Han ser ikke helt fornøyd ut....

 

 

 

Kan det være fordi at 

han plutselig kom til å tenke på sin 

skyhøye kredittkortgjeld.....

 

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Martine Elise

25.06.2013 kl.23:58

Veldig spennende blogg du skriver! Syntes det er utrolig spennende med den spirituelle verden og er så interessert i å vite mer! Ha en flott kveld:)

Nikita <3

26.06.2013 kl.01:09

For en søt mann, hihi :D

Livet mitt som klarsynt.

30.06.2013 kl.01:32

Martine Elise: Hei,hei :)
Takk så mye.
Ja det er spennende - og det er bare å følge bloggen videre.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.06.2013 kl.02:26

Nikita: Hei,hei :)
Søt - så lenge han har penger på kredittkortet.......
Hilsen synskepeggy.

Iceman

30.06.2013 kl.13:46

Hei Synskepeggy! :-)

He,he,....kanskje det er det han tenker på ja.....

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2013 kl.21:12

Iceman: Hei,hei Iceman :)
Du har vel hørt hva de sier,disse folka som sylter seg selv ned i kredittkortgjeld - det var moro så lenge det varte - for så å ta kontakt med luksusfellen.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits