Som drittunger som ikke får viljen sin !

 

Drittunger som ikke får viljen sin truer med at om man ikke holder kjeft og er grei så sender de faren sin etter deg,

men det var før i tiden.

Drittunger som ikke får viljen sin nå for tiden truer med å sende atombomber etter deg.

At sånne livsfarlige folk kan få noen form for makt og for ikke å snakke om oppmerksomhet går forbi hva jeg forstår.

Hele verdens øyne er rettet mot dem som truslene kommer fra,flere og flere aktører blander seg inn og velger side og der bla. økonomi er et sterkt motiv 

for hvilken side man velger,det er rart med det,man blir avhengig...Aktørene i konflikten bruker ikke akkurat penger som er deres egne,lånene begynner å bli større enn det landet er verdt,det er en viktig faktor i en evt.konflikt og mulig årsak til handlinger som oppfattes som provokasjon hos de som er,tilsynelatende,svært så lett på hånden med fingeren på knappen.....

Jeg gidder rett og slett ikke vie det sinnsyke skuespillet noe oppmerksomhet,min oppmerksomhet er rettet mot hvordan i all verden jeg skal få betalt den uhørt store restskatten (i år igjen) om noen måneder.

Kanskje jeg ikke skal ta slike sorger på forskudd,kanskje jeg innen den tid har fått en atombombe etter meg...

Hilsen synskepeggy.

 

19 kommentarer

Hei! Ser du er klarsynt og synes det høres spennende ut. :-) Kanskje jeg bestiller time hos deg, men kan du gi meg en liten smakebit på hva jeg har i vente først? Har åpenbart hatt en tøff tid, men kanskje du ser andre ting også. :-)

Veronica Winther

08.04.2013 kl.01:48

Bra skrevet! Syns du skrev det på en ærlig men samtidig en humoristisk måte hehe :)

Pål Andreas

08.04.2013 kl.05:53

Skikkeleg bra skrevet, barnsleg, seriøst or morosamt. Håpe det endar godt med restskattet. "Min lommebok, når eg opnar lommeboke grine er , nett slik som når eg skrellar ein lauk".

God natt :)

Sickkid & happy kid

Pål Andreas

08.04.2013 kl.05:55

Hei , ein ting til . Eg vil gjerne følga bloggen din , eg veit eg har vore innom før men adressen din har komma vekk ifrå meg . Så eg håpar du kan godta min venneforespørsel. Slik at eg ikkje mistar den igjen:)

Sickkid% happykid

Fitness Vibeke

08.04.2013 kl.08:40

Hehe, du skriver så utrolig godt :) Veldig sant! Nå er det lenge siden jeg har snakket med deg, føler jeg :) Er sikker på at du finner en løsning på restskatten!

peppermo

08.04.2013 kl.09:18

hehe.. bra skrevet :)

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.14:41

Fitness Vibeke: Hei igjen :)
Ja,det er en stund siden vi har snakket nå,jeg håper at du har fått en roligere hverdag enn du hadde den gangen.La tingene vente på deg,det er du som bestemmer :)
Restskatten er grei,jeg har vel litt skyld i noe av den selv.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.14:42

peppermo:
Ja,takk :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.14:43

Pål Andreas: Hei,hei :)
Nå har jeg lagt deg til i vennelista mi :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.14:55

Pål Andreas: Hei igjen :)
Jeg har vel litt skyld i den store restskatten selv.For et par år siden innløste jeg noen aksjer som da gjorde et stort hopp på skattbar inntekt,fikk restskatt året etter og har fått restskatt hvert år siden,men restskatten har vært moderat og lett for meg å betale.I november i fjor gjorde jeg det samme,jeg innløste en del aksjer bla.til vedlikehold og oppussing på huset,dermed gikk de innløste aksjene som inntekt i fjor.
Det blir jo litt som en ond sirkel som blir vanskelig å komme ut av,jeg innløser aksjer det ene året og må innløse enda flere året etter for å betale restskatt.....og året etter og året etter...Jeg begynner å lure på om det er en bevisst politikk ute og går,en måte å frarøve folk penger/verdier som noen mener vanlige folk i vanlig arbeid med vanlig lønn ikke fortjener å få beholde selv.
Ang.kranglefantene som truer med atombomber,så hadde hele verden vært best tjent med det samme som man gjør med drittunger ellers,ignorerer dem til de ikke gidder å krangle med seg selv lenger.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.15:00

veronicawinther: Hei,hei :)
Det er vel like godt å se humoristisk på det,om en eller annen eller flere galninger bestemmer seg for å gjøre alvor av truslene og kaster atombomber etter oss,er det fint lite vi kan gjøre med det annet enn å ta lett på det og se humor i det meste i den tiden vi har igjen her.Det som skjer det skjer uansett hvordan man forholder seg til det og ikke pokker om atomtrusler skal få legge noen demper på meg og min evige,medfødte optimisme.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.04.2013 kl.15:05

Trist jente: Hei,hei :)
Jeg er ikke sikker på hva du mener med "en smakebit" og uansett er ikke bloggen det rette stedet for "smakebiter" eller annen videreformidling av den type du ønsker :)
Hilsen synskepeggy.

ufo

08.04.2013 kl.22:41

kim Song un er bare ute etter oppmerksomhet.Tviler på at han kommer til å gjøre alvor av truslene ha kommer med. Hvis han gjør det han sier er det over og ut for Nordkorea.Men det vil også få store økonomiske ringvirkninger for resten av verden, siden Sørkorea er ett svært viktig land økonomisk.

Men går ikke rundt å bekymrer meg for det.Jeg har en føles av at han bare gjør det for å skremme vi i vesten.

Men en ting som har overasket meg er at USA har taklet det såpass pent.Dem har valgt å utsette en lenge planlagt rakett oppskyting. Men har vell ikke noe annet valg når dem har gjeld som stadig vokser ukontrollert.

Får heller nyte det fine vårværet enn å bekymre seg for en krig som antageligvis ikke kommer.

Ønsker deg en fin kveld og lykke Til med restskatten:)

Livet mitt som klarsynt.

09.04.2013 kl.17:36

ufo: Hei,hei,ufo og takk så mye for sist :)
Jeg er helt enig i at oppmerksomhetssyken herjer,får bare håpe at den ikke tar helt av.
USA sin rolle oppi dette her er mildt sagt tvetydig.De utsetter en rakettoppskytnig samtidig som de sender avgårde krigsskip,tipptopp overvåkningsutstyr og annet krigsmateriell i retning av de kranglete områdene,så jeg vet ikke jeg hva jeg skal tro.Når den type handlinger blir oppfattet av galningene som reine provokasjoner hadde det kanskje vært litt lurt å la det være,samtidig mener jeg at galningene ikke bør få styre andres handlinger.Men han har gjort mange forsøk på mekling mellom de galne kranglefantene,det skal han ha han der Obamaen - uten at det ser ut for at det har bidratt til å dempe gemyttene.
Det hele ender nok med noe man har sett alt for mange ganger før (også her på blogg) opp som en bjørn og ned som en skinnfell.Når den verste kranglefanten ikke engang klarer å bestemme seg for hvilken dag man skal starte atomangrepet,ja da mister både mann og trusler en god del troverdighet.Man tar det mandag,nei onsdag,nei mandag......og sånn holder de på,det begynner å virke komisk på meg.
Men oppmerksomhet i bøtter og spann burde de få,de styrende myndigheter for hvordan de behandler og hvilke umenneskelige forhold innbyggerne bak "jernteppet" lever under.
Kanskje det hadde vært en passende straff for slike tyranner,rett og slett å utslette alt og alle som har blitt tyrannisert og som har levd på knapt nok eksistensminimum - så kunne han ha kranglet og tyrannisert med seg selv - og kun seg selv,da hadde han fått smake litt av sin egen medisin som han deler ut med rund hånd til alle "under" seg.
Restskatten,den er grei - blir betalt i tide - om enn noe motvillig.
Ha en flott tirsdagskveld,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Michelle

12.04.2013 kl.23:41

Hei, synskepeggy! Tanten til moren min døde for noen dager siden. Det var veldig trist, jeg hadde ikke sett henne på flere år og jeg vet hun var glad i meg, hun hadde ingen barn selv. Hun skulle komme på besøk om en måned og bo en stund hos min bestemor. (Hu er ikke norsk) Hu døde brått, ingen visste at hun skulle dø. Får heller ikke komme i hennes begravelse ettersom den ikke skal være i Norge. Synes dette er veldig trist, får på en måte ikke ta et ordentlig farvel. Hadde du klart å kontakte henne? Si til henne at jeg var glad i henne og gledet meg til å se henne igjen. Også at jeg er veldig lei meg for at jeg ikke tok mer kontakt. Vet ikke om dette er mulig for deg siden hu ikke er her i norge. Men send meg gjerne en mail, skrev den inn i det ene feltet. Hadde satt veldig pris på at du sendte meg en mail om det går eller ikke. Og i tilfelle skrevet på mailen hva hu sa. Vil helst ikke gi deg mer informasjon om henne, kan egentlig. Men er veldig redd du kanskje ljuger for å glede meg om jeg gir deg navnet hennes. Tror veldig på klarsynhet, mener jeg selv har noe i meg (og det samme gjør bestemoren min) vet ikke helt hva, men tror ikkw jeg er helt som alle andre.

Hilsen jente på 15.

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2013 kl.11:21

Michelle: Hei,hei :)
Alt du vil si kan du si selv.De døde forstår og de hører deg.Kanskje du heller skal si på gjensyn enn farvel....:)
Hilsen synskepeggy.

Michelle

14.04.2013 kl.21:51

Tusen takk for svar! Ble utrolig glad nå:) Vet ikke om hu kan se meg, men går på dansing og når jeg danser contemporary tenker jeg hvertfall på henne og legger hele sjela mi i den, dedikerer på en måte de emosjonelle og vakre dansene jeg danser, til henne, oppi hodet mitt da. Lager de ikke selv, men de er kjempe fine og kan si at jeg er en litt flink danser (håper ikke du syns jeg skryter for mye). Hører også på sånne emosjonelle sanger jeg synes er veldig fine, mens jeg lager mine egne danser rundt i huset. Tenker på henne..<3 håper hu kan på en måte føle det... Om hun en dag skulle kontakte deg fordi hun vil si noe til meg, eller sin søster, eller hvem som helst. Husk på mailen min:) Helt fantastisk at det er folk som deg her i verden! Hadde jeg vært som deg hadde jeg ikke heller klart å få betalt for å hjelpe mennesker som savner noen. Ross copperman- holding on and letting go, nydelig sang.

Hei

18.04.2013 kl.18:08

Hei!

Fin blogg!

Lurte på om du spår utenom bloggen ? evt. har du epost adresse ?

Takk på forhånd

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:44

Michelle: Hei igjen :)
Hun danser med deg,det kan du være helt sikker på.Hun er hos deg fortere enn du kan tenke tanken,så ja hun vet det nok.
- Og en ting til,man skal skryte av seg selv når man selv syns at man har grunn for det.For meg er det et sunnhetstegn.Folk generelt er alt for lite flinke til å skryte av seg selv,gi seg selv et klapp på skulderen og i det hele tatt trøste seg selv eller oppmuntre seg selv når det er noe som står på.
Jeg har hørt på sangen du nevner og du har helt rett,den er nydelig.
Ha en fin dag og snakk til alle dine avdøde nære og kjære,de hører deg alle sammen :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits