Siste tilskudd til samlingen min - så langt.

 

 

Miniatyrer jeg samler på som skal gi nytt liv til en gammel settekasse jeg fant på loftet og som jeg helt hadde glemt at jeg hadde.

Da jeg fant den var planen klar for hva jeg skulle bruke den til.

Jeg har alltid følt en sterk dragning mot buddhismens filosofi,livsstil og lære.Jeg begynte tidlig i livet å interessere meg for religioner,livssyn,filosofi osv.og da jeg oppdaget buddhismen,var det på mange måter en følelse av å ha "kommet  hjem".Min tanke,som jeg alltid har hatt,er helt og fullt i tråd med den buddistiske.Den passer rett og slett som hånd i hanske til min personlighet og slik jeg er av natur.

Av forskjellige grunner,som oftest ukontrollerbare omstendigheter,havner jeg litt bakpå noen ganger og "glemmer" hele buddhismen,men det går aldri lang tid før jeg må tilbake til den for å finne inspirasjon,økt forståelse,energi og mening.

I det siste har jeg meditert og tenkt mye på dette her med at "hvert øyeblikk er gjennfødelse",så utolig mye de få ordene egentlig sier,så dype og så sanne.Tenk på det en stund...

Jeg har bare såvidt begynt å forstå det,meningen med de ordene,og jo mer jeg forstår det, jo mer uforståelig blir det for meg at verden har blitt som den har blitt.

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

10 kommentarer

Saraaah

28.04.2013 kl.20:23

Digger bloggen^_^

Emilie-Therese ¢¾

28.04.2013 kl.20:30

Håper du har hatt en fin helg og en super søndag! <3
Kult!

Hettegenserpower

28.04.2013 kl.21:05

Kjempe fin blogg! ;)

Hadde satt pris på om du tok deg en tur innom bloggen våres <3

www.hettegenserpower.blogg.no

Anne Marie

28.04.2013 kl.23:14

Så vakre figurene er. Blir glad av å se på de:)

Livet mitt som klarsynt.

28.04.2013 kl.23:49

Anne Marie: Hei,hei :) Ja,de er flotte og jeg er så glad jeg fik tak i dem,tenk hvor fine de blir i en svart settekasse.Jeg har bedt damen i butikken om å skaffe meg flere,det er mange små hulrom som skal fylles i settekassen.Får sette meg det som mål,å fylle alle de små rommene med en liten buddha.
Hilsen synskepeggy.

Pia Marie

29.04.2013 kl.08:57

Jeg elsker Budda figurer, å synes denne var veldig fin. Tror huset mitt en dag kommer til å være fylt!:)

Ha en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2013 kl.09:03

Pia Marie: Hei,hei :)
Det begynner å bli ganske velfylt her i huset også nå,men har fremdeles litt plass igjen - jeg får aldri for mange buddhaer - og så er det så fint å omgi seg med ting som virkelig har en dypere,symbolsk betydning,og som kanskje har en litt spesiell historie ved seg,hvordan man har fått den osv.
Ha en fin dag du også :) Hilsen synskepeggy.

Inger

29.04.2013 kl.11:10

Har bare 1 ord vakkert.

Livet mitt som klarsynt.

30.04.2013 kl.22:51

Inger: Hei,hei IngerJ :)
Ja,vakkert er ordet og tenk så vakker en svart settekasse full av miniatyrbuddhaer vil bli.
Jeg skal ta bilde når samlingen er komplett,dvs.full hylle.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits