Det er IKKE størrelsen som teller !

 


 

Da jeg såg denne visste jeg med en gang at jeg bare måtte ha den,og etter flere rare tilfeldigheter som til slutt førte meg rett til den,var jeg sikker i min sak.Jeg måtte ha den,den er stappfull av symbolikk for meg personlig på flere måter enn en,og den symboliserer på en svært god måte type person jeg er.

Problemet var bare det at det var en annen dame som også hadde sett seg ut denne og ville ha den like mye som jeg ville,og siden hun tross alt hadde sett den først bestemte jeg meg for å la henne få den.Det var rett og slett trist og tristere blei det da damen bak disken fortalte at den var håndlaget og at det derfor fantes bare en av den.Hun kunne prøve å få tak i en lignende til meg,men det var ikke det samme som å få akkurat denne.

Jeg gikk litt vekk fra situasjonen så damen som ville ha den ikke skulle føle at hun ikke burde kjøpe den fordi at hun visste at jeg mer enn gjerne ville ha den også så jeg blei stående et stykke borte og prate med noen andre bekjente fra vår alternative gruppe.Etter en liten stund kom damen bort til meg og sa at hun ikke hadde kjøpt den,hun hadde plutselig fått en følelse av at det var meningen at det var jeg som skulle ha den.For en skjønn dame og for en lykke for meg at hun hørte på sin intuisjon !

Da jeg kom hjem med den var jeg ikke i tvil om hvor jeg skulle henge den og det var ikke på soverommet der alle andre ville ha hengt opp en drømmefanger.Den henger godt synlig i stuen så jeg alltid kan se på den og huske symbolikken jeg ser i den.

Fjærene symboliserer bekymringsfritt,relativitet og flyktighet i livet.

Sirkelen symboliserer evigheten,livet og døden og alt imellom,alltid inne eller ute av sirkelen.

Uroen symboliserer besøk fra åndene.Det sies at åndene varsler ved å lage lyd i uroen når de er på besøk.Den tanken liker jeg.

Nettet i drømmefangeren symboliserer at drømmene ikke forsvinner eller blir glemt,men sitter fanget i nettet så jeg alltid kan hente dem frem igjen når jeg vil.

- Og ørnen symboliserer at jeg aldri må glemme at jeg er en fri sjel.Like uavhengig som avhengig av alle andre sjeler.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

abbix

29.04.2013 kl.10:36

Det var en flott drømmefanger. Det minner meg om en gang for flere år siden når min sønn som da bare var 7-8 år så en blå drømmefanger i vinduet i en butikk på IOW, som han kjøpte.

I dag tidlig fløy en fugl rett på kjøkkenvinduet, jeg hadde håpet den hadde blitt svimeslått, men den ligger fremdeles urørlig, jeg skal forsøke å be for den igjen. Men tror kanskje den er død. Hadde egentlig glemt hele hendelsen men ørnen i drømmefangeren din minnte meg på den så jeg gikk til vinduet for å sjekke om han hadde reist seg opp igjen og fløyet avgårde.

Benedicte

29.04.2013 kl.11:58

Har du lyst til å hjelpe meg med å bestemme hvilken header jeg skal bruke? Gå ikke på blogen min og stem :D

Inger

30.04.2013 kl.09:53

Det er virkelig sant at enkelte ting , de fenger mye mee en andre. Og det å se det i sin helhet , er flott. Jeg er ikke så stor fan av slike uroer, men denne var kul:)

Ha en fin dag:)

mvh

Inger J

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2013 kl.22:49

abbix: Hei,hei :)
Ja,er det ikke rart,sønnen din må ha følt det samme - at han bare måtte ha den da han såg den.
Stakkars fugl,her hos meg flyr det ofte fugl på vinduet,antakelig litt desorientert når den kommer inn over land fra sjøen,men har heldigvis bare en gang opplevd at en fugl har dødd i møte med vinduet.Håper at den som slo seg i svime hos deg kom seg og fløy avgårde.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2013 kl.23:07

Benedicte:
Det er din blogg,er det ikke viktigere at du velger header helt selv,enn at jeg skal "hjelpe" deg å velge en du kanskje ikke er fornøyd med.
Jeg skjønner ikke kommentaren din i det hele tatt,for å være ærlig :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2013 kl.23:10

Inger: Hei igjen,IngerJ :)
Jeg er heller ikke noe fan av uroer,men denne er så mye mer enn det.
Jeg vet ikke om det var den som fant meg,eller om det var jeg som fant den,akkurat det er litt uklart....Men jeg er uansett glad for at den i dag henger i min stue.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits