Det handler om å bry seg !

 

 

Så lite skal det til -

- og så mye,

for å få ubetinget respekt  -

- og heltestatus 

i mine øyne.

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

sophie victoria

07.04.2013 kl.14:12

haha den videoen er så utrolig søt og morsom!

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2013 kl.14:16

sophie victoria:
Den er herlig :) - Og jeg mener det - alle som tar seg tiden og som bryr seg,har heltestatus i min bok :)
Hilsen synskepeggy.

Toril

07.04.2013 kl.20:31

Åh så kjempenydelig video <3 Jeg kjenner jeg blir helt varm inni meg og kjempeglad i hjertet når jeg ser folk som våger å bry seg.

Ønsker deg en kjempefin søndagskvled :)

Klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

07.04.2013 kl.21:05

Toril: Hei,hei,Toril :) Så hyggelig å høre fra deg :)
Det er et sørgelig faktum at det er alt for mange som ikke hadde gjort det samme som heltene gjør i denne videoen.Det er derfor man blir litt ekstra glad i seg når man en sjelden gang ser sånt.
- Og så må vi aldri glemme de hverdagsheltene som aldri blir filmet samme hvor mange gode ting de gjør.
Og så må jeg si at til tross for at jeg ikke har hatt så god tid til blogg i det siste har jeg allikevel fått med meg at det er en mye bedre og roligere tone generelt her.Vi får se hvor lenge det varer,vår erfaring er jo at når den ene "satiriker" og "ironisten" har slettet så går det ikke lang tid før det dukker opp en ny - eller den samme i ny blogg og nytt nicnavn.Jeg håper at jeg tar feil denne gangen.....
Ønsker deg også en kjempefin søndagskveld :) Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits