Folk blir redde !

 

Det er visst ramme alvor.Når man blir oppfordret til å be og at å be er det eneste man kan gjøre,ja da er det ikke rart at noen og enhver blir skremt.

Det er ikke et spørsmål om hvis,det er et spørsmål om når.Noen var på feil sted til feil tid for noen måneder siden og fikk seg derfor en liten forsmak på hva man har i vente.Øyevitner kunne rapportere at det var sterke saker og sterke krefter i sving.

Flere med meg ville helt sikkert sette pris på at man var litt mer presise når man fremsatte en så alvorlig trussel som at en stor asteoride helt sikkert vil treffe jorden i dette århundre.

Snakker man i dag,i morgen,om en uke eller om ti år - og er det virkelig nødvendig å be hele tiden...

Selv er jeg mer opptatt av å følge med på de mange nylig tilspissede konflikter og uroligheter rundt om i verden og at påskeferie nærmer seg med stormskritt.

Det får så være at jeg muligens har feil fokus :)

Hilsen synskepeggy.

 

3 kommentarer

MrsJuliet

21.03.2013 kl.13:36

Flott blogg :-)

Livet mitt som klarsynt.

21.03.2013 kl.13:40

MrsJuliet:
Vet det,ja - at synskepeggy har en flott blogg :)
Hilsen synskepeggy.

MrsJuliet

21.03.2013 kl.13:46

:-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits