,døv og en meter tykke skylapper.Psykisk tortur er forsvaret for at hun ikke bør sone i fengsel for medvirkning til mord.Enten er man medvirkende til mord,eller så er man det ikke,passiv medvirkning er medvirkning det også,så god som noen.Stakkars henne,hun mangler totalt sperren som forteller når nok er nok.Hun trenger ikke den sperren nå,nok var nok,et ungt liv gikk tapt.Nei,hun kan ikke sone i fengsel,offer som hun er,man anker og anser seg selv som et helt uskyldig offer.

Og stakkars de mødre (og fedre) som ikke lenger kan vri seg unna fakta,at deres barn har blitt misbrukt i sitt eget hjem.Stakkars,forsvaret er at de visste jo ingenting....

Og stakkars alle dem som i ettertid syns så synd på seg selv når de innser at de burde og kunne gjort mye mer,stakkars folk,som er offer for sin egen feighet og handlingslammelse.

Hvor mange flere offer er det - as we speak....

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Blogg

21.03.2013 kl.12:32

Jeg har også et ganske fyrrig sinne, men lar det aldri gå utover andre..

Ta gjerne en tur innom bloggen min! :)

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2013 kl.12:37

Blogg: Hei,hei :)
Normale folk lar ikke sinnet gå ut over andre :)
Tanken slo meg nå når jeg satt å skrev dette.Tenk om faren ikke var sint i det hele tatt - en grusom og skremmende tanke,virkelig.
Hilsen synskepeggy.

anjashverdag

21.03.2013 kl.13:17

Jeg har en veldig kort lunte, og kunne nok av og til tenkt meg å langet ut en knytteneve her og der, men det blir med tanken. Slike foreldre bør sperres inne på livstid, og ALDRI slippes i nærheten av barn igjen. *snufs*

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2013 kl.13:20

anjashverdag: Hei,hei :)
Jeg er helt enig,det er bare så sørgelig at man alltid får vite sånne ting i ettertid,etter at barn har blitt skadet og i verste fall drept.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits