Var det en UFO jeg så på himmelen ?

 Jeg vet ikke hva det var jeg såg på himmelen,

men jeg er rimelig sikker på at det ikke var et fly.

Det hadde ikke lyd som et fly,det fløy for lavt og i for stor fart for et fly,det hadde helt feil retning i forhold til fly som til vanlig flyr over her,det kom en slags uforklarlig summende lyd fra det og lyset var sterkt og blendende,så sterkt at det var vanskelig å se rett på det.

Det kom rett mot huset og oss som sto i vinduet og observerte det og da det fløy over huset kunne vi se at det hadde en rund form samtidig som det ikke var helt rundt.

Jeg sier ikke at det var en ufo,men hvem vet...Det var iallefall spennende å se på det da det for i stor fart over himmelen.

En av oss som såg det var heldigvis snar og snartenkt nok til å få tatt disse bildene.

 

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

kainee

22.04.2013 kl.23:11

En ufo var det faktisk helt sikkert! UFO står for uidentifisert flyvende objekt, så hvis du ikke kan identifisere det, så var det en UFO! Hehe. Men det er utrolig spennende med sånne ting, har aldri sett noe slikt selv!

azul terciopelo

22.04.2013 kl.23:32

Jepp, det var nok en UFO, altså : Uidentifisert Flyvende Objekt. Håper du vil finne ut hva det var til slutt :)

Olga Chervinska

22.04.2013 kl.23:45

Likte bloggen din! Legge meg til som venn, sånn at jeg kan følge med på hva du legger ut lettere? Hadde vært kos med en kommentar også:) Kos deg videre!

IDCT

22.04.2013 kl.23:45

Wierd.

dragonqueen

22.04.2013 kl.23:51

Når jeg leste dette innlegget så trodde jeg at jeg måtte forklare hva UFO sto for, men her har det vært flinke folk før meg så da slipper jeg det. Ser UFO'er rett som det er her jeg bor så det fenomenet kjenner jeg godt til =)

Men hvis du ser en flygende tallerken så burde du skrive om det, for det er det ikke alle som har sett ;)

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.00:07

dragonqueen: Hei,hei :)
Jeg har også,flere ganger,sett rare ting på himmelen både dag og natt og noen av de observasjonene har jeg skrevet om tidligere her i bloggen.
Jeg blir mer og mer sikker på at det ikke var et fly vi såg,samtidig som jeg ikke kan forklare hva det var.
Skrive om det er greit,men enda bedre er bilder,takket være rask reaksjon fra en annen som var tilstede og såg det samme som meg fikk vi tatt bilder av det denne gangen.
Hva tror du det er,du som rett som det er har sett "rare ting" på himmelen selv ?
Hilsen synskepeggy.

dragonqueen

23.04.2013 kl.00:12

Aner ikke det er derfor det er UFO'er. For de beveger seg anderledes enn fly, noen ganger står de helt stille så man tror det er stjerner men plutselig blir de borte selv om det er stjerneklart også dukker de opp et helt annet sted....

Det er en stund siden jeg har sett noe nå, men det var i en periode jeg så det rett som det var

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:51

kainee: Hei,hei :)
Du har selvfølgelig helt rett,alt man ser som ikke lar seg forklare med fornuft eller logikk er i utgangspunktet en UFO.
Det er vel det at man har en viss (mediastyrt) formening om hva man kan forvente at en UFO er og ser ut som gjør at man ikke er sikker på hva man egentlig har sett.
Jeg har allikevel en "rar" følelse av at jeg vet hva jeg såg.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:54

azul terciopelo: Hei,hei :)
Det er nok min egen overbevisning og hva jeg følte da det skjedde som er avgjørende for hva jeg skal tro.
Det er pussig,men den andre som såg dette fikk en umiddelbar følelse av uro og engstelse,mens jeg blei det motsatte.Det vi såg påvirket oss altså på en helt annen (og dypere) måte enn et fly ville ha gjort.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:55

Olga Chervinska:
Takk så mye for det :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:56

IDCT: Hei,hei :)
Ja,veldig wierd...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.08:59

dragonqueen: Hei,igjen :)
Ja dette vi såg både beveget seg og lyste på en helt annen måte enn et fly.Det hadde også mye større fart over himmelen enn det et fly ville ha hatt.
Vi kan vel konkludere med at det er en UFO,vi vet jo ikke hva det er.....
Hilsen synskepeggy.

Inger

23.04.2013 kl.11:58

Du får høre med de som vet mye om dette.

I Hessdalen, var det og noen slike.

Lykke til i forskningen,

Livet mitt som klarsynt.

23.04.2013 kl.12:06

Inger: Hei,hei,IngerJ og takk så mye for sist :)
Jeg har både hørt og lest mye om UFO-fenomenene i Hessdalen - uten å bli noe klokere.
Jeg har forøvrig sett flere uforklarlige ting på himmelen,men dette er første gang vi har fått bilder,må visst få bildene undersøkt,ja.
Ha en fin dag,IngerJ :) Hilsen synskepeggy.

ufo

23.04.2013 kl.22:07

Har som jeg har sagt tidligere selv sett slike fenomener før.Men desverre så har jeg nesten altid hvert alene og ikke hat kameraet tilgjengelig. Den eneste gangen jeg hadde tilgang til kameraet glemte jeg det bort.

Har selv aldri følt noen frykt når jeg har sett ufoer. Trur heller ikke dem vill oss noe vondt.

Jeg trur dem forsøker å hjelpe oss til å ta riktige valg for at planeten skal bli best mulig plass for oss å leve, men jeg trur dem har store begrensninger på hva dem kan gjøre fordi det er vi som bestemer over Jorden og det er vårt ansvar å gjøre den til ett bedre sted.

Ønsker deg en fin tirsdag:)

Inger

24.04.2013 kl.06:24

Jo glemte helt å være høflig å hilse pent. Uff hvor har jeg gjort av mine fine maneer tro?? Ja jeg skylder på alderen ,jeg. hihihi. Ja, jeg orker ikke ha blogg her, kan jeg kjenne. Blir veldig fort lei av det. Så jeg har 2 andre fotosider. Så en privat blogg, som ikke er oppe å går på søkesiden, av den grunn, den er privat;) Av og til er det ikke nødvendig å legge alt ut for hele verden;) Men kun de som du stoler på.

Ha en fin vår, det er snart tid for alle røde dager, og vips er det sommer:)

Mvh

Inger J

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2013 kl.08:35

Inger: Hei,hei og god morgen :)
Ingen fare IngerJ,jeg kjenner deg.
Jeg har selv hatt en lengre blogg-pause nå,har hatt så mye annet å tenke på,først og fremst forberedelser til saken mot snekkerne som jobbet her på huset.Nå har vi (advokater og jeg) gjort det vi kunne så nå er det motpartens utspill,får bare håpe at snekkeren har fornuft nok til å unngå at saken havner i tingretten,men jeg har ikke stort håp om det grunnet motpartens tidligere oppførsel,men vi får se,jeg har uansett et betydelig krav mot ham og det vil aldri forsvinne.
Så,i denne,mer eller mindre,ufrivillige blogg-pausen har jeg ikke fulgt så godt med her inne,men det er rart med det,jeg tror på dem som sier en gang blogger alltid blogger selv om man kanskje tar seg noen velfortjente pauser iblant.Du sier at du er lei nå,men jeg tror ikke det går lang tid før man ser deg tilbake her med ny blogg,og det er jo bare hyggelig det,vi veteraner får holde sammen - også her på blogg.
Ja,tenk det,snart sommer.Vi får bare håpe at denne sommeren blir bedre enn den vi la bak oss i fjor,men det er jo Bergen dette her,så vi får se....optimist er jeg iallefall :)
Ha en flott dag,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2013 kl.08:57

ufo: Hei,hei,god morgen og takk så mye for sist,ufo :)
Ja,denne gangen var vi heldige,vi fikk både tatt bilder og flere enn jeg såg det samme.
Jeg tror som deg at de er her av en grunn og jeg tror også at det ikke er tilfeldig hvem som ser dem.Det virker så tilfeldig at jeg såg det akkurat da,men når jeg tenker etter så kan det ikke ha vært så tilfeldig allikevel.Hadde jeg ikke fått den plutselige (uforklarlige) impulsen om å gå bort til vinduet og se ut akkurat da jeg gjorde det.....og en gang før,som jeg har skrevet om tidligere,da jeg plutselig fikk en innskytelse (tvang) om å gå bak huset og sette meg å se utover sjøen istedenfor å gå inn å legge meg da jeg kom hjem etter nattevakt om morgenen.Hadde jeg ikke fulgt min "magefølelse" den morgenen så ville jeg ha gått glipp av en fantastisk stund...
Jeg føler heller aldri redsel,uro osv når jeg ser det,heller tvert i mot,jeg blir bare mer nysgjerrig og på en måte oppmuntret og jeg får på en eller annen måte fornyet eller mer energi.Jeg tror ikke det er noe å være redd for,men det pussige var at den som såg det sammen med meg den kvelden blei engstelig og redd og overveldet med en gang vi skjønte at det ikke kunne være et fly.
Jeg tror mange flere enn de som innrømmer det har sett noe de ikke kan forklare,men så er det dette med at man ønsker å være troverdig som stopper dem i å fortelle om det.
Det siste nye nå,på forskerfronten,er at UFO slett ikke kommer ovenifra,men kommer opp fra under havoverflaten.Det er en teori jeg kjenner at jeg har vanskelig for å forholde meg til,men utelukker ikke den heller.....Interessant er det iallefall.
Ha en flott onsdag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Inger

24.04.2013 kl.13:22

Uff ja, snekkera, er til tider noe man ikke kan stole på.

Måtte selv begynne å true med jurist via boligselskapet vi tilhører, for å få ting gjort, som faktisk er å.Men det hjalp, og vi slapp rett-sak, for utbygger tok på seg all skyld.

Ha en fin dag.

Ja nå er sommeren rundt hjørnet, og da blir det lite unne, og mye ute i marka med foto.

Kos deg, og ikke la de slabbedaskene slippe billig unna:)

Rettferdigheten seirer til slutt.

Klem Inger J

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2013 kl.10:56

Inger: Hei igjen,IngerJ :)
Denne snekkeren kommer ikke til å påta seg all skyld,men han har ingenting å forsvare seg med.Forsvaret hans må jo bli at det er min feil at han har gjort et elendig arbeid,stjålet fra meg osv og det er jo i seg selv helt sinnsykt..
Nei,snekkeren slipper ikke unna,nå som vi har et konkret krav mot han,støttet av to uavhengige takstmenn vil kravet aldri forsvinne,han vil ha det mot seg til han har gjort opp for seg.
Rettferdighet seirer alltid til slutt,men noen ganger tar det lang tid...
Klem til deg og :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits